HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#161 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 24. 11:21

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:58

az open wounds és a crushing blow micsoda?

Ha többet akarsz megtudni ezekről a tulajdonságokról is pl. akkor nézz el
IDE

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#162 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 15:17

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:44

Tal rasha úgy eldöngölte a 20-as szintű zealadinomat, hogy csak úgy füstölt :mad: .....kénytelen voltam segítséget kérni. Mi lesz így a későbbiekben?

Aze 20 as szintbol meszemeno kovetkezteteseket ne vonjunk le, ha maxolva lesznek a fo skillek es megfelelo cumok lesznek rajtad megbosszulhatod magad :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#163 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 15:32

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:44

Tal rasha úgy eldöngölte a 20-as szintű zealadinomat, hogy csak úgy füstölt :mad: .....kénytelen voltam segítséget kérni. Mi lesz így a későbbiekben?

Tal Rashán Mephisto-t érted? Azért azt lvl20-on már illendő elkalapálni egyedül egy paladinnak, mármint ha vannak normálisabb cuccai persze (pl. ekkor már lehet használni a Milabrega szetet, az már +3 pala skillt ad).

#164 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 15:57

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 16:32

Tal Rashán Mephisto-t érted? Azért azt lvl20-on már illendő elkalapálni egyedül egy paladinnak, mármint ha vannak normálisabb cuccai persze (pl. ekkor már lehet használni a Milabrega szetet, az már +3 pala skillt ad).

Azt a marhanagy mirelit pókot, vagy homárt vagymittoménmit, aki Tyraelt őrzi az act 2 végén.
és olyat honnan tudok szerezni? Eddig csak Hsaru's készletből van egy pajzsom, meg egy övem, de ez is úgy, hogy ezeket a korábbi, elkezdett, aztán 15-ös szint körül abbahagyott kettő barbártól és egy paladintól mentettem át.
nyakékből egy all resist +6-om van, gyűrűből meg két replenish life +5, a páncélom meg egy 90-es plate, ami két rúnával fel van húzva 120-ra. Ezen kívül cserére esélyem sincs, hiszen magamnak sem találtam más normális eszközt, nemhogy cserére.
:confused: Talán annyi, hogy találtam egy "Dread song orb"-ot, ami összességében 5 sorceress skillt ad (3+1+1, fejből nemtommit) a 40 vagy hatvan poison damage +miegymás mellé. De ez sem kellett senkinek, pedig kérdezgettem. Nemtom mennyit érhet, act kettőben a boltosok még a max 10000-et ajánlották érte.
meg ahogy nézem, valami hasonlóm is van, mint az infernal cranium nevű necro sapka(lehet, hogy pont az), de mivel csak az az egy darabja van meg a készletnek, nekem csak 3 a defense.

És mostmár az íjász kisérőm is rendszeresen elhalálozik, nem is igazán éri meg mindig felmenni feltámasztatni.

Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 24. 16:02 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#165 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 16:45

Ha megvan a 100-as erőd, akkor átmenetileg fel tudok ajánlani egy full Milabrega setet, esetleg 70-es erőnél szóba jöhet a Sigon is, persze abból is van full. Majd szólj rám, ha fennvagy.  ;)
Ezek a setek nightmare-n már nem a legjobbak, hellen meg öngyilok ilyenbe császkálni, de normálon jók.

Szerk.: Ha Durielt nem tudod leverni 20-as szinten, akkor tényleg rád fér valami jobb cucc... :D

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 03. 24. 16:47 -kor

#166 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:01

Igazából ez a szar, hogy ha nincsenek normális cuccaid, akkor csak vergődsz. De honnan lehetne egy kezdőnek normális cuccai? Trade-re beállítani az alacsony szinten talált cuccokkal meg csak lol-ozást, meg idiótázást (volt ilyenben részem) kapsz. Szóval a régi játékosoknak áll a világ. Aki ritkán játszik, vagy nincs mellette magas szintű karija, annak elég lassú előrehaladni. :( :( :(
Persze partiban jobban lehet, de akkor meg csak téptem a hajam, hogy mindenki mindent felkapkodott előlem.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#167 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:57

Nos három út van, egy kezdő számára:

1. szerez barátokat akik néhanapján megdobnak jó kis cuccokkal(szvsz ez a legegyszerübb :) )
2. elkezdeni gyűjteni a perf. gemeket mint a güzü és tradre menni velük. 20 db-ért már kapsz pul-t, 40-ért meg um-ot. Pul-ért, um-ért már elég jó cuccokat össze lehet hozni.
kiindulási alapnak, hogy mi mennyit ér ezt az oldalt ajánlom: http://www.diablo2.rubix.org/itam.php
3. Szerencse :). Volt hogy kezdő koromban csak úgy bejött egy sorci és mindenféle cuccokkal megdobott, vagyis public game-kban kell mozogni, vagy sok olyan game is van ahol free-ben adnak cucokat.

Szerkesztette: td 2005. 03. 24. 18:57 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#168 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:01

Kezdo emberkeknek inkabb javaslok egy full fire vagy ketagas mf sorcit, NM andit konnyen le lehet tolni, gagyi cuccokkal is helyes skillelosztassal, aztan ha van par jobb cucc is, akkor hell andi is viszonylag konnyen borul fb tol, mivel -50% fire res el rendelkezik.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#169 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:03

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 19:01

Kezdo emberkeknek inkabb javaslok egy full fire vagy ketagas mf sorcit, NM andit konnyen le lehet tolni, gagyi cuccokkal is helyes skillelosztassal, aztan ha van par jobb cucc is, akkor hell andi is viszonylag konnyen borul fb tol, mivel -50% fire res el rendelkezik.

:respect: ez is milyen igaz!

Majd figyeld meg, ladder reset után mindenkinek mf sorcija lesz az első karija :)

Kép

#170 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:31

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 19:03

:respect: ez is milyen igaz!

Majd figyeld meg, ladder reset után mindenkinek mf sorcija lesz az első karija :)

Ebben a sessionban mi "hwsw" sek igy kezdtuk.Hogy orult az ember egy vipemaginak, meg az elso skulli es csakonak.

#171 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:52

Én is szívesen adok egy unique kardot, amit lvl26 már tudsz fogni (blacktongue vagy mi), már rég nem használom. Persze, ha karddal nyomulsz. De ha mondod, mi kell, akkor gondolok rád, ha találok, én így is olyan mindent-felszedős-megnézegetős vagyok :)

Nekem is akkor indult be a pályafutásom, mikor a csapat telepumpált zsíros falatokkal, hogy Allah növessze nagyra szakállukat  :respect:   :respect:   :respect:  :D :D :D

Ja, most látom, ez kétkezes kard, ha pajzsod is van, akkor nem jó. Mindegy, majd eldöntöd.

Szerkesztette: pig 2005. 03. 24. 20:05 -kor

#172 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 08:31

Idézet: pig - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 20:52

Én is szívesen adok egy unique kardot, amit lvl26 már tudsz fogni (blacktongue vagy mi), már rég nem használom. Persze, ha karddal nyomulsz. De ha mondod, mi kell, akkor gondolok rád, ha találok, én így is olyan mindent-felszedős-megnézegetős vagyok :)

Nekem is akkor indult be a pályafutásom, mikor a csapat telepumpált zsíros falatokkal, hogy Allah növessze nagyra szakállukat  :respect:   :respect:   :respect:  :D :D :D

Ja, most látom, ez kétkezes kard, ha pajzsod is van, akkor nem jó. Mindegy, majd eldöntöd.

