HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally (Az első topic folytatása)

#221 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 09:46

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:17

Már műkszik. :up:
Jól elbeszélgetek magammal.  :)
Még senki sem jár erre?
Vagy annyira kivett mindenkiből a tegnapi műszaki vitanap, hogy mindenki alszik?  :)

Rég nem alszom, de sok a meló.  :(

Legalább fenntartod a topicot!  :D

Majd ha végigment a bajnokság, akkor utána egy kicsit próbálkozni fogok a beállításokkal. Hátha sikerül úgy belőni a subarut, hogy máshol is ütőképes legyen, ne pattogjon...
Persze ha lement akkor visszább veszek a játékból, mert a család lázadozik. Akkor talán heti 1-2 nap fogok egy kicsit játszani egy ideig. Utána pedig valamikor csak meglesz az újult erő.
My photos

#222 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 10:39

Ennek a Petrinek mi a gondja a két Mustaselka videóval?
Offródozik itt összevissza. Le kellene gyujtani. :box2:
Azér a biztonság kedvéért nyomtam rá good-os gombot. Csak hogy, nehogymár aszidje mitgondol.
:D
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#223 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 10:43

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:17

Már műkszik. :up:
Jól elbeszélgetek magammal.  :)
Még senki sem jár erre?
Vagy annyira kivett mindenkiből a tegnapi műszaki vitanap, hogy mindenki alszik?  :)

Ákos: PetriV - Joux Verte.. (pl.)
Én szóltam  :D  :D
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea

#224 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 10:48

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 22:17

Akkor korrigálok  :D

HFRT Team A:
------------------
Falcon77
Sebgutkopf
KZ
Bidy
Blade
??

Akkor egy azaz egy pilóta jelentkezését várjuk a ??-es helyre most szombatra. Az újdonsült momo tulajok közül valaki?

Kess ugye jössz? Most igazán szükségünk van rád..  :respect:

#225 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:01

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 22:21

Itt vagyok elveszve. Az egyik végleg, hogy viszi az orrát a másik pedig, hogy egy véletlen kövérebb gázra pedig szinte teljesen megpördül a kocsi. Pfff :omg:

Lehet, hogy inkább a vezetői képességeim javítására koncentrálok a beállítások helyett. Az eddigiek alapján ahhoz jobban értek!  :D Vagy kéne egy szervízes ember akinek elmondom, hogy minek kéne másnak lennie az autón ő pedig módosít rajta.  ;)

Sebi, az én új setupomat (letölthető verteken kívül bárhonnan a rankről) próbáltad? Kess Verte setupjának a kicsit általánosított változata, én pont aszfalton (ahol a legfontosabb a precizitás) csak egy setupot használok nagyon apró változtatásokkal.. Eddig a verteken kívül (ahol még nem próbáltam komolyan), minden időmet lazán megdöntöttem vele, Joux Plane-on szerintem a WR is meg lesz.
Elsőre kicsit bizonytalan, de sokkal nagyobb kanyarsebességgel lehet vele menni, szeret csúszni, de nagyon jóindulatúan. Olyan helyzetekből hoztam már vissza, amit a régebbi setupokkal el sem tudnék képzelni..
..Ja és nemtom mit akartok a rövid áttétellel, én hosszúval megyek JP-n és közepessel mindenhol másutt, aztán kevés helyen maradok el  :smoker:

#226 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:04

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 11:39

Ennek a Petrinek mi a gondja a két Mustaselka videóval?
Offródozik itt összevissza. Le kellene gyujtani. :box2:
Azér a biztonság kedvéért nyomtam rá good-os gombot. Csak hogy, nehogymár aszidje mitgondol.
:D

Köszi!
Egyébként egy majom, állandóan az én időimmel foglalkozik! Igaz, most csak ez az egy óvás van fenn, mert igyekszem általában az ő izlésének megfelelőket menni, de ez a buzi még abba is beleköt, ha az ember hibázik. Mekkora barom!  :bolond:

#227 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:11

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:04

Köszi!
Egyébként egy majom, állandóan az én időimmel foglalkozik! Igaz, most csak ez az egy óvás van fenn, mert igyekszem általában az ő izlésének megfelelőket menni, de ez a buzi még abba is beleköt, ha az ember hibázik. Mekkora barom!  :bolond:

