Idézet: Racecam - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 9:39
A c.enter-en kívül keress még rá, hogy hol kapható ilyen monitor. Esetleg hívd fel a HRP-t, a nagyker forgalmazóját (mi is tőlük kaptunk egy példányt), hogy ki vett ilyen cuccot. Olyan helyet keress, ahol ki lehet próbálni, mert a pixelhiba garancia nem a legjobb az FSC-nél!!!

Koszi a tanacsokat

Az az igazsag, hogy en csak egy helyen talaltam ezen kivul P20-at, a Miklandnal, de ott 171,5e netto aron, raadasul az is P20-1-es.
Ezek utan a HRP-t inkabb nem cseszegetem, szerintem egy 20", Samsung paneles moncsi 144e nettoert boven jo ar
Pixelhiba gari engem is erdekelt, kovetkezot valaszolta mailben a c.enter (idezet):
"Magyarországon a Fujitsu Siemens Computers egyik legfőbb célja, hogy a kiemelkedő minőség a lehető legjobb szolgáltatásokkal párosuljon.
Ezért 2005 július 1-től az új Business- és Premium-családhoz tartozó monitorokra (jelenleg B17-2, B19-2, P17-2, P19-2, P20-2) a gyártó képpont-hiba mentességet vállal, azaz akár egy teljes képpont-hiba esetén, a monitort a Fujitsu Siemens Computers hivatalos monitorszervize kicseréli.
Alképpont-hiba (subpixel-hiba) esetén a gyártó az alábbiak szerint vállalja a cserelehetőséget az említett monitoroknál:
17" és 19" LCD monitorok esetén öt hibás alképpont
20,1" LCD monitorok esetén hét hibás alképpont"
Szerintem ez nem rossz, szoval asszem holnap rendelek egyet