kard + pajzs a felállás, amivel próbálkozok. (jelenleg egy normál speedes warhammer)
Én is lassan játszok, egy adott pályát szeretek rendesen letakarítani, minden zugot megnézni. :D
Jelenleg egy Hsaru's csizmám hiányzik, akkor legalább lenne egy akármilyen készletem.
Egyébként igazából nekem a trade nem jelent sokat, mert nem fogom nézném azt, hogy az akármelyik oldalno mit írtak az értékére. Ha én nem tudom használni, számomra szinte értéktelen, ha meg tudnak érte adni valamit, ami nekem is jó/jobb a meglévőnél, szívesen odaadom. Szerintem.
Ezért írtam korábban, hogy jelenleg van egy nekró sapkám, és egy botom is, ami jónak tűnik, ha kell vkinek, odaadom szívesen, akár freeben is. Nekem csak a ehlyet foglalja, annyi időm meg nincs, hogy órákig benn lessek a cseten, és hatszázezerszer megkérdezzem, kell-e vkinek. Inkább játszok, annak a hangulata nekem jobban tetszik. ráadásul ha játszok, a karakter is fejlődik, és akkor is van esélyem (ha mégoly kevés is) találni tárgyakat. Semmivel nem tartom valószínűbbnek, hogy vki bejön, és hozzámvág egy használható tápos lovagcumót, minthogy magam találjam meg. Azért nem, mert úgyis kérne érte valamit, de tutira nem azt, ami nekem is van.

A perfect gemekkel kapcsolatban az a gondom, hogy mikor az első karakteremtől mentettem át a chipped gemeket, a cuccoláskor a pályát felügyelő tápok megkérdezték, hogy azt ugyan minek cuccolom át. Megmondtam, hogy csóró vagyok :cool: , jót vidultunk rajta.
De a lényege az, hogy a negyedik karakteremmel tartok ot, hogy normál típusú gemjeim vannak, mert megtartottam a korábbiakat, és azokat is összeraktam. Szóval ez sem olyan járható út, és itt nem azt mondom, hogy a játékidőn múlik, hiszen a karakterem olyan fejlett, mint amennyit játszottam vele. ennyit dobott a progi négy karakter 20-as szintje alatt. ha még mindig az elsővel játszanék, még ennyim sem lenne. Ha többet játszok, még fejlettebb, de akkor meg nem lehet ehhez a szinthez viszonyítani a problémákat.

Mi az a ladder reset és mf sorci?

pul, um satöbbi...azt sem tudom, mire jók.......az alaptípusok, na azok az igaziak :D

Tehenezni mindenki csak egyszer mehet minden szint után, esetleg többször is lehet nyitni a kaput a pályára, ha a bociking nem kerül levágásra?
oda érdemes meghívni embereket, vagy tutira összeszedik előlem az összes jó cuccot?

Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 25. 08:34 -kor

#173 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:16

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 9:31

kard + pajzs a felállás, amivel próbálkozok. (jelenleg egy normál speedes warhammer)
Én is lassan játszok, egy adott pályát szeretek rendesen letakarítani, minden zugot megnézni. :D
Jelenleg egy Hsaru's csizmám hiányzik, akkor legalább lenne egy akármilyen készletem.
Egyébként igazából nekem a trade nem jelent sokat, mert nem fogom nézném azt, hogy az akármelyik oldalno mit írtak az értékére. Ha én nem tudom használni, számomra szinte értéktelen, ha meg tudnak érte adni valamit, ami nekem is jó/jobb a meglévőnél, szívesen odaadom. Szerintem.
Ezért írtam korábban, hogy jelenleg van egy nekró sapkám, és egy botom is, ami jónak tűnik, ha kell vkinek, odaadom szívesen, akár freeben is. Nekem csak a ehlyet foglalja, annyi időm meg nincs, hogy órákig benn lessek a cseten, és hatszázezerszer megkérdezzem, kell-e vkinek. Inkább játszok, annak a hangulata nekem jobban tetszik. ráadásul ha játszok, a karakter is fejlődik, és akkor is van esélyem (ha mégoly kevés is) találni tárgyakat. Semmivel nem tartom valószínűbbnek, hogy vki bejön, és hozzámvág egy használható tápos lovagcumót, minthogy magam találjam meg. Azért nem, mert úgyis kérne érte valamit, de tutira nem azt, ami nekem is van.

