Ennyit találtam még, de itt sincs utca...
Richard Burns Rally (Az első topic folytatása)
Elküldve: 2005. 08. 12. 08:53
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:49
Valamit nem értek milyen utcára vagy kíváncsi a prológ helye az alsó rakpart. az hogy hogy jutsz el oda egyéni szoc de lehet valamit féreértek
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 08. 12. 08:55
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:53
Valamit nem értek milyen utcára vagy kíváncsi a prológ helye az alsó rakpart. az hogy hogy jutsz el oda egyéni szoc de lehet valamit féreértek 
Alsórakpart...
Mi lesz ez gyorsulási verseny? Mert ott nincs kanyar!
Gondolom valahol csak tekernek a kormányon...
Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 08. 12. 08:55 -kor
Elküldve: 2005. 08. 12. 08:58
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:55
Alsórakpart...
Persze. Mikor kiállnak a szervízparkból, meg kikerülik a beintegető közönséget
SZIA!
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:00
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:47
Igen, itt én is néztem!
Annyit tudok, hogy a Margit és az Árpád-híd között mennek majd, és hogy a Dráva utcánál is lezárják a forgalmat.
Azt is sejtettem, hogy ez nem hosszú szakasz
, de mivel én egy helyben állnék, tök mindegy, hogy 1km-es szakaszt mennek, vagy 20-at, mert úgyis csak pár másodpercig látom az autókat...
Kár, hogy nem lehet tudni pontosan, hogy mely utcákon át mennek... Nem értem miért nem teszik közzé...
Annyit tudok, hogy a Margit és az Árpád-híd között mennek majd, és hogy a Dráva utcánál is lezárják a forgalmat.
Azt is sejtettem, hogy ez nem hosszú szakasz
Kár, hogy nem lehet tudni pontosan, hogy mely utcákon át mennek... Nem értem miért nem teszik közzé...
Ne nem tudod felfogni hogy a
Idézet
A prológ utcanevek nélkül az Újpesti alsórakparton lesz.
Az azt jelenti ,hogy csak az alsórakparton lesz a prológ tök mindegy hogy 20 másodpercig vagy 1 percig és ez egy nagyon rövid gyorsasági tudod? Az alsórakpart az nem áll utcákból tehát nincsenek utcanevek
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:00
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:55
Alsórakpart...
ott az egyenesben lesz kigumizva és kis sebességgel nézőcsalogatásként nagyjából mindenki-- azért nem mindenki--- keresztbe hosszába csapat
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:26
Namajdén elmondom neki.
A prológra elmész, alsó rakpart, van egy betonplacc, 6 milliárd nézővel. gumik vannak sorba és közötte szlalomoznak kerülgetik a gumit. ha jó helyre állsz akkor láthatod egész idő alatt az autót. nem 1 mp-ig, hanem kb 1 percig.
itt van a rajza ebben:
http://www.duen.hu/i...apestRallye.pdf
A prológra elmész, alsó rakpart, van egy betonplacc, 6 milliárd nézővel. gumik vannak sorba és közötte szlalomoznak kerülgetik a gumit. ha jó helyre állsz akkor láthatod egész idő alatt az autót. nem 1 mp-ig, hanem kb 1 percig.
itt van a rajza ebben:
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:31
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 8:53
Micsoda részleted beszámoló! Ilyeneket máskor is írhatsz,
bár azt nem bánnám, ha a végén beérnél a célba.
Hát írhatnék de látod hogy senkit se érdekel.
Amúgymeg mégha nem is fejeztem volna be... de a 3.kanyartól azért csak tovább kellett volna jutni.
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:33
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 10:26
Namajdén elmondom neki.
itt van a rajza ebben:
itt van a rajza ebben:
Na végre, ebben benne van!
(és tényleg nem lesz benne kanyar, de erre eddig egyikőtök se merte volna rátenni az életét...., Papa_G kivételével, aki látta a rajzot
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:35
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 10:33
Na végre, ebben benne van!
