HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#2901 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 06. 16:09

:offtopic:
használ valaki mx500-at diablóra xp alatt?
Újra kellett pakolnom a driverét, mer a mocsok word nem volt hajlandó a szkrollozást rendesen kezelni, azóta viszont a két oldalsó gombot a dio ALT-nak látja...őrület, hogy egy rohadt eger beállítást nem lehet megmagyarázni a windowsnak,. most word alatt megy rendesen, de a dióba kellene az a két gomb, márcsak a megszokás miatt is. :respect:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2902 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 16:14

milyen ket oldalso gombot? a ctrl-okat? vagy egernek van valami extra plusz ket gombja?

Szerkesztette: shoushin 2005. 08. 06. 16:14 -kor

#2903 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 16:19

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 17:14

milyen ket oldalso gombot? a ctrl-okat? vagy egernek van valami extra plusz ket gombja?

a logitech mx 500-as egéren a nagyujjnál lévő két elnyújtott ovális gombot. A MouseWare 9.80 enu driver alapbó win alatt Browser Forward és Browser Back funkcióra állítja be.
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2904 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:33

Hmm... Látom még nem "dicsekedett" senki... Sikeresen csináltunk délután egy Hellfire Torch projektet, nem is olyan sokszor haltunk meg... :rolleyes:  (én nekróval legalább 6-7szer). Az eredmény egy barbár torch lett.

A taktikánk szerintem jó lett volna, de már megint úgy jártunk, hogy a teleport kaputól nem sokkal ott lebzselt egymás mellett Baal és Mephisto. Talán azt kellene csinálni, hogy miután mindenki lement, elrohanunk az egyik sarokba ahelyett, hogy harcba keverednénk, hogy tisztán visszajöhessenek az elhullottak. Persze így utólag könnyű okosnak lenni, ott hirtelen mozdulni se lehetett.  :)

#2905 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:59

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 18:33

Hmm... Látom még nem "dicsekedett" senki... Sikeresen csináltunk délután egy Hellfire Torch projektet, nem is olyan sokszor haltunk meg... :rolleyes:  (én nekróval legalább 6-7szer). Az eredmény egy barbár torch lett.

A taktikánk szerintem jó lett volna, de már megint úgy jártunk, hogy a teleport kaputól nem sokkal ott lebzselt egymás mellett Baal és Mephisto. Talán azt kellene csinálni, hogy miután mindenki lement, elrohanunk az egyik sarokba ahelyett, hogy harcba keverednénk, hogy tisztán visszajöhessenek az elhullottak. Persze így utólag könnyű okosnak lenni, ott hirtelen mozdulni se lehetett.  :)

Hát igen... hullottunk, mint a legyek.

Őszintén megmondom, legalább egy éve nem élveztem ennyire játékot, mint most. :D
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#2906 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:51

neked az kell a jatekelvezethez, hogy rendkivul magas legyen a halandosagi rata? :D

#2907 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:05

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:51

neked az kell a jatekelvezethez, hogy rendkivul magas legyen a halandosagi rata? :D

:D Kiváncsi lennék, HC karakterek csinálták-e már ezt a küldetést... :think:  :spirit:

Egyébként gondolkoztam, talán egy sorci is jó lenne a csapatba, mert telézgetve valószínűleg nem kapnák el a lények, ellenben ha gázos a helyzet, tudna csalogatni. Valószínűleg a bossok ellen nem sokat érne, de a csontvázakat tudná írtani, amiből a nekró csinálhatna saját csontikat vagy revive-ket.

Szerk.: Mondjuk a tapasztalatokat érdemes lesz jól megőrizni, reset után szerintem hónapokig nem lesz esélyünk ilyesmire... ;)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 08. 06. 19:12 -kor

#2908 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:13

sorci mint csalimadar? O_o
btw. ha lenne benn egy pala conviction auraval, akkor nem tudna o is irtani? milyen idoket elunk mar, nu. Sorcik mar nem jok masra csak agyutolteleknek...

ui: maszkalva esett a4-en egy shaftstop. :) mazlis napom van. :) jo lenne, ha kov seasonben is esne egy ilyen hamar...

Szerkesztette: shoushin 2005. 08. 06. 19:18 -kor

#2909 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:29

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 20:05

:D Kiváncsi lennék, HC karakterek csinálták-e már ezt a küldetést... :think:  :spirit:

Egyébként gondolkoztam, talán egy sorci is jó lenne a csapatba, mert telézgetve valószínűleg nem kapnák el a lények, ellenben ha gázos a helyzet, tudna csalogatni. Valószínűleg a bossok ellen nem sokat érne, de a csontvázakat tudná írtani, amiből a nekró csinálhatna saját csontikat vagy revive-ket.

