Idézet: hhatika - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 18:54
Arról nem is beszélve, hogy ugye codecpack-kal nem is próbálkozunk, egyébként nekem az MCE alatt noproblémó megy az divikszesavis filmnézés...
Bástya et, a guideban van egy kis hiba az iniben a Discovery Travel/Living csatinál.
Igy kivülről a title=...;...nél lehet a baj, ugyanis a cimbe irja azt, hogy ismeretterjesztő film. Egyébként utána már a részletes description ok. Update pls
PS : amúgy dCut ugyanúgy hibával áll le nálam... .

)
Bocs, de nem bírom ki....

))
Szóval a kérdés arra vonatkozott, hogy van-e megoldás arra, hogy dual-channel-es DivX-nél csak az egyik hang menjen és ne mind a kettő egyszerre... ILLETVE be lehet-e állítani valamiféle-fajta tool-al, hogy melyik legyen a default hang?
Erre kapok választ:
Ne használjak codec pack-ot.... - Nem használok:) Nem is használtam:) Nem is fogok:)
Ne használjam az MCE-t inkább Media Player Classic-ot:)) Ez a csúúcs!!!
Na, félreértés ne essék nincs semmi bajom a Media Player Classic-al, DE hamár ott van beüzemelve egy külön számítógép MediaCenternek... továbbmegyek... ehhez a géphez nincs hozzádugva billentyű, egér és még monitor se csak egy TV és egy Távrángató... akkor nem gondolja remélem senki komolyan, hogy odaballagok egy billentyűvel, egérrel majd lelovom az MCE-t, elinditom a mediaplayert stb.-stb.... vicc
Bástya: Az alapvető probléma, hogy én teljesen másképpen használom a MCE-t mint te. Nekem ez egy külön gép ott a TV alatt. Te gondolom a saját asztalidon tekered az MCE-t és úgy abban az esetben lehet kényelmesebb klikk-klikk az .avi-n és nézed a filmet... de nekem marha kényelmes ott a MCE felületen kolbászolva kiválasztani a filmet és kész...
Na a lényeg, ha nem tud senki megoldást erre a dual-channel DivX vs. MCE problémára akkor megprobalok kikisérletezni valamit aztán ha rájövök beírom...
Csak gondoltam esetleg belefutott már a nagyérdemű esetleg ebbe a problémába.
Na pás
Simpox
Szerkesztette: simpox 2007. 01. 17. 15:20 -kor