Mondjuk ha finn elvileg szeretni kellene a rallyt és ismernie. és ha ez így lenne, tudhatná, hogy a rally levágásokkal jár, és nem minden kanyart sikerül úgy bevenni ahogy tervezi az ember. Főleg ha nagy a tempó. Ez biztos valami színköcsög. Nem tud jobbat autózni aztán muszály valamivel vigasztalnia magát. kár, hogy nem tudok angolul.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#228 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:13

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 11:43

Ákos: PetriV - Joux Verte.. (pl.)
Én szóltam  :D  :D

Igazad lett. :)  Én azért gondoltam, hogy TannerII lesz, mert Japánabn kezdett javítani, TannerI, Pirka Menoko, majd Sipirkakim. Logikusan, szerintem ez jött volna. Bár lehet, hogy már ott nem akart menni,pedig indokolt lett volna, mert ott nagyon el van maradva. Ehelyett Sheperds Shield-en nyomult és Joux Verte-en. De még mindig le van maradva hála az égnek. Viszont jövő héten tavaszi szünetem lesz, úgyhogy majd rámegyek azért a témára én is. Na nem sajtzabálóknál fogok nyomulni, hanem Ausztráliában, készülve ezzel is a jövő hétvégére!

#229 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:15

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:11

kár, hogy nem tudok angolul.

Szabi a fő angolos, biztos segít neked, ha szeretnél commentet írni valamelyik óvásához!  ;)

#230 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:18

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 22:15

Kipróbálom azt a beállítást is.

Aszfalton viszont nagyon függ a beállítás a vezetési stílustól. Látod az én beállításommal nem tudsz menni én mégis miden szakaszon gyorsabb vagyok ezzel a beállítással tőled!  :p

Nono, ez a pályaismerettől is függ.
Ha nagyon kötekedsz, akkor megverlek ám ezzel a setuppal :D
k s

#231 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:23

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:01

..Ja és nemtom mit akartok a rövid áttétellel, én hosszúval megyek JP-n és közepessel mindenhol másutt, aztán kevés helyen maradok el  :smoker:

Azt vettem észre hogy medium váltóval jobban/hamarabb felgyorsul a kocsi még a hajtűk között is, mint short váltóval.
A baj csak az, hogy ennek nem így kellene lennie :confused:
k s

#232 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:33

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:01

Sebi, az én új setupomat (letölthető verteken kívül bárhonnan a rankről) próbáltad? Kess Verte setupjának a kicsit általánosított változata, én pont aszfalton (ahol a legfontosabb a precizitás) csak egy setupot használok nagyon apró változtatásokkal.. Eddig a verteken kívül (ahol még nem próbáltam komolyan), minden időmet lazán megdöntöttem vele, Joux Plane-on szerintem a WR is meg lesz.
Elsőre kicsit bizonytalan, de sokkal nagyobb kanyarsebességgel lehet vele menni, szeret csúszni, de nagyon jóindulatúan. Olyan helyzetekből hoztam már vissza, amit a régebbi setupokkal el sem tudnék képzelni..

Leszedtem a bisanne-os beállításodat. Ma kipróbálom. Remélem beválik, bár egy ideig úgyis szokni kell.
Bisanne-on citróval nem bírtam javítani, míg 206-al simán.

A rövid váltó az imprezánál nagyon jó volt ezért használok xara-nál is. Most erre is fény derül.  ;)
My photos

#233 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:39

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:18

Nono, ez a pályaismerettől is függ.
Ha nagyon kötekedsz, akkor megverlek ám ezzel a setuppal :D

Szerintem viszont a vezetési stílus miatt van. Más beállítással jó 5-7 másodpercekkel gyengébbeket megyek mint a legjobbjaim, meg sem tudom közelíteni. Remélem szabi beállítása, vagy a tiéd olyan lehet, amivel inkább jobb tudok lenni, nem csak megközelíteni.

Ha megversz, akkor legalább jól fogsz szombaton csapatni. Szóval hajrá!  :up:  :D
My photos

#234 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:40

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:13

Igazad lett.   :)  Én azért gondoltam, hogy TannerII lesz, mert Japánabn kezdett javítani, TannerI, Pirka Menoko, majd Sipirkakim. Logikusan, szerintem ez jött volna. Bár lehet, hogy már ott nem akart menni,pedig indokolt lett volna, mert ott nagyon el van maradva. Ehelyett Sheperds Shield-en nyomult és Joux Verte-en. De még mindig le van maradva hála az égnek. Viszont jövő héten tavaszi szünetem lesz, úgyhogy majd rámegyek azért a témára én is. Na nem sajtzabálóknál fogok nyomulni, hanem Ausztráliában, készülve ezzel is a jövő hétvégére!

