HWSW Informatikai Kerekasztal: Beszélgetés a DVD+/-R(W) lemezekről, írókról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beszélgetés a DVD+/-R(W) lemezekről, írókról Eszmecsere médiáról, írásról Értékeld a témát: -----

#211 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:28

esetleg nem tudja valaki pontosan a blúréj/hddvd milyen olvasás/írás viszonyban fog állni a tervek szerint jelenlegi dvd technológiákkal (+/-, rw, DL)? lusta vagyok gúglizni és szakbarbár vagy pontatlan angol szövegeket silabizálni... mer monnyuk ha PPéter állítja bizton, azt szó nélkül elhiszem:).
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#212 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:34

Idézet: avman - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 22:28

esetleg nem tudja valaki pontosan a blúréj/hddvd milyen olvasás/írás viszonyban fog állni a tervek szerint jelenlegi dvd technológiákkal (+/-, rw, DL)? lusta vagyok gúglizni és szakbarbár vagy pontatlan angol szövegeket silabizálni... mer monnyuk ha PPéter állítja bizton, azt szó nélkül elhiszem:).

Valószínűleg minden tekintetben kompatibilisek lesznek a jelenleg kétféle írható DVD szabvánnyal  írás/olvasás szempontjából.

#213 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 15:03

milyet ajánlotok dvd íróból megvételre, vmi megbízható darabot 10-15 körül? havernek kéne. előre is thx :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#214 Felhasználó inaktív   Atiamd 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 12:52

Hello

A http://www.dvdrohlinge24.com oldalon találtam egy Hyundai DVD+R 8x lemezt ilyen ID-vel: YUDEN000T02 (not Taiyo Yuden) zárójelben, akkor most ez nem eredeti Japán Taiyo Yuden lehet, mert az ID-je alapján ugyan az, mint a FUJI DVD+R 8x-nak, tehát annak kellene lennie, csak nem értem, hogy miért van akkor odaírva hogy nem az.

#215 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 13:05

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 22:11

Elkezdhetjuk keresni az utódprogramot azt hiszem...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#216 Felhasználó inaktív   Atiamd 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 13:27

Idézet: Atiamd - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 13:52

Hello

A http://www.dvdrohlinge24.com oldalon találtam egy Hyundai DVD+R 8x lemezt ilyen ID-vel: YUDEN000T02 (not Taiyo Yuden) zárójelben, akkor most ez nem eredeti Japán Taiyo Yuden lehet, mert az ID-je alapján ugyan az, mint a FUJI DVD+R 8x-nak, tehát annak kellene lennie, csak nem értem, hogy miért van akkor odaírva hogy nem az.

Ja már megtaláltam egy külföldi fórumon, egy nagy listában leírva a fake Taiyo Yuden DVD-ket és köztük sajnos a Hyundai-t is. Ezért volt sokkal olcsóbb a FUJI DVD+R 8x-nál, mert az szerencsére valóban Taiyo Yuden.

#217 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 14:52

Idézet: Atiamd - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 14:27

Ja már megtaláltam egy külföldi fórumon, egy nagy listában leírva a fake Taiyo Yuden DVD-ket és köztük sajnos a Hyundai-t is. Ezért volt sokkal olcsóbb a FUJI DVD+R 8x-nál, mert az szerencsére valóban Taiyo Yuden.

Be tudnád linkelni azt a listát? Jöhet pü-be is.

Köszi!
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#218 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 16:21

2 féle dvd-t néztem ki magamnak
Arita DVD+R 8x (Ritek M03)
Arita DVD-R 8x (Ritek G04&G05)

Melyiket ajánjátok? Egyáltalán +, vagy -. Elsősorban adatnak kéne, de van amelyikre dvd-videot írnák. És minél több asztali játsza le. Nem tudom melyik a jobb.
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#219 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 16:25

A gyártó, vagyis a szitázás ugye nem számít, csak az alapanyag?
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#220 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 18:33

Idézet: denes44 - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 16:25

A gyártó, vagyis a szitázás ugye nem számít, csak az alapanyag?

