Idézet: petymeg - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 21:02
Megvettem ezt a monitort,hisztiztem is hogy hullámzik,meg hogy nem,majd megint igen.Lényeg,hogy nem volt időm visszavinni 3 napon belül,mert naon sok beadandóm volt so nem lett csere.
Miért is idézted amit írtam?
Arra akartál ezzel célozni, hogy milyen sz@r cuccot ajánlottam?
Mert ha igen, akkor fel kell hívnom néhány dologra a figyelmedet:
1./ Nem azt mondtam, hogy itt a világ legjobb monitora. A Te általad beirtakkal (Samsung SyncMaster 710V, PHILIPS 17" TFT LCD (170S5FG)) abszolút egy kategória!
2./ Kicsit lerövídítetted az idézetet, gondolom nem véletlenül!
A teljes szöveg így néz ki:
"Van még alternatva: LG L1730S péntektől az Auchan-ban 48.990Ft., sulinet. Link! Meg kellene nézni őket, kipróbálni, és amelyik tetszik, azt veszed meg."
3./ Aztán van ott még egy mondat:
"DVI-t ennyiért, nem fogsz kapni, de a videókártyádtól függően, nem fog hiányozni." Milyen videókártyával hajtod? :confused:
4./ Az ismerőseim közül többen is vettek ilyen monitort, főleg irodai alkalmazásokra, a nagyon jó áruk miatt, ők még nem panaszkodtak, lehet, hogy jobb példányokat fogtak ki?
5./ Arra meg, hogy vettél egy monitort, amiről kiderült számodra, hogy sz@r, de ennek ellenére "nem volt időd" visszavinni 3 napon belül, mit is mondhatnék? :confused:
(Legfeljebb annyit, hogy az Auchan-ban szó nélkül visszaadták volna a pénzt, ha visszaviszed az árut.)
Szerkesztette: Racecam 2005. 05. 20. 01:17 -kor