HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#261 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 09. 10:04

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 17:34

Tegyél egy pontot a berserk-re, a +skill növelők miatt elég nagy sebzése lehet, de már egyes szinten is elég jó, ez a skill 100%-ban magic sebzéssé alakítja a damage-od, az IM csak a fizikai sebzést veri vissza rád. Én amikor látom hogy oblivionok vannak akkor átváltok berserk-re és gyorsan kinyírom a mágusokat akik IM átkot tudnának a fejemre szórni. De még így is megszívom párszor amikor túl gyorsan castolják rám, főleg ww közben tud kellemes lenni... :D

Üdv: Dan

Kösz az ötletet a berserkről, szerintem még most is ütném a fizikai immun ancient-t. Így viszont nem jelentettek gondot.

Egyébként mi tud IM-t nyomni? Csak az obli knightok?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#262 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 09. 20:17

Még nem tartok Hellen, se Nightmare-en, de elkezdtem egy BoneNecrot, hogy pure magic sebzéssel szétlövöldözzem minden szörny seggét.
Naon tetszik, jó a synergy-rendszer is, nem kell sok pontot elszórni felesleges skillekre, igaz, egyáltalán nem is party-friendly a szentem.
Teeth-Bone Spear-Bone Spirit-Bone Wall-Bone Cage adják a fő skilleket, míg a Bone Armorra egy pont jut, de jelentősen erősödik a synergy miatt (BW és BC), valamint majd +skillerektől, ha lesznek.
Még használható Voodoo Head-et nem találtam, úgyhogy pajzs van a kezemben, 3 gemmel a jobb resistekért.
Gondot jelent, hogy 18.szintig nincs támadó varázslat a Teeth-en kívül, ami tömeg ellen igen jó, de egyedülálló (fő) szörnyek ellen szoponc, mert pl. a Charged Bolttal ellentétben egy ellent egy sorozatból csak egy fog találhat el, így idő és csicsóigényes a lenyomásuk, hangsúlyozom, egyelőre.

Na majd írok, hogy mire jutottam, ha túlleszek Act1-en. LOL.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#263 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 09. 20:20

Egyébként Pig kérdésedre a válasz igen, tudtommal csak az ObliKni nyomnak IM-et. Zealadinnal elég kellemetlen, mert ott nincs Bözörk, viszont van elég nagy sebzésű, gyors ütéssorozat, ami egyenlő boááááá...... és vissza a hulládért.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#264 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 09. 20:32

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. ápr. 9., szombat - 21:17

Még nem tartok Hellen, se Nightmare-en, de elkezdtem egy BoneNecrot, hogy pure magic sebzéssel szétlövöldözzem minden szörny seggét.
[...]

Tudom ajánlani, hogy használj Holy Freeze aurás csicsót amelyiknek egy Insight-ot raksz a kezébe, akkor folyamatosan lehet lövöldözni a Bone Spiriteket, sose fogy el a manád. Na persze érdemes kihasználni a Marrowwalk adta jó kis bónuszt is (vagyis még csak véletlenül se tegyél Bone Prisonra...  ;) )
Nekem egy summonos nekróm van, de a BS sebzése olyan 1200-1300 körül van, tulajdonképpen elég jól tudom használni amíg nem jön össze a focicsapat.

#265 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 10. 23:46

Még mindig megvan a Marrowalk bug?
Pedig elvileg a tárgy által adott skillek nem számítanak bele a synergybe, csak a ráköltött, hard (earned) pointok. Mégis ad lvl 33-nyi BP-t ???

#266 Felhasználó inaktív   TomAce 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 09:09

Egy-ket nagyon kezdo kerdes :D

Kezdo kozelharcos (kard) Barbar kari fejlesztesre tudtok tippet adni?

Egyaltalan a ketkezben ket kulonbozo fegyver, hogy mukodik?, mindkettovel ut, es mindketto bonuszait megkapja a kari?

#267 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 09:23

Idézet: TomAce - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 8:09

Egy-ket nagyon kezdo kerdes :D

Kezdo kozelharcos (kard) Barbar kari fejlesztesre tudtok tippet adni?

Egyaltalan a ketkezben ket kulonbozo fegyver, hogy mukodik?, mindkettovel ut, es mindketto bonuszait megkapja a kari?

Érdemes megnézni a diablo.hu tudásfáját,meg ezt az oldalt.Ez utobbin különböző karifejlesztések vannak(angolul).
:)

#268 Felhasználó inaktív   TomAce 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 09:50

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 9:23

Érdemes megnézni a diablo.hu tudásfáját,meg ezt az oldalt.Ez utobbin különböző karifejlesztések vannak(angolul).
:)

Koszi, az elobbit mar neztem, megnezem a masikat is.
De kicsit ellentmondanak egymasnak a leirasok  :D

#269 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 10:16

Ez a  marrowwalk micsoda? tárgy?

