HWSW Informatikai Kerekasztal: Benzin vs Diesel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Benzin vs Diesel II. TDi, Pdtdi, Vti, Gti, Td, GSi, Vvti? Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 24. 16:33

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 12:45

Vissza, de mit?
Gyakorlatilag se időpontunk, se helyszínünk, se semmi szervezés nincs.

Tudomásom szerint és a benzindizel.it-gyor.hu szerint is :) a tali időpontja május 14-e.

Helyszínnek Tatát elvettetük, így csak azt kéne kitalálni, Balaton-környéke, stb...

Már volt róla szó, hogy hozzon mindenki magával szendvicset, piát, ilyeneket is, azt hiszem. Valaki vállalt valami sütő-valamit, de ebben nem vagyok biztos.

#1902 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:09

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 23., szombat - 13:08

No, közeledik a tali időpontja. Találjuk már ki a helyszínt....

Sztem nem kéne eröltetni ezt a Balcsis témát, nem lesz annyira jó idő. És a népek 80%-a Bp-i...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1903 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:09

Akkor esetleg mindenki írja le mit/hogyan gondolt, legalább lássuk, ki mire számít.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1904 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:19

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 18:09

Akkor esetleg mindenki írja le mit/hogyan gondolt, legalább lássuk, ki mire számít.

-Kocsma kilőve, lévén mindenki vezet. Kivéve, ha 2 napos, de erre nekem így tavasszal a kerti munkák mellett semmi időm nincs. Már eleve a május is nagy kib@szás...
-Gyorsulni sztem nem sokan akarnak, ahogy elnéztem a kocsikat. Én legalábbis tuti nem.
-Kipróbálni a másik kocsiját? A fene tudja, ehhez sem lenne kedvem. Nem szívesen vezetem a más autóját.

-Szal szerintem vhol kaja, esetleg 1 sör, duma, oszt oszolj. Ehhez meg minek kellene 2-300km-ert kocsikázni a többségnek? :)

Azt meg tök egyéni problémám, h próbaidőn kevés a zseton, szar a futóművem, vszinüleg első telókat, szilenteket kell majd cserélnem, pluszban le vagyok égve, mint a rongy. :Đ

#1905 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:20

Nekem közbejött egy lovas banzáj ami az egész hétvégén tartani fog és oda mindenképpen szeretnék elmenni.

Konor emlegette a grillt.

A jelentkezők száma mindenképpen ígéretes, nem kéne veszni hagyni a dolgot. :)

#1906 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:22

Idézet: RiCS - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 18:20

Konor emlegette a grillt.

Tökéletes lenne szerintem, ha van hely. :)

#1907 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:27

Nekem az időpont az jó, valószínűleg.

A hely: hát nem tudom, arról volt szó, hogy kompromisszumos megoldás kell, tehát most a Pestiek ne jöjjenek azzal, hogy "minek menni 100-150 km-t hogy duma és 1 sör azt oszolj" ?

Előveszek mindjárt valami térképet és megnézem a balaton környéket, vagy esetleg Székesfehérvár? Valaki tud ott helyet? Az is kábé egál, sőt Pestieknek se durva.

#1908 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:37

Pestre csak akkor jövök el, ha júniusban lesz. Akkor tudom összekötni valami hasznos teendővel is.

#1909 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 18:39

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 18:27

Nekem az időpont az jó, valószínűleg.

A hely: hát nem tudom, arról volt szó, hogy kompromisszumos megoldás kell, tehát most a Pestiek ne jöjjenek azzal, hogy "minek menni 100-150 km-t hogy duma és 1 sör azt oszolj" ?

Előveszek mindjárt valami térképet és megnézem a balaton környéket, vagy esetleg Székesfehérvár? Valaki tud ott helyet? Az is kábé egál, sőt Pestieknek se durva.

Ok, de súlyozd a dolgokat, azaz 16 emberből 13 Bp-i... Szal én inkább fizetek 1 rugót a nem-pestieknek, és még jól is jártam. :)

#1910 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 19:01

Idézet: leslie - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 19:39

Ok, de súlyozd a dolgokat, azaz 16 emberből 13 Bp-i... Szal én inkább fizetek 1 rugót a nem-pestieknek, és még jól is jártam. :)

Mindegyiknek? :)

Jó, akkor Pest?

Kéne a többi ember is.

#1911 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 19:12

Nekem Pest jó, az időpont valószínű, hogy jó. A leslie által javallott program (együnk valamit, oszt' jó'van) kicsit sivárnak tűnik, legalább egy nagy, üres parkolót keríthetnénk, ahol a verdákat meg lehet mutyurgatni (gyk: fogdosni, nyomkodni egy szóval :D). Ja, és addig vehetne valaki egy Subaru Legacyt, most arra vagyok nagyon rákattanva :cool:

#1912 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 19:32

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 19:01

Mindegyiknek? :)

Jó, akkor Pest?

Kéne a többi ember is.

Teszem azt 3 ember jön "vidékről". Ha én megyek 300km-ert, az 6500ft benya+amortizáció. Tehát, ha 10 embernek is fizetek, akkor is jobban járok anyagilag... Namindegy, csak poén volt. :)

Nem ragaszkodom Pesthez, már mondottam anno, h nekem olyan 100km sugaru kör OK, úgyis ki kellene kormolnom a verdát. Protec bele, oszt hadd pörögjön, sajna csak városban megyek vele, és 3000-nél nagyobb fordulatot havi 1x, ha lát. Viszont nagyon messzire sem mennék. :)
Velencei tó, vagy vmi hasonló. Sőt, tó sem kell. Pilis, Szentendre, vagy bármi. Balcsira tuti fix, h nem megyek le. :)
Ha vkinek lenne vmi kultúrált helyen telke, ahol aszfalt van, és meg tudunk állni, este grillezni, utána hazamenni, vagy ott maradni, akkor sztem ez lenne a legjobb. :) Ott kocsikat is lehetne tapizni, nézegetni, meghajtani, meg dumálni is lehetne.

