HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#461 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 26. 20:34

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 20:17

Barbárnak mutassatok pár super unique és set cuccot köszi ;)
szerk : Az immortal kinges set már megvan!

Már nem kell, találtam magamnak :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#462 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 21:24

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 21:34

Már nem kell, találtam magamnak :D

:think:
Ez gyorsan ment... Gondolom nem neten játszol, és van valami "bőségszaru" szerűség nálad... ;)

#463 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 21:48

Egyébként lenne egy érdekes barbár konstrukció... :D
Mindkét kézben egy-egy Berserker Axe, az egyik Beast rúnaszavas a másik persze Famine lenne.
Páncélnak egy Enigma vagy egy Chains of Honor
Sisak: Arreat's Face
Öv: Nosferatu's Coil
Csizma: Gore Rider
Kesztyű: Dracul's Grasp vagy Soul Drainer
(Esetleg az öv-kesztyű-csizma lehet IK szet is.)
Gyűrűk: 2 Bul-Kathos' Wedding Band
Amulett: Highlord's Wrath vagy Mara's Kaleidoscope

Skillek: Bash és Double Swing maxolva, Axe Mastery max., BO maxolva, Shout - Battle Orders amennyi marad. Mivel lesz egy nagy rakás IAS cucc meg lesz Fana aurája is, így DS-el úgy fog csapkodni, mint egy cséphadaró, azt hiszem még ÜberDiablo se sokáig húzná ki mellette. Esetleg WW-t is használhatna DS helyett, az se sokkal rosszabb.

#464 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 27. 07:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 22:48

Mindkét kézben egy-egy Berserker Axe, az egyik Beast rúnaszavas a másik persze Famine lenne.

Skillek: Bash és Double Swing maxolva, Axe Mastery max., BO maxolva, Shout - Battle Orders amennyi marad. Mivel lesz egy nagy rakás IAS cucc meg lesz Fana aurája is, így DS-el úgy fog csapkodni, mint egy cséphadaró, azt hiszem még ÜberDiablo se sokáig húzná ki mellette. Esetleg WW-t is használhatna DS helyett, az se sokkal rosszabb.

Baalrunon én láttam olyan baba-t akinek pont ilyen leosztásban volt a fegyver arzenálja. De ahogy megfigyeltem ő frenzyt nyomott.
BTW skill elosztásnál az a baj a frenzyvel, hogy túl sok a sinergy-e és ha az ember akar még maxos BO-t is akkor már nem lehet az összes sinergy-t maxolni.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#465 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 27. 08:15

Idézet: tomks - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 19:48

td! Neked mintha lenne egy polearmos barbod :) Tudnál róla írni, pl.: stat meg skill meg cucc témban? Kezdtem egyet és mintha picit tanácstalan lennék  :think:

Igen így van.

Statok:
STR: jó sok ide, mivel a damage a lényeg
DEX: épp annyi hogy a kiszemelt polearmot mindig tudd hasznalni
VIT: ide sose elég
EN: semmit se

nekem most 88-as szinten, módosítókkal:
STR: 276
DEX: 109
VIT: 284
EN: 10

skillek:
Polearm mastery, WW, BO, SHOUT max
1 pont ezekre:
Battle command
increased stamina
increased speed
concentrate
berserk
iron skin: erre én akkor kezdtem többet pakolni amikor már minden fő skill maxos volt és a resistek is rendben voltak
natural res: annyit, hogy hellen a fire és a light maxos legyen, de ezen charmokkal lehet segíteni

Harcmodor:
Alap támadó skill a concentrate, mivel ennek a BO a sinergy-je + a skill módosítók miatt a rárakott 1 pont ellenére hatalmasat sebez, nálam: 1477-6376
A másik támadó skill a WW, sebzése nálam: 1260-5386
A berserket pedig akkor használjuk, amikor immune to physical monsztákkal futunk össze, vagy az IM átkot ránkdobják, elég erre is egy pont így is brutális a sebzése, nálam:1779-7754

Alapvetően az alternatív fegyvernek legyen két db +3WarCry skilles dobófegyver. Tehát amikor elöször kimegyünk szabadba akkor átváltunk és a köv. sorrendben kiálltunk, Battlecommand(+1-et ad a skillekhez, így magasabb lesz a BO), battleorder, shout, aztán mehet a harc.
A BO, meg a shout nálam level 35-ös. Így a def-em 18k feletti és a lifeom pedig 3k feletti.

Cuccok:
Level30-ig: tökéletesen megfelel a sigon set pajzs nélkül és vmilyen rare poleaxe
innentől már össze lehet hozni simán egy Insight(ral+tir+tal+sol) partizan-t, Skill of the victor armort, Peasent crown sisakot IK kesztyüt, övet, csizmát.