A péntek este kreált assassinom (trappassin-ghost) szombat hajnalra meglépte az 52-es szintet, de a baalrunok szomorú tapasztalattal gazdagítottak. Akartam egy happy karaktert, amivel jóól lehet csapatban nyomulni, és mf célokra is megfelelne a hatékony tömegpusztításával. Sajnálatosan assassin csak villám és tűz sebzésű csapdákat tud rakni, melyekből is elvileg a death sentry lenne egy viszonylag használhatósabb a lighning sabzés és hullarobbantás miatt. igen ám, de egyszerre öt (5!!!) darab csapdánál nem lehet többet lerakni, mert akkor a korábbiak eltűnnek. Ez szerintem felettéb visszaveszi a játszhatóságot, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a fizikai sebzése sem túl nagy.
normál szinten baalrun alatt az utolsó két garnitúra szörnyei egész jól ellenálltak a 20-as szintű death sentryknek is. (közérthetőbben barbár és paladin közelharcos nélküli esetekben igen nagyon szaladnunk kellett.) :mad:
Ebből a karakterből még a blade furyhoz lehetne a mérgezés képességet fejlesztgetni, ami kb 450 méregsebzést ad, de kis sebzésű fegyver esetében az egész blade fury nagyon gagyinak tűnik.
Konklúzió: nekem ez a karakter nagyon nem jött be. :(
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#270 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 10:29

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 9:16

A péntek este kreált assassinom (trappassin-ghost) szombat hajnalra meglépte az 52-es szintet, de a baalrunok szomorú tapasztalattal gazdagítottak. Akartam egy happy karaktert, amivel jóól lehet csapatban nyomulni, és mf célokra is megfelelne a hatékony tömegpusztításával. Sajnálatosan assassin csak villám és tűz sebzésű csapdákat tud rakni, melyekből is elvileg a death sentry lenne egy viszonylag használhatósabb a lighning sabzés és hullarobbantás miatt. igen ám, de egyszerre öt (5!!!) darab csapdánál nem lehet többet lerakni, mert akkor a korábbiak eltűnnek. Ez szerintem felettéb visszaveszi a játszhatóságot, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a fizikai sebzése sem túl nagy.
normál szinten baalrun alatt az utolsó két garnitúra szörnyei egész jól ellenálltak a 20-as szintű death sentryknek is. (közérthetőbben barbár és paladin közelharcos nélküli esetekben igen nagyon szaladnunk kellett.) :mad:
Ebből a karakterből még a blade furyhoz lehetne a mérgezés képességet fejlesztgetni, ami kb 450 méregsebzést ad, de kis sebzésű fegyver esetében az egész blade fury nagyon gagyinak tűnik.

Igen marrowwalk egy tárgy(csizma).
Én is most kezdtem egy assát,még csak 18-as,de nem rossz.A csapdákat nem fogom fejleszteni,mert nem igazán erősek :(.Csak a Blade Fury-ra fog pontot adni,mert nagyon megtetszett :).Az a jó benne,hogy a sebzéséhez hozzáadodik a fegyvered +3/4 sebzése.És távolról is rendesen lehet apritani az ellent.:)
-/A fateromnak az egyik szörny dobott egy bartuc-ot :),csak el kell érnem a 42. szintet.:)/-

#271 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 11:37

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 11:29

Csak a Blade Fury-ra fog pontot adni,mert nagyon megtetszett :).Az a jó benne,hogy a sebzéséhez hozzáadodik a fegyvered +3/4 sebzése.És távolról is rendesen lehet apritani az ellent.:)

Nekem is tetszett a blade fury, de az a bajom vele, hogy hiába az attack speed növelés, az bizony semmivel nem dobálja gyorsabban a csillagokat....ezért próbáltam a fast cast jellegű charmokat és amuletteket, de az sem hatott rá egy fikarcnyit sem. Nekem összességében a blade fury skill a poisonnal együtt (az a pók, amit 30-as szinttől lehet fejleszteni) is gyengének (és legfőképpen lassúnak!!!) tűnt. 50-es szintű karakteremet a baalrun alatt baaltól egészen a lejáratig viszakergették néha a bladefury, poison és a csapdák ellenére. Ez sztem szégyen. :reklamacio:, azok után, hogy a 40-es zealadinom vígan leaprítja őket.

#272 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 11:45

Nem dobálja gyorsabban...hm...kár :(
Én a phoenix strikeot fogom maxig nyomni meg Dragon Clawot + Claw Mastery +még rádobok néhány pontot a Cobra Strikera is.10-10 pont a weapon blockra és a burst of speedre.:)

#273 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 13:30

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 12:45

Nem dobálja gyorsabban...hm...kár :(
Én a phoenix strikeot fogom maxig nyomni meg Dragon Clawot + Claw Mastery +még rádobok néhány pontot a Cobra Strikera is.10-10 pont a weapon blockra és a burst of speedre.:)

ezek a strike jellegű támadások sztem csak talonba teszik a bónusz sebzést, és az assa feje fölött keringő bigyókkal jelzik, hogy a megfelelő támadás típus esetén melyik charge bónuszt fogják adni. tehát ahhoz, hogy érvényesítsd pl a "charge 3" hatását, ahhoz háromszor el kell találnod ezzel az akármelyik strike-al, majd el kell rajta sütni egy normál, vagy dragon-claw támadást, ami aktiválni fogja a bónuszt. ha ezeket a sebzés értékeket összeadom, akkor az jön ki, hogy az első három támadás nem sebez nagyot, csak a negyedik, majd jön újabb három alacsonyabb sebzésű támadás majd egy ismét nagyobb ....
Szerintem így ha négy támadásra átlagoljuk a damaget, még ez is nagyon kevésnek tűnik. Én így értelmeztem.

