Idézet: koqsz - Dátum: 2005. máj. 21., szombat - 7:42
Sziasztok!
A 3 nap tényleg megszűnt, amióta beléptünk az únióba, a tv. szerint a kereskedőn múlik hogy visszaveszi-e vagy se.
Amúgy a BENQ-nál meg kell nézni, mert van olyan széria, amit 1 bmilyen pixel hibára kicserélnek!!!
Mi 1* hoztunk egy ügyfélnek BenQ-t hiába próbáltuk lebeszélni, de amikor a 3.-at vittük vissza pixelhibák miatt, akkor rájött hogy jobb neki a Samsung, ami azóta is pixelhiba mentes.
Ha TFT vesz az ember én azt mondom vagy Samsung vagy Viewsonic, mert azok 1 pixelhibára kicserélik a moncsikat. Samsungnál figyelni kell hogy Samsung Mo.-s gar leveled legyen, mert ha más gar. levél van hozzá nem igaz a pixelhiba garancia. Az már csak egy kimondatlan dolog, hogy a fent említett 2 gyártó rakja bele a legújabb generációs TFT paneleket a moncsijaiba.
A válaszidős baromság, amit nem tudom honnan és ki kezdett el terjeszteni, hogy 20 ms alatti válaszidejű monitoron lehet csak játszani megfolyás nélkül, azt szívesen leültetném egy Samsung 173P elé és játszatnám. A válaszideje nem éri el ezt az értéket és tök jó. Ha valaki jobban megnézi, akkor a válaszidő csökkenése a minőség (kontrasztarány, féynerő) rovására megy.
Hali!
En a Benq-t(FP937s+) a sulinet miatt valasztottam mert a Benq mellett meg a Samsung 910N lett volna meg.
A Benq-n pl van dvi,8ms a Samsung 25ms.
A ms-al kapcsolatban lehet, hogy a 17-en nem latszik annyira a pl:25ms de a 19"-on mar igen.
Nekem a masik moncsim Samsung 152b es azon nem latszik jatek kozben a magas valaszido.
De a baratnom tesojanak Samsung 192t van es azon mar latszik az utanhuzas, mosott kep.