HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1021 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Immy - Dátum: 2010. 03. 19. 17:30

Ez mind addig jó amíg, fizikailag valaki nem fér hozzá a routerhez.

Akkor, meg úgyis ki tudja resetleni nem? :closedeyes:

#1022 Felhasználó inaktív   gator89 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 28. 11:06

Sziasztok!
Én is virtuálisan használom az ubuntut és felmerült egy olyan hiba, hogy wlassistant-tal látom a hálozatokat de amikor airodumpolni akarok akkor egy darab hálozati adat se jön ki. Valaki tapasztalta már ? Esetleg megoldás ? Köszi

#1023 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: gator89 - Dátum: 2010. 03. 28. 10:06

Sziasztok!
Én is virtuálisan használom az ubuntut és felmerült egy olyan hiba, hogy wlassistant-tal látom a hálozatokat de amikor airodumpolni akarok akkor egy darab hálozati adat se jön ki. Valaki tapasztalta már ? Esetleg megoldás ? Köszi

Monitor módban van?
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1024 Felhasználó inaktív   ladyke81 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 18:33

Hello

az mért lehet hogy már 440.000 adatot fogadtam a routeremtől és még sem tudja kiszedni belőle a jelszót?
wepes titkosítás van rajta.

üdv.

#1025 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 08:35

Generálj még többet....
Próbáld aircrack másfajta támadásait (ptw-attack stb.)

#1026 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:13

Sziasztok! Ki tudná nekem megmondani azt hogy hogyan lehet Win 7 alatt aktív Mac címet változtatni? Véletlenül mac-szűrést állítottam be egy routeren ami egy hálózati eszköznek (konkrétan a saját újsütetű TP-link routeremnek) a mac címére lett ráállítva (elvileg erre szűr most az a másik router). Na már most próbálgatom ezt a SMAC 2.7 nevezetű progit, de nem tudtam vele sem a laptopom saját wlan-jának (Ralink) illetve a külső wifi-adapteremnek (ami szintén TP-link) a MAC címét normálisan átállítani. Mi lehet ennek az oka? Arra is gondoltam, hogy a wlan eszköznek kéne "kompatibilisnek" lennie, de azt honnan tudom vajon hogy melyik wifis adaptereknek lehet megváltoztani manuálisan a mac-jét??? Kérlek segítsetek, mert tanácstalan vagyok és sürgősen meg kéne oldanom hogy vissza jussak arra a routerre... ;)

Üdv:
bruno92

#1027 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 07:55

Vállalati wifi környezetben milyen más követelményekkel áll szemben az ember, mint egy otthoni wifi hálózat esetében?

Immy

#1028 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Immy - Dátum: 2010. 04. 15. 08:55

Vállalati wifi környezetben milyen más követelményekkel áll szemben az ember, mint egy otthoni wifi hálózat esetében?

Immy

ő, 2-300 user, masszív terhelés, stb?! vagy mire gondolsz ?

-C0pp3rM!n3-

#1029 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 22:23

Milyen "3betűs" technológiákat használnak ott ahhoz, hogy a biztonságot fokozzák?

#1030 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Immy - Dátum: 2010. 04. 15. 07:55

Hát hogy nem amatőrök hanem masszív kigyúrt biztonsági őrök fognak kergetni, jó ügyvédi támogatással.. :-)

#1031 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 09:58

Ugyanazokat a titkosításokat/szabványokat használják.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1032 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 11:19

egyrészt wpa-enterprise-t használnak, PEAP GTC inner EAP-val, kliens identifikációval. Kliens identifikáció pedig általában a domain user name, ami elfut egy auth szerverhez, ami autentikál.
továbbá csak olyan eszköz kap ip-t, aminek a host neve be van regisztrálva a domain-be, és átment az auth folyamaton.
port security is van, switchre nem tudsz eszközt kötni, egyből disable-re teszi az adott portot az ismeretlen mac cím alapján, aztán már csörömpöl is felfelé a switch, hogy heló van. onnantól kezdve van kb 2 perced, hogy eltűnj az épületből, mert mennek érted ...ű

szóval vállalati környezetben eszedbe ne jusson ilyennel szórakozni, mert nagyon megcsaphatnak érte.

