HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad II.

#2001 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:17

Idézet: M!rthyll - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 21:15

Nézdd. .én megnéztem IE7 -tel , Mozillával és FF-el nekem nem tűnt fel semmi ..
Én is szeretnék kérdezni valamit Miért nem tudok futtatni php-t extra.hu-n? aki akarja megnézhati h. mit ir ki
http://www.mirthyll.extra.hu/  :reklamacio:
Lépj be és a Főoldal alján lenne egy php-s számláló a (Webes számláló alatt)

Mert nem fér hozzá a counter.txt-hez. chmod 777 és talán menni fog, a php pedig fut, ha nem futna, kiírná a phpforrást a lapba.

#2002 Felhasználó inaktív   2XP 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 14:35

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 13:12

az adobe streamline erre való, bár szerintem közel sem tökéletes.

http://www.webchanti.../_index_en.html - itt nézz körül esetleg :)

Köszi!

A linken sajnos csak egy Kuba térképet találtam, és az nem vmi jó :( Megnézem ezt a programot is.
[ 10100000 10110000 11001000 ]

#2003 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 15:16

Az adobe Illustrator CS2-ben már biztosan lehet importált képet vektorizálni. A CS-ben és az azt megelőző verziókban nem tudom benne van-e ez a lehetőség.
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#2004 Felhasználó inaktív   M!rthyll 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:21

chmod 777 és talán menni fog, a php pedig fut, ha nem futna, kiírná a phpforrást a lapba.

Na jó ezt nem értem.... :(  :(  :(  ezt lécci irdd le bővebben

#2005 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 07:07

Idézet: M!rthyll - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 20:21

chmod 777 és talán menni fog, a php pedig fut, ha nem futna, kiírná a phpforrást a lapba.

Na jó ezt nem értem.... :(  :(  :(  ezt lécci irdd le bővebben

Attribútum változtatás olyanra, hgoy mindenki írhassa, olvashassa. ez a 777 attrib ( php-ban chmod, és linux alatt is. )

#2006 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 14:42

Na, elindult végre az új céges honlap: www.sybase.hu :)

#2007 Felhasználó inaktív   M!rthyll 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 18:16

Tudom h. ritka hülye vagyok de még mindig nem értem h. azt a chmod-ot hol tudom átállítani  :)

#2008 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:17

Idézet: M!rthyll - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 17:16

Tudom h. ritka hülye vagyok de még mindig nem értem h. azt a chmod-ot hol tudom átállítani  :)

CHMOD beállításai
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#2009 Felhasználó inaktív   Gkobi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 22:49

http://photomaxeu.atw.hu

#2010 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:45

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 14:42

Na, elindult végre az új céges honlap: www.sybase.hu :)

Ne haragudj, de a kinézetre nem tudok mit mondani, elég gyenge ilyen téren. A nyitó lap eléggé szétszórt. A belejéről meg csak annyit, hgoy frame -es. Ettől az alatta dolgozó motor lehet überbrutál, de a külső nem elég megygyőző. Főleg, hogy egy céget reklámoz.

#2011 Felhasználó inaktív   M!rthyll 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 15:58

Idézet: Harder - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 22:17

Istan vagy!!! köszi  :)

#2012 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:41

Idézet: e-lias - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:45

Ne haragudj, de a kinézetre nem tudok mit mondani, elég gyenge ilyen téren. A nyitó lap eléggé szétszórt. A belejéről meg csak annyit, hgoy frame -es. Ettől az alatta dolgozó motor lehet überbrutál, de a külső nem elég megygyőző. Főleg, hogy egy céget reklámoz.

Tegnap volt egy kis dns problémánk (visszaállt valamiért a régi ip-re a domain név), valószínűleg a régi, nagyon ronda, fapados verziót láttad :) Azóta már úgytűnik mindenhol az új dns bejegyzés él, abban meg nincs frame :)

#2013 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 09:54

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 9:41

Tegnap volt egy kis dns problémánk (visszaállt valamiért a régi ip-re a domain név), valószínűleg a régi, nagyon ronda, fapados verziót láttad :) Azóta már úgytűnik mindenhol az új dns bejegyzés él, abban meg nincs frame :)

Mindjárt más a leányzó fekvése :D
De szerintem a linkeken mouse over -re csináljon vlamait (tűnjön le az aléhúzás.)
Meg valmiért túl kocka. Lehetne valami szebb header-t adni a híreknek, és talán valamivel szebb boxot. A letöltés -nél kicsit a microsoft oldalára hajasz szerintem. Van még mit csiszolni rajta szerintem.

Az img -tag -nek nincs </img> lezárása, és a <... /="0"> át sem értem igazán, hogy mi akar lenni. Persze ez lehet az én szegénységem is, de ha border akar lenni, akkor ki kéne írni. xhtml -ben ha jól tudom a / a lezárás.

#2014 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:04

Idézet: e-lias - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:54

Mindjárt más a leányzó fekvése :D
...

A letöltések mennek át egyből a sybase.com-ra, nem akarunk mi authentikálni, stb. :)

Idézet

De szerintem a linkeken mouse over -re csináljon vlamait (tűnjön le az aléhúzás.)

Bármilyen linknél, ha fölé megy az egér, akkor tűnjön el az alhúzás pl., hoy látszódjon, hogy mi van kiválasztva?

Idézet

Meg valmiért túl kocka. Lehetne valami szebb header-t adni a híreknek, és talán valamivel szebb boxot.

