HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2581 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:53

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:47

Maximum más nézőpontból :)
...

Törpe lévén békaperspektívából? :D  :D  :D

Az általad elmondottakkal egyetértek, ahogy látom, meglehetősen egyezik a véleményünk, kovácskolléga. :) :up:

#2582 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:57

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:52

Szerintem pedig a játékban (!) mindenkinek adott a lehetőség, hogy éjjel-nappal farmoljon. Az életben nem adottak persze, de ne legyen már Blizzard hibája, hogy te dolgozol, téged nyaggatnak a gyerekek/szülők/barátok, stb, és az sem, hogy te személy szerint (én sem, mert megunom) nem szeretsz farmolni.

Szerintem az igenis a Blizzard hibája, hogy a funplayerek emiatt hátrányba kerülnek a powerplayerekkel szemben, olyannyira, hogy pl. sokan nem is tudnak fejlődni nyersanyaghiány miatt a nem gatherer szakmájukban.

Nem azt mondom, hogy aki éjjel-nappal farmol, ne keresse degeszre magát :D : egészségére, ő erre áldozza a játékidejét.

Viszont a Blizzard találjon ki egy olyan rendszert, amiben a hobbibányászok/kovácsok is boldogulni tudnak, elvégre mindenkinek szól a játék, nem csak azoknak, akik éjjel-nappal tudnak játszani. Szerintem. :think:

#2583 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 13:58

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:48

Amikor nem keresed, akkor tényleg dobják, de amint kiszimatolják, hogy neked 16 darabra van szükséged azonnal eldugják az összes rúnát a kredenc alá :Đ

Ez minden komponenssel így van. :)

Amikor black pearl miatt öltem nagákat, legyaktam vagy százat, egy sem dobott.

Mikor már nem kellett, akkor persze rövid időn belül esett rögtön három. :)

#2584 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 14:02

ŐŐŐŐŐŐ gyerekek haver elvitte a gépet !
És körülbelül egész szervizes gárda rajtam röhögött DD megvan a megoldás a wow #132 es hibára !Kérlek szépen a procihűtő bordában körülbelül 2 tonna por kosz volt azt mondták majdnem lapátolni kellettt DD és ezért nem ment a wow na megoldódott de azért thx mindenkinek a segtséget!!!! :respect:
Blizzar anyázást visszavonva

#2585 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 14:20

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. May. 31., Tuesday - 12:36

Felwoodban bárhol, ahol démonok vannak. Pl.: Jaedenar, Jadefire Run, Ruins of Constellas.

Szia!

Koszi az infot, a sejteseim jok voltak.
Mar lelkiekben felkeszultem (2 mar van  :D ), es radasul a tobbi alapanyag mar megvan, kiveve a thoriumot termeszetesen  :reklamacio:
Happy

#2586 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 14:31

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 15:02

És körülbelül egész szervizes gárda rajtam röhögött DD megvan a megoldás a wow #132 es hibára !Kérlek szépen a procihűtő bordában körülbelül 2 tonna por kosz volt azt mondták majdnem lapátolni kellettt DD és ezért nem ment a wow na megoldódott de azért thx mindenkinek a segtséget!!!! :respect:

Meg ne haragudj, de ezen most nagyon röhögtem  :D

Jó játékot, ha már így esett :)
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2587 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 14:36

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:31

Meg ne haragudj, de ezen most nagyon röhögtem  :D

Jó játékot, ha már így esett :)

5 napnyi szenvedés driverkeresés és a megoldás az oroom előtt hever 2 kiló gané formájában igen balfasz voltam elismerem de hát nagy idegességében az ember általában nem találja meg a problémát DDD thx az együttérzésed
:respect:

#2588 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 31. 15:04

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 15:02

És körülbelül egész szervizes gárda rajtam röhögött DD megvan a megoldás a wow #132 es hibára !Kérlek szépen a procihűtő bordában körülbelül 2 tonna por kosz volt azt mondták majdnem lapátolni kellettt DD és ezért nem ment a wow na megoldódott de azért thx mindenkinek a segtséget!

