Nekem már többször előfordult, hogy a router sem a pingre nem válaszol, se a tftpre. Eddig mindig meg tudtam csinálni. A következő a módszer:
1.: töltsd le
az auto upgrade utility-t
2.: a routeren nyomd meg a reset gombot 40mp-ig, ezután várj egy percet, majd áramtalanítsd, és úgy dugd vissza a konnektorba, hogy közben nyomva tartod a reset gombot, 40mp múlva engedd el
3.: a gépet, amiről a firmware frissítést fogod végrehajtani állítsd
fix ipre, az ip mező legyen 192.168.1.2, a hálózati maszk pedig 255.255.255.0, a többi mező legyen üres
4.: dugd a gépedet a lan1 portba
5.: indítsd el az auto upgrade utility-t, és nyomd meg a next gombot kétszer, az ip és pass beállítások automatikusan jók
6.: húzd ki, majd dugd vissza a routert a 220ba, és amint a windows kiírja, hogy helyi kapcsolat csatlakoztatva, nyomd meg az upgrade gombot az auto upgrade utility-n
7.: ha nem jön össze elsőre, akkor a 6-os pontot próbáld meg többször, itt nagyon fontos a jó időzítés, mert a router boot után pár másodperc múlva már indítaná a firmware-t, és akkor késő. ha legalább ötször próbáltad, és nem sikerült, akkor 2-es ponttól újra, nekem már volt olyan, hogy háromszor kellett a kettes ponttól végigcsinálni..
sok sikert!