HWSW Informatikai Kerekasztal: gázfegyver - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

gázfegyver Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 17. 09:31

Idézet: KLF - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:23

Biztonsági őr definíciója: gondolkodásra képtelen fehérjehalmaz, emberformájú golyófogó, oda, ahova az őrkutya már túl intelligens lenne.

Ez egy mérhetetlenül bunkó, tahó paraszt hozzászólás volt. A biztonsági őr az egy szakma. Ezt a szakmát a többség ugyanolyan szinten műveli, mint a buszvezető, az autószerelő, vagy a szobafestő a saját szakmáját.

Ezzel a hozzászólással mindazokat a biztonsági őröket megaláztad, akik egyrészt mondjuk esetleg a te biztonságodért is dolgoznak lelkiismeretesen, másrészt meg nem tehetnek arról, hogy van (jó)néhány olyan b.őr, akik elmeszelik a szakma elismertségét. Mert volt neki ilyenje. Nem, sosem voltam biztonsági őr, mielőtt megkérdezed.

A jövőben kíméld meg a gyomrunkat az ilyen megnyilvánulásoktól, mert ráadásul még a fórumszabályzatot is súrolja erősen.

#902 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 09:37

Idézet: KLF - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:23

Biztonsági őr definíciója: gondolkodásra képtelen fehérjehalmaz, emberformájú golyófogó, oda, ahova az őrkutya már túl intelligens lenne.

:D  :D  :D bocs, alapvetoen baromsag es nem ertek egyet de az biztos, hogy ilyen koran reggel nem rohogtem meg ilyen jot a heten

#903 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 09:45

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:31

...A biztonsági őr az egy szakma. Ezt a szakmát a többség ugyanolyan szinten műveli, mint a buszvezető, az autószerelő, vagy a szobafestő ...

:offtopic:
Teljesen egyetertek, raadasul a biztonsagi orok nagy resze azert csinalja ezt a melot, mert nem nagyon van valasztasi lehetosege, nem azert mert elvezi, hogy van egy kis powa a kezeben. (Erdekesseg kedveert, bar abszolut offtopic itt: Angliaban is ugyanolyan rossz a biztonsagi orok megitelese mint otthon, es itt tenyleg csak az lesz vagyonor aki mar az egvilagon semmi masra nem jo, javareszt nagydarab feka aki irni olvasni sem tud angolul) :up:

Szerkesztette: szabinar 2007. 01. 17. 09:47 -kor

#904 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 09:51

Idézet: KLF - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:19

Arra válaszolj inkább hogy miért lehet "9mm KCN" felirattal töltényt kapni?
A vádaskodás helyett talán.

Szerintem te valami félreértettél. Szerintem egybe olvastad a K, mint kaliber és a CN, mint klóracetophenon jelölését. Normálisabb fegyverbolt árlistákon is így jelölik: 9mmK CN, azaz 9 mm kaliberű fegyverbe való klóracetophenon töltetű patron.

Namost, ha a szóközt rossz helyre rakták, vagy egybe írták, akkor lehet, hogy 9mm KCN-t olvashattál, de attól még kálium-cianid töltetű patront szabadforgalomban nem árusíthat senki.

#905 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 17. 09:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:51

Szerintem te valami félreértettél. Szerintem egybe olvastad a K, mint kaliber és a CN, mint klóracetophenon jelölését. Normálisabb fegyverbolt árlistákon is így jelölik: 9mmK CN, azaz 9 mm kaliberű fegyverbe való klóracetophenon töltetű patron.

Namost, ha a szóközt rossz helyre rakták, vagy egybe írták, akkor lehet, hogy 9mm KCN-t olvashattál, de attól még kálium-cianid töltetű patront szabadforgalomban nem árusíthat senki.

Éééés igeeeen! Megfejtetted! :)

:respect:  :respect:  :respect:
-ZsOlTi-

#906 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 10:07

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:58

Éééés igeeeen! Megfejtetted! :)

:respect:  :respect:  :respect:

Nem gondolom, hogy megfejtettem volna. Csak egy elképzelés, ami közel sem biztos, hogy helyes.

#907 Felhasználó inaktív   RAMBO II. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 17. 10:22

Idézet: KLF - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:20

A másik az ő. Már a nethírlapról és az indexről is többszörösen kitiltott fórumozó, pont az ilyen kötözködő kiállhatatlan antiszociális viselkedése miatt.

Gondoltam hogy ő az.
Mindenkinek válaszol, még ha nem kérdezték akkor is.
Moderátor a sárgán, és fikanickkel írogat. Ha ellent mersz mondani akkor repülsz.

#908 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 10:41

Idézet: RAMBO II. - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 10:22

Gondoltam hogy ő az.
Moderátor a sárgán, és fikanickkel írogat. Ha ellent mersz mondani akkor repülsz.

Hadd szallok be az offolasba egy-ket kerdes erejeig:
Ti akik a "sarga" forumrol jottetek, mit ertetek sarga alatt? Az Index lenne? Ki lehet irni nyugodtan, aki innen oda megy az megerdemli imho.
A masik kerdes: Gvass miert nincs mar ott? (ha az Index az, bar gyanitom csak az lehet)
(Gvass egyebkent hasonlitott sok mindenben egy egykori hwsw-s forumozora, T2k-ra, ugyanolyan lehengerlo stilusjegyek es elismeresre melto szakmai tudas jellemzi Oket, bar teljesen eltero szakteruleten)

offnak vege, ha szolnak erte valaszolhattok priviben is, koszi elore is :up:

Szerkesztette: szabinar 2007. 01. 17. 11:05 -kor

#909 Felhasználó inaktív   RAMBO II. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 10:58

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 10:41

Ti akik a "sarga" forumrol jottetek, mit ertetek sarga alatt? Az Index lenne? Ki lehet irni nyugodtan, aki innen oda megy az megerdemli imho.
A masik kerdes: Gvas miert nincs mar ott?

Sárga=Index.
Gvass-t (és még sokakat) kitiltották egy hsz. miatt.

#910 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:04

Idézet: RAMBO II. - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 10:22

Gondoltam hogy ő az.

Az előző oldalon KLF-től:

Idézet

Már a nethírlapról és az indexről is többszörösen kitiltott fórumozó, pont az ilyen kötözködő kiállhatatlan antiszociális viselkedése miatt.

Most akkor a sárgán kitiltott fórumozó, vagy moderátor? Kezdem unni ezt a szarkeverést.

Be is lehet fejezni itt nyilvánosban.

#911 Felhasználó inaktív   KÁELEF 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 20:00

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 5:33

Volt egyebkent olyan gazpisztolyom amit nagyon szerettem, valami 8mm-es nemet ontolto volt (nekem is a forgo tarasok jonnek be ha mar mindenaron gazpisztoly, de ez kivetel volt, nagyon igenyes kidolgozasu, szep. Van mar vagy 10 eve, nem emlekszem a gyartmanyra :think:
Azt szerettem, igenyes, nem spiater darab volt, szep kek barsony belelesu diszdobozban. 7 lovetu volt ha jol emlekszem :think:

Szerintem az egy ERMA lehetett nagyon jó pisztolyok voltak , kár hogy már nem gyártják őket.
Nekem az első gázpiszolyom egy PERFEKTA FBI8000 volt 8 milliméteres, és még mindig megvan bár nem működik már.

#912 Felhasználó inaktív   KÁELEF 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 20:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 7:52

Az általad bemutatott szituációk nem túl életszagúak, de persze megtörténhetett, miért ne. Ezt csak te tudhatod.
Én csak annyit mondhatok, hogy civilben sosem kellett még csak elővennem sem a fegyveremet, pedig időnként én is megfordultam olyan helyeken, ahová benézni sem életbiztosítás és nekem is volt egy-két izzasztóbb helyzetem. A fegyver mégsem került soha elő. Talán szerencsém volt, de az is lehet, hogy annakidején jól megtanultam a leckét a szituációs gyakorlatokon.

Ezeknek a "balhéknak" a jó része munkaidő allatt következett be, kisebb része pedig azon kívűl, és nem járok veszélyes helyeken sem. Se kocsmába se diszkóba, a baj mégis megtalál.

#913 Felhasználó inaktív   KLF 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 22:20

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 11:04

Most akkor a sárgán kitiltott fórumozó, vagy moderátor? Kezdem unni ezt a szarkeverést.

