Idézet: desiderius - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 9:12
Ilyesmit már én is kérdezgettem, és mindenki a soudstormra esküdött. De nekem mindig is jobbnak tűnt az SB. Az alaplapit valahogy soha nem sikerült normálisan beállítanom (4.1-es hangfalszettem van). Néha furcsa reccsenést halottam, és a hátsó hangszórók csak elvétve adtak ki hangot, míg SB-vel a stereo hang is alapértelmezés szerint ment mindegyik hangszóróra, úgyhogy én az SB-re szavaznék most is. (Volt a deszkában SB live 4.1, 5.1, és most egy Audigy - mind jobban megy, mint az alaplapi.)
Tul uj driverrel probalkozol.
Nekem a 2.09-es nV drivercsomag jott be SoundStorm-hoz.
Ebben meg nForce Control Panel van.
3.xx-es driverek nagyon el lettek cseszve ebbol a szempontbol, az uj felulet atlathatatlan, es be se lehet allitani normalisan, mi hogyan szoljon vele.
Mondjuk analog hangrendszer eseten valoszinuleg meg mindig jobban szol a Live, mint az alaplapon a SoundStorm utan kotott, analog kimenetert felelos ALC650 zajkeltovel.
Nalam Onkyo hazimozierositon persze van nemi kulonbseg a Live meg a SoundStorm digitalis hangja kozott

Pont ez a bajom, hogy az uj alaplapomon nem lesz SoundStorm, kenytelen leszek venni egy Audigy-t
Szerkesztette: nyunyu 2005. 11. 06. 17:07 -kor