HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2291 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:17

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:08

Szerintem pedig pont nem :think: , hiszen  ahogy a klántagok kezdő karijai egymás után elérik a lvl60-at, egyre több embernek lesz raid-es instance-ben bevethető karaktere, ergo könnyebb lesz csapatot verbuválni a klánból.

Hehe, csak annyi a bibi, hogy egyre nagyobb instance-ok lesznek, amit elfelejtesz bekalkulalni. Vagyis most van 16 lvl58+ karakter van ami epp UBRS, de ehhez mindenkinek bent kell lennie(Mellesleg nem is tudnak jo grouppokat osszeallitani), es akkor amire sok lvl60 lesz, megint nem lesz eleg a tobbihez, szal kellene valami bovules forma de nem 100 as nagysagrendekkel szerintem!
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2292 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:19

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 10:08

Szerintem pedig pont nem :think: , hiszen  ahogy a klántagok kezdő karijai egymás után elérik a lvl60-at, egyre több embernek lesz raid-es instance-ben bevethető karaktere, ergo könnyebb lesz csapatot verbuválni a klánból.

Nem a 10 fos raidekre gondol itt a tobbseg gondolom, mert ahogy neztem 10 ember azert tegnap is osszebirt jonni Stratba, hanem a 40-es MC-re meg hasonlokra.

En egyenlore nemtudom mit gondoljak a nagy szep egysegrol, meg a pontozasos lootrol...de egy ket kiveteltol eltekintve netudok rola, hogy problema lett volna a cuccokban torteno megegyezes.

Aztan majd 40 embernel meglatjuk :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2293 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:20

Etele nem akarod felfrissiteni a profileod az allakhazam-on? Kivacsi vagyok mennyire mas a setunk ;)
Happy

#2294 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:28

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:17

Hehe, csak annyi a bibi, hogy egyre nagyobb instance-ok lesznek, amit elfelejtesz bekalkulalni. Vagyis most van 16 lvl58+ karakter van ami epp UBRS, de ehhez mindenkinek bent kell lennie(Mellesleg nem is tudnak jo grouppokat osszeallitani), es akkor amire sok lvl60 lesz, megint nem lesz eleg a tobbihez, szal kellene valami bovules forma de nem 100 as nagysagrendekkel szerintem!

Őszintén szólva gondolkoztam már rajta, hoyg szívesen csatlakoznék a klánhoz tekintve, hogy határozottan megkedveltem a társaságot - már ha bevesztek persze - a probléma csak ott van, hoyg még egy lvl 60-as hunterrel nem lesz kisegítve se a klán, se én.  :(

3 lvl 60-as huntert tán még egy 10-es raid se bírna el. De nyilván ebben nektek több a tapasztalatotok.

Ettől függetlenül azért megkeresném este a tagfelvételi bizottmányt a kérésemmel. Ha nem baj  :)
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2295 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:28

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 9:25

Kecsöpp, mindenki itt hype-olja a kasztját, mi is kezdjük el verni a nyálunkat a warriorra! :D  :nevet2:

Kezdem is: öööööö.... mindenkit leverünk jóóóóóóóóóóóól, feküdni fogtok, kecsegék! :box2:  :matrix:  :lol:  :lol:

Minek? Mi tudjuk úgyis hogy nincs igazuk :D
Ez meg a bizonyíték: http://kecsopp.uw.hu...orslaughter.avi (ámuljatok bámuljatok ...)

(gyermekeim nem kell azonnal összecsinálni magatok azóta volt 10 patch és szegényke jól ki lett herélve...bár a film már nem vész el így legalább elmondható hogy erre csak a warrior volt képes a többiek vért izzadva is csak álmodhattak erről :p ... hmm engem nem is a killing blow lebutitása zavar igazán hanem a cleave megölése :( Kezdetben 5 célpontot ütött (pici ésszel ezzel 10x-es sebzés hozható ki 1 ütésre tömegben)... mára már csak 2 célpontot támad (ez már csak 4x-es...ez nem crowd control már... inkább vicc és a jelenleg kilátásban lévő patch se fog ezen változtatni, javítani)...)

