Az imádság nevű aura csak az én manámat ritkitja meg vagy azokét is akikre hat?
Diablo II. (2.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 04. 14. 09:00
Most kezdtem el egy healer-es palát. 
Elküldve: 2005. 04. 14. 10:26
Asszem ez a nekró marad, és ő lesz az elsődleges karakterem. Szeretem a csoportos runokat is, de játszogatni egyedül az többször bejön, mert sokszor nem tom, mennyi időm lesz a gép előtt, és akkor nincs értelme nagy partykban nyomulni, mert mire felfogom, hogy mi történik, léphetek ki 
Arra gondoltam, hogy a teet, spear, spirit, wall maxolásra kerül, a maradékból egy már elment az amplify damagera, ha esetleg szükség lenne rá, és semmi más pont nem megy átokra. öt van ugyebár a CE-n, ami singleben jó, és egy van a bone armoron. Ez eddig 87. ha ide eljutok, és nem lesz marrowwalkom, rápakolom a prisonra. a holy aurás csicska nekem is eszembe jutott, de most jóóól megerősítődött ezen elhatározásom.
Egyébként lenne egy kérdésem....
Bneten a player8 -ban indított játékban ha egyedül játszok, akkor is erősebbek a monszták, mintha player4 -ben játszok egyedül? vagy ez a player4 vs. player8 csak a full létszámnál befolyásol?
Arra gondoltam, hogy a teet, spear, spirit, wall maxolásra kerül, a maradékból egy már elment az amplify damagera, ha esetleg szükség lenne rá, és semmi más pont nem megy átokra. öt van ugyebár a CE-n, ami singleben jó, és egy van a bone armoron. Ez eddig 87. ha ide eljutok, és nem lesz marrowwalkom, rápakolom a prisonra. a holy aurás csicska nekem is eszembe jutott, de most jóóól megerősítődött ezen elhatározásom.
Bneten a player8 -ban indított játékban ha egyedül játszok, akkor is erősebbek a monszták, mintha player4 -ben játszok egyedül? vagy ez a player4 vs. player8 csak a full létszámnál befolyásol?
Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 14. 10:29 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2005. 04. 14. 10:55
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 11:26
Asszem ez a nekró marad, és ő lesz az elsődleges karakterem. Szeretem a csoportos runokat is, de játszogatni egyedül az többször bejön, mert sokszor nem tom, mennyi időm lesz a gép előtt, és akkor nincs értelme nagy partykban nyomulni, mert mire felfogom, hogy mi történik, léphetek ki 
Igen, szerintem ez csak a max szám, a monszták erőssége a bent lévők számától függ.
Egyébként a ww mindíg átkígyózik a tömegen, vagy el tud akadni, ha nem bír valamelyikkel? Azaz jó kitörésre is?
Sajnos megtapasztaltam, hogy tényleg nagyon izzadós hellen, elég nagy a különbség hell és nightmare között. Mát Act1 elején is csak vergődök. Főleg a pysical immun lények ellen. És sajnos ezek ellen az álmaim két botd-je segít, annak is csak fizikai sebzése van. Ok bers-el megy, de akkor minek a két kard
Ja, és még azt mondjátok meg nekem, hogy a rohadt bone fetishek engem miért sebeznek rettenetesen (jobb ha futok, amikor jönnek) a csicsómat meg alig. Azért mert ő dárdával messzebb marad, mint én két rövid karddal?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 04. 14. 11:04
Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 11:55
Egyébként a ww mindíg átkígyózik a tömegen, vagy el tud akadni, ha nem bír valamelyikkel? Azaz jó kitörésre is?
Én még az akkori állapotára emlékszem, amikor a ww sebzett akkorát, hogy a hell dionak is elég volt egy.....az nemtom mikori patch volt, de utána nekem minden kimaradt, mostánában kezdem el felvenni a fonalat. De ugy tudom, hogy el nem akad, max nem öli meg a monsztát, tehát ha nincs közben tereptárgy, ami megfog, akkor átmegy a tömegen....javítsatok, ha tévedek...
Elküldve: 2005. 04. 14. 11:33
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 11:04
Én még az akkori állapotára emlékszem, amikor a ww sebzett akkorát, hogy a hell dionak is elég volt egy.....az nemtom mikori patch volt, de utána nekem minden kimaradt, mostánában kezdem el felvenni a fonalat. De ugy tudom, hogy el nem akad, max nem öli meg a monsztát, tehát ha nincs közben tereptárgy, ami megfog, akkor átmegy a tömegen....javítsatok, ha tévedek...
Es a frenzy az nem hasznalhato ugyanerre?, vagy akar normal harcra, hogy alapbol mindenkit frenzyzek?
A frenzy sokkal gyengebb, mint a ww?
Elküldve: 2005. 04. 14. 12:28
Idézet: TomAce - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 12:33
Es a frenzy az nem hasznalhato ugyanerre?, vagy akar normal harcra, hogy alapbol mindenkit frenzyzek?
Azt biztosan tudom, hogy a frenzy máshogy műx, mint a ww (egy hónapja töröltem egy frenzys barbárt). Frenzyvel mindig egy monstert támad: odamegy, orrbaveri, majd megáll. Sikeres találatkor elkezd barbárunk talpa alatt füstölni a talaj egy ideig, ha ezt kihasználva újabb csapást mérsz frenzyvel, kapod hozzá a sebesség bónuszt.
A WW búgócsigaként pörög a kijelölt pontig légvonalban, függetlenül attól, hogy tömött sorban állnak előtte, akkor is átmegy köztük), és ezalatt sebez mindenkit, akit a fegyver a hatósugarából adódóan elérhet.
hogy gyengébb-e, nem tom, a ww-t mostanában nem próbáltam.
Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 14. 13:28 -kor
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:06
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 13:28
Azt biztosan tudom, hogy a frenzy máshogy műx, mint a ww (egy hónapja töröltem egy frenzys barbárt). Frenzyvel mindig egy monstert támad: odamegy, orrbaveri, majd megáll. Sikeres találatkor elkezd barbárunk talpa alatt füstölni a talaj egy ideig, ha ezt kihasználva újabb csapást mérsz frenzyvel, kapod hozzá a bónuszokat.
A WW búgócsigaként pörög a kijelölt pontig légvonalban, függetlenül attól, hogy tömött sorban állnak előtte, akkor is átmegy köztük), és ezalatt sebez mindenkit, akit a fegyver a hatósugarából adódóan elérhet.
Nem egészen: a frenzy kettőt üt, ha egy ellen van, akkor kettőt arra, ha több van, akkor egyet ide, egyet oda. Ha folyamatosan nyomatod, akkor egyre gyorsabban csépeli a környéket.
Az lvl20 frenzy +185% damage, az lvl20 ww +102% damage, azaz a frenzy erősebb. Ezért kérdeztem, hogy a ww megakad egy monsztánál és üti, amíg él, vagy egyet odacsap és pörög tovább. Mert azért egy ütéssel nem hiszem, hogy leüt bárkit, a frenzy se. Így viszont be lehet szorulni, ha körbevesznek, amíg nem vágsz utat magadnak kifele. Viszont a ww akkor jó menekülésnek, ha ilynekor is kibújik és még üt is közben. Azt jó lenne tudni, hogy a ww mennyit üt egy ellenfélre. Tudja valaki? Mert csak az adatokat nézve gyengébb, mint a frenzy, igaz, mindenkit üt a környéken, nem csak kettőt.
Ja meg azt tudjátok, hogy amikor beőrül a frenzyvel 6 másodpercig, akkor érvényes minden emelés (damage, attac, ..) vagy csak a sebesség nő meg?
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:14
Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 14:06
Ja meg azt tudjátok, hogy amikor beőrül a frenzyvel 6 másodpercig, akkor érvényes minden emelés (damage, attac, ..) vagy csak a sebesség nő meg?
kapod sztem az összes bónuszt egy ilyen támadáskor....vagyis alapból adja a damage + attack bónuszt a frenzys támadás, a sikeresség meg fokozza a következő támadás sebességét.
A jamellásnak utánanéztem, tényleg kamunak tűnik ....
Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 14. 13:26 -kor
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:26
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 12:28
Azt biztosan tudom, hogy a frenzy máshogy műx, mint a ww (egy hónapja töröltem egy frenzys barbárt). Frenzyvel mindig egy monstert támad: odamegy, orrbaveri, majd megáll. Sikeres találatkor elkezd barbárunk talpa alatt füstölni a talaj egy ideig, ha ezt kihasználva újabb csapást mérsz frenzyvel, kapod hozzá a bónuszokat.
Koszi, mostmar legalabb tudom, hogy melyik mit tud
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:34
Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 13:06
Nem egészen: a frenzy kettőt üt, ha egy ellen van, akkor kettőt arra, ha több van, akkor egyet ide, egyet oda. Ha folyamatosan nyomatod, akkor egyre gyorsabban csépeli a környéket.
