HWSW Informatikai Kerekasztal: Tápkérdés.... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tápkérdés.... Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 16:51

Kicsit fel vagyok pörögva mert a héten még nem vettem semmit és ez idegesit. Persze lehet holnap veszek procit, de reszkess mert kinéztem a SCSI plextorodat is :D

#1302 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 17:17

2-More nyugi, a Plextor helyett kaját végy inkább, ha még nem ettél a héten.  :Đ  Túlságosan magadra vetted itt a dolgokat, és előtört belőled az eddig elfolytott feszültség - hú de Csernyus szagú volt ez a mondat... (Na, most erre majd jön valaki a 'hát még az áramerősség' vitzzel...) Ez csak egy fórum, ahol sokszor sok mindent el kell mondani az embereknek, pláne az újaknak. Fő az önuralom!  ;)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#1303 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 17:21

Te csak ne beszéld le a plextor-omról! Kell az neki! :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1304 Felhasználó inaktív   knifemaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 17:25

Uraim,
mint minden "hozzáértőnek" nekem is kellene egy kis segítség.:)
Tápcsere (Codegen 300W)miatt feltúrtam a helyi kínálatot,amit találtam,és szóba jöhet anyagilag.

Q-TEC 400W 2-Fan Gold 
Q-TEC 400W Big Fan(pfc)
Q-TEC 500W Big Fan(pfc)
Q-TEC 550W Dual Fan
Q-TEC 650W Triple Fan
Codegen 480W
Macron 400W
Amit el kéne vinnie: 2100+Tb B,1G ddr,1 HDD,2 optikai,KD7 ,9600pro
Ezt a konfigot szándékomban áll húzni is.
Egy 500W-os Q-tec  re gondoltam első nekifutásra.
Vélemény,ellenvélemény,javaslat?
Nem hülye vagyok,csak tudatlan....

#1305 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 17:46

Még a 400W is sok. Macron, Codegen semmiképpen sem. A lap 5V-ból táplál procit, a VGA is onnan eszik, 5V-on legyen erős a táp, a 12V szinte elhanyagolható.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1306 Felhasználó inaktív   hzcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 18:04

Idézet: stol - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 14:05

Fényképet, tudnál küöldeni a "Codegenről"??
Alól van a rácsa?!
Lehet, hogy 300-as FSP.
:rolleyes:

Codegen kép
A mostani CM-nek a folyamatos megengedett áramerősség 5V-on 25A, max 35A. Az ugye nem rossz?  :think:
Egyébként szerintem halk darab, de ebben is van "világító anyámkinnya, zenélő öregasszony" :D
Viszont annyiból jó, hogy kiviszi a procitól a meleget. Eddig teccik :)

#1307 Felhasználó inaktív   Thom! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 18:23

410W CHIEFTEC 12CM mistralos
vagy
Ultra-Power 420W?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 04. 21. 19:13

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 14:03

Úgy fest már mindent elmondtak helyettem évekkel ezelőtt, igy aztán azt hiszem számomra már nem is akad más, minthogy megcsicskuljak a tapasztaltabb pénzesspanos fórumtárs mértéktelen teszttapaszalata alatt, majd önnön gyarlóságom súlya alatt meggörbült háttal elpityeredjek, és éjszaka torokhangú visítással ébredve, harmadik ujjapercemig beszakadt körmeim maradékai alól lóg tapétacafrangos ujjaimmal nekilátok átnyiszálni a verőereimet egy rozsdás zsilettpengével, miközben szabad kezemmel üvöltve verem a vállamat egy sündisznóbőrös vezeklőkorbáccsal, de előtte még a mikrosütőben melegitett tortaformával a homlokomba billogozom hogy mea culpa.

Ezt magadtól találtad ki vagy segítettek? Nem kell nekem pénzesspan, ha boltja van haveromnak ahová mindig bejárok tesztelni cuccokat, de nyugottan okítsál, igaz értelmét nem látom mert úgyse tudsz újat mondani, de próbálkozni azért lehet, mástnem jókat mosolygok majd.

Elküldve: 2005. 04. 21. 19:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 17:31

Vagy azt se tudja miből eteti, mennyit fogyaszt. Csak az bömböl hogy erokúlötötvenesalegjobb, tagannégynyócvanast vegyé me világitós.
Emelett már csak az a kedvencem, amikor megveszi  a paraszt a hűtőszekrénnyi chieftec, casetek, antec, lóf*sztek házat, amibe aztán bekerül "A" konfig: 1 alaplap, max 2 ram, 1 vga, 1 vinyó és 1 dvd furdák, esetleg egy esbé lájv mer az a kiráj. Nameg 700db venti, előlapi apámf*sza, katódcső, és már jön is a kósza spricc hogy mekkora überruler gépe is van, ide nekem a plexioroszlányt is. A gépbe meg ha bekiabálok, akkor egy hétig visszhagzik olyan üres. Osztán mehet a galériájába meg a hé nézzé má be ez a zén gépem totyikba, ahol a hulladék, bergmancsővel meg maradék alaplapszivaccsal összeb*szott hulladékok kupaca már az égig ér. Vagy mehet az übermodder topikba, ahol a sok tudor megosztja hogy is bökik a stájszot vmod meg vóterkúler témában, de egy elektrotech könyvet egy nem látott még kinyitva, csak a tomsz*rvert meg a sárkieksztrémer, és minden este ordasi meg murgács plakátokra hokizik elalvás előtt.

:lol:

Ebben teljesen egyetértek veled, itt is a kis csíra gyerek apuci pénzén megrendelte a TT Lanfire házat, van benne 1vinyó 1 DVD író meg a szokásos, mindenből integráltat használ oszt itt anyázik hogy nem tud 2 rack-et belerakni, de azért villog neki a katód az oldalán meg van benne 4 venti és hogy milyen király a gépe, de úgy rakja fel a winfost hogy naponta 3szor telefonál hogy figyelj miért ugrik be ez az ablak netezés közben meg miért szaggat a Counter Strike a 3000-es pénégyen megy a 6800GT-n, meg hogy kell használni a démontúlszt...
Szerencsére az ilyenekből vígan meg lehet élni.

#1310 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 19:33

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 16:31

Vagy azt se tudja miből eteti, mennyit fogyaszt. Csak az bömböl hogy erokúlötötvenesalegjobb, tagannégynyócvanast vegyé me világitós.
Emelett már csak az a kedvencem, amikor megveszi  a paraszt a hűtőszekrénnyi chieftec, casetek, antec, lóf*sztek házat, amibe aztán bekerül "A" konfig: 1 alaplap, max 2 ram, 1 vga, 1 vinyó és 1 dvd furdák, esetleg egy esbé lájv mer az a kiráj. Nameg 700db venti, előlapi apámf*sza, katódcső, és már jön is a kósza spricc hogy mekkora überruler gépe is van, ide nekem a plexioroszlányt is. A gépbe meg ha bekiabálok, akkor egy hétig visszhagzik olyan üres. Osztán mehet a galériájába meg a hé nézzé má be ez a zén gépem totyikba, ahol a hulladék, bergmancsővel meg maradék alaplapszivaccsal összeb*szott hulladékok kupaca már az égig ér. Vagy mehet az übermodder topikba, ahol a sok tudor megosztja hogy is bökik a stájszot vmod meg vóterkúler témában, de egy elektrotech könyvet egy nem látott még kinyitva, csak a tomsz*rvert meg a sárkieksztrémer, és minden este ordasi meg murgács plakátokra hokizik elalvás előtt.

Én, meg szorongok, 2 hdd-vel, 4odd-vel, és egy SCSI DAT-al, egy lekvár Comador házban, mert NEM futja jobbra, oedig, már szükségem lenne rá.

#1311 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 19:36

Idézet: hzcs - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 18:04

Codegen kép
A mostani CM-nek a folyamatos megengedett áramerősség 5V-on 25A, max 35A. Az ugye nem rossz?  :think:
Egyébként szerintem halk darab, de ebben is van "világító anyámkinnya, zenélő öregasszony" :D
Viszont annyiból jó, hogy kiviszi a procitól a meleget. Eddig teccik :)

Sajna nem FSP :( ...

Elküldve: 2005. 04. 21. 20:01

Idézet: stol - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 20:33

Én, meg szorongok, 2 hdd-vel, 4odd-vel, és egy SCSI DAT-al, egy lekvár Comador házban, mert NEM futja jobbra, oedig, már szükségem lenne rá.

Nekem is egy Codegány házam van, oldala rajta sincs, 2ODD, 1HDD nekem van helyem.

#1313 Felhasználó inaktív   hzcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 20:10

Idézet: stol - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 20:36

Sajna nem FSP :( ...

El is keserítettél volna ha az, de így szerencsére örülök, hogy megvettem :)
szerk: mármint a Coolermastert

Szerkesztette: hzcs 2005. 04. 21. 20:10 -kor

Elküldve: 2005. 04. 21. 20:27

Idézet: hzcs - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 21:10

El is keserítettél volna ha az, de így szerencsére örülök, hogy megvettem :)
szerk: mármint a Coolermastert

:confused:  :think:

#1315 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 21:58

Nem bírtam az agyammal, sazl beraktam az új tápot a régi házba, nameg ha már homár, lecseréltem a mobilrack-emet a ventilátorosra.

Eredmény: Zajártalom. Lekapcsoltam a mobilrack-et. még mindig zaj, de nem tudtam megállapítani, hogy honnan jön. Megtekertem egy írógéppapírt, és kb egy perc alatt rájöttem, hogy most meg a procin lévő 8 centis ordít. ÁÁÁÁ!!!!

másik érdekesség, hogy hétvégén el kell gyakorlatilag minden y kábelt távolítanom a gépből, mert most nem tudom felrakni az oldalát a kábelsaláta miatt.

Tehát eddig a séftek atx-410-212 nálam bejött :)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#1316 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 22:07

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 21:05

Beszállítótól (lap stúdió) kaptam bszá-n 10700 pízért :) Sazl minimum 14000 boltban.

Egyébként azt írták itt, hogy a hpc-410-212-nek volt gyíkja

Akkor ez 11k a Mustárban :)

http://www.mistral.h...hp?id=202009530

Van harisnya a kábelén, mint a képen? :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1317 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 22:10

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 23:07

Akkor ez 11k a Mustárban :)

http://www.mistral.h...hp?id=202009530

Van harisnya a kábelén, mint a képen? :)

a 24 eres csokron van, a többire opelekben használt korbácsburkot toldok :)
レラクス

#1318 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 22:19

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 23:10

a 24 eres csokron van, a többire opelekben használt korbácsburkot toldok :)

Jaja, képen is csak ott van. :) Na, akkor ha ennyire bejön Neked, halk meg minden akkor végre megveszem jövőhéten és nekem is lesz halk tápom. :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1319 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 22:24

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 23:19

Jaja, képen is csak ott van. :) Na, akkor ha ennyire bejön Neked, halk meg minden akkor végre megveszem jövőhéten és nekem is lesz halk tápom. :)

Az persze még a jövő zenéje, hogy nem-e akar majd eldurranni. De ha eldurran, akkor az agyam követni fogja a példáját...
レラクス

#1320 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 22:25

Ezt csak azért írom, mert állítólag a hpc-410-212-nek szokása volt...
レラクス

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »