Diablo II. (2.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 04. 21. 20:15
Ja, a Staticcal az a gond, hogy Lightning damage-val éri el a sebzést, és Hellen a hatékonysága amúgy is csak 33%, vagy talán 25% ??? Erre jön még a 95%-os ellenállása, azt még Lower Resisttel is csépelheted egy jó darabig. Szvsz az is félő, hogy csicsó odaáll hirigelni, ÜD meg lenyomja egy pofonnal, mielőtt megnyikkanhatnál, és adhatnál neki rejuvot.
Ráadásul Armageddon, meg Fire Wall, meg ilyen vicces dolgokat nyomat, ha a bunyó nem lenne elég.
Ráadásul Armageddon, meg Fire Wall, meg ilyen vicces dolgokat nyomat, ha a bunyó nem lenne elég.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2005. 04. 21. 21:19
Idézet: Kraken - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 21:15
Ja, a Staticcal az a gond, hogy Lightning damage-val éri el a sebzést, és Hellen a hatékonysága amúgy is csak 33%, vagy talán 25% ??? Erre jön még a 95%-os ellenállása, azt még Lower Resisttel is csépelheted egy jó darabig. Szvsz az is félő, hogy csicsó odaáll hirigelni, ÜD meg lenyomja egy pofonnal, mielőtt megnyikkanhatnál, és adhatnál neki rejuvot.
Azért tulajdonképpen az ÜberDiablo egy nagyobb életű Diablo több resisttel, és azt is le lehet csapni... A Static Field működik rajta, mivel nincs lightning immunitása, és a hell szintnek megfelelően 50%-ig lehet levinni az életét úgy, hogy egyszerre 25%-át szedi le az életének. A csicsó itatása már elég jól megy, de ha nagyon fogyna az élete akkor arrébb telézek, és jön velem ugyebár. Mivel a csicsóm lvl92-es, minden resistje maxos, nem fagy meg (Duriel's Shell van rajta), így elég életképes. Gond akkor szokott lenni, ha kap valamilyen átkot a nyakába (tipikusan Iron Maiden a legrosszabb; ha nem figyelek két csapással kinyírja magát, de az Amplify Damage is kellemetlen).
ÜberDiablo Armageddon varázslatát nem ismerem, gondolom teljes mértékben tűzsebzés, az meg megintcsak maxos nálam és a csicsónál is.
Kis összehasonlítás (Diablo/Über Diablo):
Hit point: 113812/642700 (kb. 5,6x)
Defense: 2534/2940
Damage resist: 45/50
Magic resist: 0/50
Fire resist: 50/95
Cold resist: 50/95
Lightning resist: 50/95
Poison resist: 50/95
Immunitás: -/-
Látszik, hogy csak az élete és a resistjei teszik különlegessé. Namármost, ha használom a Lower Resistes wandomat, akkor marad a 95-ből 58% all resistje, ez pedig majdnem ugyanannyi mint a normál Diablónak, innentől kezdve csak a közel hatszoros életétől kell megszabadítani.
Szerk.: Ja... A Lightning varázslatom sebzése 4-12000, átlagban mondjuk 6000. Übernek van mondjuk 58%-os lightning ellenállása, vagyis minden varázslatból sebződik átlagosan 3480-at. tegyük fel, hogy Static Fielddel levittem felére az életét (321350) Ezekkel számolva 92-szer kell megpörkölnöm a s*ggét...
Szerkesztette: SuMMeR 2005. 04. 21. 21:25 -kor
Elküldve: 2005. 04. 22. 07:11
Még über dióhoz:
Tegnap bnet cseten megkérdeztem, manapság melyik fórumon vagy weboldalon követik a soj eladásokat és adnak tippet a megfelelő ip-re. Hát természetesen, sőt gondolhattam volna nem árulta el senki, szokás szerint nem segített senki(komolyan mondom egy rakás seggfej trónol ott mindig) annyit mondtak, hogy ilyenről nem beszélünk, vagy ha eláruljak akkor kinek adnak el az annit?
Mind1 egyébként, mert megkeresem a neten, de a mentalitás az röhejes, egy rakás kufár van ott...
Egyébként a közös überdiózásnak több értelme lenne, annyi dióra vadászni, ahány Annira igény van, meghát több karival könnyebben lenyomnánk diót.
Üdv: Dan
Tegnap bnet cseten megkérdeztem, manapság melyik fórumon vagy weboldalon követik a soj eladásokat és adnak tippet a megfelelő ip-re. Hát természetesen, sőt gondolhattam volna nem árulta el senki, szokás szerint nem segített senki(komolyan mondom egy rakás seggfej trónol ott mindig) annyit mondtak, hogy ilyenről nem beszélünk, vagy ha eláruljak akkor kinek adnak el az annit?
Mind1 egyébként, mert megkeresem a neten, de a mentalitás az röhejes, egy rakás kufár van ott...
Egyébként a közös überdiózásnak több értelme lenne, annyi dióra vadászni, ahány Annira igény van, meghát több karival könnyebben lenyomnánk diót.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 04. 22. 08:19
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 22:19
Azért tulajdonképpen az ÜberDiablo egy nagyobb életű Diablo több resisttel, és azt is le lehet csapni... A Static Field működik rajta, mivel nincs lightning immunitása, és a hell szintnek megfelelően 50%-ig lehet levinni az életét úgy, hogy egyszerre 25%-át szedi le az életének. A csicsó itatása már elég jól megy, de ha nagyon fogyna az élete akkor arrébb telézek, és jön velem ugyebár. Mivel a csicsóm lvl92-es, minden resistje maxos, nem fagy meg (Duriel's Shell van rajta), így elég életképes. Gond akkor szokott lenni, ha kap valamilyen átkot a nyakába (tipikusan Iron Maiden a legrosszabb; ha nem figyelek két csapással kinyírja magát, de az Amplify Damage is kellemetlen).
ÜberDiablo Armageddon varázslatát nem ismerem, gondolom teljes mértékben tűzsebzés, az meg megintcsak maxos nálam és a csicsónál is.
Látszik, hogy csak az élete és a resistjei teszik különlegessé. Namármost, ha használom a Lower Resistes wandomat, akkor marad a 95-ből 58% all resistje, ez pedig majdnem ugyanannyi mint a normál Diablónak, innentől kezdve csak a közel hatszoros életétől kell megszabadítani.
Szerk.: Ja... A Lightning varázslatom sebzése 4-12000, átlagban mondjuk 6000. Übernek van mondjuk 58%-os lightning ellenállása, vagyis minden varázslatból sebződik átlagosan 3480-at. tegyük fel, hogy Static Fielddel levittem felére az életét (321350) Ezekkel számolva 92-szer kell megpörkölnöm a s*ggét...
Egyébként érdekes, hogy a melee attac (gondolom ez a damage) viszont gyengebb, mint a normál diablonál. Gondolom nem ez a valódi támadás, hanem a magic.
Azt honnan lehet kiszámolni, hogy mennyi a fizikai immunja?
Rövid számolással nekem: ha kb átlagban 1200-t ütök egy kézzel (nem röhögni, ilyen fegyverem van), az kb 550 ütés, frenzy-vel mondjuk érzésből 4-t ütök egy másodperc alatt, az kb 9 perc folyamatos csépelés. Nem beszélve arról, hogy ha nem találom el, vagy futnom kell még gyógyul is a dög és rohadt gyorsan. Ja és feltételezve, hogy nem üt le (ebben nem nagyon bízhatok).
Szóval asszem nem állok ki ellene, majd hívlak titeket, ha véletlenül összefutok vele és osztozunk
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 04. 22. 08:44
Hehh, ezt most találtam, érdekes...
Free annihilius:
1. Make a private game and wait for Diablo Clone to walk
2. Go spawn him at Hephasto (The guy who guards the Hellforge)
3. Clear a path into the Chaos Sanctuary and kill all the monsters in there, but don't open the seals yet.
4. (this is the hard part) Make Diablo Clone follow you into the Chaos Sanctuary. Make sure he is far enough in that he won't just turn around and run out when you aren't looking.
5. Go open the 5 seals and kill the 3 bosses that come out.
6. Go to where you left Diablo clone and pick Annihilus charm off the ground.
Nem rosssz...
szerk:
a hwsw klán oldalán van egy rakás infó
ménem ott néztem meg elöször nemtom...
Free annihilius:
1. Make a private game and wait for Diablo Clone to walk
2. Go spawn him at Hephasto (The guy who guards the Hellforge)
3. Clear a path into the Chaos Sanctuary and kill all the monsters in there, but don't open the seals yet.
4. (this is the hard part) Make Diablo Clone follow you into the Chaos Sanctuary. Make sure he is far enough in that he won't just turn around and run out when you aren't looking.
5. Go open the 5 seals and kill the 3 bosses that come out.
6. Go to where you left Diablo clone and pick Annihilus charm off the ground.
Nem rosssz...
szerk:
Szerkesztette: td 2005. 04. 22. 09:28 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 04. 22. 10:24
Hm, amit előbb írtam az már nem érvényes, az egy bug volt(a sealekkel való trükközés), nos blizzard ezt már pecselte.
Mindenhol azt írják, hogy egy hammerdin tudja leghamarabb kivégezni.
Ilyen karim nincs, viszont kedvet kaptam dc vadászatra!
A blizzhackers fórumon még mindig követik az ip-ket.
Mindenhol azt írják, hogy egy hammerdin tudja leghamarabb kivégezni.
Ilyen karim nincs, viszont kedvet kaptam dc vadászatra!
Elküldve: 2005. 04. 23. 21:23
DC vadászat: szerintem az a legegyszerűbb, hogy az ember amikor játszik hell-en, akkor figyeli az üzeneteket, és ha jön egy SoJ eladás, akkor szépen bennmarad a játékban és vár, amíg nem jelenik meg DC (Cerb's Anti-Idle Bot
). Már ha ráér, mert ez lehet egy nap is, rosszabb esetben meg meg se jelenik...
De ha megjelenik, akkor egyszerűen vagy leveri az ember maga, vagy összetrombitál néhány erősebb karaktert, aztán hajrá (nem árt egy barbár BO-zni, meg egy nekró is jól tud jönni, ha átkozgat a háttérből...).
Hellforge: td-vel beszélgettünk erről, szerinte jó ötlet csinálni, mert 2-naponta összejön átlagban egy-két jobb rúna, de szerintem a max Gul behatárolja a lehetőségeket, hf-ből nem jön össze BotD, CoH vagy Enigma. Viszont HotO-ra nem rossz...
De ha megjelenik, akkor egyszerűen vagy leveri az ember maga, vagy összetrombitál néhány erősebb karaktert, aztán hajrá (nem árt egy barbár BO-zni, meg egy nekró is jól tud jönni, ha átkozgat a háttérből...).
Hellforge: td-vel beszélgettünk erről, szerinte jó ötlet csinálni, mert 2-naponta összejön átlagban egy-két jobb rúna, de szerintem a max Gul behatárolja a lehetőségeket, hf-ből nem jön össze BotD, CoH vagy Enigma. Viszont HotO-ra nem rossz...
Elküldve: 2005. 04. 23. 21:30
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 23., szombat - 22:23
Osszegyun az, ist ekert lehet HR t tradelni, bar mintha azt olvastam volna, hogy az ist runara vonatkozik valami rarety szabaly is, szal meg ritkabban esik, en pl tobb gul runat lattam hf kuldibol, mint ist et.
Jo lenne kicsit feleleveniteni a regi hwsw s hf kuldiket, nekem se artana +1 gul runa
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 04. 23. 22:47
Az tény, hogy Hellforge-okon eddig nekem mintha még nem esett volna Ist (vagy esetleg 1), ellenben esett már több Gul is...
Elküldve: 2005. 04. 24. 17:39
Tokom a blizzardba, allandoan RD van
felgyujtom az osszes WoW servert
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 04. 24. 17:46
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 18:39
Tokom a blizzardba, allandoan RD van
felgyujtom az osszes WoW servert 
Ezaz, had égjen mind!
