HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#501 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 29. 08:42

Hali Emberek !
Orommel latom hogy azert pezseg az elet D2 tajan meg ha nem is vagyok mostanaban :)
(Multkor felleptem egy oracskara es volt par kerdes, Evil : mar nem futtatom a cuccot regen, meglett a "faith" - nem erte meg nagyon a belefeccölt időt meg energiat :( - aztan le is kellett allnom a jatekkal, csaladi okok miatt nincs idom leulni a gep ele :( ).

Jok legyetek.
Athos

#502 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 09:15

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 7:08

Hali!
Most valahogy megtetszett a javás ama. :)
Tudnátok segíteni a fejlesztésében?

Javazon :

a lenyeg hogy ez egy ugymond tomeggyilkos kari :) ami kell neki az egy lehetoleg ethereal Titan's upgradelve (igy mar eleg utos fegyvert kapsz) es lightning fury kimaxolva a syn-ekkel. Ugyelj ra hogy legyen boven IAS meg FCR (Increased Attack Speed, Fast Cast Rate). Nagyon nagy vonalakban ennyi lenne egy Javazon. Foleg runoknal szeretik (Baal) mert eszmeletlen modon lekapja az ellent pillanatok alatt, viszont a lightning miatt ne szaladgalj vele nagyon Soulok korul ;)

Athos

#503 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 29. 09:21

Szia Athos!

Kár hogy nem látni téged és ez vonatkozik Verghaustra is!

Faith-ről:
Találtunk egy tökéletes íjjat a Faith-hez, egy 4 lukas grandmatronbow-t +3bow&crossbow skilles. Mérlegeltük a dolgot egyszerűen túl drága a Faith, egy BOTD íjjat pl. sokkal egyszerübb összehozni, vagy ott van a windforce az is állat íjj. BTW ezt az íjjat meg el lehet adni 3-5 ist-ért...

Közérdekü: ( :) )

Ma este leszek szerintem, holnap meg szinte egész nap, a hf-ezésre már úgymond ready a karakterem, most clvl35-ös. Azaz 5 szint a 40-hez megvan 10 perc alatt.
Szóval felőlem lehet ma este vagy holnap a nagy hf party :D

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#504 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 10:06

Idézet: Athos - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 8:15

Javazon :

a lenyeg hogy ez egy ugymond tomeggyilkos kari :) ami kell neki az egy lehetoleg ethereal Titan's upgradelve (igy mar eleg utos fegyvert kapsz) es lightning fury kimaxolva a syn-ekkel. Ugyelj ra hogy legyen boven IAS meg FCR (Increased Attack Speed, Fast Cast Rate). Nagyon nagy vonalakban ennyi lenne egy Javazon. Foleg runoknal szeretik (Baal) mert eszmeletlen modon lekapja az ellent pillanatok alatt, viszont a lightning miatt ne szaladgalj vele nagyon Soulok korul ;)

Athos

Köszi! :respect:
Azt szeretném kérdezni még,hogy az erőre ill. a dexre mennyi kell tenni?A többit tudom,mehet a vitalityre. :)

Szerkesztette: Elrohir 2005. 04. 29. 10:06 -kor

#505 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 10:38

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 9:06

Köszi! :respect:
Azt szeretném kérdezni még,hogy az erőre ill. a dexre mennyi kell tenni?A többit tudom,mehet a vitalityre. :)

Miutan kialakitottal egy egeszseges ponthatart az erore meg a dex-re (annyit rakj ra amennyi kell a cuccaidhoz) nyomj amennyit tudsz a vitality-re, abbol sose eleg hellen :)

Athos

#506 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 10:55

Az, hogy milyen szintű karakter tud megfogni egy rune-word-ös cuccot, az a rune-k szintjétől vagy a befoglaló cucct szintjétől függ?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#507 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 11:33

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 11:55

Az, hogy milyen szintű karakter tud megfogni egy rune-word-ös cuccot, az a rune-k szintjétől vagy a befoglaló cucct szintjétől függ?

A legmagasabb szintű tárgy szintjétől függ, legyen az valami páncél/fegyver vagy rúna.