Áh de mókát félre téve: Senki nem tudja úgyse bebizonyítani, hogy az övé jobb! Miért nem? Mert blizz állítólag valami egyensúlyra törexik. Ha az övég jobb valóban akkor bugos vagy egy rossz elképzelés van mögötte ami elöbb - utóbb úgyis orvoslásra kerül. Ennyi. Többet nem is szándékozok hozzátenni mert felesleges.
A filmekről meg annyi hogy mindenkinek vannak szép pillanatai... a rosszat fura mód nem teszik közzé... nem is értem hogy miért :D
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2296 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:31

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:28

Őszintén szólva gondolkoztam már rajta, hoyg szívesen csatlakoznék a klánhoz tekintve, hogy határozottan megkedveltem a társaságot - már ha bevesztek persze - a probléma csak ott van, hoyg még egy lvl 60-as hunterrel nem lesz kisegítve se a klán, se én.  :(

3 lvl 60-as huntert tán még egy 10-es raid se bírna el. De nyilván ebben nektek több a tapasztalatotok.

Ettől függetlenül azért megkeresném este a tagfelvételi bizottmányt a kérésemmel. Ha nem baj  :)

Hehe! Mar a klanban is szo esett rola, hogy miert is nem josz meg:)) Szerintem mindenki szivesen lat teged a guild-ben.
Mellesleg nekem a hunter-ek a kedvenceim, szal nem art a sok hunter az biztos.(csak a kutyat csereld le macira! LOL)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2297 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:34

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:31

Hehe! Mar a klanban is szo esett rola, hogy miert is nem josz meg:)) Szerintem mindenki szivesen lat teged a guild-ben.
Mellesleg nekem a hunter-ek a kedvenceim, szal nem art a sok hunter az biztos.(csak a kutyat csereld le macira! LOL)

:wub:

teljesen meghatódtam, köszönöm

És nem kutya, hanem macska!!! Már csak a történeti tények kedvéért ;)
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2298 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:39

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:20

Etele nem akarod felfrissiteni a profileod az allakhazam-on? Kivacsi vagyok mennyire mas a setunk ;)

Este frissítem. :)

De elég szarr cuccaim vannak. :( Plusz egy talentújraosztás is várható hamarosan, mert jön a dual wield spec. az 1.5-ös peccsben.

#2299 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:42

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:19

Nem a 10 fos raidekre gondol itt a tobbseg gondolom, mert ahogy neztem 10 ember azert tegnap is osszebirt jonni Stratba, hanem a 40-es MC-re meg hasonlokra.
...

Én sem a 10 fős raidekre gondoltam. :cool:

De számoljunk csak egy kicsit.  :think:

Hány emberke (NEM karakter) van a klánban? :think:

Szerintem 60 simán. Na most lassacskán mindenkinek lesz lvl60-as karija, és mivel nem áttekinthetetlen egy ekkora taglétszámnál a kommunikáció, simán meg lehet szervezni heti néhány 40 fős klánraidet. Szerintem.

Aztán tévedhetek is, mert láttunk már karón varnyút. :D

#2300 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:45

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:28

Szívesen látunk! :respect:

Azon meg kár filózni, hogy jól jár-e a lvl60-as kariddal a klán, mert embert veszünk fel, és nem WoW-os karaktert. :) :up: És pár hónap játék után úgyis lesz még egy lvl60-as karid, ami tuti nem hunter lesz. :)

#2301 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:52

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:42

Én sem a 10 fős raidekre gondoltam. :cool:

De számoljunk csak egy kicsit.  :think:

Hány emberke (NEM karakter) van a klánban? :think:

Szerintem 60 simán. Na most lassacskán mindenkinek lesz lvl60-as karija, és mivel nem áttekinthetetlen egy ekkora taglétszámnál a kommunikáció, simán meg lehet szervezni heti néhány 40 fős klánraidet. Szerintem.

Aztán tévedhetek is, mert láttunk már karón varnyút. :D

jelenleg 63 (asszem de lehet 64) karakter van ez kb!!! 35-45 emberke
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2302 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:04

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:52

jelenleg 63 (asszem de lehet 64) karakter van ez kb!!! 35-45 emberke

Aham, akkor túlbecsültem az emberek számát. :omg:

De úgyis szaporodni fogunk magas(abb) szintű karikkal még, mert minden nem klántag magyar játékos látja, hogy ez a klán jó, ide érdemes tartozni (és ezt viccen kívül mondom).

#2303 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:30

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:04

De úgyis szaporodni fogunk magas(abb) szintű karikkal még, mert minden nem klántag magyar játékos látja, hogy ez a klán jó, ide érdemes tartozni (és ezt viccen kívül mondom).