A perfect gemekkel kapcsolatban az a gondom, hogy mikor az első karakteremtől mentettem át a chipped gemeket, a cuccoláskor a pályát felügyelő tápok megkérdezték, hogy azt ugyan minek cuccolom át. Megmondtam, hogy csóró vagyok :cool: , jót vidultunk rajta.
De a lényege az, hogy a negyedik karakteremmel tartok ot, hogy normál típusú gemjeim vannak, mert megtartottam a korábbiakat, és azokat is összeraktam. Szóval ez sem olyan járható út, és itt nem azt mondom, hogy a játékidőn múlik, hiszen a karakterem olyan fejlett, mint amennyit játszottam vele. ennyit dobott a progi négy karakter 20-as szintje alatt. ha még mindig az elsővel játszanék, még ennyim sem lenne. Ha többet játszok, még fejlettebb, de akkor meg nem lehet ehhez a szinthez viszonyítani a problémákat.

Mi az a ladder reset és mf sorci?

pul, um satöbbi...azt sem tudom, mire jók.......az alaptípusok, na azok az igaziak :D

Tehenezni mindenki csak egyszer mehet minden szint után, esetleg többször is lehet nyitni a kaput a pályára, ha a bociking nem kerül levágásra?
oda érdemes meghívni embereket, vagy tutira összeszedik előlem az összes jó cuccot?

Ha kardos vagy, akkor miért hammerrel nyomulsz? Találni nem fogsz ilyen szinten, de sajnos adni is nehezen fogunk, mert még nem tudod használni a jobbakat. De azért modntam, hogy ha találok vmi neked használhatót, akkor majd elrakom. Sajnos pont nemrég adtam el egy jó pajzsot :(
A trade-lés nekem csak arra jó, hogy megpróbáljam használhatóra, vagy kisebb mérteűre cserélni a számomra nem használható cuccokat. Persze a rutintalanságom miatt, eddig inkább elszórtam őket és buktam a dolgokon.
Viszont én is minden gemet összeszedtem, kockáztam, persze ez időigényes, de összegyűlt vagy 15 pgem. Sajnos jól elszórtam semmiért traden  :omg:
De kezdő karakterrel csak gyűjtögetni lehet, én se láttam még sol-nál nagyobb rune-t, így lvl60-n. De úgyis a játék a lényeg. Az mf (ha jól tudom mf=magic find azaz gyűjtögető :) ) runok már kicsit unalmasak lehetnek.

Ja, viszont amut, gyűrűt, lehet tudok adni használhatót.

#174 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 11:16

Idézet: pig - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 11:16

Ja, viszont amut, gyűrűt, lehet tudok adni használhatót.

Azt bizony megköszönném  :respect:
Egyetlen karaterrel játszok, annak is vaakuum a neve, és a fentebb leírt szeretem átlátni a pályák tisztaságát stílus fényében saját játékot szoktam indítani hun_vaakuum néven.

azért hammerral nyomulok, mert a jelenleg kovácstól megvehető egykezes (végülis nem a kard, hanem az egykézzel foghatóság a lényeg!!!) fegyverek közül ez a legerősebb, és a dzsungelben azok a kis rohangálós-köpőcsöves figurák egy(max 2) találattól megfexenek. :D
Amúgy a tüzet fújkáló emeletes verziót már nehezebb lecsapni, mert nagyon hamar nullközeli állapotba viszi az életerőmet. Ha le tudom chargolni az elején, akkor nincs gond, de vészes, mert a hammer sebessége miatt ha körbevesznek, csak lassan tudom kivágni magam, és az meg ha közben fújkálgat....az  nem jó  :(  Néha a charge sajnos felakad útközben, és akkor nehéz újra becélozni, mert közben már elkezd "Tüzelni" :D
Amúgy a normál attack speed az nagyon lassú, hiszen a lomhán repülő, fészküket védő (nemtommianeve-típusú) madárszerűségeket sem tudja lecsapni, hiába éri utol, mire ütne, pont nem találja el, mert az lassan továbbkúszott a légben.

