HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#421 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 09:40

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:27

Hú de nehezen indul ez a peccsletöltés. :(

Ha valaki leszedte, és fel tudná tenni saját ftp re, és kitenne ide egy ip/acc/pass -t, azért nagyon hálásak lennénk! Előre is köszönjük a felajánlásokat!

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#422 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 09:46

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:27

Hú de nehezen indul ez a peccsletöltés. :(

még hajnalban leszedtem, akkor 25 percig tartott
de szerinem 11-ig Te is ráérsz :)

#423 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 09:47

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:40

Ha valaki leszedte, és fel tudná tenni saját ftp re, és kitenne ide egy ip/acc/pass -t, azért nagyon hálásak lennénk! Előre is köszönjük a felajánlásokat!

EmPhY

leszedtem, kiraktam pen drive-ra, odaadtam öcsémnek, nála maradt...

#424 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 09:53

Idézet: flinta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:46

...
de szerinem 11-ig Te is ráérsz :)

Rája. :) :D

Csak idegesített, hogy le nem tö9lt, fel persze igen, és közben van pofája hibajelzáéseket dobálni. :(
Bent hagyom úgyis mikor lejött még egy órácskát, hogy másoknak is megosszam... úgyhogy feleslegesen trükközött Blizzard bátyó. :(

Közben fileplanet-en is sorban állok, mert otthon nincsen Chello brutálgyors kapcsolat, és haza akarom vinni letöltött formában a peccset. Majd megpróbálom valami FTP-re felvarázsolni, mondjuk a 60 megát nem lesz eccerű... :(

#425 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 09:58

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:53

Csak idegesített, hogy le nem tö9lt, fel persze igen, és közben van pofája hibajelzáéseket dobálni. :(

az előző patch-nél csinálta nekem is, akkor büntiből kikapcsoltam az upload-ot amitől drasztikusan leesett nulláról nullára a letöltés is.  :)
visszakapcsolásnál előbb megindult a down majd valamivel később az up, de addigra meg is lett a hiányzó 1%

#426 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 09:59

Az Arcanité történő konvertálás NEM fejleszti az löttykotyvasztókat, mert mire oda eljut hogy valóban tudjon is konvertálni addigra régesrég eléri a 300-as szintet egyszerű, könnyen elérhető potikkal! Drága lesz az a BS-eknek :) Utána meg annak lesz drága aki megveszi a BS cuccát :)

Etele: http://www.wow-europ...n/info/classes/ 

Pap: Type: Primary Healer! És nem support! Óriási a külömbség. Egy support kari felveheti más akár a csapatban éppen hiányzó tag szerepét... tank, healer, stb
Supportra van a: Druid, Pala, Shaman
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#427 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:00

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:53

Rája. :) :D

Bent hagyom úgyis mikor lejött még egy órácskát, hogy másoknak is megosszam... úgyhogy feleslegesen trükközött Blizzard bátyó. :(

[...]

Na igen, a vicces arányú ADSL: :D

Kép
A pokoli operátor

#428 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:06

a kovács letudja gyártani, többek között ezeket:

Arcanite Skeleton Key
Golden Skeleton Key
Silver Skeleton Key
Truesilver Skeleton Key

és használni is képes (nem tudom más is tudja-e)

a kérdésem, tudja-e vki ill. van-e valahol egy lista, hogy megyik milyen típusú zárakhoz jó.

pl. gyártottam 16db. Truesilver Skeleton Key-t és tegnap kinyitottam vele egy stron iron lock box-ot meg egy vmilyen locked chest-et RFD-ben (utóbbi mellett ott zokogott a lvl44-es rouge a partiból :D)
viszont a gold és a silver olcsóbb és nem pazarolnám a truesilver-t feleslegesen.

Szerkesztette: flinta 2005. 03. 25. 10:06 -kor

#429 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:08

Idézet

akinek szívességet akarok tenni. ugyanis ingyen tudja növelni a sklii-jét amit én mint blacksmith csak komoly ráfizetéssel mert nem kell senkinek amit legyártok. (drágább az alapanyag mint ami drop-ból esik cucc van AH-ban)

ez jó ez teccik :Đ a végén a kovács lesz az aki szívességből felajánlja az alkímistának hogy megcsinálhatja az arcanite rúdját, persze ingyé...  :nevet2: nade viccet félretéve, egy dolog hogy hiánycikk lesz a kristály (amit azé kétlek), a másik meg hogy az alkímista közben gyártogathat truesilvert is...

egyébként valszeg üzletet kötök Péntekkel, ő hozza az anyagot, én átalakítom, eladjuk és osztozunk :D :D :D

jaigen. végső soron leadhatom a herbát és felvehetem mellé a miningot is és onnantól magam gyártom az arcanitet :D

#430 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:10

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:59

[...]

Pap: Type: Primary Healer! És nem support! Óriási a külömbség. Egy support kari felveheti más akár a csapatban éppen hiányzó tag szerepét... tank, healer, stb

Épp ezen vitáztunk tegnap, fél mondat erejéig. Na igen, ebben az értelemben a pala tényleg support, én (és talán Etele is) úgy gondoltam, h a support kari támogatja ("supportálja") a többiek pusztító munkáját, önmaga hentelést nem végez.