Szerk.: Mondjuk a tapasztalatokat érdemes lesz jól megőrizni, reset után szerintem hónapokig nem lesz esélyünk ilyesmire... ;)

Esélyünk lesz (pár nap alatt össze lehet szedni a kulcsokat csapatban).
De ki lesz az, aki bele mer menni a piros, tristram feliratú portálba  :think:

Más: azt hiszem resetig nem nagyon fogok játszani, ezért felajánlom a cuccaimat, ha valaki ki akar próbálni valamit (CoH, HOTO, mara, full tran, full TR, full IK, etc...). Ha valami kell szóljatok nyugodtan, szívesen odaadom.
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#2910 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:30

Ha van Conviction aura, akkor lehetnek sorcik meg trapassák is, egyébként a bossok nagy resistje meg a mindenre immunis balrogok miatt csak menekülnének. Eddig egyébként nem volt ilyen palánk. Az én zealadinemnek nincs is ilyen irányú végzettsége...
Sorcival csalogatást csináltam nemegyszer, bocipályán például a Cow Kinget, hogy hozzáférjünk a többi haszonállathoz.  :)

#2911 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:38

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 20:30

Ha van Conviction aura, akkor lehetnek sorcik meg trapassák is, egyébként a bossok nagy resistje meg a mindenre immunis balrogok miatt csak menekülnének. Eddig egyébként nem volt ilyen palánk. Az én zealadinemnek nincs is ilyen irányú végzettsége...
Sorcival csalogatást csináltam nemegyszer, bocipályán például a Cow Kinget, hogy hozzáférjünk a többi haszonállathoz.  :)

A paladin úgyis a szívem csücske, ígérem reset után csinálok egy conviction + FOH t.
(max. rászokok a duelra is  :D )

#2912 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:42

szerk.: duplázás

Szerkesztette: Verghaust 2005. 08. 06. 19:42 -kor

#2913 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 21:46

Srácok, a mi teamünknek is összejöttek a testrészek. Keményfiúkra van szükségünk a holnapi nap folyamán egy Tristramos bulihoz :) . Nincs barbunk, TD nagyon kellenél. De mások is.

accom Minstrelboy
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2914 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 21:59

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 21:46

Srácok, a mi teamünknek is összejöttek a testrészek. Keményfiúkra van szükségünk a holnapi nap folyamán egy Tristramos bulihoz :) . Nincs barbunk, TD nagyon kellenél. De mások is.

accom Minstrelboy

Van babám, de csak este leszek.

Shou, neked is server down van?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2915 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 22:04

leslie: nem nekem minden ok. Legalabbis a jatekban benn vagyok meg. A cumoidat felszedtem azert biztos ami biztos.
btw leslievel nyomtunk egy kort az uj palyan. Uber Durcit kaptuk. Es mit ne mondjak nem ereztem magam agyutolteleknek. Imho a freeze meg jol is jott tolem. :) jo mondjuk uber tristramban mar lehet hogy csak lab alatt lennek, x. Merc-em egesz jol birta durcit. mondjuk itatni kellett, de nem lohalalaban legalabb.
Szoval van egy eye of baal. :)

Szerkesztette: shoushin 2005. 08. 06. 22:12 -kor

#2916 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 22:24

Duriel a leggyengébb a három szerv őrzője közül, azt elég könnyen le lehet verni, és általában egyéb lények se nagyon avatkoznak bele a nevelő célzatú verésbe.  ;)

A másik két szervdonor boss (Izual és Lillith) már kicsit keményebb, legalábbis mindkettő előtt sok monszta lehet, Izual előtt ráadásul már megjelennek a sorcik által retteget, fizikain kívül mindenre immunis Balrogok is (hogy ki volt az az állat Blizzardéknál, aki ilyen szörnyeket megálmodott...? :) ).

#2917 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 22:34

Temp. Ban, pill, IP csere. :)

#2918 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 00:08

jelentjuk diablo szarvacskajat is megszereztuk liliputitol. :) (jol megizzadtunk vele)

#2919 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 00:09

Na, Shouval lett már szarvunk, meg szemünk. Gondolom, a maradék a legdurvább...

Lilithet végül is a Bone nekróm brutál bone prisonja segítségével tankoltuk le, Shou agyon meteorozta static után, és kalap. Persze, a lehető legjobb cuccainkat raktuk a karikra... Durván mérgez. :eek:

#2920 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 00:13

leslie meg agyonszurkalta a bone spearekkel. :) imho jo volt ez igy. Mind a ketten adtunk neki. :p

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.