Hosszú leszek, de azért, mert régen írtam
1. gratula Carrnak, hogy rájött a hiba okára, ez megint olyan, amire mi csak azt tudtuk eddig mondani, hogy "érdekes, nekünk megy" , aztán kiderült, hogy jogosan
2. nemtom, hogy akarunk-e csapatot indítani? A csapatversenyt már megnyertük, elindulhatna mindenki, aki akar, és akinek eddig nem nagyon volt módja (Carr, Chris, Pukkandur stb.), egyéniben. Nekünk kettőnknek Sebivel fontos a tűrhető helyezés az összetett első-második hely bebiztosítására, gondolom Ákos szeretne megint legalább második lenni, Tomibá szerintem lazán belejön a MOMOba szombat estig, bár nekem személy szerint továbbra is jobban beválik a Wingman Formula Force, ezek után nagyon kíváncsi lennék egy DFPro-ra, bár annak az ára..
Ha nagyon ragaszkodtok ahhoz, hogy megint földbe döngöljük az ellent csapatilag, akkor persze induljunk
3. Napok óta játszom azt a játékot Alexszel amit PetriV játszott Ákossal: reggel és estére mindig én vagyok a 4., napközben pár órára megelőz
..Bár örülök annak, hogy úgymond közvetlenül Ákos után vagyok a rangsorban (mi az a 85 mp

), Dave visszatérése "kicsit" megkavarta a kedélyeket: PetriV nagyon nyomul (a tegnapi Noiker II

). Kicsit tartok tőle, hogy ha Ákos "csak" Ausztráliában megy, akkor nem fogja tudni a szünet alatt behozni az időket.. (Aranyos amúgy, megnézve a születési időket, hogy Ákos-PetriV-Dave-Alex a 20-22 éves korosztály (Dave a legfiatalabb), aztán én 27, aztán Steely 40!!! - yikes -)
4. KZ régi kérdésére válaszolva (tényleg, KZ a monogramod? Még nem kérdeztem, de régóta izgat

), igen, van GPS-em, direkt arra a célra vettem, hogy létező utakat térképezzek fel vele. A legolcsóbb készülék amúgy, mivel azt mondták, hogy igazából csak a körítésben és kapcsolódás módjában (pl. BlueTooth vagy nem) van különbség közöttük, ez nemtom mennyire igaz. Tapasztalataim szerint sajnos a magasságértékek eléggé megbízhatatlanok, fékezéskor 5 m-t emelkedem a GPS szerint, meg műholdváltáskor hirtelen ugrik a magasság, szóval csínján kell bánni a kapott adatokkal. Lehet, hogy ez az ugrándozás vízszintes irányban is megnyilvánul, de ott sokkal nagyobb a tűrés - normális sebességgel autózva másodpercenként kb. 20 m-t teszel meg, ehhez képest 5 méter eltérés nem olyan vészes, míg ugyanekkora szintugrás...
Pocket PC-vel használom (i-mate), logolás céljára egy egyszerü ingyenes progit használok. Volt már fenn Destinator is, de hardver reset miatt elszállt és azóta még nem raktam fel újra..
5. Taliügyben: húsvét hétfő este végülis megyek a szokásos hétfői Ráday-klubos karaokemra, meg amúgy is csak 6 körül érkezem eleve, úgyhogy a legutóbbi hasonló felvetésem tapasztalatai alapján annyira nem bízom abban az estében.. Kedden este elvileg dolgozom, de nem dől össze a világ, ha nem megyek, úgyhogy perpill
kedd este 6-ot javaslom találkára (miattam lehet később is). A valószínűleg leginkább érintett 3-as mit szól hozzá? A helyszín nekem mindegy, most mondjon valaki más..
..Viszont rájöttem (heuréka), hogy vasárnap még versenynap az Eger ralin, és valószínűleg meg tudom oldani, hogy viszonylag korán elinduljak a szamárral Pestről. Ez ugye két dolgot jelent: 1, mennék; 2, tudnék vinni valaki(ke)t. Most már csak egy hülyebiztos találkahely meg egy korrekt útidőbecslés hiányzik a boldogságomhoz

Tomibá, kösz a Zagyvaróna tippet, majd megnézem, hogy merre van, de addig is: melyik ralihoz tartozik a szakasz? Illetve a fórumot látogató valódi ralisokat kérdem, hogy van-e nekik/a környezetükben/hozzáférhetően pár méteres felbontású térkép/gps log valódi raliszakaszokról? Gondolom itthon nem tesznek WRC szintű gps-t a kocsikba...
6. Hejjesirás: nekem az egyelőre/egyenlőre tévesztés csípi a szemem.
Egyelőre: eddig a pillanatig.
Egyenlőre: egyenlő részekre/darabokra, ugyanolyanra stb.
Majd még eszembe jut, hogy mit hagytam ki..