HWSW Informatikai Kerekasztal: D-Link DSL-360T modem konfig oldala - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

D-Link DSL-360T modem konfig oldala Milyen IP címen van?

#381 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 25. 05:04

valami ip-t állíts be a gépeden...
pl:

ip:          192.168.1.2
netmask: 255.255.255.0
default gw: 192.168.1.1

Szerkesztette: Sumi 2007. 05. 25. 05:04 -kor

Per Aspera Ad Astra

#382 Felhasználó inaktív   Random_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 25. 06:35

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 5:04

valami ip-t állíts be a gépeden...
pl:

ip:             192.168.1.2
netmask:   255.255.255.0
default gw: 192.168.1.1

Első kép:
http://www.sg.hu/gal...91180071155.jpg
Ezután meg is szakadt:
http://www.sg.hu/gal...91180071171.jpg

#383 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 07:16

így képek alapján jónak tűnik.. szűrő van a vonalon?
Per Aspera Ad Astra

#384 Felhasználó inaktív   Random_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 07:52

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 7:16

így képek alapján jónak tűnik.. szűrő van a vonalon?

Szűrő? Az mit takar azt a splittert vagy a szűrő teljesen más?
Egyenesen a falba van dugva minden nélkül mert telefonkészülékem nincs.

Szóval akkor ez a normális?
Nagyon csalódott vagyok akkor. Pedig a router jó már évek óta használom és ilyen szakadásokat
nem művelt. Néha megállt, de hetente 1-2 alkalomnál nem volt több.

#385 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 08:52

azért egy splittert akkor is rá lehetne dugni, ha nincsen telefon a vonalon... (splitter = szűrő)

Szerkesztette: Sumi 2007. 05. 26. 08:53 -kor

Per Aspera Ad Astra

#386 Felhasználó inaktív   zordone 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 19:35

sziasztok!  :)

nekem a köv. a problémám:
én mac-kel használom a 360T modemet (pppoe) és azt csinálja, hogy néha bejelentkezik elsöre, leggyakrabban olyan 3-6 próbálkozásra, néha meg csak kb 40edszerre... (modem újraindítás se segít ilyenkor)

ez számomra érthetetlen :think:
és úgy tünik a support számára is az, mert azzal etetnek, h biztos a jelszavam nem frankó.. nadeakkor soha nem jelentkezne be ugyebár (a user/jelszó fixen meg van adva a beállításokban, szal nem kell begépelni kapcsolódáskor)

itt a log 1 sikertelen próbálkozásról:
-Terminating on signal 15.
-PPPoE connecting to service '' [access concentrator '']...
-PPPoE connection established.
-Using interface ppp0
-Connect: ppp0 <--> socket[34:16]
-LCP: timeout sending Config-Requests
-Connection terminated.
-PPPoE disconnecting...
-PPPoE disconnected

vkinek vmi ötlete esetleg?
köszii :)

#387 Felhasználó inaktív   megvadulthangya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 21:26

Hali!

Van egy olyan probléma, hogy körülbelül 5-10 percentként megszakad a letöltésem,

D-link 360-T Típusu ADSL modem ADSL lámpája ekkor elalszik. Legújabb firmware van felrakva rá Át van állítva ADSL Multi-módra. Ja és miután frissítettem FW-t azóta folyamatosan villog a DSL led. Frissítés hiba nélkül ment rá fel. Megoldás? Régebbi FW?

#388 Felhasználó inaktív   kymera 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 15. 16:13

Üdv nektek--segitene vki?Mit válasszak?  Telindus 1111  vagy  D-Link 360R?Állitólag a 360R "fos"--- a telindus 1111 esetleg jobb?2 géppel szeretném hajtani(1 a DSL porton,1 az USB-n-állitólag még látják is egymást-akkor ez most bridge v router v switch?)Esetlek próbáljak vmi mást?Tudtok vmit a Telindus 1111-ről?(? Mbit et bir,hasznos szolgáltatások,infók,FW estleg vmi hasznos soft ehhez a cucchoz,linkek,stb.) Nagyon megkőszőnném nektek a segitséget !!

#389 Felhasználó inaktív   Balageeee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 23:07

Halihó!

