Idézet: popla - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 19:41
köszönöm a segítséget!
nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, h. most -majdnem- minden ok!
két probléma azért lett:
(1) az online spotlight-ból "eltűnt" minden, és helyette csak "media center tips"-eket látok (meg egy nő fotóját ahogy éppen rám irányítja a távkapcsolóját)... pedig ma reggel még néztem online klippeket... tapasztalt már v.ki ilyet? hogy lehetne az online tartalmakat visszacsalogatni?
(2) a "restart" nem működik a gépen... a windows-ból kijelentkezik, a monitort lekapcsolja, de nem áll le teljesen (mennek a ventillátorok), és nem is indul újra... (olyan mintha S1 standby-ba küldtem volna)... a "power off" viszont simán megy... na, ez mitől lehet? ...ja, és két külön HDD-n két különböző installom van, de mindkettőnél u.ez a helyzet... (HW módosítás nem történt)
???
köszi
p
...na, megtaláltam az onlne spotligt probéma megoldását is

ha v.kit érdekel:
http://thegreenbutto...read/77511.aspx
(az internet explorer nyelvi beállításainál kell a magyar helyett pl. USA angolt kiválasztani, és első helyre tenni - Tools, Internet Options, Languages gomb
asszem mindig a nyelvi beállítások szerinti terület online tartalmait jeleníti meg, tehát ha ezt változtatjuk, az elérhető online tartalmak is változnak... magyarországra meg gyanús, h. ilyenek nincsenek...
a restart problémám gondolom tápra v. alaplapra vezethető vissza... (csak azért nem vagyok 100% biztos benne, mert a shut down meg műkszik... vagypedig?) van v.kinek más ötlete?
p