Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 11:06
Latom nem jott le neked a hsz-aim idopontjaibol, hogy ejszakas voltam (18-06) ezert valaszoltam kora reggel amikor hazaertem, es csak del utan miutan felkeltem, delelott surgethettel mert aludtam, nem vagyok perpeetummobile, hogy ejjel-nappal fent legyek, 1-kor meg batorkodtam elmenni itthonrol...egyszerre egyidoben meg csak egy topikba irok, ha teccik ha nem, a ket gep itthon nem egymas mellett van, hogyha egy topikba irok hsz-t kozben a masikban Teged figyelhesselek.
Elhiszem, hogy egyszerre csak topicba írsz, de mind a 8 általam felhozott hozzászólást
ebbe a topicba írtad! Mint ahogy ezt írtam is. Tudni kellene olvasni.
Idézet
GT temara annyit irok neked, hogy nem hiszem, hogy 40+LE elveszik a hajtaslancon, elvegre nem 4WD-s az auto, jo lesz az 10, max 15-nek is, egy 4WD-sen mennyi veszne el szerinted, 70-80? Egyebkent a keresobe beirva, rogton az elso 1-2 talatat kozott lathato az, hogy a GT 7.9-t gyorsul, nem 8.3-t.
Ha hiszed ha nem, a hajtásláncon kb. 20-30% veszik el. Sok mindentől függ, például az általad írt 2-kerék/4-kerék hajtástól is. Még ha csak 20%-al számolok is, akkor is pont 200 ló jön ki. A GT gyorsulásával nem tudom mit akarsz, én nem írtam a gyári gyorsulásáról. annyit írtam, hogy ave 8.3-at mért az egyik - valószínűleg nem tunigolt - GT-nek.
Idézet
Passat vs VTI: a VTI tul nehez lesz szerintem, erre probaltam neked utalni a cementes zsakokkal, es nem 7.3 a gyari gyorsulasa -ez a CRX-e -, hanem 8 feletti, En 8.4-re emlexem, ezt egy francia Honda oldalon olvastam tavaj osszel, aholis a gyari(!) adatok voltak felsorolva tablazatban, nem az urban legendek, meg a hekkelgetett VTI-k, tobb generacio is szerepelt, Civic, CRX, HRV, CRV...meg arra emlexem, hogy varosi fogyasztasra ennek a VTI-nek 11.2* volt ezen az oldalon a gyari adat szerint (*Honda data) az ide vonatkozo szabvany szerinti meressel, amirol nekem nem eppen a Honda-s takarekossag jut eszembe, foleg, ha az elobbi GT-re kereseskor arra meg a szabvany szerint 9.4-t ir a gyar, es akkor meg nem kapcsoltad be a klimat, meg vesenyezgettel egyikkel sem lampatol lampaig.
Tudom, hogy a VTi nehéz. De ha kiszámolod a F=ma képletből, akkor a VTi 1180 kg-jának 1600-ra emelése miatt (sofőrrel együtt mérem) 1600/1180-ad részére esik a gyorsítóerő (ergo a gyorsulás is megnő ennyivel), ez pedig még az általad írt (mellesleg hülyeség) 8.4-el számolva is 11.4-es gyorsulást eredményez, ami még mindig jobb a Passatnál. Valóságban persze ennél kevesebbel nő a váltások miatt (ott nem veszít időt ugyanis).
Idézet
Az M3 vs Integra tema: eloszor tobb M3 is volt a hsz-ben nem csak az a 200LE-s, ami ellen menozni lehet a hekkelt Integra-val, En a gyariakat hasonlitanam ossze, pl azt a masik gyari M3-t abbol a hsz-bol a gyari Integraval.
Így van, de
te azzal vetetted össze, mert a másikat messze nem szorongatják meg az Integrák, sőt nagyon kikapnak (de ez nem is csoda). Lehet, hogy te a 2. gyári M3-at hasonlítanád össze, de
nem azt tetted!
Te vetted elő az első gyengébb M3-at, nem pedig én!!!! Egyszerűen annyira tudatlan voltál, hogy nem tudtad, hogy
annál az M3-nál jobb az Integra.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor