Vicces minigunnal rohangálni, igazi Terminátoros érzés
Far Cry (X-Isle) (III.)
Elküldve: 2007. 07. 22. 21:18
Letöltöttem az Enhanced Realism 2.2.1-et, és a Takaro-féle Minigun modokat, majd összekutyultam őket.
A legnagyobb rakétás népeket is 1-2 másodperces sorozattal kiirtja. OK, így nincs sok értelme, de olyan szép és jó
Elküldve: 2007. 07. 23. 16:30
hát nálam sehogyse megy, mindegy, majd megoldom, már akartam játszani, ezért megszereztem Xboxra a Far Cry Instincts Predatort.
Hát. Jó! Nekem kifejezetten jobban tetszik mint a PC-s FC. Amúgy látszik hogy XBOX1ről portálták a játékot, mert sok dologban nem éri el a PC-s verzió látványvilágát, de sok dologban meg megelőzi. Mindegy. A sztori egyébként röhej a PC-s verzió fényében, de mindegy. Ami viszont nagyon jó, hogy 2 játék 1-ben... megkaptuk az Instincts módot ami az eredeti Xbox játékban volt, illetve a Predatort, amit direkt a 360-hoz csináltak.
Valamivel könnyebb mint a PC-s, és olajozotabb a játékmenet is, nincsenek bosszantó részek, de a kihívás azért megvan. Talán egy fokkal pörgősebb is.
Hát. Jó! Nekem kifejezetten jobban tetszik mint a PC-s FC. Amúgy látszik hogy XBOX1ről portálták a játékot, mert sok dologban nem éri el a PC-s verzió látványvilágát, de sok dologban meg megelőzi. Mindegy. A sztori egyébként röhej a PC-s verzió fényében, de mindegy. Ami viszont nagyon jó, hogy 2 játék 1-ben... megkaptuk az Instincts módot ami az eredeti Xbox játékban volt, illetve a Predatort, amit direkt a 360-hoz csináltak.
Valamivel könnyebb mint a PC-s, és olajozotabb a játékmenet is, nincsenek bosszantó részek, de a kihívás azért megvan. Talán egy fokkal pörgősebb is.
JóSebesség
Elküldve: 2007. 07. 23. 16:42
Sajna ez van. A CryTek levette a kezét a Far Cry-ról, Ubinál foltozgatják, látszik is
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2007. 07. 28. 09:44
Újságszkenek a folytatásból :
http://www.kerpo.org...ents&newsID=108
Lényeg :
The game is set in Africa
• You can go anywhere at anytime and the game is completely no-linear. You also do missions in any order. Something similar to S.T.A.L.K.E.R.
• You canwork for different factions, and make alliances and enemies. you willbe able to work with certain characters who become your friends.
• There will also be jungle areas next to rivers and as you move away from rivers it becomes more desert.
• There are 30 weapons! (Weapons can get jammed )
• There are 14 vehicles
• Dynamic weather system, Wind blows trees, and if wind is strong enough branches will break.
• AI adapts to the world, and to different weather and time of day. eg- during a storm they will behave and react differently
• There is meant to be a lot of different bad guys to kill, from 3 different factions, all different in appearance ,there is about 50 different enemy models
• Destructible environment
• Will most likely support DX10, since they mentioned about running the game on a 8800. will also support quad core, however they are hoping game will run great on DX9 GPU's and a single core CPU with atleast 1GB of ram
• Nothing about Multiplayer yet
http://www.kerpo.org...ents&newsID=108
Lényeg :
Idézet
The game is set in Africa
• You can go anywhere at anytime and the game is completely no-linear. You also do missions in any order. Something similar to S.T.A.L.K.E.R.
• You canwork for different factions, and make alliances and enemies. you willbe able to work with certain characters who become your friends.
• There will also be jungle areas next to rivers and as you move away from rivers it becomes more desert.
• There are 30 weapons! (Weapons can get jammed )
• There are 14 vehicles
• Dynamic weather system, Wind blows trees, and if wind is strong enough branches will break.
• AI adapts to the world, and to different weather and time of day. eg- during a storm they will behave and react differently
• There is meant to be a lot of different bad guys to kill, from 3 different factions, all different in appearance ,there is about 50 different enemy models
• Destructible environment
• Will most likely support DX10, since they mentioned about running the game on a 8800. will also support quad core, however they are hoping game will run great on DX9 GPU's and a single core CPU with atleast 1GB of ram
• Nothing about Multiplayer yet
Elküldve: 2007. 07. 28. 10:43
Jónak tűnik 
Amúgy van FC2 topik, Bepe nyitotta
Betettem oda is
Amúgy van FC2 topik, Bepe nyitotta
Betettem oda is
Szerkesztette: BoGab 2007. 07. 28. 10:44 -kor
Elküldve: 2007. 07. 28. 11:56
Hy
Kis grafikai gondom megoldásaként uninstalláltam a játékot, majd újra feltelepítettem.
Az alapjáték hiba nélkül futott.
Persze nem birtam ki, hogy ne próbálkozzak megint patchelni a játékot.
Most az alapjátékra egyből az "far_cry_v1.4_cumulative" patch-t telepítettem, aminek következménye, hogy be sem töltödik a játék.
Megint leszedtem, újrarakom.
Fentebbi hozzászólás alapján alapjáték majd far_cry_v1.3 + far_cry_v1.31 + far_cry_v1.32 + far_cry_v1.33.
1.4-es patchot nem rakom fel.
Remélem igy müködni fog.
Üdv
szabi
Kis grafikai gondom megoldásaként uninstalláltam a játékot, majd újra feltelepítettem.
Most az alapjátékra egyből az "far_cry_v1.4_cumulative" patch-t telepítettem, aminek következménye, hogy be sem töltödik a játék.
Fentebbi hozzászólás alapján alapjáték majd far_cry_v1.3 + far_cry_v1.31 + far_cry_v1.32 + far_cry_v1.33.
Remélem igy müködni fog.
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2007. 07. 28. 12:03
Idézet: szabi - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 12:56
Hy
Remélem igy müködni fog.
Üdv
szabi
Remélem igy müködni fog.
Üdv
szabi
Lightingot vedd highra, very highról. Nekem csak úgy indul... Különben a töltőképernyőnél kifagy
Elküldve: 2007. 07. 28. 12:10
Nekem is töltésnél fagyizik.
Sajna már uninstalláltam az egészet, most pakolom vissza.
Egyébként melyiket érdemesebb csinálni
alapjáték + far_cry_v1.4_cumulative + amit irtál, lighting vissza high-ra
vagy amit fentebb irtam
alapjáték + az összes 1.3-as verziójú patch.
Üdv
szabi
Sajna már uninstalláltam az egészet, most pakolom vissza.
Egyébként melyiket érdemesebb csinálni
alapjáték + far_cry_v1.4_cumulative + amit irtál, lighting vissza high-ra
vagy amit fentebb irtam
alapjáték + az összes 1.3-as verziójú patch.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 07. 28. 12:13
Sorban és próbáld mindnél elindítani. Nekem 1.3 vagy felette nem akart már menni, csak ha higra raktam a fényeket... Ellenben így nem lehet hdrt kapcsolni...
Baromi sokan jártak így x1000-ekkel és hiába kerestem szééné a netet, google már előre köszönt... Semmi eredmény...
Advancednél azt hiszem amúgy a bump mapping levelt 3-ról le kell venni 2-re és úgy is megy very highban... De nem biztos... 3 napot b*sztam el ezzel az életemből
Baromi sokan jártak így x1000-ekkel és hiába kerestem szééné a netet, google már előre köszönt... Semmi eredmény...
Advancednél azt hiszem amúgy a bump mapping levelt 3-ról le kell venni 2-re és úgy is megy very highban... De nem biztos... 3 napot b*sztam el ezzel az életemből
Szerkesztette: BoGab 2007. 07. 28. 12:15 -kor
Elküldve: 2007. 07. 28. 12:26
Három napot ugyan nem, de ma délelött elment az install uninstall jákékkal.
Akkor összekombinálom, az összes 1.3-as patch-t és az 1.4-es patch-t.
Igaz úgy tudtam, ez a far_cry_v1.4_cumulative azért olyan nagy, mert minden benne van nem kell telepíteni elötte a korábbi patch-eket.
Egyébként az 1.1 és 1.2-es patch-ek telepítése is kell, vagy azokra nincs szükség?
Üdv
szabi
Akkor összekombinálom, az összes 1.3-as patch-t és az 1.4-es patch-t.
Igaz úgy tudtam, ez a far_cry_v1.4_cumulative azért olyan nagy, mert minden benne van nem kell telepíteni elötte a korábbi patch-eket.
Egyébként az 1.1 és 1.2-es patch-ek telepítése is kell, vagy azokra nincs szükség?
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 07. 28. 13:57
Nos kipróbáltam amit irtál:
Minden maxon van kivéve a lighting, az ahogy ajánlottad
alapjáték: müködik, nincs grafikai hiba
alapjáték + 1.3 patch: hibás a grafika
alapjáték + 1.3 + 1.31 patch: hibás a grafika
alapjáték + 1.3 + 1.31 + 1.32 patch: hibás grafika
alapjáték + 1.3 + 1.31 + 1.32 + 1.33 patch: szintén hibás grafika
Majd erre a helyzetre kivántam installálni az 1.4 standalone patch-t ami nem járt sikerrel, mivel azt irta ki ez a patch már fenn van, annak ellenére, hogy nincs fenn.
Patchek keresgélése közben találtam pár hozzászólást ugyanezzel a jelenséggel már mások is találkoztak.
Sajnos nem jutottam előrébb.
Üdv
szabi
Minden maxon van kivéve a lighting, az ahogy ajánlottad
alapjáték + 1.3 patch: hibás a grafika
alapjáték + 1.3 + 1.31 patch: hibás a grafika
alapjáték + 1.3 + 1.31 + 1.32 patch: hibás grafika
alapjáték + 1.3 + 1.31 + 1.32 + 1.33 patch: szintén hibás grafika
Majd erre a helyzetre kivántam installálni az 1.4 standalone patch-t ami nem járt sikerrel, mivel azt irta ki ez a patch már fenn van, annak ellenére, hogy nincs fenn.
Patchek keresgélése közben találtam pár hozzászólást ugyanezzel a jelenséggel már mások is találkoztak.
Sajnos nem jutottam előrébb.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 07. 28. 14:49
Hmm
1.3as folt a SM3.0, ha jól rémlik. Őőő nem frissítettél esetleg drivert azóta? A képek amiket a másik topikba toltál azonos körülmények közt készültek? (oprendszer, dx, driver)
1.3as folt a SM3.0, ha jól rémlik. Őőő nem frissítettél esetleg drivert azóta? A képek amiket a másik topikba toltál azonos körülmények közt készültek? (oprendszer, dx, driver)
Elküldve: 2007. 07. 28. 15:44
Hy
A jó képek másfél hónapja készültek a rosszak ma.
Nem vagyok benne biztos, de catalystot úgy emlékszem cseréltem azóta, ami elég problémásra sikeredett. A control center nem müködött, azóta sem müködik.
Mindjárt megpróbálom kitalálni mikor is volt ez.
Esetleg ez okozhatja?
SZERK: Igy van azóta cseréltem drivert, megnéztem.
Üdv
szabi
A jó képek másfél hónapja készültek a rosszak ma.
Nem vagyok benne biztos, de catalystot úgy emlékszem cseréltem azóta, ami elég problémásra sikeredett. A control center nem müködött, azóta sem müködik.
Mindjárt megpróbálom kitalálni mikor is volt ez.
Esetleg ez okozhatja?
SZERK: Igy van azóta cseréltem drivert, megnéztem.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2007. 07. 28. 15:54 -kor
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 07. 28. 16:10
Okozhatja, főleg, ha rosszul települt fel.
Csökentett módban legyalulod a mostanit és esetleg driver cleaner aztán meg újrarak, ha akkor sem, akkor próbáld visszatenni a régit.
Csökentett módban legyalulod a mostanit és esetleg driver cleaner aztán meg újrarak, ha akkor sem, akkor próbáld visszatenni a régit.
Elküldve: 2007. 07. 28. 16:21
Idézet: szabi - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 14:57
Mivel az 1.3 után jönnek azok az effektek amik igazán leterhelik a vga-t
Elküldve: 2007. 07. 28. 17:10
A múltkori driver vacakolás után, egyenlőre nincs kedvem újra nekifogni, majd fél nap ráment.
Ha majd rászánom magam és sikerül akkor meglátjuk segít e a farcry-on.
Egyébként a R6 Vegas nem dx9-es, mivel azt nemrég fejeztem be mindenféle grafikai gond nélkül?
HDR+Sm3! Erre irta BoGab, hogy igy nála sem tölti be a játékot, csak high lighting beállítás mellett ekkor viszont HDR nincs.
Vagy ez csak kettőnknél jelentkezett?
Üdv
szabi
Ha majd rászánom magam és sikerül akkor meglátjuk segít e a farcry-on.
Egyébként a R6 Vegas nem dx9-es, mivel azt nemrég fejeztem be mindenféle grafikai gond nélkül?
HDR+Sm3! Erre irta BoGab, hogy igy nála sem tölti be a játékot, csak high lighting beállítás mellett ekkor viszont HDR nincs.
Vagy ez csak kettőnknél jelentkezett?
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2007. 07. 28. 17:20
R6vegas az ue3, ami sm3as 
Nem biztos, hogy neked nem fog menni very high-on a fény, ez egy elég random probléma.
Nem biztos, hogy neked nem fog menni very high-on a fény, ez egy elég random probléma.
Elküldve: 2007. 07. 28. 17:22
Idézet: BoGab - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 18:20
ez egy elég radeon probléma.
Elküldve: 2007. 07. 28. 17:29
Idézet: BoGab - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 18:20
R6vegas az ue3, ami sm3as 
Nah a vegas hiba nélül végig ment.
A "very high" hiba meg nálam is van, ezt irtam korábban.
Mindjárt lecsekkolok még három játékot, a stalker-t a fear-t és a hl2 ep1-t, legutóbb még müködtek rendesen, ha most is mennek akkor a farcry a sáros.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /

Súgó
A téma zárva.