HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2221 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 24. 08:23

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 1:02

Valaki a Ready Steady Go Music előadóját és számcímét nem tudja véletlenül ?

Paul Oakenfold.

#2222 Felhasználó inaktív   Red 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 09:04

meg egy par video, ha mar volt sorry:

love story

booty bay attack

dance revolution

#2223 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 09:48

Idézet: Red - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 18:46

nos!

aki meg ketelkedik a hunterek erejeben, az nezze meg ezt a videot: 

hunter_pvp

nagy 108mega :p

Na, megnéztem én is a videót, és hiába írt már mindenki, ezt nem hagyhatom szó nélkül. :p
A többi kaszthoz nem igazán értem, de a mage-hez talán konyítok valamit. (Lehet erről többet tudnának mondani akikkel voltam már high lvl instanceban :Đ)
Hunter ellen a legelső előtti dolog hogy lebirkázom a petjét (videóban mage meg se próbálta) a második dolog, hogy duelben folyamatosan használom a blink-et, ezt se láttam :)
Valami igen gyenge próbálkozása volt egy pyroblastra, de khhmm szóval ez nem hogy nem volt ügyes, de kurva béna volt...  :think:  :think:
User Error, replace user and press any key to continue...

#2224 Felhasználó inaktív   pooshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 09:54

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 6:44

Idáig oké :-)

Egyébként igen gyorsnak kell lened csapdaügyileg, mivel ha agrotávon belül marad a mob, azonnal visszamész combatba FD után és sütheted a csapdákat. De kijössz a combatból egy sikeres Disengage után is, ugyanakkor ismétcsak semmi nem garantálja, hoyg akár egy csapdányi időre úgy is maradsz. Ráadásul ha a pet él, és feladatának megfelelően az instance-ban fel tud tartani egy mobot, akkor nem tudsz kijönni a combatból, és nincs csata közben csapda. Valamit valamiért.

Már jön lefele ez a vacak, ha sikerül idebenn letölteni megnézem, mert kiváncsi lettem.

Itt nem mob-rol van szo, duelben (PvP-ben) nem tudom, hogy van, de a ha petet be sem viszi a hunter, igy elmeletileg FD utan mindig kikerul a combatbol. A szerverunkon van egy hunter aki igen jol nyomja, folyamatos jegcsapda es aimed shot, (en meg nem lattam, csak tobben mondtak, lehet, hogy csak legenda :-))) de szerintem elmeletben tok folosleges duelrol, 1vs1 PvP-rol beszelni...
Ragnaros - Enslave
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)

Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)

#2225 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 10:02

még nem néztem meg ezt a videót... de már nagyon kiváncsivá tettetek...  :cool:

Etele: küldtem "némi" Mithrilt este (+ ami még akadt)...  csak akkor nézz a postaládádba, ha nagyon kovácsolhatnékod van ill.  túl sok a a free slot a bag-ban ;)

Ghost: előre láthatólag, ma nem leszek, de szerdán igen. Akkor küldöm majd a 20*Mithril Bar-t , ahogy megbeszéltük :D

Roxy: már csak két "kavics" (asszem * ruby) kell és minden megvan :) szerdán (vagy utána) kovácsolhatsz egyet :D  megengedem :p

Mindenki akinek "friss" klános karija van az PLS bigyessze ide a szokásos infóhalmazt :D
Amint megint az irodában leszek felteszem a nálam "aktuális" (3 héttel ezelőtti, mert szabin voltam) listát. valami 42-46 közötti az a lista az Arathor / Alliance oldalon, de tegnap valami 5x-et írt ki a masina :)

Szerver:
  Hwsw-s név - Karakternév - Faja neme kasztja - foglalkozása

THX
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2226 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 10:10

Idézet: pooshi - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 10:54

Itt nem mob-rol van szo, duelben (PvP-ben) nem tudom, hogy van, de a ha petet be sem viszi a hunter, igy elmeletileg FD utan mindig kikerul a combatbol. A szerverunkon van egy hunter aki igen jol nyomja, folyamatos jegcsapda es aimed shot, (en meg nem lattam, csak tobben mondtak, lehet, hogy csak legenda :-))) de szerintem elmeletben tok folosleges duelrol, 1vs1 PvP-rol beszelni...

Asszem, összekeverődtünk, ugyanis én azt is próbáltam indokolni, hoyg instanceban harc közben mér nem tud (nem kerül rá sor) letenni a hunter csapdát, amit Kecsöpp hiányolt.

