HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2001 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 15:31

Idézet: Sztee - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 16:14

shr fijjú...szerintem :think:

Akit nem hagy nyugodni a téma, a http://www.slengpung.com/ -on találhat képet mindkettejükről. ;)

#2002 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 15:48

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 16:31

Akit nem hagy nyugodni a téma, a http://www.slengpung.com/ -on találhat képet mindkettejükről. ;)

ok, megnyugodtam :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#2003 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 15:50

Én nem szólok bele, csak találgassatok. De: Ha Alvaro hím, és ez nem a Homo-és Biszexualitás, eszme, állapot, szex, szerelem, nemierőszak topik, akkor a másik fél:
A: Férfi
B: Nő
C: Bagoly
?
Aki jól tippel, kap DHL gyorsfutárral egy 6 éves cigánygyereket. Ha nem veszi át, akkor a UPS utánaviszi a családot.

#2004 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 16:14

:)

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 15:51

de már megvan a gép, most már csak akkor lesz új objektív, ha a régit eladja

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 16:06

{ooops, mennem kell, ez a lökött itt vár egy bank előtt és komoly biciklivigyázó feladatom lesz. megint kiveszi majdnem az összes pénzét, aztán nézünk új ojjektívet. [...] }

:omg:

#2005 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 16:32

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 16:28

Jól látod.

Szűkszavú, de nagyszívű mint mindig...  :)
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2006 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 17:26

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 17:32

Szűkszavú, de nagyszívű mint mindig...  :)

Attól függ miről/kiről van szó. Szűkszavúságom asszem egy páran meg tudnák cáfolni, a másikat nemtom ;-) Nem szoktam magam minősíteni, úgyhogy köszönöm, h te megtetted :-) Jól esett. Tényleg.
Ciciman is on borda

#2007 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 18:12

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 17:14

:)

:omg:

:nevet2:
Üdvözlettel:
Gabi

#2008 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 19:26

Nem ertem, allandoan azt hajtogatja, hogy ugysem varom meg, meg hogy majd sok sok ido mulva rajon hogy velem akar lenni, akkor nekem mar biztos lesz masik no az eletemben... meg hogy biztos kemenyen meg fog szenvedni majd ertem! :confused: Ha nem ismernem azt mondanam nekem probal segiteni ezekkel, hogy konnyebben tultegyem magam az egeszen, de igy hogy ismerem azt mondom fogalmam nincs miert gondol/mond ilyeneket :(

Kuldtem neki egy joejt sms-t (jovvan na nem birtam ki bakker :) ) azt irtam neki, hogy most nagyon rossz, es ures a lakas nelkule, meg hogy kezd meghalni bennem a remeny... erre ezt irja vissza (birte ugyan ezt):

"Szeretlek és nem fogom hagyni hogy csak ugy tovabb lépjek,de ehhez ido kell,sajnos nem kevés,de én nem adom fel a reményt,ÉN nem... de neked tovabb kell lépned:("

Nyilvan visszairtam, hogy en leszek az utolso ember aki ezt a remenyt feladja,es hogy mellette allok es segitek neki amig csak lehet... de akkor sem ertem miert ir ilyeneket... fram nagymester?
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2009 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 19:34

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:26

Nem ertem, allandoan azt hajtogatja, hogy ugysem varom meg, meg hogy majd sok sok ido mulva rajon hogy velem akar lenni, akkor nekem mar biztos lesz masik no az eletemben... meg hogy biztos kemenyen meg fog szenvedni majd ertem! :confused: Ha nem ismernem azt mondanam nekem probal segiteni ezekkel, hogy konnyebben tultegyem magam az egeszen, de igy hogy ismerem azt mondom fogalmam nincs miert gondol/mond ilyeneket :(

Kuldtem neki egy joejt sms-t (jovvan na nem birtam ki bakker :) ) azt irtam neki, hogy most nagyon rossz, es ures a lakas nelkule, meg hogy kezd meghalni bennem a remeny... erre ezt irja vissza (birte ugyan ezt):

"Szeretlek és nem fogom hagyni hogy csak ugy tovabb lépjek,de ehhez ido kell,sajnos nem kevés,de én nem adom fel a reményt,ÉN nem... de neked tovabb kell lépned:("

Nyilvan visszairtam, hogy en leszek az utolso ember aki ezt a remenyt feladja,es hogy mellette allok es segitek neki amig csak lehet... de akkor sem ertem miert ir ilyeneket... fram nagymester?

Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a szöveget már én is hallottam egyszer. Ezek után vártam, vártam és az lett a vége, hogy ő talált magának mást. A folytatás pedig az volt, hogy én is tovább léptem és ő kurvára nem bánta meg. És én sem. Szal az én esetemben ezek csak üres szavak voltak... Persze ez biztos csak nálam volt így. :rolleyes:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2010 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 19:54

Most akkor beálljak-e a sorba... Nálam is így volt  :Đ
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2011 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 19:56

Én meg inkább rétest sütöttem.  :p
Üdvözlettel:
Gabi

#2012 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:08

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:34

Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a szöveget már én is hallottam egyszer.

Én is hallottam hasonlót. De ez csak duma. Nemtom mi szüli az ilyeneket (valszeg a fájdalom). Kicsit az érzelmi zsarolás kategóriába sorolnám, még ha nem is tudatos. És kíváncsian várom "fram mester" véleményét... :)  :confused:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2013 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:11

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:34

Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a szöveget már én is hallottam egyszer. Ezek után vártam, vártam és az lett a vége, hogy ő talált magának mást. A folytatás pedig az volt, hogy én is tovább léptem és ő kurvára nem bánta meg. És én sem. Szal az én esetemben ezek csak üres szavak voltak... Persze ez biztos csak nálam volt így. :rolleyes:

Lehet igy van, nem mondom, hogy nem, de akkor miert nem azt mondja?  :think:  Jobb lenne neki is meg nekem is... meghat vagyunk is olyan viszonyban, hogy nem szopatna ures szavakkal...  :rolleyes:

#2014 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:19

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:11

de akkor miert nem azt mondja?  :think:

Ezt írjuk fel tartós tintával, tegyük el egy borítékba, és nézzük meg hetente legalább egyszer. Mert megérdemeljük.
Ilyen az ember. Nem csak a nő, bizony gyakran a férfi is. Nem azt mondja, amit akar/gondol/érez, hanem azt, amiről úgy gondolja, hogy a másik azt akarja hallani, amiről úgy gondolja, hogy a másiknak az jó.
Ahogy mondtad, üres szavak. Így is kell kezelni őket. Ez még mindig több lehetőség: nem is hallod meg őket, vagy elgondolkozol, hogy ki az, mit gondol az rólad, aki ilyen ürességet mond neked akkor, amikor neked legnagyobb szükséged van tartalomra.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2015 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:23

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:19

Nem azt mondja, amit akar/gondol/érez, hanem azt, amiről úgy gondolja, hogy a másik azt akarja hallani, amiről úgy gondolja, hogy a másiknak az jó...

Igen, igen, elfogadom amit modotok... de en ismerem ezt a lanyt, de tenyleg!... es attol tartok ezt tenyleg komolyan gondolja (es ez nekem tenyleg rosszabb, mert nem tudom igy hova tenni ezt az egeszet... fram mesterre még varok hatha megmondja a tutit...)

Szerk: De tudjatok mit, ne gyozkodjuk itt egymast... barmekkora balfasznak is neztek tegyuk fel hogy tenyleg komolyan gondolja amit irt! Es akkor most ugy kerdezem, miert teszi ezt? Hol ebben a racio? Igy akarja kozolni, hogy ne varjak ra a vegtelensegig, mert keptelen dontest hozni o is es engem probal ravenni a vegso lepesre? Vagy mi?