-C0pp3rM!n3-

#1033 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 18:21

Valaki tudna tanácsot adni? Vagy csak én kérdeztem megint hülyeséget?! :laugh:

#1034 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: bruno92 - Dátum: 2010. 04. 16. 19:21

Valaki tudna tanácsot adni? Vagy csak én kérdeztem megint hülyeséget?! :laugh:

Rádugod egy kábellel a géped és leveszed a mac filtert.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1035 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 05:04

Na és mi van, ha nincs ilyen kábelem, amit közvetlen rá tudnék dugni a távoli(!) routerre?? :rolleyes:

#1036 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: bruno92 - Dátum: 2010. 04. 14. 21:13

Sziasztok! Ki tudná nekem megmondani azt hogy hogyan lehet Win 7 alatt aktív Mac címet változtatni? Véletlenül mac-szűrést állítottam be egy routeren ami egy hálózati eszköznek (konkrétan a saját újsütetű TP-link routeremnek) a mac címére lett ráállítva (elvileg erre szűr most az a másik router). Na már most próbálgatom ezt a SMAC 2.7 nevezetű progit, de nem tudtam vele sem a laptopom saját wlan-jának (Ralink) illetve a külső wifi-adapteremnek (ami szintén TP-link) a MAC címét normálisan átállítani. Mi lehet ennek az oka? Arra is gondoltam, hogy a wlan eszköznek kéne "kompatibilisnek" lennie, de azt honnan tudom vajon hogy melyik wifis adaptereknek lehet megváltoztani manuálisan a mac-jét???

Win 7 -> Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózat és internet -> Hálózati és megosztási központ -> Adapterbeállítások módosítása -> a szóban forgó adapterre jobbklikk -> Tulajdonságok -> klikk a "Beállítás..." gombra -> Speciális fül -> Helyi felügyeletű címek -> "Nincs jelen" helyett megadod a MAC címet.

A registryben is meg lehet változtatni, de a MacMakeUp program is meg tudja változtatni. Sőt, az SMAC-nek is működnie kéne.

Annyit írnak még a neten, hogy ha nem megy az átállítás, azaz nem lép érvénybe, le kell cserélni a Win7 alapból települő, beépített hálózati driverét a kifejezetten ahhoz a hálózati hw-hez valóval. Különben csak a 10-, 12- (ez tuti működik), 13-, 14-XX-XX-XX-XX-XX értékekkel kezdődő MAC címeket fogad el a beépített driverrel.

Szerkesztette: Wile E 2010. 04. 17. 08:06 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1037 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 17. 09:03

Win 7 -> Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózat és internet -> Hálózati és megosztási központ -> Adapterbeállítások módosítása -> a szóban forgó adapterre jobbklikk -> Tulajdonságok -> klikk a "Beállítás..." gombra -> Speciális fül -> Helyi felügyeletű címek -> "Nincs jelen" helyett megadod a MAC címet.

Ááá végre valami kiút látszik a sötétségből, DE! Eljutok egészen odáig hogy Adapterbeállítások - Tulajdonságok - Beállítás - Speciális fül - de itt már sajnos nem lelem az általad írt "Helyi felügyeletű címek" nevű beállítást. Nekem egy 64 bites Win7-em van, ez lehet a gond? Ha nem, akkor még a driveres megoldás lehet esetleg? Bár hogy hogyan tegyem föl az éppen szükséges drivert, arról még halvány elképzelésem sincs... :blush:

Szerkesztette: bruno92 2010. 04. 17. 09:03 -kor

#1038 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 09:14

32bites Win7 Ultimate-en néztem LAN kártyával, de 64 biten is ilyennek kéne lennie Wi-Fi-vel. Ha csinálsz egy screenshotot, akkor kisakkozzuk mi hiányzik a Speciális fülről. Lehet továbbra is driver probléma, és le kéne tölteni a legújabb Win7-es Wi-Fi drivert a gyártó oldaláról. Imádkozz, hogy legyen hozzá 64bites.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1039 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 17. 10:14

32bites Win7 Ultimate-en néztem LAN kártyával, de 64 biten is ilyennek kéne lennie Wi-Fi-vel. Ha csinálsz egy screenshotot, akkor kisakkozzuk mi hiányzik a Speciális fülről. Lehet továbbra is driver probléma, és le kéne tölteni a legújabb Win7-es Wi-Fi drivert a gyártó oldaláról. Imádkozz, hogy legyen hozzá 64bites.

Szuper! Leszedtem a driver-fájlokat tartalmazó zipet (hála a jóégnek februárban kijött a win7-hez való driver), kitömörítettem és most hova tegyem őket?

#1040 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:23

Sehová nem kell tenni. Remélem csak viccnek szánod, hogy MAC cím és routerbuherálási szándékkal a háttérben nem tudsz mit kezdeni egy win-es driverrel. Ugyanúgy kell Win7-nél is, mint minden win-ben előtte. Ha van .exe-s telepítője, elindítod (rendszergazdai jogokkal) és kattintasz, amire szükséges.

Ha csak .inf meg .dll, stb. fájlok vannak (ennek elég kicsit az esélye, utoljára a Win9x-ek idejében voltak ilyenek), akkor elkattintasz a Wi-Fi eszköz tulajdonságaira, ahogy már írtam, de nem a Speciális, hanem a mellette lévő "Illesztőprogram" fülre klikkelsz, majd a "Frissítés..." gombra és ott manuálisan az illesztőprogram helyeként megadod azt a mappát, ahová kibontottad a drivert.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.