Keress egy PPeter hozzászólást és a PPeter aláírásában szereplő linkre kattints rá!
(az MID-s szöveg az!)
firefox+foobar+mplayerc

#221 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 18:50

Idézet: Atiamd - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 13:52

Hello

Mintha ekoder vagy bigbear rendelt volna belőle és utána köpködött rá, ha jól emléxem. Szóval 90% hogy hamis TY.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#222 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:40

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 19:50

Mintha ekoder vagy bigbear rendelt volna belőle és utána köpködött rá, ha jól emléxem. Szóval 90% hogy hamis TY.

Én a -R változatból rendeltem, és gagyi volt (100 %). 99 %, hogy ezen az áron a +R is ugyanilyen hamistvány.
Igazából nem is azzal van a gond, hogy nem YUDEN, hanem azzal, hogy a legtöbb ró elvérzik azon, hogy egy nem passzoló stratégiával próbálja megrni.

#223 Felhasználó inaktív   zseko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 22:39

Idézet: denes44 - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 17:21

2 féle dvd-t néztem ki magamnak
Arita DVD+R 8x (Ritek M03)
Arita DVD-R 8x (Ritek G04&G05)

Melyiket ajánjátok? Egyáltalán +, vagy -. Elsősorban adatnak kéne, de van amelyikre dvd-videot írnák. És minél több asztali játsza le. Nem tudom melyik a jobb.

Én most rendeltem DVD+R Aritát. Igaz, eddig csak egyet írtam még meg, de azt DVD-ROM-ként látva a Nero DVD speed 6x-osról indult, és 14x-ig ment. Toshiba meghajtóval, ami nem szereti (DVDInfo szerint) a + os lemezeket. a DVD-R 2x-4,5x közötti sebességgel olvassa nekem.
Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

#224 Felhasználó inaktív   Atiamd 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 11:48

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 22:34

Valószínűleg minden tekintetben kompatibilisek lesznek a jelenleg kétféle írható DVD szabvánnyal  írás/olvasás szempontjából.

Hello PPéter

Most vettem a www.burningmedia.sk oldqalról FUJI DVD+R 8x-os DVD-ket és kiderült, hogy RITEK G03-as aza alapanyaga, tehát ugyanaz, mint a legtöbb 8x-os DVD+R-nek. Én meg azt hittem, hogy Taiyo Yuden alapanyagú lesz, mivel neten mindenütt azt írták hogy az is. Ez a G03-as széria is jó minőségű lehet?Bár gondolom a Taiyo Yudent meg sem közelíti nem.

#225 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 12:15

Idézet: Atiamd - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 12:48

Hello PPéter

Most vettem a www.burningmedia.sk oldqalról FUJI DVD+R 8x-os DVD-ket és kiderült, hogy RITEK G03-as aza alapanyaga, tehát ugyanaz, mint a legtöbb 8x-os DVD+R-nek. Én meg azt hittem, hogy Taiyo Yuden alapanyagú lesz, mivel neten mindenütt azt írták hogy az is. Ez a G03-as széria is jó minőségű lehet?Bár gondolom a Taiyo Yudent meg sem közelíti nem.

Sajnos a FUJI is beállt sorba és ugyanazt a stratégiát kezdte el a DVD-k terén űzni, amit régebben a TDK meg a Philips művelt a CD-R lemezekkel, miszerint az első sorozatokat jóval nívósabb gyártókkal, fantasztikus minőségben készítetti el, aztán a tömegtermelés megy az olcsó taiwani iparosokhoz. Mindenesetre a FUJI azért ügyelni szokott rá, hogy nagyon rossz lemezt ne gyártson/gyártasson, szóval jó eséllyel kevesebb gondod lesz azzal a RITEK lemezzel, mintha ugyanolyan gyártókódú korongot vettél volna Ribogyó márkanév alatt.

#226 Felhasználó inaktív   L_a_t_e_b_o_y 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 12:16

Üdv
XBOX-os játékok másolásával kapcsolatban lenne pár kérdésem, pontosabban az alapanyaggal.

