Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 18:03
Én tökéletesen megértem őket. Péntek óta kinn van (még a bejelentkezésnél is), h mindenki hozza rendbe az acc. ját fizetési szempontból. Itt van az út vége. ...
Most mondhatnám, hogy megmondtam ma a chat-en, hogy a Blizzard nem fogja sokáig tűrni a "potyázókat"... nem mondom újra.
Sajnos valahol őket is meg lehet érteni.

Én veletek érzek együtt, srácok, és tényleg nem sajnálom azoktól az ingyen játékidőt, akik kihasználták a kiskaput! De gondoljatok bele: a Blizzardnak NEM a játékeladásból származó bevétel a lényeg, hanem a havidíj. Valahol olvastam, hogy jópár hónap még, míg az eladásokból+havidíjakból bejön a szerverekbe fektetett össszeg.
Szóval. Bár tényleg ők a barmok, mert a kártyaadatoknál szopott boldog-boldogtalan kishazánkban, azért a többségnek sikerült megcsinálnia... illetve ha ezzel érvelsz a supportnak, most megjósolom, ők szét fogják tárni a kezüket, és azt mondják: ha nem sikerült "beüzemelni" a kártyádat, akkor miért nem vettél gamecard-ot (és az sem fogja érdekelni őket, hogy a kedves magyar importőr ebből is kevesebbet hozott be)? Hagytak rá elég időt, hiszen ingyenhónap plusz a 3 nap plusz a több mint egy hét "potyajáték" rendelkezésedre állt... És valahol, egy egészen ici-picit, igazuk is van, valljuk be.
Na mielőtt rámakasztjátok az ördög ügyvédje szerepét

nem ragozom a kérdést tovább. Veletek vagyok, WoW-on kívül rekedt bajtársaim, és várom a napot, mikor újra együtt kalandozhatok veletek!

(Reméljük minél hamarabb!)
Szerkesztette: Etele 2005. 03. 20. 21:44 -kor