Idézet: Racecam - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 22:14
...
Van még alternatva: LG L1730S péntektől az Auchan-ban 48.990Ft., sulinet.
Link!
...
Hello!
Mivel az Lg netes ügyfélszolgálaton nem szólnak hozzám,igy gondoltam segtséget kérek Töletek,hogy mit is tegyek.Megvettem ezt a monitort,hisztiztem is hogy hullámzik,meg hogy nem,majd megint igen.Lényeg,hogy nem volt időm visszavinni 3 napon belül,mert naon sok beadandóm volt so nem lett csere.Node minek is lett volna.A sulinkba kb. 50es gépterembe csak ilyen moncsikat vettek.Du. bementem,és végigkérdeztem az embereket,hogy nekik hullámzott-é az adott monitor.Azok akik nemleges választ adtak(megkérdeztem)nem ültek 10percnél többet akkor elötte.So mit csinájjak???Visszavenni nem veszik vissza,szarnak mind szar (ergo elküldenek a picsába a szervizben is).Most az ha ott verem az asztalt attol még nekem nem lesz visszapénzem(vagy igen?) :confused: .Meg ami nehezíti az a sulinet.
Remélem tudtok nekem segíteni.

Jah amugy tom hogy a fogyvédhez menjek ezzel,de azzal rengeteg a szarakodás,és hátha tudtok vlmi okosat mondani,amire a szervizesek leborulnak és ...
"A Földön két intelligens életforma fejlődött ki: az emberek és a magyarok..." /Isaac Asimov/