Viccrovat
Elküldve: 2005. 08. 17. 08:18
Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:
- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anya ügyel a pénzre, tehát ö a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ö a SZAKSZERVEZET. A babysitterünk a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen. A párhónapos öcséd pedig a közös JÖVÖNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír.
Felkel és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem birja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki nem veszi észre, hogy ö is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika?
A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik és a jövö is szarban van.
Elküldve: 2005. 08. 17. 08:25
Idézet: akaido - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 9:18
Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:
- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anya ügyel a pénzre, tehát ö a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ö a SZAKSZERVEZET. A babysitterünk a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen. A párhónapos öcséd pedig a közös JÖVÖNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír.
Felkel és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem birja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki nem veszi észre, hogy ö is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika?
A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik és a jövö is szarban van.

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."
Elküldve: 2005. 08. 17. 12:05
Idézet: Samott - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:46
Idézet: Magyar Távirati Iroda
Az a vicc, hogy ez nem vicc...

Samott

Elküldve: 2005. 08. 17. 17:09
Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 7:09
-- Sinatra

Elküldve: 2005. 08. 17. 17:18
Kedves anyu és apu!
A cserkészvezető mondta nekünk, hogy írjunk egy levelet a szüleinknek, mert lehet, hogy lattatok a TV-ben közvetítést az árvízről, és esetleg aggódtok miattunk. Jól vagyunk. Csak 1 sátrat és 2 hálózsákot mosott el a víz.
Szerencsére, egyikünk sem fulladt bele a vízbe, mert mindannyian fenn voltunk a hegyen és Chad-ot kerestük éppen akkor. Oh, kérlek, hívd fel Chad anyukáját, és mondd meg neki, hogy jól van. Ő most nem tud írni a gipsz miatt. Képzeld el, utazhattam a mentőautóban. Állati jó volt. Sosem találtuk volna meg Chad-ot a sötétben, ha nem villámlott volna. A vezetőnk, Mr. Webb nagyon haragudott Chad-ra, mert a tudta nélkül mászott fel arra a csúcsra. Chad azt mondta, hogy ő szólt neki, de az a tűz közben volt, így lehet, hogy Mr. Webb nem hallotta őt. Tudtatok azt, hogy ha gazt rakunk a tűzbe, a gázpalack fel tud robbanni? A nedves fa meg mindig nem gyulladt meg csak az egyik sátrunk. Meg egy pár ruha is. John kicsit furán fog kinézni, amíg a haja vissza nem nő. Vasárnap már otthon is leszünk, ha a Mr. Webb meg tudja javítani a kocsit. Nem az ő hibájából történt a baleset. Amikor elindultunk, a fékek még működtek. Mr. Webb azt mondta, hogy egy ilyen öreg kocsinál bármikor elképzelhető, hogy valami elromlik benne; és lehet, hogy ezért nem lehet rá biztosítást sem kötni. De szerintünk tök jó az a kocsi. Nem zavarja, ha összekoszoljuk, és néha, ha nagyon meleg van, megengedi, hogy a motorháztetőn utazzunk. Nagyon meleg tud lenni a kocsiban, ha 10 ember ül benne. Megengedte azt is, hogy a kocsi platóján üljünk, de a rendőr megállította, és valamiről beszélgettek. Mr. Webb, a vezetőnk, nagyon jó fej ember. Ne aggódjatok, nagyon jól vezet. Sőt, Terry-t tanítja vezetni. De csak a hegyi utakon engedi vezetni, ahol nem nagy a forgalom. Csak faszállító kamionokat láttunk arrafelé. Ma reggel a srácok a kövekről a tóba ugráltak, és úgy úsztak ki a partra. Mr. Webb engem nem engedett ugrálni, mert nem tudok úszni, Chad pedig attól félt, hogy elmerül a gipsz miatt; de megengedte, hogy a kenuval átevezzünk a tavon. Szuper volt. Meg mindig lehet látni fákat a víz alatt, azon a területen, amit elöntött a víz. Mr. Webb nem olyan merev, mint a legtöbb cserkészvezető. Meg attól sem lesz mérges, hogy nem vesszük fel a mentőmellényeket a csónakban. Nagyon sok időt kell töltenie azzal, hogy a kocsit javítja, ezért megpróbálunk nem sok problémát okozni neki. Képzeld, már mindannyian letettük az elsősegély vizsgát, és kaptunk róla oklevelet is. Amikor Dave beleugrott a vízbe, és elvágta a karját, mindannyian láttuk, hogy működik az érleszorító. Wade és én hánytunk. Mr. Webb azt mondta, hogy valószínűleg csak ételmérgezést kaptunk az előző estéről maradt csirkétől, azt is mondta, hogy ő is így kapott egyszer mérgezést a börtönben. Olyan halas vagyok, hogy kiszabadult, és hogy ő most a vezetőnk. Azt mondta, hogy rájött, amíg bent volt, hogyan lehetett volna a dolgokat jobban elintézni. Most mar mennem kell. Most bemegyünk a városba, hogy feladjuk a leveleinket és vegyünk nemi lőszert. Ne aggódjatok miattunk.
Jól vagyunk.
Üdvölözöl:
Fiatok
---------------------
Válasz a táboba:
Kedves Kisfiam!
Köszönöm kedves megnyugtató leveledet, most már egyáltalán nem aggódom miattad, illetve miattatok. Beszéltem Chad szüleivel is, és mindegyikünknek az a véleménye, hogy nagyon jól tettük, hogy elengedtünk Benneteket a táborba. Rengeteg új dolgot tanultok ott, okosodtok, tapasztaltok. Remélem a postáról hazavezető úton valakit egy autó is elütött, mert igazán kár lenne kihagyni egy ilyen élményt. Na persze, talán kígyók is vannak a közelben, mert a kígyómarás szintén nagyon érdekes dolog, hogy a vadállatokról ne is beszéljünk.
Tudnod kell, hogy nagyon szeretünk Téged, és igazán hiányoznál. Ezt csak azért írom, hogy tudd, ha esetleg történne Veled valami, és nem látnánk többet. Itthon minden a szokásos mederben zajlik. Nagyanyád ismét telehorgolta a lakást, és leégette minden nap a levest. Nagyapád kifogta az összes lyukas cipőt és konzervesdobozt a folyóból, és persze mindet hazahozta, hogy főzzem meg vacsorára. Bátyádat tegnap hoztuk haza az drogelvonókúráról, eljutottunk vele egészen a következő sarokig, ahol is találkozott egyik haverjával. Apad és én jól vagyunk, már kezdenek lilulni a zöld és sárga foltjaink, amiket veszekedés közben szereztünk. Holnap elmegyünk nyaralni kettesben a szomszédba, ugyanis ok elmentek nyaralni, és mi fogunk vigyázni a házra. A kutyájuk nem igazan kedvel minket, így ha hazajöttél látogassál már meg minket a kórházban, ha túléljük a dolgot. Üdvözlöm a táborvezetődet, nagyszerű ember. Ha hazajöttetek feltétlenül mutasd be nekünk. Most mar befejezem, mert a fogvatartonk csak ennyi időt engedélyezett.
Légy jó kisfiam
Anyád
Elküldve: 2005. 08. 17. 18:14
Erre a hölgy:
- De kérem, én előmelegített helyre nem ülök!
- Akkor üljön a jegesmedve f...ára!
A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz:
- Maga halotta ezt?
- Hogyne.
- És nem tesz semmit?
- Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

