HWSW Informatikai Kerekasztal: Tápkérdés.... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tápkérdés.... Értékeld a témát: -----

#1321 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 22:59

Hát, szvsz egyiknél sem lehet tutira menni, mindenesetre Codegennél meg COLORSit-nél tuti jobb lesz.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1322 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 01:27

Uraim!

Lenne egy kérdésem (mindenki véleményére kíváncsi vagyok)!

Nos, adott lenne nekem egy Zalman ZM400B-APS tápom. Kíváncsi lennék, hogy ti ezt lecserélnétek-e egy Tagan 480W-os tápra, vagy nem? Minden szempontból érdekel a dolog, bár nálam a csend annyira nem fontos, inkább a 100% biztonság, és jövőben való fejleszthetőség (ne kelljen már tápot cserélnem 2 év múlva, ha új alaplapra kerülne sor).
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#1323 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 07:29

Rágom a plextorkérdést, mert ha az IDEs 48as plekit eliminálom a házból, akkor felszabadul megint 2 IDE, és ez arra fog ösztönözni hogy még két vinyót berakjak a benne lévő 5 mellé, meg a 2 rack :D És emiatt gépházat fog kölleni cseréljek, azt viszon nem lehet, mert van egy aranyszabály amit tartok, csak semmit a boltból :D
Igaz az SCSI cubehör nagyrészét már elimináltam külső dobozokba, van már három, igy lassan fontolgatom hogy kéne mégegy SCSI a gépbe, mert a cuccaim nagyrésze sima, nem wide, azaz nem lehet csak 7ig IDzni, igy hiába tud a 19160 fel 15ig. Nomeg lassan a szoba betápját is cserélhetem, mert a 9A-es biztit a gép alapon, a scsi boxok nélkül is úgy rántja le, mint qrva a miniszoknyát.

#1324 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 22. 07:37

:Đ Van ismerősöm Pakson, kérsz külön betápot? Éppenhogy csak meglátszik, 30m magas oszlopokon vezetik.

Misi_D: Ha fejleszteni akarsz rá, akkor érdemes cserélni, hiszen az ATX kikopik, lesz helyette EPS, meg PCIE. Egyébként meg jó az a Zalman.

Mai napi szopás trágya: Mér nem szereti az A7V600 A V9520Magic-et? Így vegyek én is egyszer NV kártyát..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1325 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 08:05

Láttam ugyis a minap valami SCSI vinyókat akartál barterolni, a tegnap emlitett 4,3as IBm+x kavics=plextor, ahol x=!0 felállás mehet? (matekból jó voltam, csak a többihez voltam f*sz) :D

#1326 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 08:11

Az felajánlásos cözucc, nem barterelhető és traktorból már akad a gépben :D . De ha van egy Fujitsu MAP-od, olyan 36G körül, akkor... :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1327 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 09:04

Meglássuk mi potyog be a mikulásputtonyba :D

#1328 Felhasználó inaktív   hate 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:19

Hi! Q-tec tápkról lenne szükségem infóra (stabilitás, megbízhatóság)
teszt és tapasztalat is érdekel!
Köszi!

#1329 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 11:33

:omg:
Olvass vissza, csak egy-két oldalnyit...

#1330 Felhasználó inaktív   boattis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 12:12

Bocs, de lenne egy apró kérdésem:
Az Abit IS7 alaplap a +5V vagy +12V-ból állítja elő a procinak a delejt?
Ha tudná valaki csipőből a választ nagyon megköszönném, mert nem találom sehol a leírásában.
Kösz: boattis

#1331 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 12:13

+12ből, mint a barebone lapokat leszámitva az összes P4es.

#1332 Felhasználó inaktív   boattis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 12:20

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 13:13

+12ből, mint a barebone lapokat leszámitva az összes P4es.

Köszönöm, ez igazán gyors volt!

Egyébként a napokban készülök venni egy Chieftec 410-212 tápot, majd beszámolok róla, ha  valakit érdekel.
Mégegyszer köszönöm. Üdv: boattis

#1333 Felhasználó inaktív   hate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 12:29

Kösz Didyman! Megtaláltam!

#1334 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 12:30

Idézet: boattis - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 13:20

Köszönöm, ez igazán gyors volt!

Egyébként a napokban készülök venni egy Chieftec 410-212 tápot, majd beszámolok róla, ha  valakit érdekel.
Mégegyszer köszönöm. Üdv: boattis

Baromira Halk, nagy H-val (a procimon lévő 8 centis túlüvölti, pedig az sem valami hangos),de egyre vigyázz, hogy atx 2.0 rendszerű legyen. Csak ezen van ugyanis 24 tűs kieg, és PCIe csatlakozó. A kanócaival meg körbe lehet tekerni a szobát, ugyanis az első (!) molex ott van rajta, ahol a Mercury tápomon az utolsó van :D (50 centinek mértem)

Sazl nekem bejött.

Még 1 dolog! Nekem a házam olyan kiképzésű, hogy a táp alatt közvetlenül kezdődik az alaplapi csatlakozók bemélyítése, amit a tápon lévő rács nemes egyszerűséggel kinyomott, ezért most a gépem kissé pupos :) Lehet, hogy ha a tied is ilyen, akkor ki kéne a házból vágni egy darabot (kívűlről nem látszana nagyon, ha véletlenül mutogatnád a cuccot)

Tényleg, majd lefényképezzem, hogy hogy sikerül az előkábelezés? (majd ha meglesznek a kábelöszefogó csövek, akkor még úgyis változni fog)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#1335 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 13:20

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 13:30

Tényleg, majd lefényképezzem, hogy hogy sikerül az előkábelezés?

