HWSW Informatikai Kerekasztal: Tápkérdés.... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tápkérdés.... Értékeld a témát: -----

#1201 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 18. 22:05

Idézet: Misi_D - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 21:15

Köcce!  :respect:  Ha esetleg sor kerülne olyan váltásra, mint amit írtam, akkor te vagy valaki innen a fórumról össze tudna dobni egy ilyen normális átalakítót?  :think:

Igen :) . Kell az átalakító és majd egy szabad nagy molex vég. Lehet úgy, hogy gari megmaradjon és lehet úgy, hogy forrasztva legyen, ami biztosabb.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1202 Felhasználó inaktív   hzcs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 18. 22:15

:banghead:  :banghead:  :banghead: Már annyira se vagyok biztos a dolgomban, mint amikor elkezdtem kérdezgetni. Már úgy érzem, mintha át ment volna rajtam egy bringa :bringa:  :D
Ha nem érkezik valami nagyonnagyon meggyőző érvelés az Aerocool ellen, akkor asszem az lesz. Úgy vettem ki a hzsz-ekből, hogy csak a black/silver széria a jó. Majd ügyelek erre és nagy baj nem érhet (remélem).
Síftekkel az a bajom, hogy ahol ócsó, ott nincs, ahol van, ott meg 6-7 ezerrel drágább.

#1203 Felhasználó inaktív   kexman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 23:37

Idézet: diegho - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 20:34

24pin-es tápot átalakítóval lehet rákötni a 20pin-es lapra, ha van elég hely neki akkor pedig simán rádugod, a 4 csati üresen marad.

:eek:  :eek:  :eek:

4 csati uresen marad ?
no es melyik ????

ahh ugylatom nem kell aggodnom a gigabyte alaplapon pont 4 pin helye hianyzik :) szal ugy van megtervezve hogy az ott uresen maradt (gondolom a fejletebb lapoknal nem).
es akkor mar az is tiszta hogy melyik labak maradnak szabadon

elvileg csak egy fajta keppen dughato be ... nem ? :))

na koszi

asszem tobbet nem irok me meg a vegen letiltanak
minden jot fiuk es kosz a segitseget

ha barmiben is tudok segiteni akkor csak szoljatok :p

#1204 Felhasználó inaktív   kexman 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 18. 23:40

Idézet: hzcs - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 21:15

:banghead:  :banghead:  :banghead: Már annyira se vagyok biztos a dolgomban, mint amikor elkezdtem kérdezgetni. Már úgy érzem, mintha át ment volna rajtam egy bringa :bringa:  :D
Ha nem érkezik valami nagyonnagyon meggyőző érvelés az Aerocool ellen, akkor asszem az lesz. Úgy vettem ki a hzsz-ekből, hogy csak a black/silver széria a jó. Majd ügyelek erre és nagy baj nem érhet (remélem).
Síftekkel az a bajom, hogy ahol ócsó, ott nincs, ahol van, ott meg 6-7 ezerrel drágább.

aerocool silver line 550W !
minden forumon dicseri mindenki aki probalta !
en is azt vennek de ugy 3 hete kell varjak
habar most hogy az auto garazsban van javitas miatt es amugy is kell varjak 1-2 hetet lehet mar varom 3-at es akkor az viszem :)

BTW
diegho : azt irtad mindketto hangos ... akkor melyik a halk ? enermax noisetaker ?  :D

#1205 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 23:41

Idézet: kexman - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 21:22

jah ezt el is felejtettem kerdezni ha 24pinas tapot veszek akkor az be tudom dugni a 20pcuncis lapomba ?

mivel tud tobbet a 24 pin ?

vagy veszel tagan tápot,ott a +4 pin lekapcsolható és akkor csak 20 pined van

Kép
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1206 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 23:43

A Noisetaker halk, de nem hangtalan, viszont mar eleg keves allitgatasal elojon a hangja. Sajna tovabbra is eleg gagyik az Enermax ventijei. :(

Szerkesztette: ^Sunrise^ 2005. 04. 18. 23:43 -kor

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1207 Felhasználó inaktív   kexman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 23:54

de azert egy dual fan megis halkabb mint egy single fan ... nem ?

en egy elanvital greenerger vagy mi a turot neztem az ugy 500w-os volt vagy hasonlo es egy nagydarab geco ventillator porgott az aljan ... de csak ha nagyon elkezdett megeledni :)

az ara is megvolt ... 130 euro (talan ... biztos ... vagy nem tudom)  :D  :D

a review azt mutatta a kiprobalt tapok kozul ez volt ami nagy teljesitmenyre volt kepes es csendes is volt.
a teljesen halk ami passziv tap az az antec phantomja ... de annak is jocskan megvan az ara.

a fo kerdes ... halkabb lesz a dual fan Enermax EG365AX-VE(G) FMA V1.3 (24P) ? mint a noname rexpower single fan ?

a kovetkezo lepes a zalman nb47 chipset cooler amit megint nemtudom hogy honnan halaszok elo romaniaban ... itt meg nagyon gyerekcipoben jar a hardware piac :)

van itt minden ... de legtobb nem beszerezheto :p:P:P :D

#1208 Felhasználó inaktív   kexman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 23:58

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 22:41

vagy veszel tagan tápot,ott a +4 pin lekapcsolható és akkor csak 20 pined van

Kép

nem kell
azt a maradek 4 labat hagyom ott logni a levegoben ... nezdcsak ... van nekije helye ....

Csatolt fájl:

#1209 Felhasználó inaktív   kexman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 00:03

latjatok azt a "NARACSSARGA" kepen inkabb olyan szar barna IC vagy kondi vagy transistor vagy mi a banatot ott a atx csatlakozo mellett ?
na azt egyszer majdnem sikerult letorni ... dvd-rom ot szereltem be aztan egyszer csak nezem hoppa kicsi a haz ... es jol nekidoftem a dvd-t annak a kis pocoknek ... azota is felek mikor ott nyulkalok

egyet mondok
ha legkozelebb gepet veszek akkor mas szempontokat fogok elonybe helyezni :

HAZ + TAP + ZAJ !

:smoker:

#1210 Felhasználó inaktív   kexman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 00:49

ESKUSZOM MEGKATTANTAM :)

eddig csak tapot akartam venni
de annyi a folosleges zaj hogy mar kezdek gondolkodni egy uj haz + tap megoldason

amit kineztem Arctic Cooling Silentium T1 ... igaz ugy 26k de akkor mar talan teljes csondessegbe menne minden

csend a lelke mindennek :p

de ehhez meg ugyis kell venni zalman chipset bordat + arctic freezert64 -et az akkor mar ugy 30korul van es az mar sok :) vagy megsem ? :))))))
masik gond hogy 12V-on csak 17A-t tud adni a 350W-os tapocska :)
DE MEGIS ALLITOLAG LEKOROZ EGY ANTEC TRUEPOWER550-ET !

azert ezt nem hiszem.

kinek van tapasztalata ezzek a hazikoval / tappal ?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 04. 19. 02:08

Idézet: kexman - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 1:49

ESKUSZOM MEGKATTANTAM :)

eddig csak tapot akartam venni
de annyi a folosleges zaj hogy mar kezdek gondolkodni egy uj haz + tap megoldason

amit kineztem Arctic Cooling Silentium T1 ... igaz ugy 26k de akkor mar talan teljes csondessegbe menne minden

csend a lelke mindennek :p

de ehhez meg ugyis kell venni zalman chipset bordat + arctic freezert64 -et az akkor mar ugy 30korul van es az mar sok :) vagy megsem ? :))))))
masik gond hogy 12V-on csak 17A-t tud adni a 350W-os tapocska :)
DE MEGIS ALLITOLAG LEKOROZ EGY ANTEC TRUEPOWER550-ET !

azert ezt nem hiszem.

kinek van tapasztalata ezzek a hazikoval / tappal ?

Mivan? Ha halk gépet akarsz vegyél Antec Passzív tápot, Antec házat, bele noiseblocker ventiket és egy TR XP 120 hűtőt, rá is egy noiseblocker ventit, ez igényes összeállítás és tényleg halk lesz a géped. Ja és egy Zalman VGA hűtő is kelleni fog.

Elküldve: 2005. 04. 19. 02:17

Enermax ventik szerintem is hangosak, én nem tudtam úgy beállítani hogy tényleg halk legyen valami kis morgás mindig volt. De ha veszel egy tápot és kicseréled benne a ventiket mondjuk YS-Tech -re akkor már halk lesz, de sok esetben elég ha csak megfordítod a ventiket.
Eztért szeretem az UP tápomat, fogom beállítom automatára és kussban van, szinte semmit hallani és meglepően hideg levegőt fúj ki. Azért mondom hogy szinte mivel még mindig lusta voltam passzív bordát tenni a chipsetre és azt azért hallani lehet, procin is 14dba-es venti van, de a mocskos chipsethűtőt hallani, hát igen a lustaság átka :Đ