#508 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 11:39

Idézet: Athos - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 9:38

Miutan kialakitottal egy egeszseges ponthatart az erore meg a dex-re (annyit rakj ra amennyi kell a cuccaidhoz) nyomj amennyit tudsz a vitality-re, abbol sose eleg hellen :)

Athos

Köszi!  :respect:
Még egy kérdés lenne :D :D :a skilleknél a lightning fury +az erősitő skilleken kivűl van ami fontos?
Fontos-e a critical hit ill. az elkerülő skillek,na meg a Valkűr?( 8 pontot tettem rá eddig,hogy meglegyen az 51% dupla sebzés ) :think:

Szerkesztette: Elrohir 2005. 04. 29. 11:39 -kor

#509 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 12:29

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 11:39

Köszi!  :respect:
Még egy kérdés lenne :D :D :a skilleknél a lightning fury +az erősitő skilleken kivűl van ami fontos?
Fontos-e a critical hit ill. az elkerülő skillek,na meg a Valkűr?( 8 pontot tettem rá eddig,hogy meglegyen az 51% dupla sebzés ) :think:

Szerintem Valkyre kötelező skill minden amazonnak... mondhatni a túlélés kulcsa, de az ugye 20 pötty, amivel kiesik az egyik LF synegri skilled... 20%-dam. Mérlegelni kell, hogy mi a fontos.
1.09-ben volt 1 javazonom az kegyetlen volt, a 5 sockos páncél tele 15 IAS + ED jewel-al hát nem kicsit pusztított... most érdemes lehet lightning faceteket pakolni a socketekbe.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#510 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 14:02

Sorcim elérte a 24-es szintet, amiben van 7 firewall, egy blizzard, (kezdetben glacial spike a falból kirohangálóknak), a többi pedig a szükséges sallang....
amint megjelent a tűzfal és teleport, hirtelen önállóan is életképes karakter lett :D . frozen orbot terveztem mellé, ami szintén egy időzített spell, de mivel jól terítenek, és együtt elég kellemesnek tűnt a sebzésük (FW és a mastery 25-ös szinten hozza az 5k/sec sebzést), arra gondoltam, ez nem lesz gond, hiszen egy cold, egy fire, cold, fire,cold .... amig az egyik timerben van, addig megy a másik.
A blizzard skill elérésekor érdekes jelenségre lettem figyelmes: blizzard után hiába váltok át azonnal firewall-ra, nem engedi elsütni. Feltételezem, hogy a meteorral ugyan ez lenne a helyzet. Gondolom, hogy az időzítések nemcsak azt tiltják, hogy ugyanazt lehessen használni idő előtt, hanem egy másik tömegpusztítót sem....ezt viszont sehonnan nem tudtam kiolvasni, mert az Arreat Summiton lévő
"so you may not be able to combine two of the same Casting Delay spell. " szerintem azt jelenti, hogy ugyaolyan típust, pl cold-cold"....
Feltehetően félreértettem/rosszul fordítottam :mad: .
Szóval szerintetek mit jelent pontosan a "two of the same Casting Delay spell" ?
Gyakorlatilag a két fő skillnek nemcsak az egyenkénti használhatósága van korlátozva, hanem egyegyüttes használata is, méghozzá igen erősen.
Lightning oldalon viszont nem látok egyetlen olyan skillt sem, --mégha akár egyágasra fejlesztett is a sorci-- illő méretű sebzése lenne. Mekkora damage kell hellen? általában 10k-s számokkal dobálóznak a nagyok...vagy a kifejlesztett chain lightning elég?
101 pontot szétosztva a lightning skilleken 21-5963 a sima lightning, amire ha figyelembe veszem, hogy ott sűrűn vannak resistek, meg immonok, ez kevésnek tűnik.
Esetleg ismét tévedek vhol? :think:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#511 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 15:30

Casting Delay: vannak olyan skillek, amelyeknek van feltöltődési ideje. Ha egyszer elsütöd, amíg fel nem töltődik, nem tudod használni, de olyan másik skillt sem, amelyik szintén casting delay-es. Ilyenkor használj nem cd-s skillt.

Idézet

Amazon
Poison Javelin - 0.5 seconds
Plague Javelin - 4 seconds
Immolation Arrow - 1 second
Valkyrie - 6 seconds

Sorceress
Fire Wall - 1.4 seconds
Meteor - 1.2 seconds
Hydra - 2 seconds
Blizzard - 1.8 seconds
Frozen Orb - 1 second

Paladin
Fist of the Heavens - 1 second

Druid
Firestorm - 0.6 seconds
Molten Boulder - 2 seconds
Fissure - 2 seconds
Volcano - 4 seconds
Armageddon - 6 seconds
Hurricane - 6 seconds
Werewolf - 1 second
Werebear - 1 second
Grizzly Bear - 1 second

Assassin
Dragon Flight - 1 seconds
Blade Sentinel - 2 seconds
Shadow Warrior - 6 seconds
Shadow Master - 6 seconds

Lightning sebzéshez: a sorcim maximális sebzése Lightning skillel jelenleg 12000...

