World of Warcraft II.
Elküldve: 2005. 03. 19. 21:46
A szövetség két legfőbb támasza, a The Huns és a HwSw klán egyesítette erőit, és lecsapott a Hordára:
Úton Camp Taurajo-ba:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ezt megnyertük

A Crossroads-i csata:

Úton Camp Taurajo-ba:

Ezt megnyertük

A Crossroads-i csata:

Elküldve: 2005. 03. 19. 22:10
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 21:07
Mi a tököm ez a Dark Portal? 
Tessék utánaolvasni
Elküldve: 2005. 03. 19. 22:12
Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 18:59
B+++++, nem vártál meg???
ma este akartam odamenni... 
Sry, épp Swamp of Sorrows-ba szólt az egyik questem, gondoltam átugrok megsasolni
Elküldve: 2005. 03. 19. 22:14
Idézet
A Crossroads-i csata:
Inkább nevezném Crossroads - i huzavonának
De amugy ismét egy brilliáns raid volt, profi/félprofi
Elküldve: 2005. 03. 19. 22:59
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 22:07
Tényleg nem tudod?
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb
Elküldve: 2005. 03. 20. 08:38
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 23:14
Inkább nevezném Crossroads - i huzavonának 
Gémerekkel, köszi a játékot 
A brillians jelzo azert kicsit tulzas.
Valaki csinalt rolam(Akranor) egy SS-t a kis dombon egy tauren mellett, elkuldhetne! De lehet, hogy nem is a hwsw-bol volt az illeto.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software
Elküldve: 2005. 03. 20. 11:31
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 22:07
Warcraft 2 kiegészítőjében az orkok megnyitották a Dark Portalt, amin keresztül valami nagy démon jött. Mást nem tok elmonnani, kérem kaccsojjaki...
Részletes sztorit ideírhatná valaki!
EmPhY
Elküldve: 2005. 03. 20. 11:50
Tegnap barátnőméktől játszottam, és az nem megy megszakítások nélkül, szóval épp Tarren Millen kívül voltam az úton, mikor épp ott kellett kicsit hagynom a gépet. Leültem az útra, AFK be, aztán figyelés a leányra.
Egyszer csak a monitorra pillantok, és látom, hogy fogy a HP
Gondoltam csak észreveszi magát, ha nem reagálok, de csak folytatta. Na, ekkor már ugrottam, és elkezdtem keresni az ellenfelet, a gép sajnos enyhén akadozott. Meg is lett a 32-es törp pap, nem is igazán értettem, hogy mit akar tőlem, mikor én 35ös vagyok. Na mindegy, volt még vagy 200 HP-m, nagy erővel öngyógyításba kezdtem, és hát egyértelmű volt a végeredmény. Lenyomtam simán, nem volt még így sem esélye.
Vissza kellett ülnöm beszélgetni, úgyhogy lementem az útról, és a fák közt AFK újra. Megint arra figyeltem fel, hogy a kis köcsög megint támad, csak amint meglátta, hogy megmozdulok, el kezdett futni, én meg farkasként utána. Sajnos rámnyomtt egy feart, mire utolértem, másodszorra meg utolért másik allyst, úgyhogy hagytam futni, és visszamentem a campbe AFKzni, mert leszűrtem, hogy még mindig sok a köcsög.
Egyszer csak a monitorra pillantok, és látom, hogy fogy a HP
Gondoltam csak észreveszi magát, ha nem reagálok, de csak folytatta. Na, ekkor már ugrottam, és elkezdtem keresni az ellenfelet, a gép sajnos enyhén akadozott. Meg is lett a 32-es törp pap, nem is igazán értettem, hogy mit akar tőlem, mikor én 35ös vagyok. Na mindegy, volt még vagy 200 HP-m, nagy erővel öngyógyításba kezdtem, és hát egyértelmű volt a végeredmény. Lenyomtam simán, nem volt még így sem esélye.
Vissza kellett ülnöm beszélgetni, úgyhogy lementem az útról, és a fák közt AFK újra. Megint arra figyeltem fel, hogy a kis köcsög megint támad, csak amint meglátta, hogy megmozdulok, el kezdett futni, én meg farkasként utána. Sajnos rámnyomtt egy feart, mire utolértem, másodszorra meg utolért másik allyst, úgyhogy hagytam futni, és visszamentem a campbe AFKzni, mert leszűrtem, hogy még mindig sok a köcsög.
KomposztWC
Elküldve: 2005. 03. 20. 11:52
Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 18:05
Lehet, hogy azért tűnnek emberek ismeretlennek, mert nem ugyanaz a neve, mint itt. Pl engem sem ismertél meg amikor szivattalak