Olvasgattam itt a fórumon, és találtam jó dolgokat, amivel esetleg bizonyíthatnám a szolgáltató felé a problémámat.
Első problémám az volt, hogy rendeltem egy 4Mbites internetet az Externettől, és állandóan megszakadt. Ezt követően bejelentettem a szolgáltatónál, amit a T-com végülis azzal oldott meg kérdezés nélkül, hogy lekorlátozta 1Mbitre... legalábbis a letöltési sebességből ezt vettem észre. Azért a T-com, mert az externet csak egy közvetítő, és a T-com csinál mindent. A lényeg, hogy megreklamáltam, hogy miért csak 1Mbit-tel megy, mire mail-okat küldtek a t-comank, hogy miért is vette le a sebességet, és miért nem javította ki a hibát...na most erre az externetnek nem ad választ a t-com, és itt állunk. Mivel idáig tartott a jóindulatom, ezért benyögtem, hogy akkor, ha a T-com szarik az egészre, és így az Externet is, akkor addig, amíg  nem javítják ki, a számlám minuszos részeket akarok látni. Erre a csaj váltott, és azt mondta, hogy a minimum 1Mbites határ az megvan, és ne is reklamáljak. No erre kezdtem bedühödni, és elmagyaráztam, hogy a szerződésben nem csak egy minimálsi határ van a 4Mbites kapcsolat jellemzőinél, hanem az is hogy max. 4Mbit is lehet, tehát 1 és 4 között LEHET a sebesség. Ettől 4Mbites és nem 1, mert ennyi erővel minden 1Mbites kapcsolat 4Mbites... Tehát, ha 1Mbiten csatlakozott a modem, az soha nem lesz 1Mbit felett... tehát nem igaz az az állítás ,hogy nekem 4Mbites csomagom van.  Ugye ez az állítás így helyes... ugyi?????
Az érdekelne még engem, hogy a SM50B mért plusszban egy pár adatot...szerintetek azok milyen értékűek? Vagy mit mutatnak ezek pontosan?

http://www.freewebs....ageee/modem.jpg

Szerkesztette: Balageeee 2008. 01. 02. 23:08 -kor

Úgy is mindig  nekem van igazam! :)

#390 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 08:31

Idézet: Balageeee - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 0:07

Halihó!

Olvasgattam itt a fórumon, és találtam jó dolgokat, amivel esetleg bizonyíthatnám a szolgáltató felé a problémámat.
Első problémám az volt, hogy rendeltem egy 4Mbites internetet az Externettől, és állandóan megszakadt. Ezt követően bejelentettem a szolgáltatónál, amit a T-com végülis azzal oldott meg kérdezés nélkül, hogy lekorlátozta 1Mbitre... legalábbis a letöltési sebességből ezt vettem észre. Azért a T-com, mert az externet csak egy közvetítő, és a T-com csinál mindent. A lényeg, hogy megreklamáltam, hogy miért csak 1Mbit-tel megy, mire mail-okat küldtek a t-comank, hogy miért is vette le a sebességet, és miért nem javította ki a hibát...na most erre az externetnek nem ad választ a t-com, és itt állunk. Mivel idáig tartott a jóindulatom, ezért benyögtem, hogy akkor, ha a T-com szarik az egészre, és így az Externet is, akkor addig, amíg  nem javítják ki, a számlám minuszos részeket akarok látni. Erre a csaj váltott, és azt mondta, hogy a minimum 1Mbites határ az megvan, és ne is reklamáljak. No erre kezdtem bedühödni, és elmagyaráztam, hogy a szerződésben nem csak egy minimálsi határ van a 4Mbites kapcsolat jellemzőinél, hanem az is hogy max. 4Mbit is lehet, tehát 1 és 4 között LEHET a sebesség. Ettől 4Mbites és nem 1, mert ennyi erővel minden 1Mbites kapcsolat 4Mbites... Tehát, ha 1Mbiten csatlakozott a modem, az soha nem lesz 1Mbit felett... tehát nem igaz az az állítás ,hogy nekem 4Mbites csomagom van.  Ugye ez az állítás így helyes... ugyi?????
Az érdekelne még engem, hogy a SM50B mért plusszban egy pár adatot...szerintetek azok milyen értékűek? Vagy mit mutatnak ezek pontosan?