A cuccok amikben most vagyok:
Sisak: uppolt Arreat's Face(benne egy 15% IAS jewel)
Fegyver: OBEDIENCE(hel+ko+thul+eth+fal) rúnaszavas Cryptic Axe
Páncél: Arkaine's Valor(benne egy IO ami +10 vit-et ad)
Gyűrűk:Ravenfrost, Bul kathos wedding band
Amulet: Highlord wraith
Kesztyü: Souldrainer
Öv: Gloom's Trap a több mana, a +15 vita és mana stolen miatt
Csizma: Gore rider

szerk: ja az inventory-mban van 2db +combat, 2db +mastery, 2db +warcry skiller GC

Alapvetően a legnagyobb ellenségeim az Oblivionok az IM átok miatt.

szerk2: még annyit, hogy csicsónak egy might aurásat vegyél night act2-ben.

Szerkesztette: td 2005. 04. 27. 08:22 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#466 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 08:46

Hát erre nem tudok mit mondani  ;)

:respect:  :respect:  :respect:

#467 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 09:50

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 22:24

:think:
Ez gyorsan ment... Gondolom nem neten játszol, és van valami "bőségszaru" szerűség nálad... ;)

Nem csítelek, csak ügyesen játszok. Single-ben nyomom fury within mod-al ;)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#468 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 09:54

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 22:48

Én a berserk-et teszem fullra- mert a physical immunos ellenekre jól hat, mivel magic damage-je van. Közben használok még egy contrentacion aurát és így a barbim simán kinyúvasz mindenkit ;) Ha valami ellen meg magic resistance, akkor átváltok másik skillre ami nem magic damage-os. :respect:

Szerk : meg a koncentrálás skillem olyan, a fegyverek, meg a bonusok miatt, hogyha beleverek egy ellenbe, akkor egy csomó vitality és mana visszajön tehát szinte potionok sem kellenek :)

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 04. 27. 09:58 -kor

#469 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 10:48

Gépközelben elfelejtettem kipróbálni, hogy a telekinézis a főmonsztákat (duriel, andy, dio, baal) is hátralöki-e? Vagy csak azokat, akiknek a lightningra nincs semmilyen immun/resistjük?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#470 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 13:50

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 11:48

Gépközelben elfelejtettem kipróbálni, hogy a telekinézis a főmonsztákat (duriel, andy, dio, baal) is hátralöki-e? Vagy csak azokat, akiknek a lightningra nincs semmilyen immun/resistjük?

Idézet

Knockback and Stun disabled when used against Super Unique Monsters and Bosses.

Vagyis: sajnos nem. De egyébként is elég sokáig tartana, amig halálra lökdösnéd mondjuk Mefisztót... :D

#471 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 17:32

Napok óta töröm a fejem egy orvi létrehozásán. Nem trapassa, hanem egy harcos. Cuccaim már vannak dögivel. Két javelin, két bartuc, full nat set. De egyszerűen nem tudom eldönteni egyrészt azt, hogy mit használjak, másrészt, hogy milyen skillekre rakjak. Árnyék képességeket is használjak e, avagy nem? Ha valaki tud valami okosat mondani, az tegye meg.  :)

#472 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 17:46

Idézet: Tombolo - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 16:32

Napok óta töröm a fejem egy orvi létrehozásán. Nem trapassa, hanem egy harcos. Cuccaim már vannak dögivel. Két javelin, két bartuc, full nat set. De egyszerűen nem tudom eldönteni egyrészt azt, hogy mit használjak, másrészt, hogy milyen skillekre rakjak. Árnyék képességeket is használjak e, avagy nem? Ha valaki tud valami okosat mondani, az tegye meg.  :)

Evil. egyik hozzászólása :assak :)
Sok-sok linkel. :)
Vagy ezt is nézd meg:
STRATEGY GUIDES.
Elég sok variációja van a harcos assának. :) Csak győzd kiprobálni.

Szerkesztette: Elrohir 2005. 04. 27. 17:47 -kor

#473 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 18:50

Idézet: Tombolo - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 18:32

[...]
Ha valaki tud valami okosat mondani, az tegye meg.  :)

Én mondjuk mostanában nem vitézkedem az assámmal (az egyébként is trappernek indult, de kicsit el is b*sztam...), régen volt ugyan egy Phoenix Strike-os assam, de az még 1.09 alatt volt, single playerben. Az mindenesetre biztos, hogy a harcos assassin technikás karakter, nem egyszerű vele játszani.

Más. Ma se nagyon leszek fenn Battle.neten, a netkapcsolatom megint az esti nyűglődés fázisába került (sajnos emiatt tegnap vagy tegnapelőtt jelentős xp veszteségem is lett... :( ).