/Dohaku (?-1675)/
Elküldve: 2005. 08. 17. 20:18
Idézet: lancet - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 19:14
Erre a hölgy:
- De kérem, én előmelegített helyre nem ülök!
- Akkor üljön a jegesmedve f...ára!
A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz:
- Maga halotta ezt?
- Hogyne.
- És nem tesz semmit?
- Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

Az öreg hölgy úgy 10 oldallal ezelőtt még fiatal csaj volt.
Hogy múlik az idő...

'Igaz, igaz, Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov, mintha csak magam mondtam volna...'
Elküldve: 2005. 08. 17. 23:20
- Lazul a póráz...
"Aki tud, és tudja, hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek.
Aki tud, és nem tudja, hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok.
Aki nem tud, és tudja, hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok.
Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az hülye. Azt hagyjátok ..."
Elküldve: 2005. 08. 17. 23:30
Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 21:18
'Igaz, igaz, Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov, mintha csak magam mondtam volna...'

Elküldve: 2005. 08. 17. 23:42

<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2005. 08. 18. 05:18
Idézet: kms - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 0:20
Tudós, ha megvalósítod.
Politikus, ha mindkettőt.
Elküldve: 2005. 08. 18. 07:20
- Nem tudom adni, épp fürdik.
- Fürdik?! Elnézést, téves.
Elküldve: 2005. 08. 18. 07:35
Idézet: galileo - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 8:20
- Nem tudom adni, épp fürdik.
- Fürdik?! Elnézést, téves.

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."
Elküldve: 2005. 08. 18. 07:45
Gazsi fürdik.
-Édesanyám, lejött az tavalyi kosz.
-Jól van fiam, fürödj tovább!
-Édesanyám, lejött a tavaly előtti kosz.
-Édesanyám megvan a piros melegítőm.
Elküldve: 2005. 08. 18. 08:01
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 9:45
Gazsi fürdik.
-Édesanyám, lejött az tavalyi kosz.
-Édesanyám, lejött a tavaly előtti kosz.
-Édesanyám megvan a piros melegítőm.
Iggen, a legjobb!

Tanítónő az ált iskolában kérdi, hogy ki mire vágyik. A gyerekek jelentkeznek:
-Katika: Én egy új babházat szeretnék.
-Janika: Mi egy kertes házat szeretnénk a szüleimmel.
Gazsika: Nekünk megvan mindenünk.
Tanító néni kiakadva: De Gazsika, 12-en laktok egy szobában és azt mondod hogy megvan mindenetek? Ezt miből gondolod?
Gazsi: Apukám tegnap hulla részegen hazajött és behányt a szoba közepére, erre anyám felkiáltott:
MÁR CSAK EZ HIÁNYZOTT!
Elküldve: 2005. 08. 18. 10:30
Egyszer csak megszólal a hangszóró:
- Itt a pilóta. Ha van az utasok között orvos, kérjük fáradjon a pilotafülkebe.
Egy úr feláll,kezében kis táskával indul.
Pár perc múlva újra a hangszóró:
- Itt az orvos.Ha van az utasok közt pilóta, kérem fáradjon a pilótafülkébe.

/Dohaku (?-1675)/
Elküldve: 2005. 08. 18. 10:36
6 hónap
6 év
Szeretlek.
Persze, hogy szeretlek.
Ha nem szeretnélek már rég leléptem volna bazeg!
Jó estét imádott szerelmem!
Hahó! Jó napod volt?
Van posta?
Maradj csak, majd én.
Azt akarod, hogy én csináljam meg?
Na, hozod már végre!
Drágám! Irénke van a telefonba
Téged keresnek.
Vedd már fel a telefont!
Hát szivem, tényleg nem volt vidám gyermekkorod
Tényleg nagy bunkók a szüleid.
Volt kitől örökölnöd.
Édes, elviszlek Párizsba
Tényleg vidékre akarsz menni hétvégén?
Miért? Nem jó itt?
Gondoltam biztos örülsz ennek a nyakéknek.
Hát... egy váza mindig praktikus.
Tessék! Vegyél belőle amit akarsz.
Mit néznél meg ma este.
És ha megnéznénk az Evitát.
Láttam az Evitát, Neked is meg kellene nézned.
Nem számít, nem fog foltot hagyni.
Vigyázz már!
Kétbalkezes vagy mint anyád!
Erről nem egészen ugyanúgy gondolkodunk szivem.
Na, ebben tévedsz.
Megint hülyeségeket beszélsz!
És még jól is főzöl!
Mi van vacsorára?
Megint spagetti, bazeg!
Mit szeretnél inni
Szívesen innék egy Martinit
Hé! A jégkocka hol marad?
Milyen gyönyörű vagy ebben a ruhában!
Megint vettél egy új ruhát?
Mennyibe került ez az izé?
Menjünk a Te szüleidhez.
Maradjunk itthon, rengeteg a munkám.
Na és jól vannak anyádék?
Hopp! Leformáztad a winchestert. Semmi baj, biztos véletlen volt.
Francba, figyelj már oda jobban!
Ne nyúlj a géphez bazeg!
Lenyírtam a füvet drágám. Ugye milyen szép lett?
Nincs több benzin itthon.
Ezen a héten Te vagy a soros.
Lehet, hogy igazad van és egy kis kevés só még kellett volna bele.
Tök íztelen.
Béna vagy mint anyád!
Mmmm! Ez az illat. Egészen megszédítesz
Egykicsit erős, nem?
Mi ilyen büdös?
Nagyon szeretm a kínai irodalmat és a modern költészetet.
Nem láttad a Népsportot?
Már megint nem vettél tévéújságot bazeg!
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2005. 08. 18. 10:37
- A mitévőlegyek.
Elküldve: 2005. 08. 18. 10:59
- A smedve
Elküldve: 2005. 08. 18. 14:00
- Hölgyem, vetkőzzön le! - mondja az orvos, ezzel letolja a nadrágját és jól megkeféli a nőt.
- Most már érti, hogyan kell? - kérdezi a férjtől.
- Ééé . éé . rtem. - hangzik a bizonytalan válasz.
Mire a feleség:
- Doktor úr, mutassuk meg mégegyszer, mert mire hazaérünk elfelejti!