Be is lehet fejezni itt nyilvánosban.

Kérd meg a nevemet ellopó kollégát hogy fejezze be a provokálást és a gyűlölködést.
Részemről abszolúte a békés szakmai információ-csere híve vagyok!

#914 Felhasználó inaktív   KLF 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 11:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 9:31

Ez egy mérhetetlenül bunkó, tahó paraszt hozzászólás volt.

Miért kell mindenáron politikailag húúdekorrektnek lenni? Ez olyan műanyag divatmajomkodás-ízű dolog.
Én is a biztonsági szakmában dolgozom, voltam biztonsági őr is anno, és sajnos a szakmában a 70-80% utolsó bunkó tahó paraszt.
Ez ténykérdés, és aki nem meri nyíltan kimondani az álszent. Minimum.

De rendben, finomítok, legyen a biztonsági őr definíciója: a vagyonvédelmi szakmán belül vannak olyan biztonsági őr kollégák akik gondolkodásra kevésbé képes egyedek, akiket akkor helyeznek ki egy posztra ha a megbízó költség-haszon elv alapján mérlegelve úgy dönt, hogy a K9-es képzett őrkutyák telepítése az adott objektumba anyagilag nem rentábilis számára, így inkább egy 60 órás gyorstalpalón kiképzett humanoid hústorony kapuőr mellett dönt.

Így jobb?

Szerkesztette: KLF 2007. 01. 18. 11:41 -kor

#915 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 11:53

Nem politikailag kell húdekorrektnek lenni, hanem általában. Igény(esség) kérdése.

#916 Felhasználó inaktív   KÁELEF 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 23:11

Idézet: KLF - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 11:41

De rendben, finomítok, legyen a biztonsági őr definíciója: a vagyonvédelmi szakmán belül vannak olyan biztonsági őr kollégák akik gondolkodásra kevésbé képes egyedek, akiket akkor helyeznek ki egy posztra ha a megbízó költség-haszon elv alapján mérlegelve úgy dönt, hogy a K9-es képzett őrkutyák telepítése az adott objektumba anyagilag nem rentábilis számára, így inkább egy 60 órás gyorstalpalón kiképzett humanoid hústorony kapuőr mellett dönt.

Így jobb?

Aki egy EMBERT kevesebbre értékel egy kutyánál az egy elmebeteg. Ezt pedig nem azért mondom hogy provokáljalak csak egyszerűen így gondolom.

#917 Felhasználó inaktív   KLF 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 00:36

Idézet: KÁELEF - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 23:11

Aki egy EMBERT kevesebbre értékel egy kutyánál az egy elmebeteg. Ezt pedig nem azért mondom hogy provokáljalak csak egyszerűen így gondolom.

Most is provokálsz.
De nekem mindegy, akkor tarts elmebetegnek, ha egyszer neked ettől áll fel.
Én sem provokálok, csak így gondolom. Őszintén.

Én inkább két K9-es őrkutyát kérek a házamhoz mint egy fehérjealapú agynélküli hústornyot, vagy pocakos széthízott alkoholistát, esetleg szarukeretes nyugdíjas exzsarut - ami a vagyonvédelmi szakma 80-90%-át jellemzi.

Szerkesztette: KLF 2007. 01. 19. 00:40 -kor

#918 Felhasználó inaktív   KÁELEF 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 01:23

Idézet: KLF - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 0:36

Én inkább két K9-es őrkutyát kérek a házamhoz mint egy fehérjealapú agynélküli hústornyot,

Jó étvágyat a kutyákhoz, biztos jó pörkölt lesz belőlük. De azért azt megjegyezném hogy a kutyahúsban is van fehérje.

#919 Felhasználó inaktív   KLF 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 06:24

Idézet: KÁELEF - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 1:23

Jó étvágyat a kutyákhoz, biztos jó pörkölt lesz belőlük. De azért azt megjegyezném hogy a kutyahúsban is van fehérje.

Mondogalódj csak, mondogalódj, amíg még tudsz beszélni meg gépelni, addig csináld csak.

#920 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 08:53

Abbahagynátok?  :omg:

Szerkesztette: zZsOlTi 2007. 01. 19. 08:53 -kor

-ZsOlTi-

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első