(és tényleg nem lesz benne kanyar, de erre eddig egyikőtök se merte volna rátenni az életét...., Papa_G kivételével, aki látta a rajzot
Nameg az elmúlt években az ott készült videókat.
Elküldve: 2005. 08. 12. 09:51
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 10:38
na ja a szerencsések!
persze arra nincs biztosíték, hogy minden évben ugyanúgy alakítják ki az útvonalat...
persze arra nincs biztosíték, hogy minden évben ugyanúgy alakítják ki az útvonalat...
ööö...
Elküldve: 2005. 08. 12. 10:59
Hmm...Mentem Falstone-n hosszú váltóval, és meghalt a vége felé a motor!
nem tom hogy csináltam, nem emlékszem, hogy ez ilyen pálya lett volna... :confused:
Elküldve: 2005. 08. 12. 12:42
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:37
Sebi váltót gumit hogy választasz a cseheknél?
Vagy te láttad előre a szakaszokat?
Mert nekem annyi volt hogy gy1 akármi jóidő és csak azt a setupot lehetett tennem ami benne van a játékkönyvtárban. A gy2 akármi rosszidő ugyanazzal. Ha tudtamvolna akkor lehet intermédiát teszek vagy vizeset stb stb
Vagy te láttad előre a szakaszokat?
Mert nekem annyi volt hogy gy1 akármi jóidő és csak azt a setupot lehetett tennem ami benne van a játékkönyvtárban. A gy2 akármi rosszidő ugyanazzal. Ha tudtamvolna akkor lehet intermédiát teszek vagy vizeset stb stb
Nagyjából ki lehet silabizálni. Ugyanis ha először felmész az eredmények közé, akkor látod, hogy az adott tournamentet ki, hogyan teljesítette, tehát a szakaszok nevét már ismered. Az időjárást viszont ott helyben látod csak a rajt előtt, tehát akkor kell választanod gumit és a sutp-ot is. A setup pedig automatikusan a 3 slot-ban lévő közül választassz egyet, tehát ha mondjuk nem lesz havas, akkor be lehet készíteni különböző áttételt azonos útfelületre.
Szervízpark 2 gyorsonként volt mindig, de csak 20 percesek, ami váltó cserére pl nem elég mert ahhoz 28 perc kéne. Állítólag ezt a plugin 0.80-as verziójában javítják, mert ott a váltócserét leveszik 15 percre, így esetlegesen ez is javítható lesz szükség esetén.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 12. 12:46
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 10:31
Hát írhatnék de látod hogy senkit se érdekel.
Pedig ez legalább az RBR-ről szólt.
Amúgymeg mégha nem is fejeztem volna be... de a 3.kanyartól azért csak tovább kellett volna jutni.
Engem érdekel, tehát felbátorítalak, hogy írj! Tök jó volt olvasni teljesen fellelkesedtem, már munkában remegett a lábam az ott sem lévő gázon...
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 12. 12:50
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 11:59
Hmm...Mentem Falstone-n hosszú váltóval, és meghalt a vége felé a motor!
nem tom hogy csináltam, nem emlékszem, hogy ez ilyen pálya lett volna... :confused:
Néha bakiból előfordul az ilyen. Nekem sikerült már arbroz-on, autiovaarán és chirdonhead-en is kinyírni a motort. Legalább ebben jó vagyok!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 12. 12:51
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 13:50
Néha bakiból előfordul az ilyen. Nekem sikerült már arbroz-on, autiovaarán és chirdonhead-en is kinyírni a motort. Legalább ebben jó vagyok! 
Elküldve: 2005. 08. 12. 12:52
Nehéz ám így jó időket csinálni, ha az ember este 7-re ér haza, reggel meg menni kell fél5-kor 
Alig marad 1-2 óra, +fáradt is vagyok...
Alig marad 1-2 óra, +fáradt is vagyok...

Súgó
A téma zárva.