Elküldve: 2005. 03. 14. 14:28
Sex, csak amúgy parasztosan...
Régen hallatott magáról kitűnő kollégánk, Béla, de most egy olyan anyagot hozott, amitől a szerkesztőségünk szinte valamennyi tagja dobott egy hátast. Pénzt, fáradságot, időt nem kímélve fogta diktafonját, hogy feltérképezze a falusi élet szexuális szokásait. Hagyományainkhoz híven az egész anyagot vágás nélkül tárjuk Önök elé:
- Jóska bátyám! Maga fiatal korában hogyan jutott el az orgazmusig?
- Megmondom becsülettel: lovas szekéren! Ne nézzen mán rám oly� furcsán, tudom én, hogy mi vót a kérdés, de ez rá a válasz. Ha gondolja, kifejte bővebben.
- Nem bánom...
- Én még olyan siheder legényke vótam, amikor szájára kapta a falu, hogy a Bodzásék lánya, a Piri nagyon jószívű. Így mongyák felénk aszt, aki szereti a f...ütyit. Apám nem sokat teketóriázott. Eladta az ünneplős kisujjasát, hogy be tudjon fizetni egy numerára, oszt uccu Pirihez.
- És ott?
- Ott aztán magunkra hagyott bennünket.
- Előjáték volt?
- Piri elkezdett kotorászni a sliccem körül, de úgy álon vágtam, hogy na. Az az enyém, neki semmi köze hozzá, hogy piszkálgassa.
- De gondolom utána lecsupaszította magát...
- Mármint én saját magamat? Mi a francnak öltöztem vóna le pucéra? Hála az égnek elég rendesen elengedtek otthonról méret szempontjából, így nem számított egy-két centi...
- És Pirit megpuszilgatta?
- Nem anyám nékem, hogy megpuszilgassam. Elővettem a ..., szóval amikorra készen álltam, nem tököltem, egyenesen bele a közepébe, ahogy apám elmondta.
- Nem fájt Pirinek?
- Kit érdekelt Piri lelkiállapota, amikor meg lett fizetve rendesen az "áru"!
- Hogyan védekezett?
- A két kezét tördeltem volna el, ha mindezek után védekezik! Nem birkózásért fizettem én!
- Nem úgy értettem... a közösüléskor védekeztek-e gumival, meg ilyesmi...
- Nem vót az akkor szokás. Amikor végeztünk, akkor a Piri alsószoknyájába megtöröltem a végét, oszt szóltam apámnak, hogy mehetünk.
- Nem volt semmi kedveskedés?
- De vót! Kedvesen megköszöntem néki aszt, amit értem tett. Hé, magának meg mi van a kezébe?
- Diktafon! Felveszem a beszélgetést...
- Aszt! Majd adok én magának felvenni... jöjjön vissza maga ganéj... szíjjel vágom a pofáját ha lejácca a feleségemnek, Pirinek...
" A bölcs férfiakból jó férjek lesznek. De egy bölcs férfi nem nősül meg. "