Idézet: PyRex - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 22:33
desgin-t én még picit pofoznám.
Én meg közben elkezdtem az egyik multkori concept art-ra megcsinálni a saját weboldalamat, portfóliómat. Még egyelőre nincs sok info rajta, de ez már legalább XHTML / CSS és valid (egyelőre
 )
 )http://pyro.mymaxmedia.hu/
De mivel eddig a php / sql tudásom elég kevés és az oldalamhoz ez is kell az is ezért most kis tanulás következik...

Egyenlőre nem tudom, hogy mi okozza a hibát, mert a 61. sorra mondja, a 61. sorban meg </html> van. De keresem a hibát.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

még most is változtatgatni akarna, meg még plusszba akarna egy kerti bútorok oldalt persze ezt is még mindig annak a 25ezer forintnak a kontójára. nem beszélve arról, hogy ő úgy értelmezte, ha a jövőben frissíteni/változtatni akar, (bármikor bármit) akkor természetesen ebben a 25ezerben az benne foglaltatik!
 még most is változtatgatni akarna, meg még plusszba akarna egy kerti bútorok oldalt persze ezt is még mindig annak a 25ezer forintnak a kontójára. nem beszélve arról, hogy ő úgy értelmezte, ha a jövőben frissíteni/változtatni akar, (bármikor bármit) akkor természetesen ebben a 25ezerben az benne foglaltatik!   

Elküldve: 2006. 10. 26. 10:40

Elküldve: 2006. 10. 26. 10:40

, de minden esetre kosz.
 , de minden esetre kosz.