FSP belső meggyőzött, quality megfelel.
//Tagannak nem tudom milyen elrendezése nem ok de csatik,_hatalmas_ bordák, szellőzés, zaj,teljesítmény, stabilitás, kinézet, kábelek,szűrő/árnyékolás még a tápkábelen is

.
http://www.ultra-pow...s/pow_t550.html
1db 12Vos ága van? :confused: ??? És sata csak adapter?
Rendes tesztet nem találtam, pls dobjatok linket ha tudtok

Legalább a csatijait látnám...
Még vmi! Csak olyan tesztet láttam, ahol félig sem használták ki (a 460ast sem), és az adatok szerint hamar elég zajos lesz, ezért muszi lenne megnézni, hogy rendes terheléssel milyen hangos. Bekapcsoláskor az Enermax is halk volt.Aztán süvített mint a vadállat ha terheltem! AZ UPnek úgy tűnik nem túl nagy bordái vannak.
A Vargánénél lehet csak kapni úgy látszik.

Tetszik a kistesó is, itt szellőzésre nem leht panasz, bordákon kereszthuzat, töbi alkatrész is hűtve van(kondik), alu burkolat elm szépen leadja a hőt a külvilágnak... (és natív sata csati,nem átalakító)Ebben a 460as FSP belső van, vagy kisebb, és ennek számozták? Mert ha true 460, akkor

, és a jobb szellőzés miatt lehet ez. De itt sem látom a honlapon a 2. 12V ágat

.Nincs egy rendes honlap, ahol korrekt infók képek lennének róluk?

Ill papiron az 550es csak 5Vos ágon erősebb (de a mai procik 12ről kapják a kraftot).
Felhívtam vargánénit, 12,5+fa a 460as, és 16+tréfa az 550es. 550es volt polcon 20/24 átalakító van hozzá

Ha 20tűs alapból, 24tűsbe csont nélkül belerakhatom, nem lesz probléma? Azt az átalakítót be nem rakom, az fix.
Updtae: Aham, az 550 ill a 460 az Peak Load... tehát esetemben az 550 a tészta, azaz csak 20 ropi

. Még a csatikra nagyon kíváncsi vagyok. Vmit emlegetett a csaj, hogy régi meg új széria, de enm tudta megmondani mi a különbség. Ha az újon van pci-e, szeparálható 20+4,2 sata és (legalább) 8 molex, akkor remek.
Mardekár, a Ct 410 elég halk, ajánlom!Bár a burkolata elég forró, nem tudom hogy mert vhol megreked a levegő azért, vagy mert okosan a burkolatnak is átadja a hőt. Cooler Masterből nemrég 3 halt meg imsmerőseimnél, bár vsz rossz széria lehetett.(400 és 2db 450es). A
Ct anomáliára még senki nem mondott semmit, hogy lehet hogy a Ct honlapja szerint ERŐSEBB 410es,mint a 460-as? :confused:
Szerkesztette: MC Pite 2005. 06. 21. 11:17 -kor