World of Warcraft II.
Elküldve: 2005. 03. 24. 18:33
Etele: egyik se, csak most olvastam egy sonka tesztet az index.hu-n és abban volt egy Etele nevű fazon
Asdam: fordítsd meg a kártyádat, ha van rajta security code akkor TALÁN, ha nincs akkor biztosan nem.
Asdam: fordítsd meg a kártyádat, ha van rajta security code akkor TALÁN, ha nincs akkor biztosan nem.
Elküldve: 2005. 03. 24. 19:04
Srácok, aki bőrös figyeljen picit!
El kellene döntenünk ki mire szakosodik h legyxen mindegyikből 1 kari.
Amik vannak:
- Elementál
- Tribál
- Dragon
Nekem mind1ikhez van 1 db receptem, de nem szeretném AH-ba tenni hanem a döntés után annak adni akit érint.
Bármelyik küldi teljesítése után 2 receptet lehet tanulni (állitólag) az adott oktatónál/q adónál.
Szal örülnék ha gyors döntés születne, mert nekem lassan sürgető lenne ( a receptek ugyanis 260 Dragon-270 Elementál-275 Tribal skillpontosak, nekem meg 269 van már)
El kellene döntenünk ki mire szakosodik h legyxen mindegyikből 1 kari.
Amik vannak:
- Elementál
- Tribál
- Dragon
Nekem mind1ikhez van 1 db receptem, de nem szeretném AH-ba tenni hanem a döntés után annak adni akit érint.
Bármelyik küldi teljesítése után 2 receptet lehet tanulni (állitólag) az adott oktatónál/q adónál.
Szal örülnék ha gyors döntés születne, mert nekem lassan sürgető lenne ( a receptek ugyanis 260 Dragon-270 Elementál-275 Tribal skillpontosak, nekem meg 269 van már)
Elküldve: 2005. 03. 24. 19:51
A fémátalakításhoz annyit, hogy haverom, aki már több 40+ karival rendelkezik az amcsi szerveren használja pénzszerzésre a fent leírt fémek átalakítását, és igen jól viszik. Szóval tápolni az alkímiára ezerrel!
KomposztWC
Elküldve: 2005. 03. 24. 23:33
Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 15:31
azé' mijen laza lesz, amikor a kovácsok kérdezik hogy
-mennyi egy arcanite?
-10 gold...
-fizetek!!!!!!
-mennyi egy arcanite?
-10 gold...
-fizetek!!!!!!
Inkább:
-mennyi egy arcanite?
-10 gold...
-f u
Amúgy tényleg laza lesz ezt kétnaponta eljátszani
Szerkesztette: Péntek 2005. 03. 24. 23:35 -kor
Elküldve: 2005. 03. 25. 00:57
Idézet: Grillo - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 19:51
A fémátalakításhoz annyit, hogy haverom, aki már több 40+ karival rendelkezik az amcsi szerveren használja pénzszerzésre a fent leírt fémek átalakítását, és igen jól viszik. Szóval tápolni az alkímiára ezerrel! 
Kár hogy nem megy 300 fölé
http://wow.allakhaza...tml?witem=12360
Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 03. 25. 01:08 -kor
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 03. 25. 07:46
előbb érjünk el oda hogy érintésemre átalakulnak a fémek aztán meglátjuk mi lesz ebből
Elküldve: 2005. 03. 25. 07:57
Idézet: Péntek - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 23:33
de 10G-t, csak a hülyék fognak fizetni 
amit csak megvenni tudsz és nagyon kell, és nemsokan képesek elkészíteni, és aki igen annak is 48 órájába kerül, azért fizetni fognak, hidd el
egyelőre azért 5 gold egy arcanite gondolom, mert nemsok kovács jutott még el oda hogy tömegesen használja fel. ha többen lesznek és über cuccokat lehet belőlük csinálni akkor megnő a kereslet, DE attól, hogy megnő a kereslet, még nem csökken a 48as cooldown... ezért igencsak felmegy az arcanite ára... szvsz.
