HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? II. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:06

Mai Zalai Hírlapban:

"Magánszemélytől eladó VW Golf IV kombi, 1.6, klíma, elekt. ablak, tükör, rádió,  2004. december (!) havi, 2.000 km-el, sürgősen, külföldre költözés miatt eladó!
Új ára 4 Millió Ft volt, Irányára: 3,1 M Forint."

#102 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:09

Méghogy a VW-k tartják az árukat :Đ

#103 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 13:09

Szerintem 3-ért el lehet hozni biztosan és gyakolatilag épp hogy bele van fingva. :)

Ha valakit esetleg érdekel elküldöm a mobilszámot priviben :D

#104 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:29

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 12:09

1 olyat mondj ebben a kategóriában ami ha megveszed nem veszít az értékéből :)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#105 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 14:53

Idézet: Konor - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 13:29

1 olyat mondj ebben a kategóriában ami ha megveszed nem veszít az értékéből :)

Ha ez komoly kérdés, akkor a válasz: természetesen nem tudok ilyet. Azé' szólok, hogy nem vót az előbb véletlen az a hiányos fogsorú ződ pofa a kommentem végén.

#106 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 15:06

ford t-modell
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#107 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 15:20

Innét a Bolhapiacról egy kép, egy srác egy jó állapotú 3-ajtós Swift GS-t árul:

Kép

" Nos ime a végeredmény, és most lehet fejet hajtani a 1,3-as előtt ico_respect.gif
Tavaly nyáron, Németországban, autópályán Drezda felé, vízszintes szakaszon, 175km/h-ról kb 8-10km alatt sikerült elérni ezt a sebességet. Hozzá kell tenni, hogy 180 fölött már minden beremegett az autóban, és 200km/h-nál a sávváltáshoz (mert a 645-ös BMW tolt smile2.gif ) a kormánymozdulatra kb 1-1,5mp-el később reagált...szóval életveszély volt, de hajtott a kiváncsiság.
Viszont látható, hogy "csak" 5 ezer fölött pörgött valamivel a motor, tehát elég hosszú az 5. fokozat, mert 6500 nál szabályoz le.
Még egyszer mondom, hiteles a fénykép! "

--Vagy inkább a Gyorshajtásba kellett volna? Nem is tudom.

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 11. 15:20 -kor

#108 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 15:24

Idézet

Syner:
Tudom, hogy ezért most kapom majd rendesen a fórumtársaktól biggrin_2.gif , de szerintem nézd meg az ötajtós Lacettit. 2.6M-ba adják, és eddig még nem sok rosszat írtak róla sehol. Szeintem megéri, hogy megkukkold.

Igen, már vezettem is Lacettit kb. 3-4 hónapja.

Most lesz úgyis ez a Vásár itt, megnézem mit adnak, ajánlanak náluk.

#109 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 15:26

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 15:20

"...hiteles a fénykép! "

Még jó, hogy a kilométeróra is hiteles :D Azért egy Szuzi már 170 környékén is elég érdekes jelenség lehet.

#110 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 15:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 15:26

Még jó, hogy a kilométeróra is hiteles :D Azért egy Szuzi már 170 környékén is elég érdekes jelenség lehet.

Nyilván az nem volt annyi egészen :) Alig 5000 fölött pörög, most már csak egy kalkulátor kellene, és egy váltóáttétel Suzi 1.3-ra és kiderülne kb. mennyi lehetett.

Amúgy én egyszer mentem a barátnőm ezres Suzukijával 150-el óra szerint, autópályán, s bár nincs benne fordulatszámmérő, de érezhetően nem tudta magát kipörögni, lehet vissza kellett volna dobni 4-be :) , amúgy anno lemértem 80-120 -ra 11,5 sec alatt gyorsul 3-ban :) Szvsz az jó eredmény egy 51 LE-s autótól :)

#111 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 15:43

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 15:20

Kép

" Nos ime a végeredmény, és most lehet fejet hajtani a 1,3-as előtt ico_respect.gif
Tavaly nyáron, Németországban, autópályán Drezda felé, vízszintes szakaszon, 175km/h-ról kb 8-10km alatt sikerült elérni ezt a sebességet. Hozzá kell tenni, hogy 180 fölött már minden beremegett az autóban, és 200km/h-nál a sávváltáshoz (mert a 645-ös BMW tolt smile2.gif ) a kormánymozdulatra kb 1-1,5mp-el később reagált...szóval életveszély volt, de hajtott a kiváncsiság.
Viszont látható, hogy "csak" 5 ezer fölött pörgött valamivel a motor, tehát elég hosszú az 5. fokozat, mert 6500 nál szabályoz le.

Kérdés elhiszi-e valaki? :think: 200-nál egy Swift-ben nem a fényképezésen járna az eszem... :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#112 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 16:45

Na, ma elmentünk megnéztük a Honda Jazz-t is. Jó autónak nézz ki, de belül k*rvára igénytelen sajnos, tiszta Szuzuki feeling. :(  Ez eléggé illuzió romboló így. Viszont a Fiesta egyre szimpatikusabb, ez nézz ki a legjobb ár/érték arányúnak.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#113 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 16:48

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 16:45

Na, ma elmentünk megnéztük a Honda Jazz-t is. Jó autónak nézz ki, de belül k*rvára igénytelen sajnos, tiszta Szuzuki feeling. :(  Ez eléggé illuzió romboló így. Viszont a Fiesta egyre szimpatikusabb, ez nézz ki a legjobb ár/érték arányúnak.

