WLAN crack for Windows
Elküldve: 2008. 01. 18. 18:33
leirnatok a parancssort ha van ilyen?
Elküldve: 2008. 01. 18. 19:43
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 16:06
a wap54g azmeg acces point
valami olyasmit agyaltam ki hogy az AP nem tud ruter funkciokat....
csak eleresi pont azaz egy hid ami osszekoti a vezetekes technologiat a radiossal ezert eleresi pont...
Ívvan. Meglévő vezetékes hálózathoz AP-t kell venni, otthonra netet megosztani routert. Neked elvileg WRT54G jó lesz, az natol, de kliensként vezeték nélkül nem csatlakozik fel, sosem tudni mire kell.
WAP54 pld. tud olyat, hogy meglévő drót nélküli hálóhoz csatlakozik, aztán lanon széttolja.
Elküldve: 2008. 01. 18. 19:55
...es az smc be bedugott netet elerem a 2 es hazban a 4 es notival
mi az a nat...a net szetosztasa?
Elküldve: 2008. 01. 18. 20:01
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 19:55
Az.
Elküldve: 2008. 01. 19. 15:05
attol lenne AP ha bedugom a gepembe...beallitom hogy a felhasznalok hasznalhatjak ennek a gepnek a netkapcsolatat (ettol lenne ezen az AP n neteleres is) es a gepem egy masik halokartyajaba bekotom a neteleressel rendelkezo itthoni halozatot...es a geppel fellepek az itthoni halora ezalltal az itthoni halot es a netet el lehetne erni az ew7318usg -n keresztul wifin?
ez lehet? mit kene beallitani az ew7318usg n?...azaz ad-hoc modban csak egy masik gep kozvetlenul erne el igy ....infrastruktura modban meg akar tobb is?....vagy az infrastr mod arra valo hogy ew7318usg klienskent menjen azaz egy haslo ap re felmenjen?...
meg sokminden nem vilagos.
pl hanyan tudnak wifin csatlakozni egy wifis AP re?....de ha tobben is egyszerre akkor az mar ruter is nem?...mert oszt...vagy nem?...
a rutert ugy tom elkepzelni hogy a gepembe berakok tobb halokartyat es azokba kotott gepek kozt osztja szet az en gepem az egyik halokartyaba kotott WAN t es egymast is elerik a gepek...azaz ekkor az en gepem a ruter,vagy szerver... (gondolom van erre softver)...ha erre a gepre meg radugom a wifis halokartyam is akkor mar acces point es ruter is egyben azaz ez egy broadband ruter?...
egy ruter alaplap amit lehet venni ezekszerint egy hardveresen megoldott celszamitogep amibe halokartyakat dugok (vagy ebbol mar le is integraltak parat), akar tobb wifi ill mas szabvanyu radios kartyat, azokra antennakat kotok..es vezetekes kartyakat ..es igy lehet profi rutert es AP t epiteni?
Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 19. 15:13 -kor
Elküldve: 2008. 01. 19. 15:18
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 15:05
pl hanyan tudnak wifin csatlakozni egy wifis AP re?....de ha tobben is egyszerre akkor az mar ruter is nem?...mert oszt...vagy nem?...
Nézd. Ne bonyolítsd, nethez router kell, akár több 10 ember is tudja használni, aztán ennyi. Az DHCPzik, meg netet oszt, egy külső IP-t átfordít több belső IPsre. Az AP nem fordít, annál ugyanabba a tartományba esik a wlanos lába, meg a lanos lába is, míg routernél külső meg belső interfészuről beszélünk.
Elküldve: 2008. 01. 19. 16:21
szal olyan mintha egy hub vagy inkabb mintha egy switch el lenne a 3 gep rakotve a halora?
Elküldve: 2008. 01. 19. 16:24
windowsos free program van a halokartya mac atirasra? mi a neve?..vagy lehet csak 3-4 parancs es atirom?...vagy a regisztribe assam bele magam?...az megint egy szep nagy projekt lenne..nincs kedvem regisztriben turni...
milyen megoldas van mac address atirasra?
Elküldve: 2008. 01. 19. 17:48
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 16:21
Olyan, csak a switch egyik UTP lukja helyett wlanos antenna van, abba vannak "dugva" a gépek. Bár még mindig van wlanos topik.
Elküldve: 2008. 01. 19. 17:51
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 16:24
Többnyire még az eszközkezelőben a hálókártya tulajdonságainál. Mondjuk hálózati cím vagy network address alatt. Mögötte van rublika, oda lehet írni az újat. Kérdés minek, mert én eddig 2szer változtattam, mikor júzernek MACre volt reggelve dolga, aztán saját géppel ellenőriztam, mert saját gép az tuti jól műxik, júzeré nem biztos.
Elküldve: 2008. 01. 19. 18:01
gondolom memnne parancssorosan is...valahogy..
a hide my mac ot leszedtem...ezekszerint semmiresemjo program..
a mac szures miatt ,esetleg csak hogy az en mac em konnyen megtalaljam a ruter config ban a logban...vagy mert egy regimodi szolgaltato szamara csak egy geprol megy a net es hogy atirva az enyem az overe az en gepemmel is mukodjon...
Elküldve: 2008. 01. 20. 10:25
wpa ra van bekonfigolva a ruterem ,smc.
kerdes:
mi az a group key re keying beallitas, itt lehet beirni idot vagy adatmennyiseget. (az amit jelent csoport kulcs ujjra kulcsolas,azaz a bejelentkezeskor meg a megadott megosztott kulcs volt de a beallitott idokozonket,ill a beallitott adatmennyisegenkent kulcsot valt a titkositashoz?)