Az lvl20 frenzy +185% damage, az lvl20 ww +102% damage, azaz a frenzy erősebb. Ezért kérdeztem, hogy a ww megakad egy monsztánál és üti, amíg él, vagy egyet odacsap és pörög tovább. Mert azért egy ütéssel nem hiszem, hogy leüt bárkit, a frenzy se. Így viszont be lehet szorulni, ha körbevesznek, amíg nem vágsz utat magadnak kifele. Viszont a ww akkor jó menekülésnek, ha ilynekor is kibújik és még üt is közben. Azt jó lenne tudni, hogy a ww mennyit üt egy ellenfélre. Tudja valaki? Mert csak az adatokat nézve gyengébb, mint a frenzy, igaz, mindenkit üt a környéken, nem csak kettőt.
Na en is pont ezert kerdeztem, mert nekem a frenzy szimpibb, es joval kevesebb manat is eszik, raadasul az attack rateje is magasabb.
235, a 95hoz kepest.
34 manna a 3hoz
+ a frenzynel
attack speed 7-42
walk/run speed 42-171
http://www.d2items.com/skills.php
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:40
WW sok lényt csap egyszerre és sokáig. Frenzy-vel irányíthatatlan lesz a karid és nem csinál annyi sebzést mint a WW mert dual wieldelsz+csak 2 lényt ütsz míg ww-vel akár 5-öt is csaphatsz... ww-t 2 kezeseknek ajánlanám.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:43
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 14:14
kapod sztem az összes bónuszt egy ilyen támadáskor....vagyis alapból adja a damage + attack bónuszt a frenzys támadás, a sikeresség meg fokozza a következő támadás sebességét.
Szerintem meg sajnos nem
Hát igen, nekem is hatékonyabbnak tűnt a frenzy ezért kezdtem ilyen barbárt, de itt a tapasztaltak azt mondják, hogy a ww a nyerő. Persze lehet, hogy csak a lényeg, hogy a ww gyorsan üt sokat kétkezes fegyverrel is, így összességében nagyobb a sebzése, mint két egykezes ütésnek. És ebben azért lehet igazság
Elküldve: 2005. 04. 14. 13:51
Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 14:43
Szerintem meg sajnos nem
Mert elvileg minden sikeres ütés tovább növeli az értékekeket, így viszont az egekig lehetne emelni a damage és attac értékét, ...
Azért írtam, hogy alapból adja a damage és attack bónuszt, a sikeres találat pedig fokozza a sebességet, de azt is csak max addig a sebességig növeli, amit kiír.
Persze lehet, hogy vmit nagyon félreértelmeztem, de azt tudom, hogy a barbárom frenzy közben mindig egyformákat ütött,(tehát nem pörgött túl, bizonyos monsztákból egy db egy ütés) csak a sebessége ugrott akkorát, hogy nem tudtam a monsterra klikkelni olyan tempóval, így csak rohangáltam körülötte. Persze ebbe belejátszott az a pszihikai hatás, hogy
"namostgyorsantudokütniegydarabigezéhamahamaráklikkelekhagypörögjön" aztán egy csomószor mellé ment
Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 14. 14:14 -kor
Elküldve: 2005. 04. 14. 14:21
Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 9:00
Most kezdtem el egy healer-es palát. 
Aikre hat azoket nem, emlekeim szerint. De ez nem is nagy gond, mert a cleansing vagy a meditation aurat hasznalva kapod a healing aurat is (pluszban gyogyitasz a healing aura szintjetol fuggoen), szoval ezeket erdemes hasznalni nem a healinget. (Es ezeknel meg a manad sem fogy. Ki erti ebben a logikat?
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:00
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 14:51
Azért írtam, hogy alapból adja a damage és attack bónuszt, a sikeres találat pedig fokozza a sebességet, de azt is csak max addig a sebességig növeli, amit kiír.
Persze lehet, hogy vmit nagyon félreértelmeztem, de azt tudom, hogy a barbárom frenzy közben mindig egyformákat ütött,(tehát nem pörgött túl, bizonyos monsztákból egy db egy ütés) csak a sebessége ugrott akkorát, hogy nem tudtam a monsterra klikkelni olyan tempóval, így csak rohangáltam körülötte. Persze ebbe belejátszott az a pszihikai hatás, hogy
"namostgyorsantudokütniegydarabigezéhamahamaráklikkelekhagypörögjön" aztán egy csomószor mellé ment
, ezért is orientálódtam át lassan a nem rohangáló, távolról népirtó karakterek felé 
Hát igen, nekem is gondjaim vannak az irányítással. Egy komolyabb ellenfél ellen még egyszerűbb, egyszerűen folyamatosan nyomva tartom az egérgombot, így üti és megy utána. Több moszta ellen már nehézkes. Ezért csak néhányat ütök és átváltok doubleswingre. Viszont ha az nem kapja a damage bónuszt, akkor nem ér az egész semmit. Ez az én nagy bajom, ezt nem tudtam előre. Asszem mégis ik barb-t kellett vonal csinálnom. Lehet, hogy elkezdek egyet. Bár egy frenzy két botd-vel nagyobbat üt, mint a maul ww-vel, csak botd-t a büdös életben nehm hozok össsze, maul meg minden sarkon van.
