HWSW Informatikai Kerekasztal: Conquer online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Conquer online Ingyenes MMORPG

#401 Felhasználó inaktív   Sengir 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 10:16

A 2.0 egy béta teszt. Külön folderbe települ, külön karikat kell inditani.

Amikor a tesztelés véget ér a tesztkarik megszűnnek, majd egy nagy patch az eddigi 1.0-ból 2.0-át csinál (mindenki jelenlegi karija 2.0-ás lesz.).

Szal, szerintem csak az érdekesség kedvéért érdemes kipróbálni most a 2.0-át, hosszabb távon érdemes az 1.0-ás karikat fejleszteni.
Sengir

#402 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 13:11

Új Kalandozó a láthatáron!

A világ WoW lázban ég, és nem tagadom, engem is megcsapott a szele. Azért csak a szele, mert játszani szeretnék vele, de pénzt az nem szánnék rá.  :) Ezért ma elkezdtem keresni valami más On-line játék után. Ismertem már párat (pl: Runescape, puzzle-pirate), de nem volt meg az igazi hangulata. Aztán ma rátaláltam a Conquer Online-ra. A Screenshotok egyből megfogtak és miután nagy nehezen megtaláltam ezt a fórumot is rá kellett jönne, hogy mázlim van, már van a játéknak magyar rajongótábora. Szóval gondoltam jelentkezem, hamarosan belépek Conquer világába én is.

Két megjegyzés még:
- A magyar honlap ötletét nagyon jó ötletnek tartom. Remélem nem csak ötlet fog maradni.
- A hivatalos oldalról valami iszonyat lassan jön le a cucc, de miután körbenéztem az angol forumokon találtam egy linket, ahonnan már megfelelő sebességgel le lehet szedni az alapot. Nekem pl a 24 órás letöltést egyből lenyomta 4 órásra  :respect:

GYORS CONQUER LETÖLTÉS

Ui: Már előre félek a patch-eléstől :fear:

#403 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 13:36

Idézet: Scoo - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 14:11

Új Kalandozó a láthatáron!

A világ WoW lázban ég, és nem tagadom, engem is megcsapott a szele. Azért csak a szele, mert játszani szeretnék vele, de pénzt az nem szánnék rá.  :) Ezért ma elkezdtem keresni valami más On-line játék után. Ismertem már párat (pl: Runescape, puzzle-pirate), de nem volt meg az igazi hangulata. Aztán ma rátaláltam a Conquer Online-ra. A Screenshotok egyből megfogtak és miután nagy nehezen megtaláltam ezt a fórumot is rá kellett jönne, hogy mázlim van, már van a játéknak magyar rajongótábora. Szóval gondoltam jelentkezem, hamarosan belépek Conquer világába én is.

Két megjegyzés még:
- A magyar honlap ötletét nagyon jó ötletnek tartom. Remélem nem csak ötlet fog maradni.
- A hivatalos oldalról valami iszonyat lassan jön le a cucc, de miután körbenéztem az angol forumokon találtam egy linket, ahonnan már megfelelő sebességgel le lehet szedni az alapot. Nekem pl a 24 órás letöltést egyből lenyomta 4 órásra  :respect:

GYORS CONQUER LETÖLTÉS

Ui: Már előre félek a patch-eléstől :fear:

Üdvözlünk, örülünk hogy jössz. A honlapról: nekem van egy barátom aki segít megcsinálni mert én semmit nem értek hozzá. Csak az a baj hogy ez még minimum egy hét. Ha valakinek van más ötlete hogy hogyan csináljuk, vagy ismer valakit vagy esetleg ő maga ért hozzá az szóljon bátran.

Ja, és a patch-eléstől félhetsz is.

#404 Felhasználó inaktív   John Fowler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 11. 17:15

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. ápr. 10., vasárnap - 23:19

Kb. két nappal ezelőtti állapot.

John Fowler    Nynfus          46lvl Eaglearcher :Đ

Es kimaradt egy fontos tarsadalmi esemeny :D

A nagy pillanat:  :D

Kép

A meghivottak gyurujeben:

Kép

Kép

Es a buli amit utana csaptunk :birthday2:

Kép

Mara ennyi.
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."

#405 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:42

Gratulálok az ifjú párnak.

