Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:28
Igazad van. Mindneki szeretne 300-as skillt. Viszont utólag rájöttem arra, hogy a maxos BS sem nyújt semmivel sem többet, mint pl 280-as, vagy 270-es. ...
Imperial plate szetthez (magamnak és egy-kér klántársnak kellene, nem eladásra) sajnos 285-ös BS skill kell, a Dark Iron Plate-ről nem is beszélve.
Igazából én eddig ami kovácsterméket AHba raktam, az a skillfejlesztés hozadéka volt. Jó, egyszer-kétszer elcsábultam, és csináltam Frost Tiger Blade-et, meg egyszer egy Truesilver Breastplate-et (kíváncsi voltam, mennyiért megy el - 15 aranyért, 3 képességemet tudtam is belőle fejleszteni trainernél

).
Szóval én nem meggazdagodni akarok a kovácsolásból, hanem magamnak (és klántársaknak, ha igénylik) csinálni olyan cuccokat, amiket használnánk.
Meg egyébként is, a lootból szerzett tárgyak eladásából sokkal több pénz van, mint a kovácsolásból. Most Un'Goro-ban lvl46-49-es tárgyak esnek már, és azokat elég jó áron el lehet sütni. Mikor tudok én lvl49-es vérteket kovácsolni?

Majd az Imperial Plate cuccokkal, de ahhoz kell a recept, meg 285-ös skill, ami mind-mind thorium...

Szóval odébb van.
BTW, én úgy gondolom, hogy a nagyon nagy többség most már nem AHba gyárt (szakmától függetlenül), hanem saját/klántársi használatra. Kivéve a bányászatot, de azok nem is gyártanak, hanem gyűjtenek.

De javítsatok ki.