Engem max. az EU OB-ben szivathattál...ott meg tudtam, hogy hwsw-s vagy, csak nem tudtam ki.
Elküldve: 2005. 03. 20. 13:15
Lehet h még nem aktuális, csak majd később, de szerintem mindenképpen jó hír:
Annak érdekében, hogy minden játékos számára javuljon a játékélmény, a Blizzard bejelentte, hogy mostantól lehetséges lesz karaktereket szerverek között mozgatni. Ez egy opcionális dolog a játékosok számára. Minden kiválasztott magas populációjú szervernek lesz egy alacsony populációjú párja, amire átvihetők a karakterek. Ez az első körben úgy néz ki, hogy a nagyon magas populációjú és folyamatos problémákkal küszködő Arthas szerverről a játékosok átköltözhetnek a még alacsony populációjú Nathrezim szerverre, annak érdekében, hogy javítsák saját maguk, illetve játékos társaik játékélményét. Ide kattintva megtekinthetitek, hogy a közeljövőben milyen szerverekről lehet átköltözni. Jelenleg a már említett egy szerverről lehet csak karaktert áttelepíteni, valamint még csak az US szervereken nyílt meg ez a lehetőség, de ahogy a hivatalos EU oldalon is olvasható, később az EU szervereken is elérhetővé fog válni a szerverek közti karaktermozgatás. Felkerült az oldalra egy ezzel a témával foglalkozó F.A.Q. is, akinek kérdései lennének, annak érdemes először ezt elolvasnia.
Forrás:WOW.hu
Annak érdekében, hogy minden játékos számára javuljon a játékélmény, a Blizzard bejelentte, hogy mostantól lehetséges lesz karaktereket szerverek között mozgatni. Ez egy opcionális dolog a játékosok számára. Minden kiválasztott magas populációjú szervernek lesz egy alacsony populációjú párja, amire átvihetők a karakterek. Ez az első körben úgy néz ki, hogy a nagyon magas populációjú és folyamatos problémákkal küszködő Arthas szerverről a játékosok átköltözhetnek a még alacsony populációjú Nathrezim szerverre, annak érdekében, hogy javítsák saját maguk, illetve játékos társaik játékélményét. Ide kattintva megtekinthetitek, hogy a közeljövőben milyen szerverekről lehet átköltözni. Jelenleg a már említett egy szerverről lehet csak karaktert áttelepíteni, valamint még csak az US szervereken nyílt meg ez a lehetőség, de ahogy a hivatalos EU oldalon is olvasható, később az EU szervereken is elérhetővé fog válni a szerverek közti karaktermozgatás. Felkerült az oldalra egy ezzel a témával foglalkozó F.A.Q. is, akinek kérdései lennének, annak érdemes először ezt elolvasnia.
Forrás:WOW.hu
Elküldve: 2005. 03. 20. 14:18
Ez mondjuk annak nem játszik, aki talált magának egy jó társaságot. Mondjuk ha az egész gild megy....
KomposztWC
Elküldve: 2005. 03. 20. 15:12
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 10:31
Warcraft 2 kiegészítőjében az orkok megnyitották a Dark Portalt, amin keresztül valami nagy démon jött. Mást nem tok elmonnani, kérem kaccsojjaki... 
EmPhY
EmPhY
Akit érdekel a Warcraft történelem, annak itt a ## LINK ##
Elküldve: 2005. 03. 20. 15:13
Idézet: UfoZ - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 12:01
Nagyon lekicsinyítetted a munkádat ezzel az mondatos posttal, holott ez nem holmi "mapviewer"!
A betett képekből (mert ezt ahogy lefotoztad mi mindennap látjuk) nem is igazán értettem hogy mi is a különleges benne míg el nem indítottam a progit.
Szal egy picit máshogy tekintve a programra még 1-2 kép
SW

Searing G.