#1913 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 19:39

Lehet, hogy tudnék szerezni egy repteret. Megkérdezem a héten a barátomat, Édesapja ugyanis repül, és saját repterük van Gyöngyöstől nem messze.

#1914 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 19:49

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 19:39

Lehet, hogy tudnék szerezni egy repteret. Megkérdezem a héten a barátomat, Édesapja ugyanis repül, és saját repterük van Gyöngyöstől nem messze.

Wow. Ez legalább konkrétum. Kiváló borok vannak arra, megjegyzem. :D

Szerintetek F Astrában hallani menet közben, ha megy a hűtőventi? Vmi gebasz van a géppel, 90 fok fölé nem megy a műszer szerint a vízhő, pedig ennél a típusnál még a termosztát is 96 foknál nyit, és ekörül kell lennie a víznek. Nyáron még Ok volt.... Termosztát jó, 2-3km után nyit, mert jön a meleg. Lehet, hogy a venti hőmérő gombája halt meg... Vagy a műszeré... Tökömért kell 3 független műszert betervezni a kocsiba a vízhez. :think:
Fogyasztás is sok sztem, 7.4L volt, pedig ilyen időben 7-7.2 kell legyen városban.

Jövő hónapban viszem szerelőhöz, ha véglegesítenek. :)

#1915 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 20:00

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 20:39

Csak nem a Pipis-hegy?

#1916 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 20:13

Idézet: Bucy - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 21:00

Csak nem a Pipis-hegy?

Nem, az kicsit húzós lenne :) Oda is járnak föl, de az övék valahol Gyöngyöshalász után van, az M3-as mellett, ha jól emlékszem, Margit-kútnak hívják a határrészt. Én még nem voltam kint, nem tudom, mennyire lenne nekünk alkalmas, mindenesetre holnap rákérdezek (ilyenkor már lánynál van a srác, nagyon helyesen ki van kapcsolva).

#1917 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 20:19

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 21:13

Nem, az kicsit húzós lenne :) Oda is járnak föl, de az övék valahol Gyöngyöshalász után van, az M3-as mellett, ha jól emlékszem, Margit-kútnak hívják a határrészt.

Azért kérdeztem rá. :) Margit-kút ismerős, de reptérről nem hallottam.

#1918 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 21:45

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 17:31

Jó, kösz.
Amúgy annyit már közel sem ér SZVSZ, mindamellett hogy felszereltebb az 1.4-es, és nem is kapható "puritánabb" (3,5-3,6 milliót egy kisautóért...)

3.41-be került (plussz üzembeállítás, meg a többi sarc, szumma 3.53) és beleálkudtuk a metálfényt, a riasztót és a szőnyegeket. Csalóka ám az, hogy a kisautó kategóriába indul, mert az öcsém (183 cm magas) beült elölre és maga mögé be tudott még úgy ülni, hogy elfért és nem kellett kucorognia. És a feje sem verte a tetőt. Mindehhez hatalmas csomagtartó jár (kategórián belül persze), 380 literes. Ez pedig egyértelműen nem a C3 és Fábia kategóriája. Tehát a belső hely egyértelműen eggyel nagyobb kategóriát idéz, más kérdés, hogy az autó mindössze 3.8 méter hosszú. Ja igen, mindemellett 500 kg-al terhelhető az autó.

Mellesleg a váltója nagyon jó. Még hondás szemmel is, ez pedig nagy szó. Megközelítőleg a Civic Type-R minőségét hozza! A hátsó székek hajtogathatóságára pedig a zseniális jelző a legjobb. Döbbenetesen egyszerű és nagyszerű, olyan, hogy az ember arra gondol, hogy nem nagy dolog kitalálni, aztán mégsem csináltak még hasonlót.

Viszont egyértelműen nem Hondás az autó, mármint ha Hondás alatt a sportos hangolást értjük. Cserébe minden nagyon finoman működik benne, ebben tehát hozza a Hondás hagyományokat.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1919 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 21:48

Mi volna, ha felmennénk a Királyrétre? Ott lehetne sütni, az odavezető úton biztos ki lehet próbálni valamennyire az autókat (bár ezt nem tudom, mert vagy 15 éve nem jártam arra). Oda könnyen el tudnék menni, mert hozhatnám a feleségem és a gyereket is. Meg vinnék grillsütőt is, aztán vennénk húst, összedobnánk rá a pénzt és megsütnénk jól. Ezeket még ne vegyétek halálbiztos ígéretnek, mert persze először egyeztetnem kell, ha az időpont már fix.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1920 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 21:48

Idézet: hvuk - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 22:48

Mi volna, ha felmennénk a Királyrétre? Ott lehetne sütni, az odavezető úton biztos ki lehet próbálni valamennyire az autókat (bár ezt nem tudom, mert vagy 15 éve nem jártam arra). Oda könnyen el tudnék menni, mert hozhatnám a feleségem és a gyereket is. Meg vinnék grillsütőt is, aztán vennénk húst, összedobnánk rá a pénzt és megsütnénk jól. Ezeket még ne vegyétek halálbiztos ígéretnek, mert persze először egyeztetnem kell, ha az időpont már fix.

De azért ne hívjatok papucsnak! Ez csak kompromisszumkészség. :D

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.