Sorcim elérte a 24-es szintet, amiben van 7 firewall, egy blizzard, (kezdetben glacial spike a falból kirohangálóknak), a többi pedig a szükséges sallang....
amint megjelent a tűzfal és teleport, hirtelen önállóan is életképes karakter lett

. frozen orbot terveztem mellé, ami szintén egy időzített spell, de mivel jól terítenek, és együtt elég kellemesnek tűnt a sebzésük (FW és a mastery 25-ös szinten hozza az 5k/sec sebzést), arra gondoltam, ez nem lesz gond, hiszen egy cold, egy fire, cold, fire,cold .... amig az egyik timerben van, addig megy a másik.
A blizzard skill elérésekor érdekes jelenségre lettem figyelmes: blizzard után hiába váltok át azonnal firewall-ra, nem engedi elsütni. Feltételezem, hogy a meteorral ugyan ez lenne a helyzet. Gondolom, hogy az időzítések nemcsak azt tiltják, hogy ugyanazt lehessen használni idő előtt, hanem egy másik tömegpusztítót sem....ezt viszont sehonnan nem tudtam kiolvasni, mert az Arreat Summiton lévő
"so you may not be able to combine two of the same Casting Delay spell. " szerintem azt jelenti, hogy ugyaolyan típust, pl cold-cold"....
Feltehetően félreértettem/rosszul fordítottam

.
Szóval szerintetek mit jelent pontosan a "two of the same Casting Delay spell" ?
Gyakorlatilag a két fő skillnek nemcsak az egyenkénti használhatósága van korlátozva, hanem egyegyüttes használata is, méghozzá igen erősen.
Lightning oldalon viszont nem látok egyetlen olyan skillt sem, --mégha akár egyágasra fejlesztett is a sorci-- illő méretű sebzése lenne. Mekkora damage kell hellen? általában 10k-s számokkal dobálóznak a nagyok...vagy a kifejlesztett chain lightning elég?
101 pontot szétosztva a lightning skilleken 21-5963 a sima lightning, amire ha figyelembe veszem, hogy ott sűrűn vannak resistek, meg immonok, ez kevésnek tűnik.
Esetleg ismét tévedek vhol?