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 04. 27. 18:51 -kor

#474 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 18:55

Sry, de ma nemtok resztvenni a hf kuldikbe, holnap sokat kell kocsikaznom :(
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#475 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 20:23

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 14:50

Vagyis: sajnos nem. De egyébként is elég sokáig tartana, amig halálra lökdösnéd mondjuk Mefisztót... :D

Igazából arra gondoltam, hogy ha minden telkinezis akció rendszeresen hátralökné, akkor a technika így nézne ki nagyon mocorgó monsta esetében:
1 firewall, wait, telekinezis, wait, telkinezis (visszatologatni a tűzbe), repeat-until a monster végleg felborul.

Más kérdés, hogy a telkinezis esetében a tárgyak felvétele nekem nem műxik :( slvl 1 szinten.
Van ennek valami slvl kritériuma, hogy milyen tárgyakat lehet vele felvenni? Ilyen infót sehol nem láttam. Tudok vele italt és aranyat felvenni, ládát nyitni, hullát átkutatni, de cuccot felvenni nem. (Pedig lenne hely az inventoriban.) Nem akarok bizonytalanul, feleslegesen pontokat rakni rá ... szerintetek érjem be ennyivel?

#476 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 27. 20:51

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 19:55

Sry, de ma nemtok resztvenni a hf kuldikbe, holnap sokat kell kocsikaznom :(

Np, szerintem a hf küldizés vagy pénteken vagy szombaton lesz.

Ma én se voltam sokat még csak 21-es szintü a fő hf kari, ugyhogy eltolódik kicsit a dolog.
Most viszont felmegyek egy órácskára...

Kép

#477 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 21:56

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 21:23

Más kérdés, hogy a telkinezis esetében a tárgyak felvétele nekem nem műxik :( slvl 1 szinten...

Mintha úgy elmékeznék hogy sok gonosz sorci kihasználta ezt a skillt, és mások orra alól ellopta a cuccokat, már amiket érdemes volt.

Ezért gondolt a Blizzard hogy leredukálja a hatását a már általad is említett dolgokra.

#478 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 04:57

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 21:51

Np, szerintem a hf küldizés vagy pénteken vagy szombaton lesz.

Ugy man oke, csak nehogy ledobja az agyam a gepszijjat D :reszeg:
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#479 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 07:34

Idézet: tomks - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 22:56

Ezért gondolt a Blizzard hogy leredukálja a hatását a már általad is említett dolgokra.

Ez végső soron érthető...tehát ne várjak tőle javulást :mad:
És a knockback esetleg jobb hatásfokkal működne magasabb slvl-en??? :think:

Olvastam sok infot a sorcról, és ellentmondó adatok szorultak közé....nem tudom, hogy melyiknek hihetek, mert nem volt melléírva, hogy mely patch-hez tartozik.
Szóval:

1, Cold mastery tényleg tudja negatívba vinni az immunitással nem rendelkező monszták resistjét? Volt, ahol azt írták, hogy nem.

2, Egy másik helyen azt írták, hogy a CM alapból nem érvényesül a partitagoknak, a sorcnak meg kell HIT-nie az ellent...Ez azt jelenti, hogy arra érvényesül, akit a sorc a bottal a cold jellegű magic előtt orrbaver, vagy maga a cold jellegű mágikus támadás elégséges erre?

Szerk: Olyan oldalt esetleg tudnátok mondani, ahonnan a seteket nyomtatóbarát módon lehetne kinyomtatni képpel, adatokkal együtt? Az összes set itemre gondolok, ami jelenleg a bneten esetleg fellelhető.... :respect:

Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 28. 07:49 -kor

#480 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 09:05

Idézet

1, Cold mastery tényleg tudja negatívba vinni az immunitással nem rendelkező monszták resistjét? Volt, ahol azt írták, hogy nem.

Sztem lemegy az a resist 0 alá simán. Dee aki okos ebből az is szóljon :)

Idézet

2, Egy másik helyen azt írták, hogy a CM alapból nem érvényesül a partitagoknak

Valszeg nem érvénysül mer akkor a sorc olyan lenne mint egy pala vagy nekró, annak meg akkor :think:  (persze lenne értelme csak sztem hülyeség)
Valahogy úgy nézhet ki a dolog hogy a CM től a sorc daját spelljei lesznek olyanok hogy az ellen ellenállása csökken azokkal szemben. Ha jól gondolom.

szerk.: ezt nézted? ha különszeded a frameket akkor pont jónak tűnik

Szerkesztette: tomks 2005. 04. 28. 09:08 -kor

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »