HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2501 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:01

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 18:27

[...]
a tesztprogi szerintem jobban kihasználja a gépet mint a wow nem?

Az öt perces fagyásnak (főleg, hogy ha minden más programmal, teszttel jól megy a rendszer) valami hardverkompatibilitási oka lehet szvsz. Azt hiszem már ajánlották, de ki is próbáltad már, hogy a videókártyához régebbi drivert raksz fel? Nekem például a Diablo-ban volt hasonló problémám, a régebbi driver megoldotta.

Bliz-support nem válaszolt még?

Szerk.: 2500. hsz ebben a topikban, azt hiszem jöhet az episode III... :)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 05. 29. 19:02 -kor

#2502 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:13

Egyenlőre baszik visszaírni!!! :reklamacio:
holnap jön egy új táp ha nem jó akkor viszik a gépet szervízbe, ja amúgy 2 omega meg két régebbi ati drivert is kipróbáltam már ! Az egészbe az zavar hogy biztos valami nagyon kicsi blama dolog okozza a hibát
körülbelül már 2 napom ment rá a hibakeresésbe ja gyerekek ez mi :Swapping the place of the memory sticks.
- Removing a stick of memory if you have several.
na ezt a kettőt szerintem még nem csináltam

Szerkesztette: Master of Night 2005. 05. 29. 19:23 -kor

#2503 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:49

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:13

Egyenlőre baszik visszaírni!!! :reklamacio:
holnap jön egy új táp ha nem jó akkor viszik a gépet szervízbe, ja amúgy 2 omega meg két régebbi ati drivert is kipróbáltam már ! Az egészbe az zavar hogy biztos valami nagyon kicsi blama dolog okozza a hibát
körülbelül már 2 napom ment rá a hibakeresésbe ja gyerekek ez mi :Swapping the place of the memory sticks.
- Removing a stick of memory if you have several.
na ezt a kettőt szerintem még nem csináltam

Swapping the place of memory sticks: Ha több memóriamodulod van, próbáld felcserélni öket.
Removing a stick of memory...: Ha több memóriamodulod van, próbálj kivenni egyet (Ezt ugye úgy a legjobb csinálni, ha minden egyes modult kipróbálsz önmagában, minden egyes foglalatban).

Most lusta vagyiok visszaolvasni, de mintha már csináltad volna ezt is...
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2504 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:59

igen csak nem minden modulba

#2505 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 20:04

Master of Night, mindenféle cseszegetési szándék nélkül mondom, hogy mi itt már elmondtuk amit el tudtunk, szerintem innentől felesleges a WoW topikot tovább terhelni a hardverproblémáddal, mert - tudom, tudom, bunkó vagyok - rettentően nem vág témába a dolog, és az elmúlt három oldal másról sem szól, mint offolásról.
Ez a topik nem hardversegély, amit mi itt segíteni tudtunk, már megtettük.
Köszi.

#2506 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 20:44

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:04

Master of Night, mindenféle cseszegetési szándék nélkül mondom, hogy mi itt már elmondtuk amit el tudtunk, szerintem innentől felesleges a WoW topikot tovább terhelni a hardverproblémáddal, mert - tudom, tudom, bunkó vagyok - rettentően nem vág témába a dolog, és az elmúlt három oldal másról sem szól, mint offolásról.
Ez a topik nem hardversegély, amit mi itt segíteni tudtunk, már megtettük.
Köszi.

Drágaság!
Mivel már 3 éve vagyok itten a hwswn és mivel nem tudtam más fórumon ilyen segítőkész faszagyerekekre találni ,ezért írtam be ide folyamatosan a gondokat bajokat ! A továbbiakban nem is szándékoztam már többet beírni, fellélegezhettek ! :respect:
Akit zavartam írásaimmal mégegyszer elnézést

:respect:

#2507 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 20:47

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 20:44

Drágaság!
Mivel már 3 éve vagyok itten a hwswn és mivel nem tudtam más fórumon ilyen segítőkész faszagyerekekre találni ,ezért írtam be ide folyamatosan a gondokat bajokat ! A továbbiakban nem is szándékoztam már többet beírni, fellélegezhettek ! :respect:
Akit zavartam írásaimmal mégegyszer elnézést

:respect:

Majd azért azt írd meg, hogy sikerült e és hogy milyen néven reggeltél/hova :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2508 Felhasználó inaktív   Nerm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 21:37

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 13:27

A lényeg, hogy IF-ben a Forlorn Caverni pecás adja ezt a questet, amiben Elküld Theramore-ba egy ismerőséhez. Ott kapsz egy másik questet, ebben 4 halat kell hozni neki a világ 4 különböző pontjáról.

Az IF-i pecás nekem kimaradt, én rögtön a Theramore-i pasastól kaptam a questet, ő Theramoretól nyugatra az öböl egyik kis szigetén álldogál. A feladat a 4 hal, egy Feralasból, egy Desolace-ból, egy Stranglethornból és egy Swamp of Sorrowsból. Amire vigyázni kell: a Feralasi hal a Verdantis riverben van, na ez nem folyó hanem tó. :) És vigyél magaddal csalit is, a Feralasi hallal gondok lehetnek nélküle. Jó halászgatást! ;)

#2509 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 22:31

Nem akarok köcsög lenni, de miért kell nekünk 30 hozzászóláson át olvasnunk, hogy nem megy a Wow-od? Próbálkozz, aztán ha van eredmény írj, mi is fogunk, ha van ötletünk, de nem kell majdhogynem floodolnod a topikot emiatt.

Nevl - szerintem kérj meg valakit az Alkhazamnál a javításra, mert ami fent van az valóban annyit ér, amennyit az ottani hozzászólók írnak róla...

szerk.: mindezt úgy írtam, hogy még nem olvastam Etele hozzászólását...

Szerkesztette: Eiki 2005. 05. 29. 22:33 -kor

#2510 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:17

Átolvasva a Rogue Guidet és megnézve Nevl talentkiosztásást, pár szó arról hogy mit várnak el a rogue-tól a pillanatnyilag elérhető legnehezebb instancban, UBRS-ben. (tizenvalahány végigmenet után veszem a bátorságot magamnak)

UBRS-be 15 fős raidben megyünk egy jó rogue nélkül azonban nagy esély van wipe-ra. (meglehet csinálni rogue nélkül,mert már erre is volt példa;és a kis sárkányos résznél rogue-val is lehet wipe, de jelentősen csökken a wipe esélye egy jó rogue-val összességében). A rogue megy a csapat előtt (tulajdonképpen ő a csapat vezetője), ő neki kell felmérnie a terepet. A legkedvezőbb helyzetben odamegy egy ellenséges csoporthoz (4-5 lvl59-61elite lény) és használja a Sap képességét, majd visszajön hátrébb és a mage-ek a maradék humanoidokat sheep-pelik. A támadó 2-3 dragonkin-t pedig könnyen leszedik már a csapat harcosabb kasztjai és a rogue. Ahoz hogy a rogue betudjon menni, használja a sap képességét és élve ki is jusson, úgy hogy az ellenséges csoport többi tagja ne vegye észre, pedig elengedhetetlen az Improved Sap és a többi, rejtőzködést segítő talent. (Példa: Dirk lvl60-as törpe rogue, a Huns guild tagja. Első lemenete alkalmával én is lent voltam. Dirk 2 tőrt használ, erre építette fel a talent kiosztását is. Első lemenete alkalmával 2-szer halt és 1-szer ráhúzott a csapatra  egy mobcsoportot, majdnem wipe lett belőle. Az eset után megváltoztatta  talent kiosztását, és a következő lemenetében a csapat másik settenkedőjével szinte tökéletesen végezték a feladatukat. A szinte tökéletes csak azért nem hibátlan, mert 90% mellett is általában becsúszik 1 felfedezés a Sap használata közben, főleg ha 2 rogue megy le)
A recap statisztikái szerint pedig a két legtapasztaltabb magyar rogue, Relic és Fikusz igen szép dps-t is kiosztanak, a magek után a legtöbbet szokták.
Egy jó rogue fontos a csapatban. Vele sok kellemetlen helyzetet lehet megelőzni.

UBRS kiváló terep arra, hogy egy raid megtanuljon együttműködni és összeszokni. Figyelmet és fegyelmezettséget igényel a résztvevőktől. Kevés hiba fér bele, főleg ,hogy nem mindig tudjuk a legideálisabban összeállítani a csapatot.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

#2511 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:27

Tegnap sajnos bekrepált a netem teljesen. :( Holnap délelött jönnek a matávtól kicserélni az elfüstölt vackukat így addig nem leszek :(

Jó játékot mindenkinek!
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2512 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:42

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 8:27

Tegnap sajnos bekrepált a netem teljesen. :( Holnap délelött jönnek a matávtól kicserélni az elfüstölt vackukat így addig nem leszek :(

Jó játékot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!

Kecsöpp ez nem jó hír, remélem hamar rendeződik!
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2513 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:50

Magam részéről nem akarom Master of Night HW problémáival tovább terhelni a fórumot, de amit olvastam, az alapján olyan a hiba, mint nálam volt. Nálam pedig a megoldás egyszerű volt: a CPU-t a WOW állatira meghajtja, és nálam túlmelegedett. Vettem rá egy erősebb (bár hangosabb) ventilátort, kicsit vissszább a teljesítményből, és azóta jó. Én a hiba alapján első körben erre gyanakodtam volna. Nekem ez tipikus CPU melegedési gondnak tűnik.
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2514 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 08:12

Idézet: Nerm - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 22:37

Az IF-i pecás nekem kimaradt, én rögtön a Theramore-i pasastól kaptam a questet, ő Theramoretól nyugatra az öböl egyik kis szigetén álldogál. A feladat a 4 hal, egy Feralasból, egy Desolace-ból, egy Stranglethornból és egy Swamp of Sorrowsból. Amire vigyázni kell: a Feralasi hal a Verdantis riverben van, na ez nem folyó hanem tó. :) És vigyél magaddal csalit is, a Feralasi hallal gondok lehetnek nélküle. Jó halászgatást! ;)

ha beszélsz ifben a pecamesterrel akkor bónusz xp jár a dologért (nem emlékészem 400 vagy 40), mikor összefutsz Nattal. (legalábbis orgrimmarban valami ilyesmi volt.) ;) :D
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#2515 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 08:25

Jó játékot mindenkinek!

Nekem is teljesen becsavarodott a netem hétvégén, napközben 2x  15 percig ment a net, a fennmaradó időben nem.

Felhívtam az axelero-t (bocs, T-Online :rolleyes: ) hogy legyenek szívesek valamit csinálni, legfőképpen kicserélni azt a szar ADSL modemet, mert hetente háromszor-négyszer eddig is resetelnem kellett, hogy "megjavuljon" net. Válasz: adjak egy telefonszámot, a központban a kollegák utánanéznek hogy mi a hiba forrása, és majd felhívnak. Kíváncsi leszek. :( Sok reményt nem fűzök a dologhoz, ismerve a cég mentalitását.
(Az csak a slusszpoén, hogy - gondolom van ilyen esetre egy lámaforgatókönyvük - végigzongoráztattak velem mindent, hiába mondtam, hogy már kipróbáltam ezt is, azt is, amazt is, mindezt úgy, hogy az én kontómra ketyeg a percdíj. Szép.)

#2516 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 08:26

Idézet: rvs - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 9:12

ha beszélsz ifben a pecamesterrel akkor bónusz xp jár a dologért (nem emlékészem 400 vagy 40), mikor összefutsz Nattal. (legalábbis orgrimmarban valami ilyesmi volt.) ;) :D

Szerintem nekem már erősen szürke a quest, úgyhogy nem pöcsölök, egyenesen Theramore felé veszem az irányt. :) :D

#2517 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:24

Hétvégén sikeresen megléptem a 40. szintet. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki meghitelezte nekem a paci árát  :respect:

Most úgy vagyok, hogy van lovam, megtanultam a 40-es skilleket, a bankszámlámat leürítettem, és nyakig úszom az adósságban  :D
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2518 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:54

Mekkora már!!! :D

Un'goro-ban a gorillák üres hordókat dobnak, mondom ez valami quest item? :think:

Utánanéztem az allakhazamon, és ott írták, hogy ez eastern egg, a Donkey Kong nevű ősrégi konzolos (Nintendo tán?) ügyességi játékra utalnak vele, ahol gorillák dobáltak hordóval. :) :omg: Ahogy elolvastam, a homlokomra csaptam: tééééééééééééééllllllllleg! :)

#2519 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:56

Jó játékot mindenkinek!

Nincs Matáv, T-Com van..

#2520 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:59

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 9:25

Nekem is teljesen becsavarodott a netem hétvégén, napközben 2x  15 percig ment a net, a fennmaradó időben nem.

Felhívtam az axelero-t (bocs, T-Online :rolleyes: ) hogy legyenek szívesek valamit csinálni, legfőképpen kicserélni azt a szar ADSL modemet, mert hetente háromszor-négyszer eddig is resetelnem kellett, hogy "megjavuljon" net. Válasz: adjak egy telefonszámot, a központban a kollegák utánanéznek hogy mi a hiba forrása, és majd felhívnak. Kíváncsi leszek. :( Sok reményt nem fűzök a dologhoz, ismerve a cég mentalitását.
(Az csak a slusszpoén, hogy - gondolom van ilyen esetre egy lámaforgatókönyvük - végigzongoráztattak velem mindent, hiába mondtam, hogy már kipróbáltam ezt is, azt is, amazt is, mindezt úgy, hogy az én kontómra ketyeg a percdíj. Szép.)

Igen. Mert amíg nem csinálsz modem resetet, akár Dialcom 1600 Bridge, akár D-Lynk DSL360/T, akár Siemens Expresslynk a modemed, addig nem lehet pontosan behatárolni a hibát. Nem véletlenül van ez, emiatt nem kell mérgesnek lenni. Ez így is fog maradni.

Üdv: Bepe

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.