Idézet: Racecam - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 22:58
Sajna igen! Nem gondolkodtál még el egy PVA panelesen? Esetleg ezt érdemes lenne megnézned valahol.
Link!
Az árról tájékoztató jelleggel:
Link!
az a helyzet, mint ahogy írtam is, hogy egyelőre meg vagyok elégedve a CRT-mmel.
kizárólag a sulinet keretben kezdtem el nézegetni a TFT-ket, hátha költséghatékonyan le tudnám cserléni egy nem túlzottan ratyi TFT-re.
amit linkeltél árban nem rossz, de ennyi ráfizetést jelenleg még nem ér meg nekem a CRT-ről váltás. egy sulinetben felezett hasonló árra még azt mondom, hogy OK.
ráadásul a 12ms is zavar

viszont dizájnra nem semmi! nekem nagyon bejön!
mellesleg épp ma volt alkalmam 2db Samsung 193P-t megnézni (extended desktop rulz

). hát a látószög tényleg hagy némi kívánnivalót maga után. itt a két kis szögben egymás mellé állított panel még viszonylag jó volt, de kis elmozdulásra már mászott el a kontraszt legalább az egyiken.
viszont a 8ms egész jó benyomást tett. bár kvékezni nem volt alkalmam (munkahely

), de a szöveget nem húzta, amire szintén elég allergiás vagyok.
mikor először vmi lassabb TFT előtt ültem szabályosan rosszul lettem, mert meg volt szokva, hogy scroll közben is olvasok.
szal összefoglalva:
- 8ms valszeg megfelelő. scroll alapján csak nem lehet olyan zavaró játékban sem. meg szokni is lehet

- látószög. hááát, ez van. nem a legjobb, de ha nem ugrál az ember, nem is szörnyű.
színek tekintetében nem jutottam előrébb.
kösz a linket, ennek a PVA paneles történetnek utána járok