Szervezzünk egy raidet a WoW szerverek ellen, én megyek a lightningos sorcimmal. A WoW-on csak max 60-as karakterek mászkálnak, azok kis óvodásak a 92-es sorcim mellett.
Elküldve: 2005. 04. 24. 18:52
Kipróbáltam ma az alakváltó druidát, a wolfot....
Elvileg kap egy csomó attack speed bonust, de hiába van neekem ebből most +53%-om, szerintem ugyanolyan lomhán lóbálja azokat az ugrálókötél szerű karjait.....semmi változást nem tapasztaltam ezen a téren
, pedig ennek igen látványosnak kellene lennie. ráadásul hatékonyan nem is lehet mellé semmiféle elementált használni az alak kapcsolgatása nélkül.... :confused:
Elvileg kap egy csomó attack speed bonust, de hiába van neekem ebből most +53%-om, szerintem ugyanolyan lomhán lóbálja azokat az ugrálókötél szerű karjait.....semmi változást nem tapasztaltam ezen a téren
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2005. 04. 24. 19:18
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 18:46
Ezaz, had égjen mind!
Szervezzünk egy raidet a WoW szerverek ellen, én megyek a lightningos sorcimmal. A WoW-on csak max 60-as karakterek mászkálnak, azok kis óvodásak a 92-es sorcim mellett.
Benne vagyok én is! Ok nélkül kaptam rd-t, pedig nem is váltogattam a karaktereim
Elküldve: 2005. 04. 24. 19:20
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 19:52
Kipróbáltam ma az alakváltó druidát, a wolfot....
, pedig ennek igen látványosnak kellene lennie. ráadásul hatékonyan nem is lehet mellé semmiféle elementált használni az alak kapcsolgatása nélkül.... :confused:
Szerintem jó a ww druida, bár talán az egyik legjobban cuccfüggő kari!
Elküldve: 2005. 04. 24. 19:24
Átváltozós druidánál számít a viselt fegyver sebessége is, ha esetleg az slow, akkor előferdülhet, hogy a Werewolf bónuszával se leszel cséphadaró.
Elküldve: 2005. 04. 25. 09:04
A csicsó resistjei mitől függenek, honnan kapják, mennyi alapból, növekszik?
Szal mit erdemes megtartani neki, durielt vagy guardiant?
Egyébként egy Act2-s csicsóra hat a +1 pala skill?
Elküldve: 2005. 04. 25. 09:19
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 20:24
Átváltozós druidánál számít a viselt fegyver sebessége is, ha esetleg az slow, akkor előferdülhet, hogy a Werewolf bónuszával se leszel cséphadaró.
Az a helyzet, hogy a bónuszok nélkül is ugyan ezt a fegyvert használta, ezért tartom egy kicsit furcsának a jelenséget....(kezdő kari tristrunokon megedződve, mindenféle felszereléscsere nélkül...)
Egyébként a helyhiányt én is erőteljesen tapasztalom sajnos
Azért egy sorcit még majd kipróbálok, ha összeáll a kép a fejlesztési irányáról
Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 25. 09:23 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Elküldve: 2005. 04. 25. 10:05
Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:04
A csicsó resistjei mitől függenek, honnan kapják, mennyi alapból, növekszik?
Automatikusan nőnek mikor szintet lép, asszem attól is függ (a többi tulajdonság is), hogy melyik szinten bérelted fel. Sztem a +1 pala skill nem, de az allskill hat rájuk.
Elküldve: 2005. 04. 25. 10:35
Idézet: tomks - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 11:05
Automatikusan nőnek mikor szintet lép, asszem attól is függ (a többi tulajdonság is), hogy melyik szinten bérelted fel. Sztem a +1 pala skill nem, de az allskill hat rájuk.
És hogy jobb, alacsony vagy magas szinten felberelni?
Azért gondoltam +1 pala skillre, mert az van neki (might)
És melyiket érdemesebb megtartani a csicsónak: duriel vagy guardian? Mondjuk lvl80-n már többet ér a guardian a +max resisttel? Mennyit és meddig nő? Nincs valakinek egy magas szintű ilyen csicsója? Mennyi a resistje?

Súgó
A téma zárva.