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 12. 20:25 -kor

#2016 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:26

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:19

Ezt írjuk fel tartós tintával, tegyük el egy borítékba, és nézzük meg hetente legalább egyszer. Mert megérdemeljük.
Ilyen az ember. Nem csak a nő, bizony gyakran a férfi is. Nem azt mondja, amit akar/gondol/érez, hanem azt, amiről úgy gondolja, hogy a másik azt akarja hallani, amiről úgy gondolja, hogy a másiknak az jó.
Ahogy mondtad, üres szavak. Így is kell kezelni őket. Ez még mindig több lehetőség: nem is hallod meg őket, vagy elgondolkozol, hogy ki az, mit gondol az rólad, aki ilyen ürességet mond neked akkor, amikor neked legnagyobb szükséged van tartalomra.

Én nem vonnék le következtetéseket ebből a másikkal kapcsolatban. Adott pillanatban biztosan így gondolja, de azért tényleg nem kell túl komolyan venni.... Ha belegondolsz semmi értelme az ilyen kijelentéseknek.
Egyetértek. Ilyen az ember.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2017 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:27

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 19:26

Nem akar nyiltan lerázni, vki mást akar, de megtart tartaléknak, ló nincs, szamár is jó esetre.
Keress mást, felejtsd el, ez tipikus lerázós duma a nőktől.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2018 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:31

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:23

de en ismerem ezt a lanyt, de tenyleg!

Ők sem ismerik magukat... Képzelj el egy TV adást, de adás nélkül, azaz hangyafoci. Néha felvillanások, de mindíg más... Luxuskocsi, nyaralás, drága ruhák, ház... Kb ezek fő motívumok... Minden nap mást akarnak, de mindíg pontosan tudják, és biztosak benne. Persze másnap már a homlokegyenest az ellenkezőjét akarják, de meg tudják magyarázni, hogy ez ugyanaz, mint az előző napi. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2019 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:31

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:23

Igen, igen, elfogadom amit modotok... de en ismerem ezt a lanyt, de tenyleg!... es attol tartok ezt tenyleg komolyan gondolja (es ez nekem tenyleg rosszabb, mert nem tudom igy hova tenni ezt az egeszet... fram mesterre még varok hatha megmondja a tutit...)

Szerk: De tudjatok mit, ne gyozkodjuk itt egymast... barmekkora balfasznak is neztek tegyuk fel hogy tenyleg komolyan gondolja amit irt! Es akkor most ugy kerdezem, miert teszi ezt? Hol ebben a racio? Igy akarja kozolni, hogy ne varjak ra a vegtelensegig, mert keptelen dontest hozni o is es engem probal ravenni a vegso lepesre? Vagy mi?

Ha hiszed, hogy komolyan gondolta (és sejtem, hogy nem egyszer rágtad végig magad a szövegen a lányon, a történteken és mindenen aminek köze lehet mindehhez), akkor mondd meg neki, hogy mit gondolsz. Mondd el neki, hogy te sem vagy biztos benne, hogy tovább akarsz/tudnál lépni. Csak vigyázz, hogy hányszor fordítasz a mondandódon. Légy vele olyan határozott és őszinte, amennyire azt tőle elvárod. Mutass neki egy bátor és talpraesett képet magadról. Akár így, akár úgy.

#2020 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:33

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:31

Ők sem ismerik magukat... Képzelj el egy TV adást, de adás nélkül, azaz hangyafoci. Néha felvillanások, de mindíg más... Luxuskocsi, nyaralás, drága ruhák, ház... Kb ezek fő motívumok... Minden nap mást akarnak, de mindíg pontosan tudják, és biztosak benne. Persze másnap már a homlokegyenest az ellenkezőjét akarják, de meg tudják magyarázni, hogy ez ugyanaz, mint az előző napi. :)

Úgy érzem, két külön kategőriába tartozó nőcsoportról beszéltek.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.