Milyen DVDre írjátok a játékokat ki?
Plusszos vagy minuszos lemezre?

Eddig csak minuszosra írtam kb 50db-ot. nagyrészt ARITA (ritekG04)ra 1x-en, valamint RIDISCre,ami 8x-os,de arra is 1x írtam, az elég jó volt,bár csak 2db-ot írtam.
A ritekG04-el néha szenved a gép,illetve vissza is dogja egyiket másikat h nem olvasható
Írtam kb 10db-ot a 8x-an írható Ritekből is (1xen) azzal semmi baj nem volt.

Lényeg a lényeg: a ritek szerintem nem az igazi a BOXnak.

Kivácsi lennék a ti véleményetekre a plusszos lemezek terén. Eddig azt ajánlották nekem...

#227 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 12:18

Idézet: L_a_t_e_b_o_y - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 13:16

Üdv
XBOX-os játékok másolásával kapcsolatban lenne pár kérdésem, pontosabban az alapanyaggal.

Milyen DVDre írjátok a játékokat ki?
Plusszos vagy minuszos lemezre?

Eddig csak minuszosra írtam kb 50db-ot. nagyrészt ARITA (ritekG04)ra 1x-en, valamint RIDISCre,ami 8x-os,de arra is 1x írtam, az elég jó volt,bár csak 2db-ot írtam.
A ritekG04-el néha szenved a gép,illetve vissza is dogja egyiket másikat h nem olvasható
Írtam kb 10db-ot a 8x-an írható Ritekből is (1xen) azzal semmi baj nem volt.

Lényeg a lényeg: a ritek szerintem nem az igazi a BOXnak.

Kivácsi lennék a ti véleményetekre a plusszos lemezek terén. Eddig azt ajánlották nekem...

Köszönöm hogy vetted a lapot és áthoztad ide a kérdést  :).

#228 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 12:56

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 22:40

Én a -R változatból rendeltem, és gagyi volt (100 %). 99 %, hogy ezen az áron a +R is ugyanilyen hamistvány.
Igazából nem is azzal van a gond, hogy nem YUDEN, hanem azzal, hogy a legtöbb ró elvérzik azon, hogy egy nem passzoló stratégiával próbálja megrni.

Valaki írta, hogy talált egy fórumon hamis TY dvd-kről listát. Konkrétan a MIGA dvd-k érdekelnének, amiről már beszéltünk, de a bogár még benne maradt a fülemben :D.
A cdfreaks ilyen témájú topikjában nincs benne, és mint tudjuk, a remény hal meg utoljára :).

A lényeg: ha hamis, akkor 100%, hogy elvéreznek az írók a megírása közben? Mert azt írják több helyen is, hogy a MIGA-kat viszonylag szép pi/po értékekkel sikerült megírni. Vagy ez egy ennyire alattomos fake lenne?

Szerkesztette: Lucas Garas 2005. 06. 16. 12:58 -kor

Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#229 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 13:25

Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 13:56

Valaki írta, hogy talált egy fórumon hamis TY dvd-kről listát. Konkrétan a MIGA dvd-k érdekelnének, amiről már beszéltünk, de a bogár még benne maradt a fülemben :D.
A cdfreaks ilyen témájú topikjában nincs benne, és mint tudjuk, a remény hal meg utoljára :).

A lényeg: ha hamis, akkor 100%, hogy elvéreznek az írók a megírása közben? Mert azt írják több helyen is, hogy a MIGA-kat viszonylag szép pi/po értékekkel sikerült megírni. Vagy ez egy ennyire alattomos fake lenne?

Neked tényleg ennyire nincs pénzed normális lemezre?
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#230 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 13:28

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 14:25

Neked tényleg ennyire nincs pénzed normális lemezre?

Nem a pénzről van szó. Kb. u.ennyiért kapok Verbát is. Arról van szó, hogy HA tényleg TY, akkor inkább ezt venném, mert a Taiyo az Taiyo, mint tudjuk. Szimplán ennyi.

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.