Elküldve: 2008. 01. 21. 12:38
azaz ha elindit egy bongeszot beugrik egy nev/jelszo bejelentkezo ablak?
esetleg a halozaton valo megosztas?..eleg hogy a ruter ben beallitom...vagy kell kliensoldali tamogatas is?...
asszem mivel fingom sincs miez elkezdek radius serverrol olvasni
Elküldve: 2008. 01. 21. 13:06
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 12:38
azaz ha elindit egy bongeszot beugrik egy nev/jelszo bejelentkezo ablak?
esetleg a halozaton valo megosztas?..eleg hogy a ruter ben beallitom...vagy kell kliensoldali tamogatas is?...
asszem mivel fingom sincs miez elkezdek radius serverrol olvasni
ehhez nem kell radius.
Teszel ra wpa-t, aztan csoki. Ja, meg altalaban szokott lenni mac szuros uzemmod is (bar az sokat nem er). Persze igy felhasznalonev nem lesz, de nem is hiszem, hogy kell az neked.
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2008. 01. 21. 13:24
pl van amikor otthoni halo azaz tudom hogy ssid broadcast mukodik es tudom a nevet is,es a netstumbler nem jeleniti meg az ssid t csak a mac cimet...
amugy h afel van csatlakozva a windows a halora evvel a karival akkor evvel a karival ugy tesz a netstumbler mintha menne,de megsem azaz a tererografikon is konstans (ezert hittem eloszor hogy nem mukszik jol) de ha lekapcsolodok a halorol es elinditom a netstumblert akkor mer,es mast nem lehet vele tenni...(van az asszonynak egy smc usb karija avval netezes kozben mer a netstumbler...igaz ha pont bongeszot indit akkor egy pillanatra nem mer...latszik hogy leszakad a grafikon egy csikra..ez a monitor mod?)
Elküldve: 2008. 01. 21. 13:32
szoval valami magyarnyelvu halozati titkositasok dolog kene.
Elküldve: 2008. 01. 21. 17:15
Wireshark-ból lehet olyan formátumban menteni dump-ot, amelyiket megeszik az Aircrack-ng?
Vagy milyen más programokkal próbálkozzak? Intel 4965AGN adapter van a notimban.
Ezzel sajnos nem megy az airodump. Ezért próbálkoztam a Wireshark-al.
Köszi!
Szerkesztette: fejesl 2008. 01. 21. 17:16 -kor
Elküldve: 2008. 01. 21. 21:21
Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 13:24
pl van amikor otthoni halo azaz tudom hogy ssid broadcast mukodik es tudom a nevet is,es a netstumbler nem jeleniti meg az ssid t csak a mac cimet...
amugy h afel van csatlakozva a windows a halora evvel a karival akkor evvel a karival ugy tesz a netstumbler mintha menne,de megsem azaz a tererografikon is konstans (ezert hittem eloszor hogy nem mukszik jol) de ha lekapcsolodok a halorol es elinditom a netstumblert akkor mer,es mast nem lehet vele tenni...(van az asszonynak egy smc usb karija avval netezes kozben mer a netstumbler...igaz ha pont bongeszot indit akkor egy pillanatra nem mer...latszik hogy leszakad a grafikon egy csikra..ez a monitor mod?)
Annyira nem vagyok kepben azzal hogy a win hogyan kezeli ezt a dolgot, de azt hiszem, az nagyjabol uzemszeru sajnos. Valahogy akadnak a kezeloalkalmazasok.
olvasnivalo: elso bliccre ez: http://www.crysys.hu...uttyanD06ht.pdf jonak tunik, csak nem kell mindent elhinni, amit a 802.11i-rol ir, vedd hoza pl ezt: http://hu.wikipedia.org/wiki/WPA
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2008. 01. 21. 21:30
Idézet: fejesl - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 17:15
Wireshark-ból lehet olyan formátumban menteni dump-ot, amelyiket megeszik az Aircrack-ng?
Vagy milyen más programokkal próbálkozzak? Intel 4965AGN adapter van a notimban.
Ezzel sajnos nem megy az airodump. Ezért próbálkoztam a Wireshark-al.
Köszi!
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=wds...3bfa35a787725bb
?
Elküldve: 2008. 01. 22. 10:57
tegnap ew7318usg hez feltetem (vistamvan) az uj edimax oldalrol letoltheto driver(3.x.x.x.x)elotte (1.0.5.0 volt).azota a netstumbler unsupported.es az eszkozkezeloben nem engedi atirni a MAC et.windows es a sajat progija kifogastalanul mukszik.de nem lesz jo szerintem sehova wardriving progikhoz.
a baj csak hogy hiaba szedem le a driveret es teszem fel a regit (1.0.5.0 a cdjerol)..mert amikor keri hogy most dugjam ra az eszkozt ,radugom es bejon a windows ujj eszkozt talaltam bla bla...nem is nyulok hozza..varok mig a sajat telepito nem mondja hogy finis.de megis az eszkozkezeloben ismeretlen eszkoz ,es nem is mukodik.szal nem tudom visszatenni a regi drivert es programot.
a rendszervisszaallitas meg pont addig az idopontig nincs meg mar,gondolom keves volt a winyo es csak 5 telepites es leszedesig megy vissza sajna.
mit lehet tenni. van ehez valami tuti uninstall? vagy nekiallhatok regisztrit keresgelni?
valaki szivott mar ew 7318 usg driver el?leszedessel?mi a megoldas?

Súgó
A téma zárva.