#175 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 11:37

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 12:16

Azt bizony megköszönném  :respect:
Egyetlen karaterrel játszok, annak is vaakuum a neve, és a fentebb leírt szeretem átlátni a pályák tisztaságát stílus fényében saját játékot szoktam indítani hun_vaakuum néven.

azért hammerral nyomulok, mert a jelenleg kovácstól megvehető egykezes (végülis nem a kard, hanem az egykézzel foghatóság a lényeg!!!) fegyverek közül ez a legerősebb, és a dzsungelben azok a kis rohangálós-köpőcsöves figurák egy(max 2) találattól megfexenek. :D
Amúgy a tüzet fújkáló emeletes verziót már nehezebb lecsapni, mert nagyon hamar nullközeli állapotba viszi az életerőmet. Ha le tudom chargolni az elején, akkor nincs gond, de vészes, mert a hammer sebessége miatt ha körbevesznek, csak lassan tudom kivágni magam, és az meg ha közben fújkálgat....az  nem jó  :(  Néha a charge sajnos felakad útközben, és akkor nehéz újra becélozni, mert közben már elkezd "Tüzelni" :D
Amúgy a normál attack speed az nagyon lassú, hiszen a lomhán repülő, fészküket védő (nemtommianeve-típusú) madárszerűségeket sem tudja lecsapni, hiába éri utol, mire ütne, pont nem találja el, mert az lassan továbbkúszott a légben.

Pedig a war hammer palánek normál sebességű, azaz nem is slow. Bár én ezt sose értettem, hogy mi logika van abban, hogy pl egy maul a barbárnak (aki erős) slow, míg egy druidána (aki nyeszlett varázsló :D ) meg fast  :think:

Akkor szétnézek a ládámban, aztán ha este bent leszel, megkereslek. Felveszlet friendlistába, az én accom: Eustace.

Mit jelent az, hogy pl: Level 13 Spirit of Barbs (33 Charges) egy cuccnál? Classtól függetlenül megkapja ezt a skillt? És mi charges?

#176 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:43

Bocs az OFF-ért...

Diablo 1-ben egypöttyös lett a warriorom (lvl24)!!! (Ami annyit jelent, hogy normal szinten leöltem Diablo-t)
Csak felmentem kipróbálni, hogy dio1-ből tudok-e üzenni Dio2-be (egyébként igen  ;) ), és egy srác felajánlotta, hogy elvisz az öregig.  :)

#177 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:15

act 3 zsoldosnak milyen fegyvert lehet adni a kezébe? és milyet érdemes?

#178 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:50

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 21:15

act 3 zsoldosnak milyen fegyvert lehet adni a kezébe? és milyet érdemes?

Egykezes kardokat (mármint ha az Ironwolf varázslókra gondolsz). Az tudni kell, hogy a fegyvere sebzése hozzáadódik a varázslatai sebzéséhez, ezért megéri a minél nagyobb damage a fegyveren.

#179 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:16

Kéne egy kis segítség, anno, réges-rég volt egy olyan program (cheat?), amivel el lehetett érni, hogy a Diablo 2 LOD-ot kétszer elindítani egy gépen, helyi lanként futva látta egymást, és így akár két offline karakter között lehetett cuccokat adogatni. Nekem erre a programra lenne szükségem. És ha esetleg egy működőd savegame editort is tudna valaki passzolni 1.10-eshez, azt is megköszönném. Aki tud kérem segítsen.

(Tudom, pfuj csúnya csít és egyebek, de  én úgy vagyok vele, hogy single-ben mindenki annyit csal, amennyit nem szégyel, multiban viszont nuku. Netes pálya futásom alatt, soha egy aim-et ki sem próbáltam, pedig anno, van már 7 éve is, hogy Quake 1-gyel kezdtem. Valahogy singleben nincs akkora türelmem és féltem az időt is.)

Szerkesztette: Daihelyon 2005. 03. 26. 12:17 -kor

Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#180 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 14:30

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:16

Kéne egy kis segítség, anno, réges-rég volt egy olyan program (cheat?), amivel el lehetett érni, hogy a Diablo 2 LOD-ot kétszer elindítani egy gépen, helyi lanként futva látta egymást, és így akár két offline karakter között lehetett cuccokat adogatni. Nekem erre a programra lenne szükségem. És ha esetleg egy működőd savegame editort is tudna valaki passzolni 1.10-eshez, azt is megköszönném. Aki tud kérem segítsen.

Megtaláltam, amit kerestem, egy eldugott cd-n rajta volt.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.