Ha tovább olvasol azóta megnéztem a videót. A srác kétségkívül ügyes, ugyanakkor Wandának is igaza van, meg Nevlnek is a saját kasztjuk használóit ért bírálatban. Még hozzátenném, bár csak kicsi sámánom van, hoyg az a sámán se állt teljesen a feladata magaslatán szerintem.

Az meg már csak lábjegyzet, hoyg a hideg kiráz a puskás NE hunterektől.

Szerkesztette: Galadriel 2005. 05. 24. 10:11 -kor

Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2227 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 10:27

Idézet: pooshi - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 7:26

Azt mar megfigyeletem barki linkel be egy videot, akarmelyik forumon, mindig van olyan (amilyen class-ot kinyirnak a videoban) aki elmagyarazza, hogy az osszes ellenefel bena volt es o biztosan siman kinyirta volna, es meg is irja a tuti receptet. Elmeletben en is tudok nagyon jo lenni, aztan a gyakorlat mindig mast hoz... (egyebkent a videot nem lattam)

Hiba van detect trap, csata kozben kapsz egyet (FD es utan radrakom a trap-et, bele se kell szaladnod)

Detect trap 3 percig tart, így akár 20-at is letehetsz 20 FD után akkor is látni fogom és kikerülöm+használom a vanisht (ami minden trap efektet megtör) és kapsz egy olyan ambush+bakcstabet hogy az Isten se ment meg :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2228 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 10:31

Nevl: Megkérlek este ki tudnál nyitni egy boxot?

#2229 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 10:42

noha nem láttam a videót, de vajon warlockkal is szembe került? csak azért, mert warlock (szvsz) azzal indít hogy fear, ami 1.5 sec cast. ennyi ideje csak van, ha ennyi idő alatt kinyírja egy hunter, akkor ott a balancal van valami gáz. a fear 15 másodpercre kivonja a forgalomból a huntert, miközben ő simán ráteszi a dotokat. kb 4k élete lehet egy hunternek, ezt a dotok kb. lefelezik. ha a warlocknak szerencséje van, eközben egy lövéssel végez a hunterrel, ha bejön egy 2000-2500-as soul fire (6 sec cast).

a petet meg lefoglalja a voin tormentje, de ha mégsem, hát istenem, az kap egy howl of terrort és rohangálhat :)

#2230 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 10:49

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 11:42

noha nem láttam a videót, de vajon warlockkal is szembe került? c

Warlock nem volt a bemutatóban  ;)
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2231 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:07

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 11:02

...
Etele: küldtem "némi" Mithrilt este (+ ami még akadt)...  csak akkor nézz a postaládádba, ha nagyon kovácsolhatnékod van ill.  túl sok a a free slot a bag-ban ;)
...

Köszi, küldtem vissza ajándékot. :) Jó AHzást. :)

#2232 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:10

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 10:31

Nevl: Megkérlek este ki tudnál nyitni egy boxot?

Ja majd szólj rám.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2233 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:11

Jujj, el is felejtettem megköszönni Rionának és Ashenarnak hogy segítettek tegnap kipucolni Zul'Farrakot, megkönyebbült a quest logom is (-7 q), most már fel tudom venni az összes Un'Goro-s questet egyszerre. :)

Kérdés: a princess-es quest befejező epizódját Arathin vajon le tudom nyomni egyedül? Lvl53 vagyok, és a q lvl50 Elite... :think:

#2234 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:13

Én úgy vélem, hogy nincs übertáp duel kaszt. Minden kasztnak megvan a maga ellenfele, mindnek megvan, akitől félnie kell, és akinek tőle kell félnie. Engem például a Warlock mindig halálra szivatott a Fear-rel, most kezd érdekessé válni a helyzet, mivel most tanultam meg Berserker stance-et (ami ugye immunissá teszi ellene)...palákkal elég kiegyensúlyozott duel-t szoktam vívni. Igazából attól függ, hogy mikor akarja gyógyítani magát. Ha ugyanis 30%-ig hagyja lemenni a HP-ját, és akkor gyógyít, vége van. Ekkor ugyanis bepancsolok pajzzsal, ami megakasztja a castot, és nem is tud ismételni 6 mp-ig. Az pedig bőven elég ahhoz, hogy 20%-ig levigyem az életét, aztán Execute...de ha 50%-nál már gyógyít, akkor az eredmény kétséges...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2235 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:29