No ebben tenyleg egyet ertunk, es erre irtam, hogy nem latom ertelmet oriasi nagy magyar klannak mert nnem lenne ilyen elvezetes a kalandozas, szerintem.:)
Ja es igen kb 30 szemely lehet jelenleg a klanban:)
szark: hehe BaluC listaja alapjan 31:)

Szerkesztette: Error.Fsi 2005. 05. 25. 12:32 -kor

#2304 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:35

Részemről én azt mondom jó lenne a nagy klán. Például tegnap is 3szor irtam kláncsatira, hogy kellene egy kis help, mire valaki válaszolt. Úgy talán könnyebb lenne partereket találni partykba (persze ez nem 100%:)) a kissebb karaktereknek is, mert nem mindenki lvl 58+.

Végül Huns-osokkal csináltam meg.

#2305 Felhasználó inaktív   mr.perfect 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:52

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:35

Részemről én azt mondom jó lenne a nagy klán. Például tegnap is 3szor irtam kláncsatira, hogy kellene egy kis help, mire valaki válaszolt. Úgy talán könnyebb lenne partereket találni partykba (persze ez nem 100%:)) a kissebb karaktereknek is, mert nem mindenki lvl 58+.

Pont most írtad le, hogy nem a klánból találtál társat. Tehát nam azon múlik, hogy mindenki egy klánban legyen, hogy sikerül-e osszehozni esetleg egy nagyobb csapatot is. Szerintem lehetne egy újabb csatit létrehozni, mondjuk hunraid néven és akkor azt minden magyar látná a szerveren és csatlakozhatna klán tagságtól függetlenül is.
Aromo - lvl43 Dwarf paladin (Arathor)
----------------------------------------------------------------------
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!

#2306 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:55

Idézet: mr.perfect - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 11:52

Pont most írtad le, hogy nem a klánból találtál társat. Tehát nam azon múlik, hogy mindenki egy klánban legyen, hogy sikerül-e osszehozni esetleg egy nagyobb csapatot is. Szerintem lehetne egy újabb csatit létrehozni, mondjuk hunraid néven és akkor azt minden magyar látná a szerveren és csatlakozhatna klán tagságtól függetlenül is.

Mostmár alapból a hun csatin keresek partytársakat, mert klánban lehetetlen találni.

#2307 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:57

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 11:30

szark: hehe BaluC listaja alapjan 31:)

Arra ne nagyon tamaszkodj, mert pl en sem vagyok benne. bar van olyan is aki benne van es nem is jatszik. :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2308 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:06

Beneztem mar wow.hu ra, hogy okosodjak kicsit pala ugy7ben hat megalol :D  Mindenkinek ajanlom, hogy olvassa el a pala szekciot, de e lenyeg, "pala lvl60 -on a leggyengebb pvp ben".
Na mostmar egy ket baratsagos duelre megerett a tema szerintem. Jo lenne kicsit okosabbnak lenem ezugyben. Meghogy rouge ugy leol, hogy fel elete megmarad??? kamu!!!!
Ne ertsetek felre nem vita csak az ilyen hozzaszolasok boa. :rolleyes:

#2309 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:07

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:57

Arra ne nagyon tamaszkodj, mert pl en sem vagyok benne. bar van olyan is aki benne van es nem is jatszik. :)

Jah, jah vannak is ismeretlen nevek de amugy megiscsak iranymutato szerintem:)

#2310 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:27

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:35

Szerintem meg nem lenne jó a több száz embert tömörítő óriásmassza. :(

Pont az a jó a klánban, hogy ismerik egymást az emberek, valahogy családias az egész. Ha lenne egy "összes magyart tömörítő klán", akkor 90%-ról azt se tudnánk, ki fia, borja.

Érdekes, hogy pl. amikor klántagokkal mentünk instance-be, soha nem volt baj sem a stratégiával, sem a loottal, sem azzal, hogy valaki "jujj, mennem kell" dumával lelépett, pont miután megcisnáltuk az őt érdeklő questet.
Szóval én azt mondom, ne legyen óriás klán, de az arra érdemeseket nyugodtan fogadjuk be (pl. Galadriel, Apaf3j). Ne higítsuk fel a klánt, hanem javítsuk a minőségét. :)

(Megjegyzem olvasgattam a fentebbb linkelt fórumot, és nem véletlen, hogy az óriásklán ellen a legjobb példa a The Huns...)

RE: ja, tök nagyot röhögtem, valahogyan Ghaborszky neve ott is felbukkant az elkerülendők között... LOL.

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 25. 13:28 -kor

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.