#512 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 15:36

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 16:30

Lightning sebzéshez: a sorcim maximális sebzése Lightning skillel jelenleg 12000...

Lehet az tobb is, leltem egy light os skillert, ha erdekel :D
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#513 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 15:41

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 16:36

Lehet az tobb is, leltem egy light os skillert, ha erdekel :D

Lehet, hogy érdekelne... :D

Viszont akkor meg kell szabadulnom néhány MF charmtól, de nem igazán lényeges, most 475%-os szinten vagyok.  :)

#514 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 18:33

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 16:41

Lehet, hogy érdekelne... :D

Viszont akkor meg kell szabadulnom néhány MF charmtól, de nem igazán lényeges, most 475%-os szinten vagyok.  :)

Lehet este felnezek, tok tudja, mindenesetre felreraktam, szal meglesz nalam, majd molesztalj ha fent leszek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#515 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 18:44

:grrr:  :grrr:  :grrr:

Keservesen heteken keresztül gyűjtöttem egy um-ra, hogy meglegyen az ik armourom. Most összejött, meghirdettem. Bejött egy figura, dobálta be a trade ablakba, mondom ok. Erre az utolsó pillanatban kicserélte egy Milabrage-ra. Jót röhögött rajtam és kilépett az um-ommal!!! :( :banghead:  :banghead:  :banghead:

Na ez az a pont, ahol az egész netes játéktól elmegy a kedvem :( :( :(

Valami Exterminator_X volt, vigyázzatok vele!

#516 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 18:52

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 19:44

[...]

Kár megjegyezni a nevét, sokan csinálják ugyanis ezt a fajta piszkos kis trükköt sajnos. Valahol az ilyenek miatt nem trédelgetek semmit...

Ja, egyébként van még Milabrega páncélom nekem is, ha kell Um-ért én is szívesen adok... :D

(Bocs!)

#517 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 23:01

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 19:44

:grrr:  :grrr:  :grrr:

Keservesen heteken keresztül gyűjtöttem egy um-ra, hogy meglegyen az ik armourom. Most összejött, meghirdettem. Bejött egy figura, dobálta be a trade ablakba, mondom ok. Erre az utolsó pillanatban kicserélte egy Milabrage-ra. Jót röhögött rajtam és kilépett az um-ommal!!! :( :banghead:  :banghead:  :banghead:

Na ez az a pont, ahol az egész netes játéktól elmegy a kedvem :( :( :(

Egyszer en is megjartam ezen az uton modon, azota 100* is megnezem mire acceptalok ra!Sajat karan...

#518 Felhasználó inaktív   kamandusz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 29. 23:26

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 0:01

Egyszer en is megjartam ezen az uton modon, azota 100* is megnezem mire acceptalok ra!Sajat karan...

Hello!

Anno én is diablóztam de most már a Sacred dobogtatja meg a szívemet! Egy idő után azért kell a változatosság. Remélem lesz Diablo 3  :)

#519 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 08:09

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 19:52

Kár megjegyezni a nevét, sokan csinálják ugyanis ezt a fajta piszkos kis trükköt sajnos. Valahol az ilyenek miatt nem trédelgetek semmit...

Ja, egyébként van még Milabrega páncélom nekem is, ha kell Um-ért én is szívesen adok... :D

(Bocs!)

Igazából nem fogom magam fellógatni, mert elvesztettem mondhatni az "összes vagyonom", ez csak egy jaték. Inkább az keserít el nagyon, hogy vannak ilyen mocsok emberek, akik még a játékot is arra használják, hogy átverjék a többieket. Elronják más szórakozását. Azért lenne néhány ötletem, ha személyesen is találkozhatnánk.  :box2:  :doom:

Időbe telik, mire összeszedek egy újabb um-t, meg mivel a páncél megvan, most a koronára gyűrok.  :smoker:  :D

#520 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 08:58

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 9:09

Igazából nem fogom magam fellógatni, mert elvesztettem mondhatni az "összes vagyonom", ez csak egy jaték. Inkább az keserít el nagyon, hogy vannak ilyen mocsok emberek, akik még a játékot is arra használják, hogy átverjék a többieket. Elronják más szórakozását. Azért lenne néhány ötletem, ha személyesen is találkozhatnánk.  :box2:  :doom:

Időbe telik, mire összeszedek egy újabb um-t, meg mivel a páncél megvan, most a koronára gyűrok.  :smoker:  :D

Este talán lesz egy kis időm, felmegyek kapol majd egy UM ot yóól....  :D

szerk.: milyen korornára is gyüjtesz?

Szerkesztette: Verghaust 2005. 04. 30. 08:59 -kor

"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.