Kicsit OFF:
:nevet: bocsesz... nem tudtam "segíteni" mert mással voltam elfoglalva, de mint szervizes, az első dolgaink között szerepel a Sw és a HW kitakarítása és csak aztán haladunk tovább...
:nevet2:  mindenesetre az egészségemet segítetted megőrizni egy egészséges nevetéssel :up:

ON:
Kikerült az aláírásomba a " Guild_Lista.xls " de ez még csak próba... Extrára tettem fel... ha rákattintotok akkor "beszól" , hogy wazze ez kűlső link, de ha ide klikk akkor minden rendben lesz :D

Etele:
THX a Helpet, lehet, hogy végülis az marad :)
Azért a "hobbikovács" kicsit erős... mert küldőm én ami kell... ha találok/van időm/fenn vagyok/egyéb :D

Bearnie - A Neandervölgyi:
A többiek gondolom nem haraxanak meg, de feltettelek a listára :) (Nem halállista, de kérésre kihúzhatlak :D )

Mindenki:
  Amit belinkeltem 3-5 oldalllal ezelőtt (  Fikusz Topicja ) arra nem érkezett innen reakció, de ettől függetlenül megemlíteném (talán nem is annyira off).
  Szerintem, lenne értelme (a klánon bolül !) a "képzésnek". Nem mintha eddig nem láttatok volna el mindennel ami kellhet (infó / cucc /tanács /stb), de egy csomó minden van amiröl még foggalmam sincs és keresem az infókat (BRD, MC, STB :) ). Eddig kicsi voltam (még most is az vagyok) és már lassan mennék veletek (ha majd felnövök)...

Most mennem kell, de lesz folytatása...
Szándékozok én is tippek/trükkök/észrevételek-et írni hogy más is profitálhasson, ha (véletlenül) jó ötletem / ötletünk van...
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2589 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:10

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 12:57

Viszont a Blizzard találjon ki egy olyan rendszert, amiben a hobbibányászok/kovácsok is boldogulni tudnak, elvégre mindenkinek szól a játék, nem csak azoknak, akik éjjel-nappal tudnak játszani. Szerintem. :think:

Kitalalt ilyet, ez van most. Mert ne tudna barki boldogulni? Hobbibanyasz nem gazdagodik meg belole, hobbiplayer meg nem szed ossze ket het alatt epic mountra valot, es ez normalis is.
Ha valaki "dolgozik" "jatek" helyett, annak valahol latszania kell.

Arrol meg szvsz nem tehet a blizzard, hogy nehany farmer szabja meg az arakat az AH-ban. Ezen lehet segiteni, alljatok ossze 10-en, farmoljatok tobbet, adjatok olcsobban, aztan ha a kokurrencia megolcsobban adja, adjatok annal is olcsobban...(es ez nekem milyen jo lesz).

Az elet is igy mukodik, aki munka helyett jaccik, az nem gazdagodik meg, aki jatek helyett dolgozik, az inkabb :) Es az IRL "skilljeidre" is idot kell szanni ha akarsz valaki lenni a szakmadban :)

Enchanterek is zugolodhatnanak, hogy mar milyen az, hogy nem lehet enchantot berakni az AH-ba, hanem ott kell kofat jaccani az AH elott. :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2590 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:15

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:10

Kitalalt ilyet, ez van most. Mert ne tudna barki boldogulni? Hobbibanyasz nem gazdagodik meg belole, hobbiplayer meg nem szed ossze ket het alatt epic mountra valot, es ez normalis is.
...

Nem értünk egyet, de hát Istenem, ez van. :)

Én nem a meggazdagodásról beszéltem "boldogulás" címszó alatt, hanem arról, hogy - alapanyag híján - szinte már saját gyártásra sem tud termelni egy hobbikovács, skillfejlesztésről nem is beszélve. :( Az arcanite-ot meg hagyjuk, mert az csak álom a hobbisták számára. :)

Idézet

Enchanterek is zugolodhatnanak, hogy mar milyen az, hogy nem lehet enchantot berakni az AH-ba, hanem ott kell kofat jaccani az AH elott.

És jogos is lenne a zúgolódás. ;)

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 31. 15:16 -kor

#2591 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:18

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:04

...
Etele:
THX a Helpet, lehet, hogy végülis az marad :)
Azért a "hobbikovács" kicsit erős... mert küldőm én ami kell... ha találok/van időm/fenn vagyok/egyéb :D
...

Feltettem a klánlistát a szerverre. :)

Ja, nem győzöm köszöngetni ám a küldeményeket, szóval max. ríszpekt neked. :)
Ettől függetlenül te is hobbibányász vagy, én meg hobbikovács. :) Ami nem baj. :)

#2592 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:19

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:04

ON:
Kikerült az aláírásomba a " Guild_Lista.xls " de ez még csak próba... Extrára tettem fel... ha rákattintotok akkor "beszól" , hogy wazze ez kűlső link, de ha ide klikk akkor minden rendben lesz :D

Celebrimor = Glorfindel
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2593 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:28

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 13:57

Szerintem az igenis a Blizzard hibája, hogy a funplayerek emiatt hátrányba kerülnek a powerplayerekkel szemben, olyannyira, hogy pl. sokan nem is tudnak fejlődni nyersanyaghiány miatt a nem gatherer szakmájukban.

Igazad van. Mindneki szeretne 300-as skillt. Viszont utólag rájöttem arra, hogy a maxos BS sem nyújt semmivel sem többet, mint pl 280-as, vagy 270-es. Jó persze tudok olyan cuccokat készíteni, amit alacsony skillel nem lehet, de minek, ha:
1. semmire és senkinek sem jó (radiant cuccok pl. két elemi resistet adnak, persze tűzre pont nem, aminek még értelme is lenne)
2. nincs rá kereslet
3. annyira dárga, hogy nem éri meg elkészíteni egyet sem

Itt állok 300as BS skillel, és semmire sem tudom használni. Egyedüli értelmes cuccom a Heartseeker, viszont annyi cucc kell hozzá, hogy tuti nem fogom megkockáztatni a legyártását. Szóval hobbikovácsoknak azt ajánlom, hogy ne akarják minden áron elérni a 300as skillt, mert nem éri meg...sajnos :(

Szerkesztette: Péntek 2005. 05. 31. 15:30 -kor

#2594 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:44

van egy érdekes kérdésem.
Szóval adott egy 40-es mage aki a 41-42-es mobokkal még jól elboldogul. kicsit húzósan egy 43-st is lenyom DE egy 44-est vagy a fölöttit esélytelenül mert minden lövése resist.
namost tegnap mentem egy hunterrel aki 35ös és a39-41-es mobokat is simán sbezete akkor ez most hogy van? csak a mage szívja meg mert nem fizikai harcos?

#2595 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:44

Ha jól értelmezem, a farmolás valami olyasmit jelent, hogy valaki ismeri a jobb bányák pontos helyét, és mást sem csinál, mint ezeket a bányákat járja/őrzi, és amint respawn-olnak, egyből kibányássza.  Tényleg, ezek az emberek ott ülnek a bánya mellett, és azonnal kitermelik, amint respawn-ol? S ha valaki közben odaér, akkor elhajtják "ez az én bányám!" felkiáltással?

Ha így van, ezen egy roppant egyszerű trükkel tudna a Blizzard segíteni. Egyszerűen a bányáknak nem fixen kellene generálódniuk, hanem random tartalommal. Azaz, a gép legenerál egy bányát Goldshire mellett, akkor random határozza meg, persze fix esélyek mellett, hogy az milyen bánya lesz. Azaz a gép dobna egy számot pl. 1-100 között. Ha a szám 1-30, akkor Copper Vein lesz. Ha 30-45 akkor Tin, 45-55 között Silver...stb stb...

Ezzel a húzással a farmolásnak kapásból vége szakadna. Az meg, hogy Goldshire-ben esetleg Thorium-ot generál el, kit zavar? A kicsik úgysem tudják kibányászni, a bánya nem tűnik el magától, ergó, aki előbb odaér, az a nyertes (vagy aki előbb informálódik a lelőhelyről). Ugyanezt gyönyörűen el lehetne játszani a Herbalizmussal is.
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2596 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:48

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:28

Igazad van. Mindneki szeretne 300-as skillt. Viszont utólag rájöttem arra, hogy a maxos BS sem nyújt semmivel sem többet, mint pl 280-as, vagy 270-es. ...

Imperial plate szetthez (magamnak és egy-kér klántársnak kellene, nem eladásra) sajnos 285-ös BS skill kell, a Dark Iron Plate-ről nem is beszélve. :)

Igazából én eddig ami kovácsterméket AHba raktam, az a skillfejlesztés hozadéka volt. Jó, egyszer-kétszer elcsábultam, és csináltam Frost Tiger Blade-et, meg egyszer egy Truesilver Breastplate-et (kíváncsi voltam, mennyiért megy el - 15 aranyért, 3 képességemet tudtam is belőle fejleszteni trainernél :) ).

Szóval én nem meggazdagodni akarok a kovácsolásból, hanem magamnak (és klántársaknak, ha igénylik) csinálni olyan cuccokat, amiket használnánk.

Meg egyébként is, a lootból szerzett tárgyak eladásából sokkal több pénz van, mint a kovácsolásból. Most Un'Goro-ban lvl46-49-es tárgyak esnek már, és azokat elég jó áron el lehet sütni. Mikor tudok én lvl49-es vérteket kovácsolni? :) Majd az Imperial Plate cuccokkal, de ahhoz kell a recept, meg 285-ös skill, ami mind-mind thorium... :) Szóval odébb van.