Az ik-nál a ww mellé mit érdemes fejleszteni? Berserket, concentrate-t? Mennyi manalopás kell, hogy folyamatosan lehessen ww-zni? Azért amíg nincs ik set, addig elég húzós ez a karakter, nem? Ahhoz meg azért elég magas szint kell. Addig mit csináltok?
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:02
Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 14:43
Hát igen, nekem is hatékonyabbnak tűnt a frenzy ezért kezdtem ilyen barbárt, de itt a tapasztaltak azt mondják, hogy a ww a nyerő. Persze lehet, hogy csak a lényeg, hogy a ww gyorsan üt sokat kétkezes fegyverrel is, így összességében nagyobb a sebzése, mint két egykezes ütésnek. És ebben azért lehet igazság
Szóval gondold meg.
WW a király!
Kétkezes fegyverrel főleg. A fegyvereknek van egy olyan tulajdonsága, hogy: range. Vagyis hatótávolság. Minél nagyobb ez az érték annál nagyobb hatósugárban tudod a szörnyeket csépelni. WW-nél ez sokat számít. A fegyveremnek a range-e: 4.
Tömegírtó: bele ww-zel a monszták tömegébe, mivel össze-vissza pörögsz(teknikája: nyomvatartod az egérgombot és csak huzogati kell az egeret, arra pörög) ezért elég ritkán találnak el, de ha mégis az se baj, ha van jó magas fast hit recovery-d. Nekem ennek az értéke 100% felett van. Megállíthatatlan vagyok a polearmos babámmal.
Olyan vagyok mint a daráló, ha akarod majd joinolok a game-dba vele, hogy megmutassam mit heggeszt.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:22
Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 16:02
Megállíthatatlan vagyok a polearmos babámmal. 
Olyan vagyok mint a daráló, ha akarod majd joinolok a game-dba vele, hogy megmutassam mit heggeszt.
Az IM-hez mit szólsz?
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:25
Idézet: Nevermore - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 16:22
Az IM-hez mit szólsz? 
Najó kabbe
Álatalánosságban beszéltem
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:31
Visszatérve korábbiakhoz, akasztják a hóhért. Írtam, hogy milyen kiszolgáltatott lehet az egyágas sorc, erre fel, éjszaka, megyek le NORMÁL Andihoz, egy szinttel felette (Cata Lvl 3) volt vagy 5 csapatnyi Unique, ebből az egyik: az a kutyaszerű liteninköpő lóf*** (mint Pitspawn Fouldog), Disfigured-fajta, és mit ad In, Lightning Enchanted, Immune to Lightning.
Úgyhogy szaladhattam le Andihoz, menedéket keresve
.
Ehhh....
Úgyhogy szaladhattam le Andihoz, menedéket keresve
Ehhh....
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2005. 04. 14. 17:26
Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 16:02
WW a király!
Kétkezes fegyverrel főleg. A fegyvereknek van egy olyan tulajdonsága, hogy: range. Vagyis hatótávolság. Minél nagyobb ez az érték annál nagyobb hatósugárban tudod a szörnyeket csépelni. WW-nél ez sokat számít. A fegyveremnek a range-e: 4.
Tömegírtó: bele ww-zel a monszták tömegébe, mivel össze-vissza pörögsz(teknikája: nyomvatartod az egérgombot és csak huzogati kell az egeret, arra pörög) ezért elég ritkán találnak el, de ha mégis az se baj, ha van jó magas fast hit recovery-d. Nekem ennek az értéke 100% felett van. Megállíthatatlan vagyok a polearmos babámmal.
Ok, majd egyszer megnézem
Egyébként ha nyomva tartod az egérgombot, akkor mikor vesz le és mennyit a manádból? Mennyi manalopásod van, hogy tudod szopnzorálni a folyamatos ww-t?
És alacosny szinten hogy boldogultál, amikor még sz*r a ww? Vagy gyorsan feltápoltattad a karid? Igazából ha már az elején tudsz más karatertől jó cuccot adni neki, akkor gyorsan halad és hamar magas szintű és ütős lesz a skill, de enélkül elég nehézkes. Vagy tartogatod a skillpontokat és nem lesz semmi erősebb skilled jóideig, vagy elpazarolsz sok pontot alacsony szinten. Mire eljutsz ütős ww-ig (ami min. lvl37-38), addig mit használsz?
Meg csináltad a guid-t a polearmos barbnak?

Súgó
A téma zárva.