http://www.freewebs....ageee/modem.jpg

bocs, tőled elfelejtettem kérdezni tegnap, hogy van szűrő (splitter) a vonaladon? csak mert elég szép szakadások vannak a frekis diagrammon.. esetleg meg lehetne próbálni, hogy bekötöd direktbe a falból jövő kábelt a modembe, hogy úgy mit csinál, csinálj úgy is egy screenshotot.. vagy ha nincs szűrő, akkor rakj be egyet (akkor is, ha nincs telefon a vonalon)

szerk: nálam pl szinte mindegy, hogy van-e szűrő beiktatva (külön vonalon megy az adsl, amin nincs telefonkészülék), de találkoztam már olyan szűrővel, ami elkúrta az egész vonalat, és jobb volt nélküle, mint vele.. úgyhogy bármi lehet:))

szerk2: ha már úgyis beszélsz ma a tcommal, megkérdeznhetnéd tőlük, hogy nem tudnának-e inkább interleave-re átállítani a fast path helyett, mert az stabilabb lenne, elvileg jobban bírja a vonali szarságokat, bár nem tudom, hogy ezt így kérésre tudják-e változtatni..

Szerkesztette: Sumi 2008. 01. 03. 08:34 -kor

Per Aspera Ad Astra

#391 Felhasználó inaktív   HIJOIN H-125 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 12:14

Üdv !!!

Azt szeretném megtudni, létezik e a DSL-360T modemhez valami program, amivel a jelszó és felhasználónevet le lehetne reszetelni, mert semmilyen alapbeállítás szerinti jelszó felhasználónév párost nem fogad el. Az egyik havernak van ilyen modeme és működik minden csaképp átállította a jelszót meg a felhasználónevet is és elfelejtette. Adjatok valami ötletet hogy lehetne visszaállítani vagy törölni belőle. A hátulján lévő RESET gombot már próbáltam rengetegszer, az NEM SEGÍTETT.
Köszi... A modem boltban vásárolt ANNEX B Enternet szolgáltatótól elvileg mert Enternetes címkével van leragasztva a doboz egész eleje. És B3 Version.

#392 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 08:03

Idézet: HIJOIN H-125 - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 12:14

Üdv !!!

Azt szeretném megtudni, létezik e a DSL-360T modemhez valami program, amivel a jelszó és felhasználónevet le lehetne reszetelni, mert semmilyen alapbeállítás szerinti jelszó felhasználónév párost nem fogad el. Az egyik havernak van ilyen modeme és működik minden csaképp átállította a jelszót meg a felhasználónevet is és elfelejtette. Adjatok valami ötletet hogy lehetne visszaállítani vagy törölni belőle. A hátulján lévő RESET gombot már próbáltam rengetegszer, az NEM SEGÍTETT.
Köszi... A modem boltban vásárolt ANNEX B Enternet szolgáltatótól elvileg mert Enternetes címkével van leragasztva a doboz egész eleje. És B3 Version.

A Reset gombot azthiszem 15 másodpercig benyomva kell tartani.

#393 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 08:37

Idézet: HIJOIN H-125 - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 13:14

Üdv !!!

gyári fw van rajta vajh'?
Per Aspera Ad Astra

#394 Felhasználó inaktív   rundmc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 14:44

Sziasztok!

A következő érdekes problémám lenne, miután a huwaei modeme tönkrement kaptam a t-comtól egy ilyen dlink modemet, mondjuk egy használtat vágtak hozzám, ez  mondjuk kicsit furcsálltam.A korábbi modemmel nem volt semmi baj ,simán hozta a 4 megát, közben lett egy fon wifi router azzal együtt is ment a 4 mega.De amiót ez a dlink modem van, a helyzet az h a fon routerrel jó ha felét produkálja a 4 megának, ha közvetlenül az én gépemre van dugva akkor szintén,míg a tesóm gépére kötve a netet vígan vissza a 4 megát, számomra ez felfoghatatlan, most felraktam a modemre a legújabb firmwaret de semmi változás.

Unit
SNR Margin

19

31

dB
Line Attenuation

26

14

dB
Data Rate

4480

256

kbps

Nem tudom ezek mennyire jó adatok,de nem hiszem h ezzel lenne a probléma hiszen az egyik gépen hozza azt a sebességet amit kell neki.
Ha valakinek bármilyen ötlete van, kérem szóljon, mert én már tanácstalan vagyok.

#395 Felhasználó inaktív   NGyurka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 18:32

Tudna valaki segíteni abban, hogyha a központba új D-slam kerül és nem megy a Dialcom 1600 csak a D-link, mit kell átkonfigurálni a Dialcom modemen (lehet-e) hogy működjön?

#396 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 06:58

Idézet: rundmc - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 15:44

Sziasztok!