és te meg csak nyughassál, mert tudod jól hogy segítesz összeszedni a bölcsek kövéhez a cuccokat és ezért kapsz ingyen egy arcanite rudat
Elküldve: 2005. 03. 25. 08:16
10G??? Azt remélem hogy nem is fogják mert ennek a hiperszuper anyagnak az ára bíz kemény 30G !!!!!!
Az igazán érdekes meg a belőlük készült cucc ... ott kezdődik hogy 300G és nem 1db van 900G-s áron!
Persze a gyengébb cuccok már 100G-től kaphatóak de nem is kell bele csak 1 Arcanite...pl.:
Cloak of Warding
Binds when equipped
Back Cloth
214 Armor
Requires Level 57
Passive: Increased Defense +7.
Kicsit dúrva cucc 
Ittvan az ára meg, hogy miket lehet csinálni belőle:
Az igazán érdekes meg a belőlük készült cucc ... ott kezdődik hogy 300G és nem 1db van 900G-s áron!
Persze a gyengébb cuccok már 100G-től kaphatóak de nem is kell bele csak 1 Arcanite...pl.:
Cloak of Warding
Binds when equipped
Back Cloth
214 Armor
Requires Level 57
Passive: Increased Defense +7.
Ittvan az ára meg, hogy miket lehet csinálni belőle:
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 03. 25. 08:30
most kíváncsi vagyok hányan dobják le a jelenlegi professionjüket és mennek gazolni a pusztába
Elküldve: 2005. 03. 25. 08:48
Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 7:57
amit csak megvenni tudsz és nagyon kell, és nemsokan képesek elkészíteni, és aki igen annak is 48 órájába kerül, azért fizetni fognak, hidd el 
nem értem a 'nem sokan"-t.
ez egy vendortól vehető recept. vagyis minden alchemyst készítheti majd aki elég magas skill-ű hozzá.
most is azért drága mert az arcane crystal sokba kerül.
egy kis szám játék, saccperkábé:
van egy szerveren ~5000/faction játékos (a bloodscalp most 12000 fős)
ebből legyen 500 alchemyst
ebből legyen 200 aki 275-ig felfejleszti (addig amíg a kovácsok 300-ig eljutnak, mert csak ott kell az arcanite)
vagyis a 48 órás cooldown miatt napi 100 arcanite bar lesz legyártható. elvileg. mert arcane crystalból találnak mondjuk napi 10-et.
szerinem fizetni fogtok, hogy valaki veletek csináltassa meg
Szerkesztette: flinta 2005. 03. 25. 08:50 -kor
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:19
Idézet: flinta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 8:48
vagyis a 48 órás cooldown miatt napi 100 arcanite bar lesz legyártható. elvileg. mert arcane crystalból találnak mondjuk napi 10-et.
pár dolgot kihagytál a számításból:
1. a kovácsok száma, akiknek arcanite kell. ez nőni fog, a talált kristályok száma dettó.
2. a arcaniteot gyártóknak is vannak haverjaik, és itt jön be a 2 órás cooldown. neked kell a bar, de az alkímistáknak meg az idő hogy gyártsanak másnak
van egy arcane kristályod. kinél csináltatsz belőle arcane rudat?
Idézet

ja valószínűleg
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:20
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 13:02
[...]Nekem a köv. karim azt hiszem pap lesz, mert kevés van, és a legjobb supportáló kaszt.
Szívemből beszélsz tezsvír, nekem is van egy lvl6 papom, Balu mágusával fogjuk együtt fejleszteni, nagyon durva páros leszünk. Akkor fogok ráállni arra a karira, ha ezt már felvittem 60ra (vagyis nem ma vagy holnap), addig a kocsmában ácsorogva szedi magára a 10-20 szintnyi dupla XPt. A palával jókis robe okat tudok majd csinálni magunknak... Herbarism, alchemyt vettem fel, nem az ércátalakítás miatt, hanem a potik miatt. Kell a palának a sok jó poti magas szinten. A bag gyáros skinner pala nem volt rossz választás (annak ellenére, h a skinninget ideiglenesen vettem fel annó, h legyen valami képességem enchanting előtt, mert az elején nagyon nem estek fölösleges zöld tárgyak - mai napig motoszkál a fejemben a gondolat, h áttérek skinning helyett miningra, h ne kelljen folyton kuncsorogni az alapanyagok miatt), de nincs benne annyi lóvé, mint kéne (talán majd, ha tekibőröket nyúzok kettesével).
Elnézést az éjszakaiért, nem gondoltam, h be vagy kapcsolva. Mindenesetre 5-6 truesilver kéne (asszem 2 vagy 3 van ládából), mint egy falat kenyér, a többit AHból megoldom (ez minden segítőkész kovácsnak szóló felhívás volt)
Ma és holnap nem nagyon vagyok, elkezdődött a telek-szezon, megyek a mezőre kapálni... legyetek jók, fejlődjetek sokat, és gyűjtsetek sok truesilvert...
EmPhY
Szerkesztette: emphyteuta 2005. 03. 25. 09:23 -kor
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:20
Idézet: flinta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 8:48
...

A próféta szóljon belőled!
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:25
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:20
...
Elnézést az éjszakaiért, nem gondoltam, h be vagy kapcsolva...
Elnézést az éjszakaiért, nem gondoltam, h be vagy kapcsolva...
Én soha nem kapcsolom ki a telót, mert azon megfontolásból, hogy hajnali háromkor csak olyan hív/küld sms-t, akinek legalábbis ég a háza, és kell menni oltani (na meg ha kikapcsolom este, elfelejtem reggel benyomni
Szóval ha legközelebb fém kell, várd meg legalább a napfelkeltét.
Idézet
Mindenesetre 5-6 truesilver kéne (asszem 2 vagy 3 van ládából), mint egy falat kenyér, a többit AHból megoldom (ez minden segítőkész kovácsnak szóló felhívás volt)
Én szívesen elmegyek veled bányászni (ahoyg tettük azt amikor fémet szedtünk össze a vértedhez). Majd szólj rám.
Szerkesztette: Etele 2005. 03. 25. 09:26 -kor
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:27
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:25
[...]
Én szívesen elmegyek veled bányászni (ahoyg tettük azt amikor fémet szedtünk össze a vértedhez). Majd szólj rám.
Szavadon foglak, csak kinézek valami tuti kis truesilver lelőhelyet (lvl55-62 környék, csak, h könnyű legyen...
EmPhY
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:33
Idézet
1. a kovácsok száma, akiknek arcanite kell. ez nőni fog, a talált kristályok száma dettó.
ennek a rich thorium vein-ek mennyiségéhez van inkább köze, ami fix. amúgy tényleg nőni fog a számuk de nem sokkal.
Idézet
neked kell a bar, de az alkímistáknak meg az idő hogy gyártsanak másnak
időd lesz bőven mert arcanite crystal hiánycikk (...is marad)
Idézet
van egy arcane kristályod. kinél csináltatsz belőle arcane rudat?
akinek szívességet akarok tenni. ugyanis ingyen tudja növelni a sklii-jét amit én mint blacksmith csak komoly ráfizetéssel mert nem kell senkinek amit legyártok. (drágább az alapanyag mint ami drop-ból esik cucc van AH-ban)
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:33
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:27
Szavadon foglak, csak kinézek valami tuti kis truesilver lelőhelyet (lvl55-62 környék, csak, h könnyű legyen...
)
EmPhY
EmPhY
Jó.
Azt vedd figyelembe, hogy először mithrilt kell bányásznunk, mert még kell 5 skill pont a truesilverhez a mining skillemből (de lehet hogy ma meg holnap meglesz már). Mondjuk ez megvan 2-3 veinből, annyi meg mindenképpen kell a 18 mithril bar-odhoz.
Elküldve: 2005. 03. 25. 09:36
Peccsletöltés: 99%-nál leállt a letöltés, és 10 másodpercenként dob egy hibaüzenetet, hogy nem tud csatlakozni a trackerhez, persze a feltöltés közben megy 30k/s-el (maxon). Gratula, Blizzard, újra!

Súgó
A téma zárva.