BTW, én úgy gondolom, hogy a nagyon nagy többség most már nem AHba gyárt (szakmától függetlenül), hanem saját/klántársi használatra. Kivéve a bányászatot, de azok nem is gyártanak, hanem gyűjtenek. :) De javítsatok ki. :D

#2597 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:53

Idézet: Archon - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:44

Ha jól értelmezem, a farmolás valami olyasmit jelent, hogy valaki ismeri a jobb bányák pontos helyét, és mást sem csinál, mint ezeket a bányákat járja/őrzi, és amint respawn-olnak, egyből kibányássza...

Kábé. :)

Idézet

Ha így van, ezen egy roppant egyszerű trükkel tudna a Blizzard segíteni. Egyszerűen a bányáknak nem fixen kellene generálódniuk, hanem random tartalommal. Azaz, a gép legenerál egy bányát Goldshire mellett, akkor random határozza meg, persze fix esélyek mellett, hogy az milyen bánya lesz. Azaz a gép dobna egy számot pl. 1-100 között. Ha a szám 1-30, akkor Copper Vein lesz. Ha 30-45 akkor Tin, 45-55 között Silver...stb stb...

Szerintem az a megoldás jó, hogy magasabb szintű területeken vannak csak "fejlettebb" fémek, mert ha nem így lenne, Ironforge környékén farmolnának a lvl60-as karik, milyen ciki lenne, a kicsik meg nem tudnának fejlődni. :)

Én a megoldást abban látnám, hogy több bánya legyen, kisebb respawn idővel. Így "elértéktelenedne" a fémek ára.

#2598 Felhasználó inaktív   Bearnie - A Neandervölgyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:55

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:04

...
[Bearnie - A Neandervölgyi:
A többiek gondolom nem haraxanak meg, de feltettelek a listára :) (Nem halállista, de kérésre kihúzhatlak :D )
...

Semmi nincs ellenemre, de milyen listára vettél fel? :confused:

Kicsit lemaradtam!  :(
-=WoW=-

BloodScalp (PvP)

Osonka - Lvl 21 Human Female Rouge (Mining / Engineering)
Vöröserik - Lvl 19 Dwarf Male Warrior (Mining / Blacksmithing)
Jótündér - Lvl 3 Human Female Mage (Tailoring / Enchanting)
Tréningatya - Lvl 2 Human Male Priest (Herbalism / Alchemy)
Woszem - Lvl 4 Night Elf Female Hunter (Skinning / Leatherworking)

Arathor (PvE)

Brutalina - Lvl 4 Troll Female Shaman (Skinning / Leatherworking)
TwoLock - Lvl 3 Tauren Male Warrior (? / ?)

#2599 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:56

Idézet: Etele - Dátum: 2005. May. 31., Tuesday - 14:48

Imperial plate szetthez (magamnak és egy-kér klántársnak kellene, nem eladásra) sajnos 285-ös BS skill kell, a Dark Iron Plate-ről nem is beszélve. :)

Igazából én eddig ami kovácsterméket AHba raktam, az a skillfejlesztés hozadéka volt.

Hasonlo a velemenyem nekemis. En, ha epp van feleslegben alapanyag (mithrilt alig hasznalok mar) es nem kell senkinek a guildben (harmless), akkor szoktam berakni 1-1 truesilver champion-t vagy mas hasonlo cuccot.

Szerkesztette: happy 2005. 05. 31. 15:56 -kor

Happy

#2600 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 15:58

Idézet: FeW - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 16:44

van egy érdekes kérdésem.
Szóval adott egy 40-es mage aki a 41-42-es mobokkal még jól elboldogul. kicsit húzósan egy 43-st is lenyom DE egy 44-est vagy a fölöttit esélytelenül mert minden lövése resist.
namost tegnap mentem egy hunterrel aki 35ös és a39-41-es mobokat is simán sbezete akkor ez most hogy van? csak a mage szívja meg mert nem fizikai harcos?

Hm... ugyan én nem vagyok varászhasználó, szóval nem tudom, nálatok hogy megy, de azért egy nálam három szinttel magasabb szörnyikével én is alaposan megszenvedek... Most vagyok lvl53-as, lvl55-ösök nem jelentenek gondot (kivéve ha ketten vannak, mert akkor iszkiri :) ), lvl56-osok már keményebbók... Lvl57-esről már nem is álmodom.
Szóval nem harcosnak áll a világ, ne aggódj. :)

A hunter tárgyait nézted? Lehet, hogy egy régi player "kiskarija", és olyan atombrutál tárgyai voltak, amilyenekről kezdő játékos csak álmodhat. :think:

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 31. 16:03 -kor

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.