HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:03

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 14:31

Mi a szerelem? Mi a szeretet? Ezeket nem lehet egyszerűen kettéválasztani. Teljesen egymásba fónódnak. Van, hogy egy kicsit kihül a szerelem, de akik igazán szeretik egymást feléleszthetik. Van hogy nem. De akkor nem csak a szerelem múlt el. A minennapok forgásában magunkra is alig jut időnk nem hogy a másikra. Az ember, minden ember alapjában véve önző. Ha nem szakítunk időt a másikra, lassan elkezd benne haldokolni a szerelem érzése. Úgy gondolja: "Biztos már nem szerelmes, hisz akkor sokkal több időt szánna rám. Ez nekem fáj. Elbizonytalanodtam. Ha ő már nem szerelmes akkor nekem miért érdemes. Tényleg, miért pazarlom én rá a drága időmet amikor ő le se bagóz engem..." És általában ekkor jön a harmadik. Aki új, aki meg akar hódítani és pont azt mondja pont azt teszi, amit a ember a párjától már nem kap meg. És az ember újra szépnek, okosnak, gyönyörűnek érzi magát. De talán bűntudata van. Mert még mást szeret. Ekkor még meg lehet menteni.

Sok sok igazat irsz, sokmindenben a mi kapcsolatunk jut eszembe errol... amit beideztem azt magam sem tudtam volna jobban leirni :respect: Most abban a stadiumban van a kapcsolat, hogy "És az ember újra szépnek, okosnak, gyönyörűnek érzi magát. De talán bűntudata van. Mert még mást szeret." de en inkabb erre mar azt mondanam, hogy 15% hogy mentheto, 85% hogy nem az... idovel ki fog derulni...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1822 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:12

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:03

Sok sok igazat irsz, sokmindenben a mi kapcsolatunk jut eszembe errol... amit beideztem azt magam sem tudtam volna jobban leirni :respect: Most abban a stadiumban van a kapcsolat, hogy "És az ember újra szépnek, okosnak, gyönyörűnek érzi magát. De talán bűntudata van. Mert még mást szeret." de en inkabb erre mar azt mondanam, hogy 15% hogy mentheto, 85% hogy nem az... idovel ki fog derulni...

Igazából ez volt amit én se értettem csak nem tudtam ilyen tökéletesen megfogalmazni  :think:

#1823 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:16

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:03

Öt év sok idő. Öt évig volt együtt a volt csoporttársam és az akkori párja. Az "álompár"... Azután szétmentek, mert... kitudja? Csak ők. Vagy ők sem. Állítólag nem egyezett már a cél, sőt, nem volt közös a cél.

Rólunk meg azt mondták (ugyanez a volt párocska), hogy soha nem gondolták volna, hogy pont mi (én és a páocska férfitagjának haverja) fogunk összejönni. Mi meg szép lassan fogtuk magunkat és összeházasodtunk. Több mint 3 és fél éve vagyunk együtt és több mint egy éve házasok. Mint hoz a jövő? Nem tudom. De szeretnék vele együtt megöregedni. Hogy mindig ilyen biztos voltam magamban? Benne? Nem. De egyre biztosabb. Mert már van történelmünk. És összetartozunk!

Azt hittem te már nem akarod megmenteni. Hiszen azt írtad, hogy csak neki akarsz segíteni, hogy túl legyen ezen a kapcsolaton. Nagyon hősies. De te mit érzel? Te mit szeretnél? És ő? Azt akarja, hogy segítsd túl tenni magát rajtad? Vagy még szeretné megpróbálni újra?
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#1824 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:20

Nem a nemleges választ kellene érlelni benne hanem az őszinte választ ;) (sztem)

#1825 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:38

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:16

De te mit érzel? Te mit szeretnél? És ő? Azt akarja, hogy segítsd túl tenni magát rajtad? Vagy még szeretné megpróbálni újra?

En azt erzem, hogy szeretem ot, es szeretnek neki segiteni... ha kell mint jobaratja, ha kell mint elete parja (nyilvan utobbi lenne joval szimpatikusabb nekem). Hogy o mit szeretne? Azt szeretne ha nem erezne a masik irant azt amit erez, es szeretne ha az eltervezett jovonk, a kozos celjaink megvalosulnanak... DE most bizonytalan, es nem tud "becsapni" nem akar ugy elni mellettem hogy kozben buntudata legyen... nem tudom mit szeretne tolem, szeretne boldog lenni, valahogy elfelejteni ezt az egeszet, es ott folytatni ahol "abbahagytuk" De igy most nem megy neki... nagyon ossze van zavarodva, most legutobb azt mondta, hogy egyikonket sem akar latni soha tobbet, mert talan nekunk (2 fiunak) ugy lesz a legjobb, o meg majd ellesz valahogy a kiszekusza erzelmeivel... mondanom sem kell ez talan a legrosszabb amit valaszthat... en remenykedem, hogy majd jovo heten ha egyedul lesz, akkor vegre tud majd hozni (kizarolag az erzelmei alapjan) egy jo dontest, amiben barmi is lesz tuti tamogatni fogom...

