Idézet: Orgi - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 10:21
Mióta lvl60 vagyok nekem jobban bejön a nagy klán, asszem most 150 körül van az Arx Chaotica. Nagyrésze Pannóniás volt, őket ismerem, a CCC-seket meg majd megismerem. Pont azért is lett az egyesülés, mert a PT már az x-edik MC, Onyxiát nyomja, mi meg esélytelenek voltunk a kb 20 hatvanassal...a több kis klán összeáll szerintem elég nehezen kivitelezhető, papíron sima ügy lenne, aztán valóságban meg ki tudja. Még klánon belül se könnyű lefixálni egy mindenkinek jó időpontot, nemhogy 3 klánt összeegyeztetni. Az esetleges ninjalootról meg ilyesmikről meg ne is beszéljünk...
Hát pedig ahoz hogy bármit el tudjatok érni, csak úgy lehetne megoldani, hogyha mondjuk HUNcorp is becsatlakoznak, nem beszélbe Redrockos srácoktól.
Amúgy 97 tagotok van és 15 60-assal, vagy szereztem embereket, vagy a sok 54-ost felgrindoljátok 60-ra. Amúgy kezdeményezés jó, de ahoz hogy Onyxiával vagy MC-vel kezdjetek avlamit, ahoz egy nagy guild kell 50+ 60-assal. Bár számomra érthetetlen hogy mit akar majd kezdeni AP-ben az a megmaradt 10+ 60-as? Majd nézik egymást, és gyűjtögetik a set itemeiket? Izgalmasan hangzik:P
Szerkesztette: Sound 2005. 05. 26. 12:17 -kor
.: S0und :.
email - soundb@freemail.hu