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 10:11

Jujj, el is felejtettem megköszönni Rionának és Ashenarnak hogy segítettek tegnap kipucolni Zul'Farrakot, megkönyebbült a quest logom is (-7 q), most már fel tudom venni az összes Un'Goro-s questet egyszerre. :)

Kérdés: a princess-es quest befejező epizódját Arathin vajon le tudom nyomni egyedül? Lvl53 vagyok, és a q lvl50 Elite... :think: 

Sztem tuti, hogy nem :)

A multkor 3-an vagy 4-en voltunk.. alig birtuk kinyirni.
mindegyik elementalbol idezett vagy 4-et... szal tomeg volt rendesen :)

Vagy ez mar az az utani? Amikor a koelementaloknal kell kinyirni azt a nagy dogok?
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2236 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:31

Idézet: Archon - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 10:13

Én úgy vélem, hogy nincs übertáp duel kaszt. Minden kasztnak megvan a maga ellenfele, mindnek megvan, akitől félnie kell, és akinek tőle kell félnie. Engem például a Warlock mindig halálra szivatott a Fear-rel, most kezd érdekessé válni a helyzet, mivel most tanultam meg Berserker stance-et (ami ugye immunissá teszi ellene)...palákkal elég kiegyensúlyozott duel-t szoktam vívni. Igazából attól függ, hogy mikor akarja gyógyítani magát. Ha ugyanis 30%-ig hagyja lemenni a HP-ját, és akkor gyógyít, vége van. Ekkor ugyanis bepancsolok pajzzsal, ami megakasztja a castot, és nem is tud ismételni 6 mp-ig. Az pedig bőven elég ahhoz, hogy 20%-ig levigyem az életét, aztán Execute...de ha 50%-nál már gyógyít, akkor az eredmény kétséges...

Es ezekbol derul ki, hogy melyik Pala tud duelezni, es melyik nem :) Aki 50% ala engedi az eletet heal elott olyan kaszt ellen, akinek van valami interruptja spellre meg meg ronda nagyot be is tud vinni utana, az nemtud duelezni :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2237 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:35

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 12:29

Sztem tuti, hogy nem :)

A multkor 3-an vagy 4-en voltunk.. alig birtuk kinyirni.
mindegyik elementalbol idezett vagy 4-et... szal tomeg volt rendesen :)

Vagy ez mar az az utani? Amikor a koelementaloknal kell kinyirni azt a nagy dogok?

Nem tudom miket idéz, annyit tudok a q-ről, hogy el kell menni oda, ahonnan indult (obeliszkhez), meg kell idézni a csajszit, és le kell tekerni. :)
Gondolom azért elite, mert - ahogy írod is - idéz segítőket maga mellé. :)

#2238 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 11:47

Idézet: Etele - Dátum: 2005. May. 24., Tuesday - 10:11

Egyedul nem probalkoznek :)
Mi ugy lvl45 korul csinaltuk oten, es azert eleg necces volt, de ha van pala a teamben es ad egy adag fire rest (remelem jol elmelxem ;) ), akkor mar nem olyan gaz. Meg erdemes huntert is vinni, hagy foglalja le a pet az elementalokat.
Ja es nem 50-es elite, csak 45 vagy 48 (a betaban volt 50-es)

Szerkesztette: happy 2005. 05. 24. 11:48 -kor

Happy

#2239 Felhasználó inaktív   pooshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 12:08

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 9:27

Detect trap 3 percig tart, így akár 20-at is letehetsz 20 FD után akkor is látni fogom és kikerülöm+használom a vanisht (ami minden trap efektet megtör) és kapsz egy olyan ambush+bakcstabet hogy az Isten se ment meg :D

Ehh, nem erted te butus, a fejedre teszem a csapdat, es aktivizalodik ahogy leteszem... mind1.

Szerkesztette: pooshi 2005. 05. 24. 12:09 -kor

Ragnaros - Enslave

Dragonblight - Ronin

#2240 Felhasználó inaktív   pooshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 12:10

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 10:47

Egyedul nem probalkoznek :)
Mi ugy lvl45 korul csinaltuk oten, es azert eleg necces volt, de ha van pala a teamben es ad egy adag fire rest (remelem jol elmelxem ;) ), akkor mar nem olyan gaz. Meg erdemes huntert is vinni, hagy foglalja le a pet az elementalokat.
Ja es nem 50-es elite, csak 45 vagy 48 (a betaban volt 50-es)

44-es elite a csaj, csak megidez egy rakat elementalt.
Ragnaros - Enslave

Dragonblight - Ronin

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.