Erre esetleg lenne valami picit konkrétabb javaslatod? (nem vagyok designer, csak kódolok :D)

Idézet

Az img -tag -nek nincs </img> lezárása, és a <... /="0"> át sem értem igazán, hogy mi akar lenni. Persze ez lehet az én szegénységem is, de ha border akar lenni, akkor ki kéne írni. xhtml -ben ha jól tudom a / a lezárás.

img tag lezárást hol nem találtál? A /="0" valahol úgytűnik bennemaradt, javítom. (a sybase.com-ról jött a design, hogy valamennyire egységes legyen).

szerk: izé, az img-nek kell lezárás? Nem tudtam... Na, nekiesek a szabványoknak, megnézem kell-e.

Szerkesztette: Sipi- 2006. 03. 31. 10:07 -kor

#2015 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:09

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:04

A letöltések mennek át egyből a sybase.com-ra, nem akarunk mi authentikálni, stb. :)

Bármilyen linknél, ha fölé megy az egér, akkor tűnjön el az alhúzás pl., hoy látszódjon, hogy mi van kiválasztva?

Erre esetleg lenne valami picit konkrétabb javaslatod? (nem vagyok designer, csak kódolok :D)

img tag lezárást hol nem találtál? A /="0" valahol úgytűnik bennemaradt, javítom. (a sybase.com-ról jött a design, hogy valamennyire egységes legyen).

1. értem, csak kérdeztem.

2.Igen, ha a link fölé megy az egér, akkor tűnjön el az aláhúzás. Az egyértelműség kedvéért.

3. Designer én sem vagyok, de jövő héten megpróbálok valami mintát csinálni ok?

4. A validitást néztem, mikor ráakadtam. pl 149. sortól van ilyen (html-ben 149. sor)

#2016 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:15

Idézet: e-lias - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:09

1. értem, csak kérdeztem.

2.Igen, ha a link fölé megy az egér, akkor tűnjön el az aláhúzás. Az egyértelműség kedvéért.

3. Designer én sem vagyok, de jövő héten megpróbálok valami mintát csinálni ok?

4. A validitást néztem, mikor ráakadtam. pl 149. sortól van ilyen (html-ben 149. sor)

2. ok, megoldom.

3. Nagyon köszönöm.

4. Áhh, értem. Félreértettem. Látom, van benne /img pedig nem kell.  :lama: vagyok, mindjárt kiollózom.

Viszont a validálásnál ezt nem értem:

Idézet

# Error  Line 79 column 184: end tag for "FORM" omitted, but its declaration does not permit this.

...ocus="javascript:this.value='';"/></td>

* You forgot to close a tag, or
    * you used something inside this tag that was not allowed, and the validator is complaining that the tag should be closed before such content can be allowed.

The next message, "start tag was here" points to the particular instance of the tag in question); the positional indicator points to where the validator expected you to close the tag.

# Info Line 79 column 20: start tag was here.

<td><form action="/search/" method="get" name="search" id="searc

# Error Line 80 column 106: end tag for element "FORM" which is not open.

...ame="Keresés" value="Keresés"/></form></td>

Akkor hogyan oldjam meg azt, hogy egy form-om legyen, aminek a két mezője (egy input és egy submit gomb) két külön tábla cellában helyezkedjen el? Egészen a table kezdete elé kellene rakni a form kezdést és lezárást?

Szerkesztette: Sipi- 2006. 03. 31. 10:19 -kor

#2017 Felhasználó inaktív   2XP 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 31. 10:24

Tudom hogy utáljátok a háttérzenét, ahogy én is, de a megrendelőnek ez a kívánsága. Szóval kellene, hogy menjen a háttérben egy hosszabb zene, de a weblap nem flash-es, így minden kattintásnál újratöltődne és indulna előről. Szóval arra gondoltam, hogy egy popup-ban nyílna meg a zene, de azt meg ellenőrizni kellene, hogy ne nyisson új ablakot minden kattintásnál. Van erre vmi lehetőség?
[ 10100000 10110000 11001000 ]

#2018 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:31

Idézet

# Error  Line 79 column 184: end tag for "FORM" omitted, but its declaration does not permit this.

...ocus="javascript:this.value='';"/></td>

A td tag -ek használata helyesen ilyen: <td></td> és nem ilyen <td/></td> a / elé amúgy is kéne egy szóköz a nitó tag -be.

Utolsó kérdésedre a válasz: szerintem igen. Bár én táblázattal egy ideje már csak excell -ben dolgozom :)

#2019 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:34

Idézet: 2XP - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 10:24

Tudom hogy utáljátok a háttérzenét, ahogy én is, de a megrendelőnek ez a kívánsága. Szóval kellene, hogy menjen a háttérben egy hosszabb zene, de a weblap nem flash-es, így minden kattintásnál újratöltődne és indulna előről. Szóval arra gondoltam, hogy egy popup-ban nyílna meg a zene, de azt meg ellenőrizni kellene, hogy ne nyisson új ablakot minden kattintásnál. Van erre vmi lehetőség?

refresh-re minden újratöltődik, még a zene a flash -ben is, mert a flash is újratöltődik. De az emberek weblapra nem zenét hallgatni járnak. Megoldást a problémádra nem tudok. PopUp -ot meg jobb helyeken blokkolni szokták :)

Szerkesztette: e-lias 2006. 03. 31. 10:34 -kor

#2020 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 10:40

Idézet: e-lias - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 11:31

A td tag -ek használata helyesen ilyen: <td></td> és nem ilyen <td/></td> a / elé amúgy is kéne egy szóköz a nitó tag -be.

Utolsó kérdésedre a válasz: szerintem igen. Bár én táblázattal egy ideje már csak excell -ben dolgozom :)

Tényleg, azt is bennfelejtettem :)
Nah, már csak 18 hiba van, alakul (bár abból jónéhány egy hosszú és érdekes link miatt van).

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.