Milyet néztetek Jazzből? Én amit láttam, szinte full volt, az egyetlen furcsaság az idióta színű, piacos szürkeműanyag-hatású klíma és középkonzol volt, a műszerfal szerintem jó. Bár az ajtók belsejére már nem is igazán emlékszem....

Nekem a Fiestával az a bajom, hogy normális motorral (nem az 1.3-as), és elfogadható felszereltséggel (nem luxus, de azért legyen 1 klíma, meg 4 légzsák és ABS, ez nálam a min.), szerintem drága, összehasonlítva más "kisautókhoz"

#114 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 16:53

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 16:20

Kép

Szerintem teljesen reális ez a kép. Ha jobban megnézed ez inkább 190, mint 200, főleg ha beleveszed aztis, hogy itt már elég nagyot "csal" az óra. Én annó a 10 éves 1.1-es Fiestam-al, aminek hivatalosan 143 km/h volt a végsebesége (50 szilaj paripa repítette :D ) sikerült kilóméter óra szerint 160 km/h-t elérni az M1-esen, sík szakaszon (már szanaszéjjel rázott a kormány :) ). Bátyámnak meg sikerült egy 1.4-es Megane-ból (új Megane), kitaposnia a 200 km/h-t.  :)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#115 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 16:59

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 17:48

Milyet néztetek Jazzből? Én amit láttam, szinte full volt, az egyetlen furcsaság az idióta színű, piacos szürkeműanyag-hatású klíma és középkonzol volt, a műszerfal szerintem jó. Bár az ajtók belsejére már nem is igazán emlékszem....

Nekem a Fiestával az a bajom, hogy normális motorral (nem az 1.3-as), és elfogadható felszereltséggel (nem luxus, de azért legyen 1 klíma, meg 4 légzsák és ABS, ez nálam a min.), szerintem drága, összehasonlítva más "kisautókhoz"

Nem emlékszem, hogy milyen volt a felszereltségi szintje, ez egy tesztautó volt, de leginkább az ajtókárpit volt elrettentő, meg az a rettenetes középkonzol, amit teis említettél.

Most annyira nem drága (most eléggé képben vagyok kisautók terén  :) ), egy 1.4-es 16 szelepes, 80 lóerős, 5 ajtós Comfort felszereltségű Fiesta (vezető, utasoldali légzsák, központi zár, elektromos ablakok elől, ködlámpa elöl/hátul, bőrbevonatú kormány stb.), amiben szerintem minden lényeges dolog benne van, az 2,7 millió forint, ami szerintem nem rossz ár. A Jazz, a Mazda2 az több száz ezerrel drágább.

#116 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 17:10

Na még egy kép, de ez jobb lesz :)

Kép

(Honda Integra Type-R, totalcar.hu). :)

Állat az az 1.8-as Honda motor.

És ezt még ide, amikor a szerző visszaült a BMW X5 tesztautóból az Integrába:

"Szomorú szívvel váltam meg az X5-től, ültem vissza saját autómba. Az első pár kilométeren a motorzaj kiütötte a dobhártyámat, a futómű kirázta belőlem a lelket, és egy pillanatra meginogtam. Aztán jött egy kanyar és még egy, és újra világossá vált, hogy nekem itt a helyem, jó öreg Integra volánjánál." :)

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 11. 17:13 -kor

#117 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 17:15

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 16:59

Most annyira nem drága (most eléggé képben vagyok kisautók terén  :) ), egy 1.4-es 16 szelepes, 80 lóerős, 5 ajtós Comfort felszereltségű Fiesta (vezető, utasoldali légzsák, központi zár, elektromos ablakok elől, ködlámpa elöl/hátul, bőrbevonatú kormány stb.), amiben szerintem minden lényeges dolog benne van, az 2,7 millió forint, ami szerintem nem rossz ár. A Jazz, a Mazda2 az több száz ezerrel drágább.

Aham, az igaz. Kár, hogy más nem jöhet szóba, esetleg azokat márkákat is megnézni (ami nem jöhet szóba ). :)

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 11. 17:17 -kor

#118 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 17:21

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 18:15

Aham, az igaz. Kár, hogy más nem jöhet szóba, esetleg azokat márkákat is megnézni (ami nem jöhet szóba ). :)

Hát tulajdonképpen jöhet bármi, ami nem francia vagy olasz. Itt most csak párat említettem.

#119 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 17:35

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 17:21

Hát tulajdonképpen jöhet bármi, ami nem francia vagy olasz. Itt most csak párat említettem.

Hát igen erre céloztam :)

Még esetleg Seat ?  (Cordoba? Ibiza?).

#120 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 17:41

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 18:35

Hát igen erre céloztam :)

Még esetleg Seat ?  (Cordoba? Ibiza?).

Hát francia és olasz autót azért nem szeretnének, mert a megbízhatóság az nagyon fontos szempont és ugyebár e két nemzet remekműveinek nem kimondottan ez az erőssége.  :)

Arra vhogy nemis gondoltam. Szerintem megnézzük azt is. VW konszern alkatrészeit használja (mondjuk az útóbbi időben, már a VW is inkább hirhedt, mint híres...) vagyis németnek számít.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.