A következő érdekes problémám lenne, miután a huwaei modeme tönkrement kaptam a t-comtól egy ilyen dlink modemet, mondjuk egy használtat vágtak hozzám, ez  mondjuk kicsit furcsálltam.A korábbi modemmel nem volt semmi baj ,simán hozta a 4 megát, közben lett egy fon wifi router azzal együtt is ment a 4 mega.De amiót ez a dlink modem van, a helyzet az h a fon routerrel jó ha felét produkálja a 4 megának, ha közvetlenül az én gépemre van dugva akkor szintén,míg a tesóm gépére kötve a netet vígan vissza a 4 megát, számomra ez felfoghatatlan, most felraktam a modemre a legújabb firmwaret de semmi változás.

Unit
SNR Margin

19

31

dB
Line Attenuation

26

14

dB
Data Rate

4480

256

kbps

Nem tudom ezek mennyire jó adatok,de nem hiszem h ezzel lenne a probléma hiszen az egyik gépen hozza azt a sebességet amit kell neki.
Ha valakinek bármilyen ötlete van, kérem szóljon, mert én már tanácstalan vagyok.

ezek jó adatok, szal szerintem valami más baj lesz itt, nem a modem a vétkes:)
Per Aspera Ad Astra

#397 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 07:00

Idézet: NGyurka - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 19:32

Tudna valaki segíteni abban, hogyha a központba új D-slam kerül és nem megy a Dialcom 1600 csak a D-link, mit kell átkonfigurálni a Dialcom modemen (lehet-e) hogy működjön?

mit értessz nem megy alatt?
Per Aspera Ad Astra

#398 Felhasználó inaktív   NGyurka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 00:12

Idézet: Sumi - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 7:00

mit értessz nem megy alatt?

Próbálkozik aztán kigyullad az Alert, abszolút kuka. Rárakom a D-Linket, azzal megy normálisan. Szomszédnak ugyanez volt fordítva, beszólt, megcsinálták. Nekem nagy nehezen megmondta a szerelő, hogy új típusú portba raktak, nem hajlandók visszarakni. Nézegettem a Dialcom admin felületét, elég sok mindent lehet benne babrálni, gondoltam, talán lehet ilyet is állítani, hátha tudja valaki…

#399 Felhasználó inaktív   meszarog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 00:36

helloo!

Nekem is volna egy kérdésem, tudom, hogy lámaság, de mégis:
szóval van nekem egy csodaszuper dlink 360r + 8mbit t-online (4megáshoz kaptam, azzal ment rendesen.)
De 8megán még a régi 4megányit se hozza, amit nem igazán értek, hogy miért.
Kép SM50B
Ez így noormális? Főként a down 106%-ja érdekel.

ja az kimaradt, hogy router nélkül ilyen (mmint a 726nem igaz, 600kB a max), routerrel 4mega max a down (500kB), up az megvan 430kbit.

kis méréssel a pontos értékek (router nélkül): 600kB/46,5kB (pontosan ennyi a két érték, gondolom tonlány korlátja, speedtest-en 4970/430-at mért, nekem reprodukálni nem sikerült)
ennél azért többet kéne bírnia egy 8megás netnek, nem?

Köszi,
üdv dudi

Szerkesztette: meszarog 2008. 01. 29. 00:44 -kor

#400 Felhasználó inaktív   meszarog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 10:10

Idézet: meszarog - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 1:36

helloo!

Nekem is volna egy kérdésem, tudom, hogy lámaság, de mégis:
szóval van nekem egy csodaszuper dlink 360r + 8mbit t-online (4megáshoz kaptam, azzal ment rendesen.)
De 8megán még a régi 4megányit se hozza, amit nem igazán értek, hogy miért.
Kép SM50B
Ez így noormális? Főként a down 106%-ja érdekel.

ja az kimaradt, hogy router nélkül ilyen (mmint a 726nem igaz, 600kB a max), routerrel 4mega max a down (500kB), up az megvan 430kbit.

kis méréssel a pontos értékek (router nélkül): 600kB/46,5kB (pontosan ennyi a két érték, gondolom tonlány korlátja, speedtest-en 4970/430-at mért, nekem reprodukálni nem sikerült)
ennél azért többet kéne bírnia egy 8megás netnek, nem?

Köszi,
üdv dudi

bocs, késő volt. Szóval nekem d-link 360R -em van, nem T. :eek:

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22