Ennek ellenére fenntartom, h a defensive ágas pala a legjobb tank kari, mivel 5 percenként immunissá válhat mindenre és másik 5 percenként a fizikai támadásokra (ráadásul ekkor még támadni is tud, igaz csak 50%os sebességgel, de mire nem jó a Seal of Crusader, ha nem arra, h ilyenkor 40%os ütésgyorsítást adjon), rádaásul az összes talentja valamilyen védelmi célt szolgál (+10% armor, 30%kal nagyobb esély blokkolásra, blokkolással együtt járó sebzés stb).

EmPhY
A pokoli operátor

#431 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:20

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:08

ez jó ez teccik :Đ a végén a kovács lesz az aki szívességből felajánlja az alkímistának hogy megcsinálhatja az arcanite rúdját, persze ingyé...  :nevet2: nade viccet félretéve, egy dolog hogy hiánycikk lesz a kristály (amit azé kétlek), a másik meg hogy az alkímista közben gyártogathat truesilvert is...

mindegy miért de a lényeg, h nem fogok fizetni érte mert a guildban biztos lesz aki megcsinálja, ha más nem az öcsém :D
a crystal ritkaságáról pedig: kb. egy hete egy hajnali órában kíváncsiságból végignyargalásztam két lvl 50-58-körüli zónán (teljesen felderítettem a térképet). két small és egy rich thorium veint láttam összesen. namost a crystal az utóbbiban található 3%-os drop-pal.

#432 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:26

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:59

...

Akkor tévesen használtam a support kari kifejezést, mert én úgy értem, hogy "support kari = hátulról támogatja a frontvonalban harcolókat". :)

#433 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:28

Idézet: flinta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 11:20

mindegy miért de a lényeg, h nem fogok fizetni érte mert a guildban biztos lesz aki megcsinálja, ha más nem az öcsém :D
a crystal ritkaságáról pedig: kb. egy hete egy hajnali órában kíváncsiságból végignyargalásztam két lvl 50-58-körüli zónán (teljesen felderítettem a térképet). két small és egy rich thorium veint láttam összesen. namost a crystal az utóbbiban található 3%-os drop-pal.

Tök indiszkrét leszek: melyik klán, milyen kari név alatt? ésa zecséd? márcsak, h tudjam...

Érdemben hozzászólva a vitához: IMO ezért kell legalább 2 karaktert játszani, mind2t kimaxolni, és orrba-szájba-fülbe gyártani mindent magadnak is, eladásra is. Persze a jó guild sem árt (legalább van piac, stabil vevőkör, még ha diszkontált (= nem pofátlanul drága) áron is...) :D

EmPhY
A pokoli operátor

#434 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:28

Idézet: flinta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:20

Hát igen, nem smucigságból, de 10 aranyat egy átalakításért (amihez ráadásul az összes alapanyagot én viszem) nem fizetek klánon belül. :)

#435 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:31

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:28

Tök indiszkrét leszek: melyik klán, milyen kari név alatt? ésa zecséd? márcsak, h tudjam...

Geernaxe lvl43 - Poison Thorns
Bloodscalp
öcsém nevét nem írom mert sérteném a személyiségi jogait :)

#436 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:31

Egyébként felbuzdulva a papos témán, ma csinálok is egy karit, berakom egy kocsmába :) és a két fő profession-je alkímia és herbalizmus lesz. :)Ergo a kovács törpém majd tolja neki a truesilvert, a kis kedves papi :) meg alakítja át szépen. :) Ingyé'. :)

És ez a megoldás nem csak nekem fog eszembe jutni, azt hiszem. :)

#437 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 25. 10:33

Szerintem ezen a kigyárt kiek, és mennyiért vitát félre lehet tenni, a gilden belül úgyis megoldható, legalábbis én biztos vagyok benne, hogy ha majd képes leszek erre a mutatványra, akkor ingyen fogom a gildtagoknak megcsinálni, az értelmesebje úgyis ad majd valami ütős cuccot érte, nekem a pénzük nem kell, ezért gild. Szerintem ez nálatok is működhet.  :D
KomposztWC

#438 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:38

egy kicsit félrenéztetek valamit. én nem vagyok a klánban :)

persze amíg kifejlődnek a 40+ arcanitegyártó karijaitok, én állok készséggel rendelkezésetekre ha esetleg pottyan arcanite crystal :)

#439 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:43

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 10:38

egy kicsit félrenéztetek valamit. én nem vagyok a klánban :)
...

Akkó' pláne nem dolgoztatunk veled. :D  Előnyben részesítjük a klántagokat, fejlődjön inkább az ő skilljük. Semmi személyes, you know... :) :)

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 25. 10:47 -kor

#440 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:43

Na sikeresen(talan) tulvagyok WoW ujratelepitesen! Fakk peccs jol elkefelte a rendszerem, meg epphogy windows-t nem kellett tole ujraraknom. Nem is merem megint megprobalni addig amig nem indulnak el a szerverek. Valaki majd lokje mar ide a forumra legyen szives, ha elindult a szerver.

Kis alchimista-Backsmith vonalhoz hozzaszolva, akkor tenyleg bajban lesz minden kovacs:). 24 ora amig ujra tud alakitani valaki egy TS-t, az nagyon gaz. Arrol nem is beszelve, hogy nekem rengeteg van felreteve ilyen celokra :D , de akkor megette a fene! Megyek gyorsan eladom:).
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.