Próbáljátok ki mindenképp!!! nagyon jó!!!
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 03. 20. 15:56
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 16:12
Akit érdekel a Warcraft történelem, annak itt a ## LINK ##
Mintha az összes Forgotten Realms könyv kivonatolt tartalomjegyzékét olvasnám kronologikusan (még csak nem is könyvek szerint) csoportosítva, kifejezetten bárgyú fordításban. Első olvasatra full érthetetlen... Nna, ha lesz egy kis pihi, végiglököm a War1-2-2exp-3-3exp sorozatot, és világossá válik a sztori egy része...
EmPhY
Elküldve: 2005. 03. 20. 16:13
Na srácok, fura dolog történik velem a Wowban:
Ma megszegtem a fogadalmam és felraktam a Wow-ot újra (nem volt kedvem a szakdogámat csinálni). Az előfizum 03.15-én lejárt. Ennek ellenére kényelmesen beélptem és tudok játszani.
Add 1: ez jó dolog, mert legalább nem unatkozom
Add 2: nem járhat ez vajon retorziókkal... acc törlés stb. Kíváncsiságból megnéztem, az account oldal érzékeli, hogy ma léptem be legutoljára, mégis enged...
(Bankártyámról pénzt nem tudtak leszedni, mert 123412341234 nem valós
illetve pneding van írva az info-mnál....)
Ma megszegtem a fogadalmam és felraktam a Wow-ot újra (nem volt kedvem a szakdogámat csinálni). Az előfizum 03.15-én lejárt. Ennek ellenére kényelmesen beélptem és tudok játszani.
Add 1: ez jó dolog, mert legalább nem unatkozom
Add 2: nem járhat ez vajon retorziókkal... acc törlés stb. Kíváncsiságból megnéztem, az account oldal érzékeli, hogy ma léptem be legutoljára, mégis enged...
(Bankártyámról pénzt nem tudtak leszedni, mert 123412341234 nem valós
Elküldve: 2005. 03. 20. 16:29
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 14:56
Mintha az összes Forgotten Realms könyv kivonatolt tartalomjegyzékét olvasnám kronologikusan (még csak nem is könyvek szerint) csoportosítva, kifejezetten bárgyú fordításban. Első olvasatra full érthetetlen... Nna, ha lesz egy kis pihi, végiglököm a War1-2-2exp-3-3exp sorozatot, és világossá válik a sztori egy része... 
EmPhY
EmPhY
Én végig nyomtam a létező összes Warcraft témájú játékot, és eltekintve egy két Hollywoodi klisétől, komplex több lábon álló sztorija van a világnak(realm). Szerencsére nem mindig egy főmonsztát kell lenyomni, a következő részben meg a főmonszta főmonsztáját aztán így tovább.
Erre tökéletes példa, Sylvanas és a Forsaken megjelenése ami szerintem elég komoly fordulat volt a Warcraft történelmében
Szerkesztette: Bird_of_Prey 2005. 03. 20. 16:30 -kor
Elküldve: 2005. 03. 20. 17:37
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 15:56
EmPhY
EmPhY
Ha jól tudom van/lesz warcraft könyv is
Nektek megy most az arathor? nem tudok bejelentkezni, de az azonosító szerver baszkódik, mert az acc management sem megy...
dejó..
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 03. 20. 17:38
Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 17:37
Ha jól tudom van/lesz warcraft könyv is 
Nektek megy most az arathor? nem tudok bejelentkezni, de az azonosító szerver baszkódik, mert az acc management sem megy...
dejó..
dejó..
Nem megy...
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

Súgó
A téma zárva.