Ha nagyon félreértettem ezen hatásmechanizmusokat, légyszi közöljétek velem.  :respect:

#274 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 11. 13:35

Evil, Athos, Verghaust! Mi van veletek? Már jó rég láttalak titeket fennt... Nem ám WOW-oztok?!? :D

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#275 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 14:21

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 11:16

Trapsin szigoruan csak lightning alapu, a tobbi shit.Maxoltad a synergiket?Hellen az en 10k s sebzesem nem tunik kevesnek :D ,szal erosen cuccfuggo, hogy mennyire lesz eletkepes a kari.Amugy az elozo oldalon linkeltem trapsin leirast, en az alapjan gyartottam le az enyemet es nagyon bevallt, mind PvP es PvM ben.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#276 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 11. 14:22

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 14:30

Ha nagyon félreértettem ezen hatásmechanizmusokat, légyszi közöljétek velem.  :respect:

Jól értelmezted.

BTW ha mindenáron közelharcos karit akarsz, a legjobb választás a barbár.
Nagyon sokféle fegyverre tud szakosodni és az IK barbár nagyon brutális. Meg persze mostmár tudom hogy a polearm-os baba is ;)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#277 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 14:25

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 14:35

Evil, Athos, Verghaust! Mi van veletek? Már jó rég láttalak titeket fennt... Nem ám WOW-oztok?!? :D

WoW, az valami betegseg? :D ,amugy nem, sok a melo, meg a hetvegen vegig hanytam, no nem betegseg miatt :D :reszeg:  Kép
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#278 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 14:33

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 15:21

Trapsin szigoruan csak lightning alapu, a tobbi shit.Maxoltad a synergiket?Hellen az en 10k s sebzesem nem tunik kevesnek :D ,szal erosen cuccfuggo, hogy mennyire lesz eletkepes a kari.Amugy az elozo oldalon linkeltem trapsin leirast, en az alapjan gyartottam le az enyemet es nagyon bevallt, mind PvP es PvM ben.

ez a 10 k sebzés trappassinra vonatkozik? :confused:

Én is azon információkból válogattam (még meg sem köszöntem:THX) azért is írtam olyan tudálékosan, hogy trappassin-ghost. tény, hogy most egy 50 körüli sebzésű balta van a kezében, amihez használja a poisont, így sebez is valami 200 körül, de nekem az a szívfájdalmam, hogy tényleg nagyon langyos tempóban attackol. sem azt nem tapasztaltam, hogy gyorsabban kezdené el osztani a csillagokat, sem azt, hogy a csillagok sűrűbben, rövidebb időközönként követnék egymást. sztem ezt a skillt elfelejtették rendbe szedni a 10-es patcben. persze ha a 10k damage a te blade furydra vonatkozik, (vagy netalán a death sentryre) akkor bizony valamit  láma módon nagyon  :rolleyes: elszúrtam.

#279 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 11. 14:44

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 15:25

WoW, az valami betegseg? :D ,amugy nem, sok a melo, meg a hetvegen vegig hanytam, no nem betegseg miatt :D :reszeg:  Kép

:D akkor jó, azt hittem beleuntál a dologba vagy WOW-os hittérítők kopogtattak az ajtódon...

Mondjuk mostanában én is ritkábban vagyok, asszonyra rájött a sims mánia megint, én meg rágyógyultam az új divx-es játékosra, szal elvagyunk... :)

Majd nyomhatnánk bocirunokat, meg baalrunokat, ha elegen leszünk. Néha summer-el meg laca-val hármasban toljuk a bociknak, hátha pottyan valami, na meg a boci gyilkolászás se uccsó élvezet :)

szerk: amugy mostanában hell hf-re gyúrt karikat gyártok, eddig kész van egy baba, night hf-en egy pul eset neki :) Metódus: eltolom hamarjában lvl 50-ig(normal baalrunon simán megvan) aztán jöhet a hell hf küldi, ennyi. Aztán megy kukába a kari... Egy-két hét alatt kissebb-nagyobb szerencsével egy aprócsak vagyon összejöhet. :) Tudom van egyszerübb módszer(level 1-es karikat végig húzni), de ahhoz több ember kell és most jóformán csak egyedül voltam fennt.

Szerkesztette: td 2005. 04. 11. 14:52 -kor

Kép

#280 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 15:24

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 15:44

szerk: amugy mostanában hell hf-re gyúrt karikat gyártok, eddig kész van egy baba, night hf-en egy pul eset neki :) Metódus: eltolom hamarjában lvl 50-ig(normal baalrunon simán megvan) aztán jöhet a hell hf küldi, ennyi.

öööööö a hf minek a rövidítése??? :think:

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16