Légy oly' szíves!

Csak hogy ismét szemtanúi lehessünk 2-more fórumtárs észveszejtő károgásának, melyben kifejti majd:
-mi a f***nak isteníteni a 3m-es tyúkbelezést, ha össze lesz kötegelve a gépbe ültetett szőlőtőkéből kinövő kacsokkal
-mi a fittyfenéért kell lefényképezni, és virítani újgazdagék plexi oldalúvá fűrészelt Tannoy hangdobozával itt a fórumon
-mi visz rá embereket arra, hogy a bolhapiacon 700- forintért beszerezhető, szőrösített, műpi*a alakú ventilátorrácsot aggasson gépháza elejére, holott 3kg kenyér is kijönne ennyiből, amivel jól lakik a család

#1336 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 13:23

Idézet: lazac - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 14:20

Légy oly' szíves!

Csak hogy ismét szemtanúi lehessünk 2-more fórumtárs észveszejtő károgásának, melyben kifejti majd:
-mi a f***nak isteníteni a 3m-es tyúkbelezést, ha össze lesz kötegelve a gépbe ültetett szőlőtőkéből kinövő kacsokkal
-mi a fittyfenéért kell lefényképezni, és virítani újgazdagék plexi oldalúvá fűrészelt Tannoy hangdobozával itt a fórumon
-mi visz rá embereket arra, hogy a bolhapiacon 700- forintért beszerezhető, szőrösített, műpi*a alakú ventilátorrácsot aggasson gépháza elejére, holott 3kg kenyér is kijönne ennyiből, amivel jól lakik a család

HÜI_Ye!!! :D:D:D
レラクス

#1337 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 13:26

Hé, ha rosszalkodsz lefényképezem hogy néz ki az én cuccom és telesz*rom vele az egész fórumot :D Akkor aztán lehet szörnyülködni a sima, nuku plexis EverCase bádogteknőn, a szerteágazó kábelezésen, sőt, bár ez már az inkvicióért ordit, LESZABÁLYOZATLAN 8 centis ventiken, amik nem átallnak zajt termelni, nincs becsövezve, nincs roundkábel, se egy világitós procihűtő, eretnek módon live helyett egy mx300 van benne, sőt, az egész sz*rnak van pofája sima számitógép-fehérben tobzódnia. Mindehez van egy undiritó fehér, ráadásul microfos gyártmányú billentyűzetem van, valami kotvák egér.
Reszkessetek :D
Apropó, FSP sincsen benne. Se egy powerbullshitcolor radenyon. Igaz alaplapban feladtam az elveimet és asust vettem.

#1338 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 13:40

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 14:26

Hé, ha rosszalkodsz lefényképezem hogy néz ki az én cuccom és telesz*rom vele az egész fórumot :D Akkor aztán lehet szörnyülködni a sima, nuku plexis EverCase bádogteknőn, a szerteágazó kábelezésen, sőt, bár ez már az inkvicióért ordit, LESZABÁLYOZATLAN 8 centis ventiken, amik nem átallnak zajt termelni, nincs becsövezve, nincs roundkábel, se egy világitós procihűtő, eretnek módon live helyett egy mx300 van benne, sőt, az egész sz*rnak van pofája sima számitógép-fehérben tobzódnia. Mindehez van egy undiritó fehér, ráadásul microfos gyártmányú billentyűzetem van, valami kotvák egér.
Reszkessetek :D
Apropó, FSP sincsen benne. Se egy powerbullshitcolor radenyon. Igaz alaplapban feladtam az elveimet és asust vettem.

Mutasd!!! Rég láttunk egyszerű cuccot (persze az én házam toikba, ha lehet)
レラクス

#1339 Felhasználó inaktív   boattis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 15:05

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 13:30

Baromira Halk, nagy H-val (a procimon lévő 8 centis túlüvölti, pedig az sem valami hangos),de egyre vigyázz, hogy atx 2.0 rendszerű legyen. Csak ezen van ugyanis 24 tűs kieg, és PCIe csatlakozó. A kanócaival meg körbe lehet tekerni a szobát, ugyanis az első (!) molex ott van rajta, ahol a Mercury tápomon az utolsó van :D (50 centinek mértem)

Sazl nekem bejött.

Még 1 dolog! Nekem a házam olyan kiképzésű, hogy a táp alatt közvetlenül kezdődik az alaplapi csatlakozók bemélyítése, amit a tápon lévő rács nemes egyszerűséggel kinyomott, ezért most a gépem kissé pupos :) Lehet, hogy ha a tied is ilyen, akkor ki kéne a házból vágni egy darabot (kívűlről nem látszana nagyon, ha véletlenül mutogatnád a cuccot)

Tényleg, majd lefényképezzem, hogy hogy sikerül az előkábelezés? (majd ha meglesznek a kábelöszefogó csövek, akkor még úgyis változni fog)

Kösz a jó tanácsot, ebben a pillanatban telefonáltak, hogy mehetek a tápért, azonnal rákérdezve a verzió számra. Megnyugtatásul közölték, hogy ATX V2.03. úgyhogy rohanok és elhozom. Br 11,7 ezer.
Legközelebb sajnos csak kedden leszek netközelben, majd beszámolok a műtétről.
Mégegyszer köszi a segítséget. Üdv: boattis

#1340 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 15:58

van néhány arc a fórumon, akiket összezárnék egy topikba két hétig és figyelném a fejleményeket :Đ

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.