Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:58
Egy sorozat Zeal pedig hellen bizony nem elég players 8 mellett.
Sorry de ezt nem értem, mit is akarsz kérdezni?
Üdv: Dan
Ez a kettő egy kissé összefügg sztem.
kezdem a fizikasi sebzéssel:
Arra gondoltam, hogy a gyengítő aura leveszi a defens értéket a monsztának, így nem kell vmi egetverő dexterity az eltalálásohoz. Eddig sztem jól gondolom. Azt nem tom, hogy ekkor a beleütött sebzés értéke változik-e (fizikai), vagy azt ez az aura nem befolyásolja? Mert ha nem befolyásolja, akkor csak azt értem el, hogy könnyebben eltalálom, de ugyanúgy rá kell püfölni azt a párszázat

mintha nem is lenne ott az aura. Tehát a gyengítő aura csak a találati arányomat javíthatja, mert leveszi a magas defens értéket, amit utána könnyebb felülütni az én viszonylag alacsony attack ratingommal.
Ezt gondolom az aura és a fizikai sebzés kapcsolatáról.
A magikus sebzések esetében (tűz, jég, méreg, villám) nem igazán látom át a működést (feltéve, ha egyáltalán a fizikai sebzés esetét jól értelmezem

)
Magic damage esetében nincs ugyanis attack rating, ott mindig betalál, tehát azt feltételezem, hogy valami statisztika van a háttérben. Ez lehet az, hogy a magic damage értékét a (pl fagy esetén) a monster (1-resist cold) értékével (ami ha pl 0.75) megszorozzák, a monsta 0.25*damage értéket nyel be. Ezt a módszert tartom valószínűnek.
Ilyenkor, ha az aurával leviszem a monster pl resist cold értékét 10 %-ra, akkor a cold damage valós besebzett értékét 90%, azaz (1-0.1)*(a fegyver vagy a egy varászlat cold damage értéke)
Ekkor arra gondolok, hogy a rezisztek gyengítésével a damage értéke egyre nagyobb, tehát a paladin gyengítő aura használatával kevesebb támadással fel lehet használni az ellen életerejét mágikus támadással, míg a fizikai támadással nem tudom gyorsabban megölni, mert a fizikai sebzés nem függ az aura lététő vagy nemlététől.
Szóval asszem, mire megírtam ezt a hsz-t, úgy érzem rádöbbentem, hogy gyengíteni csak brutális magic damagék (vengeance) esetén van értelme, hogy rövid legyen a harc.

tehát zealhoz mindenképpen fanatic aura kell. a kör bezárult, nekem is azt kell fejleszteni.
Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 23. 15:56 -kor