Jó napot zártam.Találtam egy Super helmet egy Refined gemet egy +1-es clubot meg 1 millát.
:p

#406 Felhasználó inaktív   John Fowler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:47

Idézet: Foley - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 19:42

Gratulálok az ifjú párnak.

Jó napot zártam.Találtam egy Super helmet egy Refined gemet egy +1-es clubot meg 1 millát.
:p

HOL????????? :D :D :D
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."

#407 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 06:47

Szerintem a legegyszerűbb módja a weblap létrehozásra, ha a gportal.hu oldalon hoztok létre egyet, mivel az könnyen kezelhető, pillanatok alatt lehet feltölteni új anyagokkal, van benne beépített fórum, vendégkönyv, számláló és még chat is (ennek az előnyét ugye nem kell ecsetelnem). Valaki azonban megelőzött a gondolatmenetben:

conquer.gportal.hu

Ismeri valaki a készítőt? Mert ha kell neki segítség, akkor csak szóljon nyugodtan nekem. Elég nagy tapasztalatom van a gportalos oldalak terén (másfél éve vezetem ott a blogom).

Referenciám  :) : scoo.gportal.hu

#408 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:48

hajrá, jó kezdés ez a gportalos Conquer oldal, teccik :)

#409 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 13:04

Udv. Majd ird meg a karaktered nevét és hogy mit inditottál.

Ha bent vagy keress meg.

A honlap létrehozása nem nagy gond, én extrára pakolom fel mindig a cuccost.
Igaz nem a legstabilabb és nem is a leggyorsabb, de könnyű kezelni, és
nagyon sokan ismerik.

A tartalommal van inkább a gond előszőr azt kéne összerakni:)

Tegnap éjjel/ma hajnalba sikerült találnom egy lvl 5 elit bs-t 2 stockettel, meg még egy dragonball-t, és megcsináltam szuperre a kardot.
A gond vele az hogy amire lvl5rol felnyomom lvl75-re kb. 30 meteor lesz.
Sajnos lvl25 felett a tc-ben lévő ember használhatatlan.:(((
Így marad a piaci manus de az nagyon drágán csinálja.
Már értem miért veszik a meteorokat ennyire!!!
Ha valami kell, írj!

#410 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 14:07

ÓÓÓ, ha már ott tartanék, hogy el kell neveznem a karakterem boldog ember lennék!!!  :rolleyes:  Egész nap csak patch-el, mikor már azt hinném, hogy kész van belekezd egy újba. Többször kilép hibaüzivel. Kész vagyok. Ha ez így megy tovább akkor leszek csak kész mire a gyerekeim befejezik az egyetemet. Pedig egyelőre még a gyerekcsinálás ötlete sem merült fel bennem. Na majd feltétlen jelentkezek ha kész leszek.

Ha tudsz szerintem tegyél chatet az oldalba, mert azon keresztül könnyebb lesz megdumálni a talikat, meg könnyebb segíteni a kezdő emberkéknek is (és ezt nem magam miatt mondom  :D )

#411 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 14:25

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 14:04

Udv. Majd ird meg a karaktered nevét és hogy mit inditottál.

Ha bent vagy keress meg.

A honlap létrehozása nem nagy gond, én extrára pakolom fel mindig a cuccost.
Igaz nem a legstabilabb és nem is a leggyorsabb, de könnyű kezelni, és
nagyon sokan ismerik.

A tartalommal van inkább a gond előszőr azt kéne összerakni:)

Tegnap éjjel/ma hajnalba sikerült találnom egy lvl 5 elit bs-t 2 stockettel, meg még egy dragonball-t, és megcsináltam szuperre a kardot.
A gond vele az hogy amire lvl5rol felnyomom lvl75-re kb. 30 meteor lesz.
Sajnos lvl25 felett a tc-ben lévő ember használhatatlan.:(((
Így marad a piaci manus de az nagyon drágán csinálja.
Már értem miért veszik a meteorokat ennyire!!!

mire felnyomnád 75-re az kb 100 meteor, nem 30. szupernek az ára legalább 3x annyi meteor/szint mint elité.
példa: lvl 87-ről 100-ra elit páncél 14 meteor.....lvl 57-ről 70-re szuper páncél 25 meteor.
na akkor gondolj bele ha szuper 87>100-at akarnám, 40 met mondjuk minimum.
na mind1.
lényeg: te kis mázlista hogy purcannál meg a dragonballoddal meg a kardoddal :-p
add el a BS-t...tod mennyit ér? 30-40 milka. ha nem több.
gazdag lettél.
és grat hozzájuk!
miből estek?