#1213 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 06:28

Az enermax ventijei nem gagyik, csak nem túl jó a lapátok kiképzése.
Az én AT-s magnetek-emet akkor sem múja felül hangban más. Ha egyedül van a néma szobában bekapcsolva, nem hallani, hogy megy. Ha leterhelem, észre sem veszi, még csak be sem langyosodik.Igaz, belül keresztbe-kasul bordák vannak, izmos minden alkatrésze :) .
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1214 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 07:15

Mondjuk a sok teszt olvasásról annyit, hogy én se tegnap jöttem le a falvédőről, és a netes teszteknek ugy a fele alapul akkora orbákos baromságokon, hogy az hihetetlen. Az offline sajtóban szintugy, tökmindegy melyik ujságot nézed, anno a wc gurkában is simán megfért PPeter CDs tesztje mellett Oldman (didyman nem röhög!) mobiltelefonos-órajeles fejtegetése :D :D :D

#1215 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 07:16

Idézet: diegho - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 22:18

Azt tudom hogy a Zalman, UP, SuperFlower, Aopen... FSP belet használ, de azok a tápok át is vannak tervezve, szerintem nem véletlen mondta didyman hogy átmatricázott...

Az AOpen már egy ideje nem csak FSP belet használ. ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#1216 Felhasználó inaktív   cHeat001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 19. 08:07

Valaki monjon már valamit légyszi a Huntkey típusú tápról. Most Codegenem van, esetleg érdemesebb lenne erre váltani?
MSI MS-7050 alaplap,AMD Athlon64 3000+, Inno3d 6600 GT, 4x512 MB DDR 400-ram, 2*80gb WDC HDD, 40 GB WDC HDD, SAMSUNG DVD Író

#1217 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 08:11

Az az Aopen pláne nem, amit múltkor nézegettem egy fórumtár gépében :Đ . Deer paneles volt, de becsülettel szolgál már vagy 3 éve. Se púposkondi, sesemmi. Egy kiskályha athlon van alatta

2-more, nézd, én tudok hallgatni...De annak ára van :Đ

Huntkey: Nem tudok semmi bíztatót.. Úgy hírlik, van egy normálisabb széria, de a többi olyan, mint a többi akorp.

#1218 Felhasználó inaktív   hzcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 08:13

Idézet: kexman - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 0:40

aerocool silver line 550W !
minden forumon dicseri mindenki aki probalta !
en is azt vennek de ugy 3 hete kell varjak
habar most hogy az auto garazsban van javitas miatt es amugy is kell varjak 1-2 hetet lehet mar varom 3-at es akkor az viszem :)

BTW
diegho : azt irtad mindketto hangos ... akkor melyik a halk ? enermax noisetaker ?  :D

És a black line nem jó, csak a szürke?
Ugye ezek kívülről csak a színükben különböznek?  :lama:

#1219 Felhasználó inaktív   Csibe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 09:41

Megvan a Tagan táp. Kurva normálisak voltak a boltba. Odavittem a Q tech-et, mondtam, hogy még gépbe se volt sose...simán kicserélték.
Hát ez brutál egy táp az 100...rohadt nehéz, és tényleg nagyon halk.
Eddig bejövős!  :up:
Gigabyte p35-DQ6, c2d 6420@3.8Ghz,Crucial Ballsitic 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 2x500GB WD RE2, 300GB Maxtor, 200GB Samsung, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Liang DCC plus pumpa, Nexxox Extreme III + II radi, Heatkiller chipset + cpu + fet blokkok, Zalman vga blokk
Vízhűtés powwa...

Elküldve: 2005. 04. 19. 10:40

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 8:15

Mondjuk a sok teszt olvasásról annyit, hogy én se tegnap jöttem le a falvédőről, és a netes teszteknek ugy a fele alapul akkora orbákos baromságokon, hogy az hihetetlen. Az offline sajtóban szintugy, tökmindegy melyik ujságot nézed, anno a wc gurkában is simán megfért PPeter CDs tesztje mellett Oldman (didyman nem röhög!) mobiltelefonos-órajeles fejtegetése :D :D :D

Újság? :lol: olyant nem láttam 14 éves korom óta, szerencsére. Oldman weheheheheheeeee  :omg: kb ennyi a véleményem róla. Csak normális teszteket néztem és leírásokat, no meg van nekem mocskos sok pénzes haverom akik megveszik a cuccot én meg tesztelem :p no meg persze a bolt havi 1-2 millás forgalmába is belefér néha 1-2 jó cucc, igaz itt vidéken főleg a noname szutykok mennek.

szerk: a magyar wécés újságok kb olyan színvonalat képviselnek mint a Blikk, az írásjeleket el lehet hinni, de a többit nem.

Szerkesztette: diegho 2005. 04. 19. 10:45 -kor

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.