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 08. 14:40 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1826 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:42

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:16

...

:think: Okos lány.  :respect:

#1827 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:46

Jól mondja szerintem is. Amugy is felvétel van a rendelőben, nem birjuk az iramot a karmosdokival :D

#1828 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:50

Mi a szerelem? ...

Azért minden kapcsolat kettőn múlik. ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#1829 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:50

Mi a szerelem? Mi a szeretet?...

Bizony, ennyi  :up:  :respect:
"Have you tried turning it off and on again?"

#1830 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 15:14

Sniper! Nem tom, hogy mondtad-e mar de a mostani baratnodon kivul volt mas is az eletedben? Akar csak szex erejeig? Erdekelne a dolog. Utana en is kiontenem a szivemet :)

#1831 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 17:35

[OFF]
Frankó volt a keddi BO koncert, bár nagyon erőltették az új albumot ami nem igazán jött be a közönségnek, úgyhogy a végére lehetett számot kérni ! :D Én utoljára '00-ben láttam Kowát, úgyhogy sokkoló volt a változás, de végülis nem volr rossz buli !
[\OFF]
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#1832 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 08. 20:40

Engem csak az bánt, hogy ebben a modern társadalomban, ahol eldobható a szalvéta, a tányér, a villa, a műanyag csomagolás...stb. egyszerre csak eldobható lett az emberi kapcsolat. Elromlott a TV? Veszünk másikat. Elromlott a kocsi? Lecseréljük új modelre. Elromlott a kapcsolat? Jöhet a következő!

Jobban nem is írhattam volna le, amit gondolok. Első szerelem. Az már eljutott az agyamig, így két hónap után, hogy vége, de az nagyon bánt, hogy valószínűleg az életben többet nem hallok arról a lányról, akiért másfél évig bármit megtettem volna, és annyira szerettük egymást. Fentebb már írtam, hogy szerettem volna megpróbálni a barátságot, illetve, mikor egyértelműen látszódott, hogy ez - legalábbis egy darabig - nem működik, azon voltam, hogy legalább békében váljunk el - sajnos, végül ez sem sikerült :( Még mindig úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretnék vele egy idő múlva legalább pár sort váltani, hogy mi van vele...

De lehet, hogy tényleg az életben nem hallok róla többet. Elszomorít, de azt látom, hogy ez manapság így megy.

Szerkesztette: Csybe 2005. 09. 08. 20:42 -kor

#1833 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:45

Az ember, minden ember alapjában véve önző.

Én kérek elnézést  :respect:
Ciciman is on borda

#1834 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:53

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 21:45

Én kérek elnézést  :respect:

Miért kérsz elnézést? Nem tettél semmi rosszat.  :)
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#1835 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:56

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 22:53

Miért kérsz elnézést? Nem tettél semmi rosszat.  :)

Nem is. Csak nem vagyok ember.

:-)
Ciciman is on borda

#1836 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:44

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 22:56

Nem is. Csak nem vagyok ember.

:-)

Vagy csak nem akarod bevallani. Megértem.  :)

#1837 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:49

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 0:44

Vagy csak nem akarod bevallani. Megértem.  :)

Ez nem akarat kérdése. Nem sokan értik. Már hozzászoktam.
Ciciman is on borda

#1838 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 07:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 0:49

Ez nem akarat kérdése. Nem sokan értik. Már hozzászoktam.

Hát most akkor vagy alien vagy, vagy azt szeretted volna kifejezni, hogy te nem vagy önző. Ezeket kétlem.

Vagy nem tudom mit.... De félmondatokból, üres, semmitmondó célozgatásokból nem is fogom érteni. A cinizmus csak egy bizonyos fokig nyerő, amíg át nem lépi a nihilizmus határát...

#1839 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 09:27

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 8:20

Hát most akkor vagy alien vagy, vagy azt szeretted volna kifejezni, hogy te nem vagy önző. Ezeket kétlem.

Vagy nem tudom mit.... De félmondatokból, üres, semmitmondó célozgatásokból nem is fogom érteni. A cinizmus csak egy bizonyos fokig nyerő, amíg át nem lépi a nihilizmus határát...

Pedig pontosan érted. Csak nem tudod elhinni. Nem fér bele az emberekről alkotott képedbe. Önmagadból és az általad tapasztaltakból indulsz ki.(Ez nem baj.) És most kételkedsz.

Azt is tudom, h hozhatnék ezernyi példát, bizonyítékot, akkor sem hinnéd el igazán, ezért nem állok le bizonygatni, h márpedig én ilyen meg ilyen vagyok. Egyébként sem a stílusom. Mondom, már hozzászoktam. Sokan nem értik.

Tudod mit, gondold azt, h csak kötekedni akartam, ezért kiválasztottam ezt a mondatot. Provokáltalak az üres és semmitmondó célozgatásaimmal. Egy ilyen szemét alak vagyok. Ez biztosan belefér a világképedbe. Simán. Egyel több vagy kevesebb, nem számít :-)
Ciciman is on borda

#1840 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 09:27

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 8:20

:rolleyes: Uh de magasreptüre sikerált nem tudom elkapni :D :fly:

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.