#412 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 14:33

Köszi!:)

Mind a két dragonballt ugyanott találtam, new canyon teleportjatol beljebb egy 3 képernyőnyire, sima makiból esett mindkettő.
A kardot meg elfape-k adták.
Most már lvl40 szinten áll, szépen növelgetem, igazság szerint nem akarom eladni mert teszek bele 2 10%-os követ, és felnyomom +3-asra ez így 75 szintre pont fasza lesz.))

Amúgy már csináltam egy másik super kardot de véletlenűl... azt eladtam 3 millárét pedig lvl67 volt... na mindegy elcsesztem.

Ja és az elit karkötőmet is uniq-ból csináltam tc-ben. lvl45 volt. Ezenkívűl kb. 5 db-t meg elrontott a köcsög.
Ha valami kell, írj!

#413 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 02:16

Nos aki nem tudja akkor:

Szuper tárgyar tc-ben érdmes csinálni de csak akkor HA nagyon alacsony a tárgy lvl-je(30 alatt van)
1 db az ára.

Viszont ami szopás, hogy a szuper level upgradje nem ugy megy mint a sima ezt 25lvl felett már piacon kell csinálni, előszőr 3 majd 14 majd 15 meteorér/fejlesztés!

Így történt hogy a lvl 5-ös kardot lvl 75-re kb. 70 meteorral tudtam felvinni.
Csalóka a szuper valóban, de elképzelhetőnek tartom, hogy érdemesebb inkább megvenni méghozzá lvl 80 alatt nemigen, mert ezután már nem kell olyan gyakran fejleszteni, lassul az iram.

lvl40-ig ref.
lvl60-ig teljesen jó mindenből az uniq.
lvl80-ig meg elit mindenből, aztán ha valaki le tudja cserélni lecseréli
ha nem akkor meg megmarad.

Ja és egy másik dolog. bs-t nem érdemes nagyon felvinni +-al mert nem éri meg a szorzója.
pl. +3-ból +4-be felvitel. 18db +1-es bs kell hozza táhát baráti áron is 12-14milla.
és ad lvl 75-ön vagy +12 sebzést(ez nem nagyon fog eltérni sem)

Az viszont kérdéses hogy varázslónak érdemes-e bag-ot viselni, vagy inkább egy szép def-es nyakláncba mászkáljon.......
Ha valami kell, írj!

#414 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:29

kérdéses hogy bag-et vagy nyakláncot?
buta kérdés.
mind2 ugyan annyiba kerül, a nyaklánc fizikai védelemre lett kitalálva, a bag pedig mágikus.
mind2 ha plusszozod ad extra életet, de míg a nyaki defense-t ad, addig a bag magic def-et.
egy tao sose harcol szemtől szemben, még egy szuper nyakival se lenne 1000-nél jobb defed, amit félkézzel leütök még akkor is ha egy szinten lennénk.
+ozni mind2 tárgyat megéri, sokba kerül, ez van. +1es nyaki kb 4.5-5.5 milka, bag-is.
egy jó tao akit láttam 224-es magic deffel rendelkezett, ami igencsak olyan hogy húúúú.
ha igazán el akarod a pénzed költeni elite (szuper) cipőt vegyél és +2-őzd. archer az egyetlen ellenfeled, hisz tao ellen ott a bazi nagy magic defed.
nyakit meg felejtsd el, warit/trojant lenyomod sec perc alatt és meg se ütnek  :D

Szerkesztette: Cellular 2005. 04. 13. 08:31 -kor

#415 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:42

Hat nemtom micsinatatok a gemeportallal,de akarmit irok be loginnevnek,vagy jelszonak,azt irja ki,
hogy -hibas!-/Pedig elolvastam a sugot is!/ :reklamacio:  :mad:
Forumlako

#416 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:48

Idézet: kokler - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 9:42

Hat nemtom micsinatatok a gemeportallal,de akarmit irok be loginnevnek,vagy jelszonak,azt irja ki,
hogy -hibas!-/Pedig elolvastam a sugot is!/ :reklamacio:  :mad:

nekem megy...csak semmit nemtok odabent csinálni...max azt a 2 rövid cikket elolvasni :-)

ja és mégvalami Sirinornak...
bag még ad magic attack-ot is, szóval nyakival ellentétben 3 cuccot növel, míg az előbbi csak 2-t.

#417 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:08

És szörnyek ellen sem érek semmit a fiz def el? Mert én pl elsősorban azok ellen használnám a karit. Azok pedig óhatatlanul is meg-meg ütik a taot is. :)

#418 Felhasználó inaktív   mizoguchi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:12

Tegnap egész este próbálkoztam csatlakozni a serverhez, de nem sikerült. Mindig ezt a hibaüzit kaptam: server failed. can not run game... A conquer forum szerint ez azért van, mivel az utóbbi időben megszaporodtak a gamerek, és az autopatch server túlterhelt, ezért megeshet, hogy régi játékosokat sem enged be. Egész estét kitevő próbálkozásaim eredménye:
1. A conquer folderból, a conquer.exe fajlal kell indítani a gamet, így kikerüljük az autopatchet.
2. Ha ekkor a köv. fájlokra dob ki hibaüzenetet: valami/3Deffect.ini; c3_core_dll.dll, akkor reinstall game és utána manuálisan letölteni a régi és az ápr. 11-ei patch pakkokat és ebben a sorrendben manuálisan telapíteni a conquer folderben.

Remélem ez hasznára lesz valakinek, mert nekem nem kevés időmbe került, mire rájöttem.

#419 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 10:12

Idézet: mizoguchi - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 10:12

Tegnap egész este próbálkoztam csatlakozni a serverhez, de nem sikerült. Mindig ezt a hibaüzit kaptam: server failed. can not run game... A conquer forum szerint ez azért van, mivel az utóbbi időben megszaporodtak a gamerek, és az autopatch server túlterhelt, ezért megeshet, hogy régi játékosokat sem enged be. Egész estét kitevő próbálkozásaim eredménye:
1. A conquer folderból, a conquer.exe fajlal kell indítani a gamet, így kikerüljük az autopatchet.
2. Ha ekkor a köv. fájlokra dob ki hibaüzenetet: valami/3Deffect.ini; c3_core_dll.dll, akkor reinstall game és utána manuálisan letölteni a régi és az ápr. 11-ei patch pakkokat és ebben a sorrendben manuálisan telapíteni a conquer folderben.

Remélem ez hasznára lesz valakinek, mert nekem nem kevés időmbe került, mire rájöttem.

Köszönöm szépen! Egy Isten vagy! Leborulok nagyságod előtt  :respect:  Mától fogva hozzád fogok imádkozni. Első áldozatomat a Te nagyságodnak fogom ajánlani! Magyarul:
Két napos folyamatos patch letöltés, hibaüzenet kiírás, káromkodás, majd ismételt újrakezdés után sikerült végre belépnem az általad javasolt módon. Nem az ikonra kattintva, hanem közvetlenül az .exe file-t elindítva egyből müködött a játék. Így végre valahára Scoo, aki egy Harcos belépett, Conquer világába, bár egyelőre még félmesztelen, kardot még nem fogott a kezébe, de már táncolni megtanult.  :cool:

#420 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 10:33

csak a Patch kikerülésével az a gond, hogy új effekteket nem látsz, új védelmi eljárások nem lesznek a játékba iktatva (meghekkelhetnek), új szervereket a Kliens nem mutat, stb.
ha a patch lefagy neked 1 idő után, csak indítsd újra, mármint a patch-et. olyankor hamar visszamegy az lefagyási ponthoz és megy tovább. nekem legalábbis mindíg.
mellesleg milyen class vagy Scoo?

_Balagee_ persze a szörnyek ellen kell a phys def, de kérlek, akkor nagyon kis gyengus Tao player vagy ha ennyiszer eltalálnak, hogy necky kelljen :D mind1, Taonak sok a hp-ja, +ozd a páncélod és lesz több phys defed, amúgy meg tudj jól ugrálni (ez muszáj!!!)

Szerkesztette: Cellular 2005. 04. 13. 10:39 -kor

Téma megosztása:

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.