Akkor jövő hétvégére borítékolhatjuk neked a 20 pontot az ausztrálon?  :D
My photos

#235 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:53

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:40

Akkor jövő hétvégére borítékolhatjuk neked a 20 pontot az ausztrálon?  :D

Azzal azért várnék. Mert most megint új helyszínen, unokabátyámnál fogok játszani, szóval meglátjuk, hogyan tudok alkalmazkodni a körülményekhez. Nem fogok kockáztatni, első a csapat!  :up:  Szal, inkább ne nyerjek, de a csapat még 10 ponttal gazdagodjon!

#236 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:00

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:53

Nem fogok kockáztatni, első a csapat!  :up:  Szal, inkább ne nyerjek, de a csapat még 10 ponttal gazdagodjon!

Helyes, akkor majd nyerek én :D  :D  :D

(ui: én tuti nem fogok, mert gyakorlás ismét nuku. Tegnap próbáltam Falcon szerverén, de majd elmondja hogy sikerült.... kábé 20 percet szenvedtem, mire elindultam szaggatás nélkül, akkor is hátrafelé. Elállítódott a váltó. Kilép, beállít visszalép, indul.... Hátra megint. Káromkodás, gép kikapcs.  :mad: Egy kört nem mentem egy pályán se. Nem tudom miért állítódik át a kormány...)
k s

#237 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:09

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 14:00

(ui: én tuti nem fogok, mert gyakorlás ismét nuku. Tegnap próbáltam Falcon szerverén, de majd elmondja hogy sikerült.... kábé 20 percet szenvedtem, mire elindultam szaggatás nélkül, akkor is hátrafelé. Elállítódott a váltó. Kilép, beállít visszalép, indul.... Hátra megint. Káromkodás, gép kikapcs.  :mad: Egy kört nem mentem egy pályán se. Nem tudom miért állítódik át a kormány...)

Ajjaj, ez már gond. Próbáltad kormány uninstall/reinstall-t?

Szerkesztette: Agrakos 2005. 03. 17. 13:10 -kor

#238 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:16

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:33

Leszedtem a bisanne-os beállításodat. Ma kipróbálom. Remélem beválik, bár egy ideig úgyis szokni kell.
Bisanne-on citróval nem bírtam javítani, míg 206-al simán.

A rövid váltó az imprezánál nagyon jó volt ezért használok xara-nál is. Most erre is fény derül.  ;)

Még annyit, hogy esetleg vedd lejjebb az első difi max. zárónyomatékot mondjuk 450-re. Úgy picit jobban kanyarodik. Még lejjebb is lehet, csak akkor lehet, hogy túl izgága lesz.  :think:
..meg nem húz ki úgy a hajtűből mert elpörög a belső első kerék

Szerkesztette: Falcon77 2005. 03. 17. 13:20 -kor

#239 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:31

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 13:53

Azzal azért várnék. Mert most megint új helyszínen, unokabátyámnál fogok játszani, szóval meglátjuk, hogyan tudok alkalmazkodni a körülményekhez. Nem fogok kockáztatni, első a csapat!  :up:  Szal, inkább ne nyerjek, de a csapat még 10 ponttal gazdagodjon!

Azért Steely-n és Tomibán kívül aligha fog más megszorongatni.. Alex rendre lassabban megy online a névleges teljesítményénél, KZ meg én max. East-Westen vagyunk veszélyesek.. Tomibá az egyetlen aki nagyon megbízhatóan k@rva gyors mindenhol  :D (és nem gombászik mint én  :rolleyes: )
..Hanem Sebi kapd össze magad mert igen komoly veszélyben van az összetett második helyed. Most egálban vagy Steelyvel és ő a francián de még inkább az ausztrálon minden csak nem lassú...  :eek:

#240 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 14:24

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 14:09

Ajjaj, ez már gond. Próbáltad kormány uninstall/reinstall-t?

Még nem.
Volt már ilyen régebben, de az akkor, amikor nem telepítettem újra a játékot új windows telepítése utána.
De utána 1x beállítottam a kormányt a játékban, és úgy maradt, de most nem :confused:

Majd még kísérletezek, csak gáz volt tegnap, mert rám vártak, meg nekem se volt sok időm, úgyhogy jól fölb@sztam magam, és egyszerűen kikapcsoltam a gépet, és minden gond megoldódott :D
k s

Téma megosztása:

• (384 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.